-
τα ντιβιντια ψηθηκανε
κανονιστε καφε για να τα παρετε!!!! -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
για να κατεβασεις την μπροστινη γεφυρα κατω, υπαρχουν καποιες βιδες μεσα στην καμπινα οι οποιες εχουν καλυφθει με το πατωμα που εχει τοποθετησει ο προηγουμενος φανοποιος
οποτε κοβουμε τα πατωματα τελειως και μετα κατεβαζουμε την γεφυρα για να ξαναδουλεψουμε
ααα ρε αγγλαρεςΟ φανοποιός που είχε φτιάξει το πάτωμα μάλλον δεν ήταν εγγλεζάρας!
το θεωρεις λογικο οτι ειναι στηριγμενη η γεφυρα πανω στο πατωμα σε απλη λαμαρινιτσα???
ωραια σχεδιαση..... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τα ντιβιντια ψηθηκανε
κανονιστε καφε για να τα παρετε!!!!Εμεις που ειμαστε επαρχια ;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
για να κατεβασεις την μπροστινη γεφυρα κατω, υπαρχουν καποιες βιδες μεσα στην καμπινα οι οποιες εχουν καλυφθει με το πατωμα που εχει τοποθετησει ο προηγουμενος φανοποιος
οποτε κοβουμε τα πατωματα τελειως και μετα κατεβαζουμε την γεφυρα για να ξαναδουλεψουμε
ααα ρε αγγλαρεςΟ φανοποιός που είχε φτιάξει το πάτωμα μάλλον δεν ήταν εγγλεζάρας!
το θεωρεις λογικο οτι ειναι στηριγμενη η γεφυρα πανω στο πατωμα σε απλη λαμαρινιτσα???
ωραια σχεδιαση.....Καλά ψάχνεις λογική σε τέτοια ζητήματα απο τους Άγγλους?!
Το σχόλιό μου πήγαινε ότι κόψατε το πάτωμα που είχε κολλήσει ο προηγούμενος φανοποιός απο πάνω.
Στα μαρσπιέ προσοχή εκεί βασίζεται κυρίως η ακαμψία του Μίνι. -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
τα ντιβιντια ψηθηκανε
κανονιστε καφε για να τα παρετε!!!!Εμεις που ειμαστε επαρχια ;
στειλε διευθυνση...
-
Ωχ ωχ κύριε Καπαπή μου, σήμερα επιστρέφω στην πατρίδα, προβλέπεται καφές λίαν συντόμως!!!
-
να μας πει εντυπωσεις ο istorikos6 που το παρελαβε πρωτος....
-
KP61 Εχεις πμ
-
GT6 update
Ο κινητήρας κατέβηκε από το σασί
Όλα τα 'πράγματα' (αναρτήσεις, διαφορικό, κιβώτιο κλπ κλπ κλπ) βρίσκονται ήδη σε κούτες.Ευτυχως το σασί ήταν σε άψογη κατάσταση και πολύ εύκολα τελειώσε η προεργασία για τη βαφή.
Ασταρωμένο πλέον περιμένει να παρθεί η απόφαση σχετικά με την απόχρωση που θα βαφτεί αυτό, μιας και θα είναι η ίδια και στο υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Μετά από μεγάλη αναζήτηση, κατέληξα (μάλλον) στο group Akzo Nobel. Αλλωστε είναι από τις λίγες εταιρίες που έχουν διαθέσιμη τη συνταγή του New White.
Το αυτοκίνητο είχε αυτό το χρώμα εργοστασιακά αλλά σκέπτομαι την εναλλακτική του πολύ 'κοντινού' Porcelain White.To πρόβλημα είναι πως οι παλιές σειρές ακρυλικών χρωμάτων της Sikkens έχουν καταργηθεί και αυτές οι αποχρώσεις βγαίνου σε 'οικολογικά' χρώματα (όχι όμως υδατοδιάλυτα) αλλά αυτή τη φορά από την Lesonal
Anyway, το σασί θα βαφτεί την επόμενη εβδομάδα και θα στηθεί στο γκαράζ όπου θα ξεκινήσει η συναρμολόγηση. [/b]
-
Stubos κατάλαβες τι σε περιμένει Χριστουγεννιάτικα ε;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Stubos κατάλαβες τι σε περιμένει Χριστουγεννιάτικα ε;έλα μωρέ
μια 6κύλινδρη τοσοδούλα μηχανούλα (μαζί με το κιβώτιό της) θέλω να σηκώσουμε για να την βάλουμε πάλι πάνω στο σασί -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Το αυτοκίνητο είχε αυτό το χρώμα εργοστασιακά αλλά σκέπτομαι την εναλλακτική του πολύ 'κοντινού' Porcelain White.Ρίξαμε στο καπώ και τα 2 χρώματα για να τα συγκρίνουμε και να αποφασίσω τελικά...
Η δική του απόχρωση νομίζω ότι είναι καλύτερη.
Στον ήλιο το New White δείχνει πιο... άσπρο από το Porcelain White το οποίο είναι πιο 'σπασμένο'
Στον ίσκιο όμως, το Porcelain White παραδείχνει κρεμ.
Νομίζω ότι η εργοστασιακή του απόχρωση (New White) θα είναι πιο σωστή επιλογή σύμφωνα με τα προσωπικά μου κριτήρια... -
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ τα νεφράκια μου !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ τα νεφράκια μου !!!ευτυχως αυριο την κοπαναω!!!!
-
Που πάς;
Δε θα είσαι στο μαγαζί τις επόμενες μέρες;
ε; -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Που πάς;
ε;**οχι!!!! **:yahoo:
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Που πάς;
ε;**οχι!!!! **:yahoo:
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τα ντιβιντια ψηθηκανε
κανονιστε καφε για να τα παρετε!!!!Στην αρχή δείχνει να τρέχει ένα fronte!
Απίθανο υλικό... Εύγε Ευάγγελε παιδί μου! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
τα ντιβιντια ψηθηκανε
κανονιστε καφε για να τα παρετε!!!!Στην αρχή δείχνει να τρέχει ένα fronte!
Απίθανο υλικό... Εύγε Ευάγγελε παιδί μου!Να τρέχει ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????
-
NAI NAI... AYTO! Εκτός και να κάνω τραγικό λάθος... στρογγυλά φαναράκια δεν έχει πίσω;
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"