-
Εγώ περιμένω ακόμα να ακούσω γιατί οι BMW και Williams δεν τιμωρήθηκαν, έστω με κάποιο πρόστιμο, έστω με αφαίρεση βαθμών από τις ομάδες, κάτι. Επισήμως, κι όχι από ψιθύρους.
Εξ'αρχής δηλώνω ότι εξηγήσεις τύπου 'δε μετρήσαμε σωστά' ή 'το θερμόμετρο ήταν χαλασμένο' δεν τις θεωρώ πειστικές.
Πραγματικά δε με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, αν αλλάξει χέρια ή οτιδήποτε. Δεν το θέλω, δεν έχει καμία αξία έτσι.
Θέλω απλά να βγουν και να το πούνε στα ίσα. Όπως λέμε: 'κοίταξέ με στα μάτια και πες το μου!' -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εγώ περιμένω ακόμα να ακούσω γιατί οι BMW και Williams δεν τιμωρήθηκαν, έστω με κάποιο πρόστιμο, έστω με αφαίρεση βαθμών από τις ομάδες, κάτι. Επισήμως, κι όχι από ψιθύρους.Αν κατάλαβα καλά, οι αγωνοδίκες δέχτηκαν την εξήγηση των ομάδων, πως χρησιμοποιούν τα μετεωρολογικά στοιχεία της meteo France, τα οποία έδειχναν για το Ιντερλάγκος 1-2 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος από αυτή που έδειχναν τα αντίστοιχα στοιχεία της FOM, οπότε αντίστοιχα και το καύσιμο ήταν 1-2 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτή που θα περίμενε ο τεχνικός έφορος της FIA. Δηλαδή το πρόβλημα ήταν στον ορισμό του 'συστήματος αναφοράς'. Και επειδή οι κανονισμοί (κακώς) δεν αναφέρουν τίποτα για το ποιό είναι το σύστημα αναφοράς, αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών ή αν θέλεις ανεπάρκειας των κανονισμών.
Εχοντας παραστεί σε πολλές αντίστοιχες συνεδριάσεις, μου φαίνεται λογικό και αναμενόμενο. Ιδίως μάλιστα αν σκεφτείς, πως με τίποτα δεν θα ήθελαν να κριθεί με αυτό τον τρόπο το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Για το 'επισήμως' έχεις βέβαια δίκιο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@cavallino: +1 για τον χαρακτήρα του Αλόνσο. -1 για το ότι δεν είχε equal treatmentO Go_For_Pole αντιστρέφει τα πρόσημα και είμαστε πάλι στο 0.
-
@pik και σε οποιονδήποτε άλλο μιλάει περί στημένου πρωταθλήματος βάσει γνωμάτευσης του μέγιστου δημοσιογράφου Πουρναράκη:
Επειδή η συνωμοσιολογία καφενειακού επιπέδου (χωρίς αποδείξεις) είναι το αγαπημένο άθλημα του ελληνικού λαού εγώ απλά θα πω ότι δεν ασχολείστε με το άθλημα καιρό ή τουλάχιστον δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί το τσίρκο.
Φέτος λίγο παράγινε το κακό με δικαστήρια κλπ αλλά δεν ήταν και λίγο το θέμα της αντιγραφής όπως και αν έγινε. Χτες ένας άλλος μίλαγε περί Ferrari του Ολυμπιακού της F1. Αν βλέπεις F1 από 2000 και μετά δικαιολογείσαι αλλά και πάλι μη λέμε ότι θέλουμε έτσι για να περνάει η ώρα. Αν βλέπεις F1 από παλιότερα δεν δικαιολογείσαι... -
ενταξει ο,τι πεις
αρα μαλλον δεν δικαιολογουμαι γιατι βλεπω Φ1 απο το 1989
στασου συμφωνουμε....
circus=τσιρκο....σωστα το ειπες....
-
Το '89 στην Ιαπωνία θυμάσαι 2 κύριους που συγκρούστηκαν και πάλι τους ίδιους κύριους που κάναν πάλι το ίδιο την επόμενη χρονιά; Τότε ας πούμε δεν σου φάνηκε στημένη τράπουλα...
Και πολύ περισσότερο (επειδή είπες '89) θυμάσαι την Πορτογαλία εκείνης της χρονιάς που ο Mansell ήδη με μαύρη σημαία συνέχισε να τρέχει (δεν την είδε) και πήγε και στούκαρε τον Senna αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες του teammate του για την επόμενη χρονιά στη Ferrari, Prost;
Τότε δεν ήταν στημένη η τράπουλα; Το '94 που τραβολογούσαν τον Schumacher όλη τη χρονιά (και δεν τον απέβαλαν μια και έξω αν ήταν παράνομη η Bennetton) και στο τέλος του έδωσαν τον τίτλο παρά την τιμονιά (που για την ίδια κίνηση τον μηδένισαν το '97) ήταν όλα καθαρά και γάργαρα;
Ξαναλέω, μην μπλέκετε ανόμοια πράγματα.EDIT: Μια που το ανέφερα να και το σχετικό βιντεάκι για επιμόρφωση. Προσέξτε ενσταντανέ του Dennis με τον Fiorio...
-
καλησπερα!
μου αναφερεις σαν παραδειγμα ενα πρωταθλημα/χρονια που εχει μεινει χαραγμενο σε ολους μας οσοι παρακολουθουμε χρονια Φ1...
εκει απλα ο Σεννα δεν ακολουθησε τις οδηγιες και μαλιστα στην Σουζουκα οπου εγινε και ο χαμος στο περιφημο σικειν εκει η παντα για την προστασια του αθληματος ΦΙΑ τιμωρησε τον Σεννα που δεν ειχε κοψει ολο το σικειν κατα την διαρκεια επαφης του με τον Προστ...
αν θυμαμαι καλα...μαλιστα ο ιδιος ο Σεννα ανεφερε οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο εναντιον του....
το οτι ο Βλακας ο Αγγλος ο μανσελ στο Εστοριλ(οδηγωντας φερραρι) τον εβγαλε εξω υπο καθεστως μαυρης σημαιας απλα επιβεβαιωνει οτι βλεπουμε ποσα πραγματικα εχει προσφερει η υπερομαδα απο το χωριο Μαρανελο τα τελευταια 15χρονια...
για την ιστορια να αναφερω οτι ειχε πεθανει ενα χρονο πριν ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ενζο και μολις ανελαβαν τα σκουληκια που ειναι και σημερα καταντησαν μια ομαδα θρυλικη με περγαμηνες αλλα και αξιοσεβαστη σε ομαδα που ακομα και οι φανατικοι Ιταλοι οπαδοι της αρχιζουν να αμφισβητουν ως προς τον τροπο λειτουργιας της...
και αυτο το τελευταιο δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου μιλαω καθημερινα με Ιταλους (Emiglia Romagna-Modena-Bologna)που προβληματιζονται απλα οσο νικανε δεν εκδηλωνονται.ειναι το τιμημα να κερδιζεις χρηματα...πρεπει να παρεκλινεις των αξιων του ιδρυτη και να πηγαινεις με τα λαμογια...
οπως και να εχει εγω τελειωσα με αυτο το πρωταθλημα βαριεμαι να μιλαω γι αυτο ειμαι πλεον ενθερμος υποστηρικτης της BMW την οποια και σαν κατασκευαστρια εταιρια τιμησα πριν 2 χρονια και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης ευχομαι στο μελλον να μην εχουμε τετεια φαινομενα...
δεν πεθαινει και αυτος ο ΠΟΥΣΤΗΣ ο Εκκλεστοουν....μπας και αλλαξει κατι...και ο Μοσλευ...
βρυκολακες..... -
Με το τελευταίο δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Από εκεί και πέρα ήθελα να σου δείξω ότι 'αυτά' γίνονταν πάντα. Ίσως και ο 'γέρος' να είχε κάνει χειρότερα από αυτούς όπως και ο Dennis και ο Bernie (ως ιδιοκτήτης της Brabham) κλπ.
Πάντως αν είδες το βιντεάκι θα πρόσεξες ότι οι Άγγλοι δημοσιογράφοι επικεντρώθηκαν στο συμβάν και δέχτηκαν ότι ο Mansell δεν είχε δει τη μαύρη σημαία. Αν ήταν κανάς Πουρνάρας θα άρχισε να αναπτύσσει τις θεωρίες του Γεωργίου...
Ελπίζω του χρόνου (...όταν θα σημειώσει την πρώτη της νίκη η BMW ) να αλλάξεις γνώμη και να ασχοληθείς ξανά με το πρωτάθλημα. -
και ο ολυμπιακος φιλε eddie 10 χρονια ειχε να παρει πρωταθλημα...
και να σου θυμισω κατι προσφατο για την παραγκοφερραρι το περυσινο θεμα με την ρενο....
και ακομα ποιο προσφατο φετινο...
κερδισε η φερραρι φετος αγωνα με τα ελατηρια και ολα τα συναφη καλουδια που αντεγραψε και η μακλαρεν....
η απαντηση ειναι ναι.....αρα επρεπε να αποκλειστει και η φερραρι....
γιαυτο μας στελνουν στο motogp... -
φιλε μου Εντι εγω θα ασχοληθω γιατι με τρελαινει απλα θα ηρεμησω λιγο γιατι δεν αξιζει τον κοπο να χαλαμε τις καρδιες μας γι αυτο την στιγμη που ετσι κι αλλιως εμεις δεν κερδιζουμε και χρηματα...
οσον αφορα την BMW την βλεπω να κανει καλη εμφανιση και το 2008....
μια νικη θα ηταν καλη αρχη... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το οτι ο Βλακας ο Αγγλος ο μανσελ στο Εστοριλ(οδηγωντας φερραρι) τον εβγαλε εξω υπο καθεστως μαυρης σημαιας απλα επιβεβαιωνει οτι βλεπουμε ποσα πραγματικα εχει προσφερει η υπερομαδα απο το χωριο Μαρανελο τα τελευταια 15χρονια...για την ιστορια να αναφερω οτι ειχε πεθανει ενα χρονο πριν ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ενζο και μολις ανελαβαν τα σκουληκια που ειναι και σημερα καταντησαν μια ομαδα θρυλικη με περγαμηνες αλλα και αξιοσεβαστη σε ομαδα που ακομα και οι φανατικοι Ιταλοι οπαδοι της αρχιζουν να αμφισβητουν ως προς τον τροπο λειτουργιας της...
και αυτο το τελευταιο δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου μιλαω καθημερινα με Ιταλους (Emiglia Romagna-Modena-Bologna)που προβληματιζονται απλα οσο νικανε δεν εκδηλωνονται.Ειτε εσυ ειτε οι φιλοι σου ειτε ολοι μαζι δεν εχετε δει αγωνα της Φερραρι επι γέρου γιαυτο λετε οτι λετε.
Οσο για το τι εχει προσφερει η ομαδα του χωριου οπως τη λες: Ενα μονο θα σου πω. Εχει προσφερει τοσο λιγα που ολοι οι αλλοι ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ εξτρά για να τους κανει την τιμη να συμμετεχουν στο ιδιο πρωταθλημα. Γιατι για την ανυπαρκτη φερ'ειπειν πρωην Ζαουμπερ ειναι τιμη να βαζει τα μονοθεσια της διπλα στα κοκκινα με το αλογακι
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
για την ιστορια να αναφερω οτι ειχε πεθανει ενα χρονο πριν ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ενζο και μολις ανελαβαν τα σκουληκια που ειναι και σημερα καταντησαν μια ομαδα θρυλικη με περγαμηνες αλλα και αξιοσεβαστη σε ομαδα που ακομα και οι φανατικοι Ιταλοι οπαδοι της αρχιζουν να αμφισβητουν ως προς τον τροπο λειτουργιας της...
δεν πεθαινει και αυτος ο ΠΟΥΣΤΗΣ ο Εκκλεστοουν....μπας και αλλαξει κατι...και ο Μοσλευ...
βρυκολακες.....Flame ..... Ειδικά το κομμάτι για τον Ec και B.
Όταν όμως αυτοί εξασφάλιζαν από τις αρχές του 80 ως και το τέλος του 90 τα συνεχή πρωταθλήματα στην McLaren & Williams (με ολίγη Brabham στη μέση) μάλλον δεν πρέπει να ήταν τόσο Βρυκόλακες......
Όπως μας συμφέρει τα λέμε και τα γράφουμε.......
-
greo σας ευχαριστουμε που τρεχουμε διπλα με την φερραρι....
αυριο το πρωι θα παω στο μαρανελο(20χλμ απο εδω) να παω να τους το πω...γελασαμε παλι....
Δημου πες μου μια τεχνολογια που εχει φτασει στα καθημερινα αυτοκινητα απο την Φ1 τα τελευταια 10 χρονια....
να σου πω εγω?
σχεδον τιποτα αφου απλα λογω κανονισμων εχουμε μεινει πισω στη εξελιξη
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Δημου πες μου μια τεχνολογια που εχει φτασει στα καθημερινα αυτοκινητα απο την Φ1 τα τελευταια 10 χρονια....
να σου πω εγω?
σχεδον τιποτα αφου απλα λογω κανονισμων εχουμε μεινει πισω στη εξελιξη
Έχουμε και λέμε....
-
Microfused Alluminum για κινητήρες και άλλα (ψαλίδια αναρτήσεων κ.λπ), κράματα ατσαλιού υπερυψηλής αντοχής κ.α.
-
Καλύτερα καύσιμα (σε θέματα ταχύτητας καύσης στον κύλινδρο, μείωσης καταλοίπων κ.α. χωρίς την ανάγκη να το πήξεις το καύσιμο σε διάφορες ουσίες που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τη Δημόσια Υγεία) για τους εμβολοφόρους κινητήρες εσωτερικής καύσης.
-
Καλύτερα λιπαντικά για τους ίδιους κινητήρες.
-
Καλύτερα συστήματα ψύξης.
-
Κεραμικά φρένα.
-
Ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης κινητήρα κ.λπ.
-
Double Vanos (που αν δεν υπήρχαν τα λεφτά των χορηγών δεν θα είχε εξελιχθεί ποτέ στο επίπεδο που είναι σήμερα) ή ακριβέστερα (καθώς το συγκεκριμένο είναι BMW oriented) απετάλουδες εισαγωγές.
-
Ελαστικά (need to say anything???). Θα πω μόνον ότι μέχρι και τα μέσα του 80 το ελαστικό ήταν ένας μεγάλος άγνωστος τα προσομοιώματα ήταν καθαρά στατιστικού χαρακτήρα με τύπους που δεν είχαν φυσικό νόημα. Τώρα με τα λεφτά π.χ. της Bridge (πρόγραμμα της τάξης του 1,000,000 Ευρώ το 2001-2004 όπου μέρος των αποτελεσμάτων είχε παρουσιάστει σε συνέδριο μηχανικής που είχα παρακολουθήσει) έχουν αναπτυχθεί προσομοιώματα για το τρόπο με τον οποίο τα μακρομόρια του ελαστικού δημιουργούν μπάλες για τους μαθηματικούς (όπως οι ταλιατέλες) (σφαίριδια για τους μηχανικούς) και δρουν ως ένα σύστημα μικροελατηρίου, αποσβεστήρα. Αυτά βοήθησαν και βοηθούν την Bridge όχι μόνον στο κλάδο της Φ1 (το λάστιχο της Φ1 είναι άσχετο με τα ελαστικά δρόμου) αλλά και στον κλάδο των απλών ελαστικών καθώς προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στις επιλύσεις και αντίστοιχα στους αλγορίθμους βελτιστοποίησης. Αντίστοιχα προγράμματα θα έχει με βεβαιότητα και η Michelin (γνωστή η παράδοση των Γάλλων στη θεωρητική μηχανική) και παλαιότερα και η GoodYear.
-
Διαχύτες (όχι στο επίπεδο της Φ1 αλλά είναι εδώ) και άλλα αεροδυναμικά βοηθήματα για κάτω από το δάπεδο. Δεν μιλώ για τα spoilers του κάθε λογής ΚΑΓΚΟΥΡΑ ή τους διαχωριστές ροής ή τους κάθε λογής εκτροπείς ροής (σε κάθε σχήμα και σχέδιο).
-
Ημι-αυτόματα κιβώτια (εντάξει είναι δεκαπεντα-ετίας αλλά πιο πριν το αυτόματο ή ήταν το κιβώτιο του Van Dorne ή το κλασσικό αυτόματο με τον μετατροπέα ροπής).
Σε επίπεδο τώρα CFD ένα μεγάλο κομμάτι της έρευνας έχει ξεκινήσει από την Φ1 και αυτή η έρευνα έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη ακριβέστερων προσωμοιωμάτων που έχουν οδηγήσει στο κλάδο των αεροσκαφών σε πολλές βελτιώσεις (wingtips κ.λπ.). Πάντως εκεί η αλληλοβοήθεια τόσο του κλάδου της πολιτικής αεροβιομηχανίας όσο και της Φ1 είναι ιδιαίτερα σημαντική. Την πολεμική ας την αφήσουμε απέξω γιατί με εξαίρεση ίσως κάποια φαινόμενα στάσιμης ροής (το κινούμενο δάπεδο των Ferrari, Mclaren κ.λπ.) εκεί η Φ1 μάλλον έχει δανειστεί από την αεροναυτική.
Πλέον αυτών έχουμε και την ανάπτυξη τόσο των υπολογιστικών εργαλείων σε άλλα πεδία (ειδικά σε πεδία όπως ροϊκής και τεχνολογίας ΚΕΚ) όσο και διάφορων μεθόδων σε επίπεδο διαχείρησης υλικού και ανθρώπινου δυναμικού.
Σε επίπεδο CAD (Computer Aided Design) CAM (CA Manufacturing) έχουμε τεράστια πρόοδο. Το γεγονός ότι στην αγορά έχουμε τους πρώτους 3D printers αυτό το οφείλουμε και στην Φ1.
Και πολλά άλλα που ίσως κάποιοι να τα γνωρίζουν αλλά οι περισσότεροι όχι.
Σε άλλα επίπεδα τώρα που μου έρχονται στο μυαλό απλά να αναφέρω την τεράστια συμβολή της Φ1 σε επίπεδο χρήσης και τεχνολογίας σύνθετων υλικών (kevlar & carbon fibre ή glass fibre composites) και αυτό περισσότερο σε επίπεδο ανάπτυξης τεχνολογιών ειδικών για οχήματα ή προσαρμογής υπαρχόντων (από την Αεροδιαστημική Βιομηχανία).
Είναι σε τροχιά εισόδου πάντως
Υδροπνευματικές βαλβίδες. (Renault)
Στρεπτικοί αποσβεστήρες. (Ferrari)
Ενεργά διαφορικά (τα οποία κατανέμουν την ιπποδύναμη με έμφαση στον εξωτερικό τρόχο, σύντομα κοντά μας στην X3, (BMW) και στο NSX (HONDA))
Αναπτύχθηκαν στην Φ1 αλλά απαγορεύτηκαν μετά και κάποια από αυτά επέστρεψαν.
Ενεργές αναρτήσεις (συστήματα μεταβολής της αντίστασης των αποσβεστήρων-ελατηρίων).
Traction Control, ESP κ.α.
και τελευταίο.... turbo.... Που νομίζουμε αναπτύχθηκε η τεχνολογία της διαχείρησης αλλά και των υλικών που μετά δεν πήγε χαμένη απλά πέρασε στα diesel???
Η ερώτηση σου είναι μάλλον ρητορικού χαρακτήρα καθώς ΙΜΗΟ η Φ1 δεν είναι μόνον κοπελίτσες με μικροσκοπικά μπικίνι αλλά και μία στρατιά μηχανικών που δουλεύουν ασταμάτητα για 12 μήνες.
Υ.Σ. Αντίστοιχα τα ραλλύ και τα ράλλυ αντοχής στην έρημο έχουν προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στα οχήματα 4χ4 όπως και το motoGP (και οι πρόγονοι του) έχουν δώσει τη δυνατότητα στους μοτοσυκλετιστές να κινούνται γρήγορα και με ασφάλεια, οι αγώνες αντοχής στους κινητήρες diesel αλλά και στα ελαστικά από θέμα μακροζωίας και ειδικότερα σταθερής απόδοσης.
Υ.Σ. (2) Δεν θα μιλήσω για κράνη αλλά και αυτά σήμερα είναι αυτά που είναι γιατί με τα κράνη μίας εικοσαετίας τα 4g πλευρικά και μη οδηγούσαν σε πραγματική εξουθένωση των οδηγών λόγω της μάζας τους ή τις στολές καθώς εκεί ρόλο έπαιξαν και άλλοι ανωφελείς κλάδοι (όπως η πολεμική βιομηχανία κ.α.)
Υ.Σ. (3) Είναι τυχαίο κατά τη γνώμη σου ότι η Φ1 σχεδιάζει να μπει στο κλάδο της εξοικονόμησης ενέργειας και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας. Ο Βρυκόλακας όπως τον αποκαλείς το έπιασε το μήνυμα. Και επειδή η Φ1 δεν είναι παιδικό χωριό ή χώρος αργόσχολων Δημόσιων Λειτουργών σε 2 ~ 3 χρόνια μετά την εφαρμογή τους θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Αυτά συγνώμη για το σεντόνι....
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυριο το πρωι θα παω στο μαρανελο(20χλμ απο εδω) να παω να τους το πω...
Πρόσεχε, αύριο θα έχει πάγο...... Πάντως το stelvio pass από το Maranello απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα...
-
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/formula_one/6911269.stm
Τώρα διάβασα αυτό το άρθρο που αναφέρει κάτι για 'total freeze of engine development' για 10 χρόνια απο το 2008. Τι εννοούν μ'αυτό; Δηλαδή πια το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ανπτύσουν καλύτερη αεροδυναμική; Όπα, ούτε αυτό επιτρέπεται. Καλά είναι σοβαροί ή απλά εγώ έχω παρερμηνεύσει κάτι ; -
dimou ωραια ολα αυτα που λες αλλα λιγα απο αυτα εχουν περασει στα καθημερινα αυτοκινητα.
Εγω παντως πιστευω οτι αυτο με τους περιορισμους εχει καταντηση γελοιο.
-
Κι όμως από τη Βραζιλία του '89 που πρωτοδοκιμάστηκε σε αγώνα ημιαυτόματο κιβώτιο, σήμερα είναι μια απλή λύση ακόμα και σε μικροσκοπικά αυτοκίνητα πόλης.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@ G.MONTANA:
Είχα ένα ωραίο βιντεάκι Τσουκαλά για να σου αφιερώσω αλλά επειδή την είπες στον cavallino δεν το βάζω. Απλά θα σου πω ότι η F1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑΣ που έχουμε στην Ελλάδα. Αν συγκρίνεις τη Ferrari με τον Ολυμπιακό του Κου Κόκκαλη είσαι ελαφρώς άσχετος με το άθλημα.
Συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα φίλε μου.φιλε,δε συγρινα πραδειγμα εδεινα θελωντας απλα να ειπωθει οτι οπου παιζει χρημα παιζει και πο@@στια.δε πιστευω με τιποτα οτι το φετινο πρωταθλημα και οχι μονο ειχε συμφωνηθει!ξερω νομιζετε οτι οποιος πιστευει αυτα τα πραγματα βλεπει εργα ,εγω θα σας πω οτι οποιος πιστευει οτι οποιοδηποτε αθλημα που βρισκεται σε μεγαλη η μικρη κατηγορια δεν εχει μεσα συμφωνιες θα πω οτι ζειτε σ εναν αλλο πλανητη ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Π@@ΣΤΙΑ,ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@pik και σε οποιονδήποτε άλλο μιλάει περί στημένου πρωταθλήματος βάσει γνωμάτευσης του μέγιστου δημοσιογράφου Πουρναράκη:
Επειδή η συνωμοσιολογία καφενειακού επιπέδου (χωρίς αποδείξεις) είναι το αγαπημένο άθλημα του ελληνικού λαού εγώ απλά θα πω ότι δεν ασχολείστε με το άθλημα καιρό ή τουλάχιστον δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί το τσίρκο.
Φέτος λίγο παράγινε το κακό με δικαστήρια κλπ αλλά δεν ήταν και λίγο το θέμα της αντιγραφής όπως και αν έγινε. Χτες ένας άλλος μίλαγε περί Ferrari του Ολυμπιακού της F1. Αν βλέπεις F1 από 2000 και μετά δικαιολογείσαι αλλά και πάλι μη λέμε ότι θέλουμε έτσι για να περνάει η ώρα. Αν βλέπεις F1 από παλιότερα δεν δικαιολογείσαι...ΕΝΤΙ ΒΛΕΠΩ Φ1 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΑΤΣ(ΙΜΟΛΑ-ΜΑΝΥΚΟΥΡ)Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ Φ1 ΑΠΟ ΤΟ 70 Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
Επίσημο thread: GP Bραζιλίας - Ιnterlagos 2007