-
thanx παιδες, ενταξει, μη με κραζεται για την σπορ οδηγηση..
ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 κι κατεληξα λογο των χρηματων κι καταστασης των 2 αυτο\των στο τζιπ -
Με λίγη καλή θέληση, με όλα μπορείς να χορτάσεις σπορ οδήγηση.
-
Ο χρήστης alroad87 έγραψε:
thanx παιδες, ενταξει, μη με κραζεται για την σπορ οδηγηση..
ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 κι κατεληξα λογο των χρηματων κι καταστασης των 2 αυτο\των στο τζιπΔεν σε κράξαμε, μην τρελαίνεσαι. Με γεια...
-
thank you
-
Καλησπερα κι απο μενα και πρωτο μου ποστ σχετικο με το αγαπημενο μου αυτοκινητο που απο το 2001 με συντροφευει μεσω διαφορετικων εκδοσεων του.
Απο τα λιγα που προλαβα να διαβασω, η συμβουλη μου ειναι μακρια απο εισαγωμενα ΜΙΝΙ (τα περισσοτερα ειναι κυριολεκτικα λιωμενα) και στο συγκεκριμενο αυτοκινητο, δυστυχως ευκαιριες δεν υπαρχουν.
Προβληματικα δεν ειναι και εφοσον του συμπεριφερεσαι κοσμια, τοτε θα εισαι μονιμως με το χαμογελο.
Ειναι ακριβο να το αποκτησεις σαν καινουργιο και κραταει σχετικα υψηλη τιμη μεταπωλησης ως μεταχειρισμενο.
Οποιος μπορει οικονομικα, καλο ειναι να ψαχνει για μοντελα μετα το τελος του 2006 (R56/R55/R57) διοτι ειναι βελτιωμενα σε ολους του τομεις σε σχεση με τα παλαιοτερα (R50/R52/R53).
Aν παλι ψαχνετε για κατι πιο οικονομικο τοτε καλο θα ειναι στα μοντελα της προηγουμενης σειρας να ψαξετε για μοντελα f/l (Δηλαδη αυτα που ειναι παραγωγης απο τα μεσα του 2004 εως το τελος σχεδον του 2006).
Για οποιαδηποτε απορια εχετε, θα χαρω πολυ να σας βοηθησω. -
καλησπερα. Σκευτομαι να παρω το mini cooper diesel ξερετε αν ειναι προβληματικα??η κατι σχετικο?
-
Σκεφτεσαι για καινουργιο η' μεταχειρισμενο?
Ποια εκδοση και ποιο μοντελο? -
Για μεταχειρισμενο MINI cooper D με 100.000klm μοντελο το 2007 R56 ??
-
Εχεις π.μ.
-
Γιατί να μην τα γράψεις δημόσια και να βοηθήσεις και άλλους ;;;
-
Γιατι εφοσον μιλαμε για μεταχειρισμενο, το καθενα εχει τις δικες του ιδιαιτεροτητες και νομιζω ειναι ανωφελο να κουραζουμε το φορουμ.
Εαν μιλαγαμε για καινουργιο, ευχαριστως να το ανελυα δημοσια.Σαν καινουργιο ειναι αψογο με μηδεν προβληματα [(εκτος απροοπτου, διοτι εξαιρεσεις παντα υπαρχουν)(και παλι μιλαμε για ψιλοπραγματα σε βλαβες η' προβληματα)].
Τα περισσοτερα καινουργια αυτοκινητα ειναι τιμια και καλοφτιαγμενα.
Το μεταχειρισμενο κρυβει κινδυνους, γιατι κανεις δεν χαριζει, οποτε και οι ευκαιριες σπανιζουν. -
Καλησπέρα σε όλους κ Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες. 'Εχω ένα Cooper μοντέλο 2005. 'Ηθελα να βάλω στο ραδιοcd του αυτοκινήτου usb stick για αναπαραγωγή μουσικής. Επειδή λόγω παλαιότητας του μοντέλου αυτό είναι οικονομικά ασύμφορο εώς ανέφικτο ήθελα να ρωτησω εάν κανείς από εσάς έχει βγάλει έξοδο AUX σε μοντέλο του 2005 και αν σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκαστική πάλι η αλλαγη του ραδιοcd γιατί δεν μου το βγάζει σαν επιλογή.
-
Ο χρήστης Darudeman έγραψε:
Για μεταχειρισμενο MINI cooper D με 100.000klm μοντελο το 2007 R56 ??στο τελευταίο επεισόδιο του 5th Gear είχε ένα shootout το Mini diesel με το Ιbiza FR tdi.
ο Tiff έκανε laptime με το Ιbiza 1.59.8 και με το Mini 2.01.4
ψιλοάσχετο αλλά δες το βίντεο έτσι για να πάρεις μια ιδέα για το πως στρίβει.
-
Παιδιά το πήρα το mini copper d πολυ καλό κ πολυ καλα παει κ οικονομικό αξίζει
-
Ο χρήστης xarisis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους κ Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες. 'Εχω ένα Cooper μοντέλο 2005. 'Ηθελα να βάλω στο ραδιοcd του αυτοκινήτου usb stick για αναπαραγωγή μουσικής. Επειδή λόγω παλαιότητας του μοντέλου αυτό είναι οικονομικά ασύμφορο εώς ανέφικτο ήθελα να ρωτησω εάν κανείς από εσάς έχει βγάλει έξοδο AUX σε μοντέλο του 2005 και αν σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκαστική πάλι η αλλαγη του ραδιοcd γιατί δεν μου το βγάζει σαν επιλογή.Δες αν σου κανει αυτο. Ειναι για το ΜΙΝΙ σου και βγαζει εξοδο Aux.
-
Ο χρήστης Darudeman έγραψε:
Παιδιά το πήρα το mini copper d πολυ καλό κ πολυ καλα παει κ οικονομικό αξίζειKαλοταξιδο. Θα το ευχαριστηθεις σιγουρα!
-
Ευχαριστω...Παει παρα πολυ καλα για πετρελαιο δεν το περιμενα γτ ειχα κανει κ βολτα ενα Corsa πετρελαιο 1.3 αλλα καμια σχεση..Ηρθα απο Γερμανια με 118€ κ εκανα 1830χιλιομετρα με μεση καταναλωση στα 3.9 στα 120klm με αυτοματο πιλοτο..Τωρα αυτεσ τισ μερεσ θα σασ πω κ για τον εκτελωνισμο τι θα γινει..Koulos thx ειχες δικιο τλκ
-
Καλησπέρα παιδιά,
έχω το R56 s αυτόματο με καμιά 60,000 πάνω του και σιγά σιγά αρχίζει να ζητάει..Το γουστάρω το εργαλείο γιατί στρίβει καλά. Πέρα από το ένα σινεμπλόκ που μόλις έσπασε και κοπανάει λίγο το ψαλίδι μου βγάζει check engine και πέφτει σε sleeping mode (όχι πάνω από 3,000 rpm) όταν είμαι κινούμαι σημειωτόν σε κίνηση στην πόλη , στα φανάρια και γενικά ανά τέτοιες καταστάσεις. Εκεί που είναι στο D και είμαι ακίνητος ή όταν βάζω όπισθεν R τσουπ πετάγεται η ένδειξη...καταλαβαίνετε το συναίσθημα του οδηγού όταν ακούει αυτά τα γκλιν και γκλον με το κόκκινα και κίτρινα φωτάκια να ξεπετάγονται....
Έχετε καμία ιδέα για κάποιον σένσορα που προκαλεί αυτό το φαινόμενο γιατί το να είναι η αντλία υψηλής (όπως μου είπαν) μου φαίνεται περίεργο να το κάνει μόνο στο ρελαντί.Ευχαριστώ.
-
αντλία υψηλής;
στα tsi τέτοιο σύμπτωμα είναι αντλία υψηλής (βενζίνης) .
btw safe mode λέγεται
-
Πες το όπως θες, εμένα μου φαίνεται πως κοιμούνται καμιά 150αριά άλογα εκείνες τις στιγμές..... Με ένα restart όμως είναι όλα ΟΚ μέχρι το μεθεπόμενο φανάρι...
New MINI Forum