-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
αγοραστικε cooper S. ειναι αμερικανικων προδιαγραφων, πρεπει να αλλαχτουν τα λαστιχα εχει 29.000 χλμ. εχει τις 17 αρες ζαντες, τι λαστιχα πιστευτε οτι συμφερει να βαλουμε μαρκα- τυπος??? 205-45-17..... ευχαριστω..... για Ελλαδα συζητω..... επισης καποιο site για να δω τις ακριβεις προδιαγραφες..... και τους κωδικους ανταλλακτικων.... ειναι του φεβρουαριου 2006.Καλοτάξιδο να είναι!!!
Διάσταση 205/45/17...μάρκα ότι προτιμάς (προσωπικά έχω μια συμπαθεια στην Continental και θα έβαζα SC3 με €600 ή SC3 όταν βγούν).
Για ανταλλακτικά, μπές εδώ: www.realoem.com και με τον αριθμό πλαισίου βρίσκεις ότι θές.
-
Ευχαριστω για τις ευχες....
αυριο βγαζει νουμερα.....
Καποιος καλος - αξιοπιστος μηχανικος στην περιοχη Χαλανδριου???
-
Ωραίο χρώμα...!!
Από ότι βλέπω είναι το προηγούμενο μοντέλο (R53). Για χαλάνδρι δεν γνωρίζω δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ωραίο χρώμα...!!Από ότι βλέπω είναι το προηγούμενο μοντέλο (R53). Για χαλάνδρι δεν γνωρίζω δυστυχώς.
Ναι ειναι Φεβρουαριος 2006, 29.000 χλμ. Εστω απο ψυχικο μεχρι κηφισσια????? ν ιωνια, Αγ Παρασκευη???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ναι ειναι Φεβρουαριος 2006, 29.000 χλμ. Εστω απο ψυχικο μεχρι κηφισσια????? ν ιωνια, Αγ Παρασκευη???
Έχει αρκετά εξουσιοδοτημένα στα Βόρεια, απλά εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει για να μπορώ να πώ εντυπώσεις (εκτός από τον κουλούρη στη Λαυρίου όταν είχα BMW και δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις).
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
αγοραστικε cooper S. ειναι αμερικανικων προδιαγραφων, πρεπει να αλλαχτουν τα λαστιχα εχει 29.000 χλμ. εχει τις 17 αρες ζαντες, τι λαστιχα πιστευτε οτι συμφερει να βαλουμε μαρκα- τυπος??? 205-45-17..... ευχαριστω..... για Ελλαδα συζητω..... επισης καποιο site για να δω τις ακριβεις προδιαγραφες..... και τους κωδικους ανταλλακτικων.... ειναι του φεβρουαριου 2006.Από πού αγοράστηκε; Τιμή;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αγοραστικε cooper S. ειναι αμερικανικων προδιαγραφων, πρεπει να αλλαχτουν τα λαστιχα εχει 29.000 χλμ. εχει τις 17 αρες ζαντες, τι λαστιχα πιστευτε οτι συμφερει να βαλουμε μαρκα- τυπος??? 205-45-17..... ευχαριστω..... για Ελλαδα συζητω..... επισης καποιο site για να δω τις ακριβεις προδιαγραφες..... και τους κωδικους ανταλλακτικων.... ειναι του φεβρουαριου 2006.
Από πού αγοράστηκε; Τιμή;
Ναι, αν το έφερες από Αμερική πες λίγες λεπτομέρειες για τα κόστη και τη διαδικασία!
-
Το πηρα απο εμπορο που αυτος το ειχε φερει εδω.... κοστος 19.000..... κατι εβγαλε και αυτος πιστευω.....Το ειχε ομως πολυ καιρο απουλητο (ισως ενα χρονο) και ζητουσε περισσωτερα..... εχει ομως πολλα εξτρα απο οτι μπορω να δω στη λιστα εξοπλισμου του στο data bank της BMW με την βοηθεια του VIN. ηχοσυστημα Harmann Kardon, ηλεκτρικα ριθμιζομενα δερματινα καθισματα, Σπορ αναρτηση, xenon, COP?? αν ξερει κανεις τι ειναι?? θερμενομενα καθισματα, βοηθητικος ανεμιστηρας??? ξερει κανεις τι ειναι αυτο.... Δεν εχει ομως μπλοκε διαφορικο... και ειναι version hot climate.
-
καλοτάξιδο Θρασύβουλε Κουκλί είναι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
καλοτάξιδο Θρασύβουλε Κουκλί είναι.Ευχαριστω πολυ.... αλλα θα αργησω να το οδηγησω προσωπικα.... ειμαι ακομα Καταρ... και ετσι η οικογενεια θα το απολαυσει..... Το καλοκαιρι θα συμβει και αυτο... (να το απολαυσω απο κοντα δλδ. Πηγα εδω στον αντιπροσωπο αλλα εχει το R56.... Εχω οδηγησει εδω και 4-5 χρονια το works και ειχα τρελλαθει.... αλλα για αστικη χρηση αρκετο ειναι και αυτο.....
-
Μου έχει ανοίξει κι εμένα η όρεξη για αυτοκίνητο, αλλά προς το παρόν έχω κοιτάξει μόνον στο mobile.de. Ψάχνω για Cooper S αυτόματο, προηγούμενης γενιάς (για να είναι κάτω από 20Κ η συνολική τιμή). Βρήκα από 16,5 μέχρι 17,5 και χιλιόμετρα από 30Κ περίπου, μέχρι 85Κ. Βάζεις και το τελωνείο και λοιπά έξοδα και φτάνεις κάπου πριν ή λίγο μετά τα 20Κ.
Αρα, καλή τιμή το πήρες, έχει και τα εξτρά του, θα ήθελα κι εγώ ένα, αλλά...όχι χειροκίνητο (και θα προτιμούσα και τις 16άρες...).Καλοτάξιδο, πολύ ωραίο φαίνεται!
-
Πολύ ωραίο είναι ... Καλορίζικο & Καλούς δρόμους ...
Πρέπει να είναι φούλ αμερικάνικων προδιαγραφών ... ακόμη και το καντράν είναι σε μίλια ...
Ρε παιδιά, πως ανεβάζετε φωτο ??
Αλήθεια, όσοι έχουν να συστήσουν εξουσ. συνεργείο/μηχανικό στην Αθήνα (ή αντίθετα είχαν κάποια άσχημη εμπειρία), ας μας το πουν παρακαλώ να ξέρουμε.
Ευχαριστώ.
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ευχαριστω για τις ευχες....αυριο βγαζει νουμερα.....
Καποιος καλος - αξιοπιστος μηχανικος στην περιοχη Χαλανδριου???
-
Το ραδιοφωνο θελει μετατροπη απο τις αμερικανικες συχνοτητες!!!!
-
Απο βορεια μακραν ο καλυτερος ο Νταγκουνακης στην Κυμης κοντα στην Μ.Αντυπα Ολυμπιακο σταδιο ... ζητα τον Σερετη τον Χρηστο . Απο τους καλυτερους και εξηπυρετικοτερους μηχανικους .... πες οτι σε στελνω αμα θες.
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
.... πες οτι σε στελνω αμα θες.'Έλα ρε Χρήστο Σερέτη, με στέλνει ο cooperS_JCW'
'Ααααα, τον Cooper; Φιλαράκι από το στρατό'...
-
Ο Νταγκουνάκης είναι εξουσιοδοτημένος από την ΒΜW ή ανεξάρτητος ??
Από τιμές πώς πάει ?
Μόλις έδωσα στον Σπανό για ένα 'S (R56) κοντά στα € 400 [για αλλαγή στα πίσω τακάκια & αισθητήρες € 195 και για αλλαγή λαδιών, φίλτρου αέρα & φίλτρου καμπίνας € 190] !!!!!
Ευχαριστώ.
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Απο βορεια μακραν ο καλυτερος ο Νταγκουνακης στην Κυμης κοντα στην Μ.Αντυπα Ολυμπιακο σταδιο ... ζητα τον Σερετη τον Χρηστο . Απο τους καλυτερους και εξηπυρετικοτερους μηχανικους .... πες οτι σε στελνω αμα θες. -
φθηνος ο σπανος...
-
Αισίως φτάσαμε τα 3 ασπρόμαυρα εμσιες στο φόρουμ...Καλοτάξιδο 224.v
-
Ευχαριστω και παλι, αλλα πρεπει να λυθει και το θεμα του συνεργειου..... ωστε να μην πληρωνουμε τα κερ...α μας για απλες εργασιες...... επειδη ειναι μεταχειρισμενο πιστευω οτι μπορει κανεις να αλλαξει τακακια, λαδια, φιλτρα σε οποιονδηποτε που εχει φιλοτιμο.... και με ανταλλακτικα που ισως βρει στην ελευθερη αγορα με καλλυτερη αποδοση..... δεν ξερω αν καποιος εχει βρει τετοιες λυσεις.... καλο ειναι να τις αναφερει εδω μεσα...
-
@Roseman: Μάλλον τελικά όλοι είναι που θα σε πιάσουν. Εγώ στο Σπανό πάω δικά μου λάδια (€63 και μου μένει και 0.5lt για συμπλήρωμα αν χρειαστεί) και με χρεώνουν μόνο το φίλτρο λαδιού = σύνολο €75 για λάδια. Service ακόμα δεν έχω κάνει.
New MINI Forum