-
Συνεχιζει να το κανει και σβηστο.
-
Μια βόλτα στην αντιπροσωπεία μόνο θα σε βοηθήσει...
-
Θα παει (δεν είναι δικό μου),όταν του βρουν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.θα ενενημερώσω
-
Λογικά κάτι απλά θέλει σφίξιμο, αλλά είναι κάπως να συμβαίνει σε καινούργιο αυτοκίνητο..
-
τωρα τι λετε σε μεταχ,countryman s ? εχει υπερβολικη καταναλωση? η σε 1.6Ντι ειμαι με αουντι σ3 8π κατω απο 12λ/100χ δεν εχω
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει για ενα εντονο κραδασμο και βουητο απο το ταμπλο,γυρω απο την κεντρικη οθονη σε ολοκαινουριο μινι 5 d?Τελικα το προβλημα ηταν σε ενα ανεμιστηρακι που υπηρχε για το multimedia.αυτο κολλουσε.εν αναμονη ενταλλακτικου.
-
Καλησπερα στην παρεα σας.Ενδιαφερομαι να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο Mini Cooper 2007 μοντέλο και πανω.Διαβασα οτι τα r56 ειναι πιο αξιόπιστα απο τα παλιότερα μοντέλα .Εκει λιγο που μπερδεύτηκα ειναι μετα μοτερια .Λενε οτι το 1600 Cooper ειναι γερμανικό και το 1400 One ειναι Γαλλικό .Ισχυει ;
Ειναι αξιόπιστα και τα δυο ; Απο οτι βλεπω η διαφορα στην ονομαστική κατανάλωση βενζίνης ειναι μικρη αν τα εχει δουλέψει και τα δυο κανενας φιλος να πει την γνώμη μου θα ηταν καλα -
Ο χρήστης babis_net έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα σας.Ενδιαφερομαι να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο Mini Cooper 2007 μοντέλο και πανω.Διαβασα οτι τα r56 ειναι πιο αξιόπιστα απο τα παλιότερα μοντέλα .Εκει λιγο που μπερδεύτηκα ειναι μετα μοτερια .Λενε οτι το 1600 Cooper ειναι γερμανικό και το 1400 One ειναι Γαλλικό .Ισχυει ;
Ειναι αξιόπιστα και τα δυο ; Απο οτι βλεπω η διαφορα στην ονομαστική κατανάλωση βενζίνης ειναι μικρη αν τα εχει δουλέψει και τα δυο κανενας φιλος να πει την γνώμη μου θα ηταν καλαΕιχα το 1.6 με τα 122hp. Μεχρι που το πουλησα με 72.000 δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.
Καλυτερα να παρεις το 1.6 που εχει και γκαζι καλο. η καταναλωση στα 7.5 περιπου.
Σε οτι αφορα τα μοτερ, να ξερεις οτι η bmw εκανε συμφωνια με την peugeot. Οτι μοτερ φορανε τα R56, φορανε και τα peugeot 206. -
Καλσηπερα σε ολους
Θα παω να δω ενα mini cooper diesel του 2008.
Μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω στον ελεγχο..?
Εχει 69000 χιλιομετρα -
Είναι εισαγωγής με κατεβασμένα χιλιόμετρα είναι η απάντηση. Το 2008 δεν νομίζω να κάνανε εισαγωγή το Mini Cooper λόγω των περιορισμών στην πρωτεύουσα και την συμπρωτεύουσα.
-
Dont do it! Πριν το 2010 μόνο κατά παραγγελία έφερναν diesel οι αντιπροσωπίες. Έχει έρθει κατά 99,99% πρόσφατα από Γερμανία το πιο πιθανό και του 'επισκευάσανε' το κοντέρ όπως ειπε κι ο mod από πάνω. Τα χουμε πει
-
Δικιο εχετε τον ρωτησα αλλα το αμαξι δεν ειναι απο γερμανια.
-
Φίλε δυστυχώς το αυτοκίνητο αποκλείεται να έχει 69000 χλμ. Το δικό μου που είναι του 07 και κάνει συνήθως 20 χλμ την ημέρα, που πολλά καλοκαίρια καθόταν λόγω της μηχανης, και που χρησιμοποιώ αλλά αυτοκίνητα έχει 87000.
Και ζω σε νησί οπου οι αποστάσεις είναι περιορισμένεςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ε αφού το λέει.. φαντάζομαι δεν θα χει πρόβλημα άμα ψάξεις με τον αριθμό σασί στη BMW.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Φίλε δυστυχώς το αυτοκίνητο αποκλείεται να έχει 69000 χλμ. Το δικό μου που είναι του 07 και κάνει συνήθως 20 χλμ την ημέρα, που πολλά καλοκαίρια καθόταν λόγω της μηχανης, και που χρησιμοποιώ αλλά αυτοκίνητα έχει 87000.
Και ζω σε νησί οπου οι αποστάσεις είναι περιορισμένεςSent from my iPhone using Tapatalk
Σπάνιο μεν αλλά δεν αποκλείεται...
Τα τελευταία χρόνια ζώ επίσης σε νησί τους 10 απο τους 12 μήνες του χρόνου και το MCS έχει σε 4 χρόνια 29.000χλμ.
Ανάλογα και το νησί βέβαια αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ περιορισμένες οι μετακινήσεις... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Σπάνιο μεν αλλά δεν αποκλείεται...
Τα τελευταία χρόνια ζώ επίσης σε νησί τους 10 απο τους 12 μήνες του χρόνου και το MCS έχει σε 4 χρόνια 29.000χλμ.
Ανάλογα και το νησί βέβαια αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ περιορισμένες οι μετακινήσεις...Μια μικρη σημείωση. Το Mini ειναι diesel. Ειναι δυνατον να εχει κανει μονο.....69.000χλμ ενω το πηρε ντιζελ γι αυτο το λογο. δλαδη να γλυτωσει λεφτα απο το καυσιμο.
ποιος ο λογος να αγορασεις diesel και να πληρωσεις παραπανω, αφου στα 70.000χλμ δεν προκειται να κανεις αποσβεση! -
Και είναι δυνατόν να έχει κάνει πράγματι μόλις 69000 χλμ και να περίμενε τον... Έλληνα μαντρά να το πουλήσει
-
Πως μπορω να ψαξω στην bmw με τον αριθμο σασι?
-
Τα χλμ ειναι όντως λίγα για diesel, αλλά πλέον επειδή οι τιμές diesel και βενζίνης ειναι σχεδόν ίδιες, κάποιος μπορεί να πάρει diesel γιατί ειναι ετοιμοπαράδοτο ή γιατί τον τραβάει το ρεύμα της αγοράς κλπ. δε το κανει μόνο για οικονομία. Πάντως ένας καλός έλεγχος θα δείξει αν όντως τα χλμ ειναι πχ τα διπλάσια, όπως και book service (αν και αυτα τα σφραγίζουν εύκολα, εκτός αν ειναι απο αντιπροσωπεία). Δες εσωτερικες φθορές (τιμόνι λεβιές, κάθισμα οδηγού). Επίσης δισκόπλακες αν εχουν μεγάλο δόντι, και ζήτα να το πας αντιπορσωπεία για ελεγχο.
-
Εχω ενα προβληματακι με το παραθυρο.Οταν παω να κλεισω την πορτα δεν κατεβαινει οσο πρεπει για να μπορεσει να κλεισει με συνεπεια το τζαμι να ειναι πιο εξω .Επισης καμια φορα ανεβαινει φτανει μεχρι πανω και ξακατεβαινει
Τελος βγαζει που και που το εικονιδιο της αντλιας το πηγα αντιπροσοποια και ειπαν οτι καμοια φορα κολαει ο θερμοστατης
Ο θερμοστατης ειπαν αυτος που χρησιμοποιει το καλοριφερ αλλα ακομα και το ψυγειο .Ολα αυτα τα κανεις ενας Θερμοστατης ?
Και σκεφομαι που να το παω αντιπροσωποια η καπου αλλου
New MINI Forum