-
-
ενδιαφέρον σημείο του αμαξιού -και για το οποίο δεν μπορώ να βρώ κάτι παραπάνω- είναι η 'μπανιέρα' απο ανθρακονήματα
ποιο ειδικά πως κατάφεραν και μείωσαν τον χρόνο κατασκευής
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/249547/mclaren_mp412c_live_launch.html
H McLaren έκανε χτες επίσημη παρουσίαση, με live streaming, the whole shebang (Λούης, Buttock, Rod Penis κλπ), βίντεο 1 ώρας+... και δεν πήρε κανείς μας χαμπάρι.
-
Το είδα εγώ ζωντανά, ήταν κατά 90% PR Βλακείες. Ότι έχασες μπορείς να το διαβάσεις εδώ:
http://www.autoblog.com/2010/03/18/mcla ... 2c-superc/
-
το ειδα και εγω αλλα θελω να δω το αμαξι και σε τεστ.
ωραιο ντυσιμο ο Ντενις...
cavallino εσυ πηγες κι ολας και δεν το ειδες...;αμετανοητε....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το είδα εγώ ζωντανά, ήταν κατά 90% PR Βλακείες. Ότι έχασες μπορείς να το διαβάσεις εδώ:http://www.autoblog.com/2010/03/18/mcla ... 2c-superc/
Στο λινκ που έδωσα έχει ολόκληρο το βίντεο από την παρουσίαση, είδα όσο άντεχα με πολλά σκιπ. Δεν αντεχότανε. Ο Penis στην αρχή... πάλι ψέματα! 'Η F1 το πρώτο αυτοκίνητο δρόμου με ανθρακονήματα' 'έχουμε τον καλύτερο εξομειωτή του κόσμου' 'φτιάχνουμε τα καλύτερα racing cars του κόσμου'
το ειδα και εγω αλλα θελω να δω το αμαξι και σε τεστ.
ωραιο ντυσιμο ο Ντενις...
cavallino εσυ πηγες κι ολας και δεν το ειδες...;αμετανοητε....
Toυς ζήτησα να το δω, αλλά δεν μου το έδειξαν. 2 κουκουλωμένα είχαν, 'do not touch'. Στη Racing έχω πολύ δυνατό 'δόντι', στην Automotive τίποτα...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ο Penis στην αρχή... πάλι ψέματα! 'Η F1 το πρώτο αυτοκίνητο δρόμου με ανθρακονήματα' 'έχουμε τον καλύτερο εξομειωτή του κόσμου' 'φτιάχνουμε τα καλύτερα racing cars του κόσμου'Το 'καλύτερα' ειναι σχετικό αλλά για το ψέμα έχεις δίκιο, η F1 ήταν από τα πρώτα μεν αλλά σίγουρα δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής (ή έστω περιορισμένης παραγωγής) με πλαίσιο από ανθρακονήματα. Η EB110 προηγήθηκε κατά ένα χρόνο και ίσως μου διαφέυγει και κάποιο άλλο.
Εκτός από την κακή παρουσίαση πάντως η McLaren έχει κάθε δικαίωμα να είναι περήφανη για την μικρή αλλά με εξωφρενικά επιτεύγματα ιστορία της. Και αγωνιστικά και σε επίπεδο αυτοκινήτων δρόμου.
-
Τρελό φάουλ η παράλειψη του Mikka Hakkinen όταν ο Ρον απαριθμούσε πρωταθλητές στην αρχή.
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/249547/mclaren_mp412c_live_launch.htmlH McLaren έκανε χτες επίσημη παρουσίαση, με live streaming, the whole shebang (Λούης, Buttock, Rod Penis κλπ), βίντεο 1 ώρας+... και δεν πήρε κανείς μας χαμπάρι.
Ωραιο βιντεακι απο τη στιγμη της μικρης ταινιας και της συνεντευξης με τους πρωταθλητες...
-
Στο λινκ που έδωσα έχει ολόκληρο το βίντεο από την παρουσίαση, είδα όσο άντεχα με πολλά σκιπ. Δεν αντεχότανε. Ο Penis στην αρχή... πάλι ψέματα! 'Η F1 το πρώτο αυτοκίνητο δρόμου με ανθρακονήματα' 'έχουμε τον καλύτερο εξομειωτή του κόσμου' 'φτιάχνουμε τα καλύτερα racing cars του κόσμου'ΓΙατί σου κάνει εντύπωση; Τόσα χρόνια ψέμματα λέει!!! Εδώ είπε ότι η McLaren είναι η πιο πετυχημένη αγωνιστική ομάδα...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τρελό φάουλ η παράλειψη του Mikka Hakkinen όταν ο Ρον απαριθμούσε πρωταθλητές στην αρχή. -
εγω γιατι νομιζα πως η F40 ειναι το πρωτο απο ανθρακονηματα...;
οπως και να εχει στατιστικα ειναι πετυχημενη εταιρια αναλογα με τα αποτελεσματα που εχει απ οταν μπηκε στον χωρο...
τωρα για τα αυτοκινητα της ας περιμενουμε...
το πρωτο της BMW κινητηρα ειχε...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω γιατι νομιζα πως η F40 ειναι το πρωτο απο ανθρακονηματα...;Η F40 είχε χαλύβδινο χωροδικτύωμα. Τα εξωτερικά body panels ήταν από ανθρακονήματα/kevlar αλλά δεν έπαιζαν κανένα δομικό ρόλο.
-
μπαρντον....
νομιζα πως ηταν ολο απο ανθρακονηματα...
με εκλεψαν δηλαδη...
-
Η MP4-12C σύμφωνα με την αρχική παρουσίαση θα έχει συμβατικά φρένα τα οποία θα είναι ελαφρύτερα από τα κεραμικά του ανταγωνισμού αλλά το πιθανότερο είναι να προσφέρεται με έξτρα κεραμικά πακέτο με 6πίστονες δαγκάνες.
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ε
το πρωτο της BMW κινητηρα ειχε...λίγο 'πειραγμένο' τον είχε όμως... δεν θυμάμαι η μαμά να τον είχε αναβαθμίσει τεχνικά σε τέτοιο επίπεδο και με αντίστοιχες επιδόσεις... οπότε μια συνεργασία έφερε την άνοιξη και πιθανότατα έμαθαν και κάτι οι Γερμανοί.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ε
το πρωτο της BMW κινητηρα ειχε...λίγο 'πειραγμένο' τον είχε όμως... δεν θυμάμαι η μαμά να τον είχε αναβαθμίσει τεχνικά σε τέτοιο επίπεδο και με αντίστοιχες επιδόσεις... οπότε μια συνεργασία έφερε την άνοιξη και πιθανότατα έμαθαν και κάτι οι Γερμανοί.
Από ότι ξέρω ήταν ειδική κατασκευή της BMW για την McLaren και δεν τοποθετήθηκε σε κάνενα άλλο μοντέλο. Η McLaren δεν είχε τεχνογνωσία κινητήρων για να τον πειράξει εξάλλου. Για αυτό και τώρα της τον έφτιαξε η Riccardo. Μια ζωή δεύτεροι οι κλεφτοψεύτες...
-
O V12 της F1 (S70) είχε σχεδιαστεί ειδικά για την McLaren από την BMW, δεν ήταν 'πειραγμένη' έκδοση του V12 που χρησιμοποιούσε η BMW στα μοντέλα της τότε (M70). Εκτός από την McLaren F1 ο κινητήρας αυτός χρησιμοποιήθηκε στο ένα και μοναδικό πρωτότυπο της M8 το οποίο δεν προχώρησε και νομίζω καταστράφηκε στη συνέχεια.
Για τον κινητήρα της Mp4-12C αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες νομίζω πως η McLaren έχει σημαντική συμμετοχή, δεν τον πήρε έτοιμο (προφανώς) και δεν ζήτησε απλά τις τάδε προδιαγραφές από τον υποκατασκευαστή.
-
O V12 που φόρεσε η F1, ουσιαστικά ήταν 2 εξακύλινδροι από Μ3 ενωμένοι στο στρόφαλο.
McLaren MP4-12C/650S