Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 15
    • 16
    • 1 / 16
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    57
    319
    2246
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mergaz last edited by

Γεια σας παιδιά. Ειναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας...θέλω να αγοράσω αμάξι και ύστερα από πολύ σκέψη κόλλησα στην alfa romeo gt 2.0jts.Καταρχην θα ήθελα να μου πείτε για αυτό το αυτοκίνητο τι ξέρετε απο θέμα αξιοπιστίας, ασφάλειας (δεν έχω βρει crash test) αλλά και γενικώς την γνώμη σας...
      Δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη μιας και ακούω διάφορα πράγματα..Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ (πάρα πολύ) όπως και απο θέμα επιδόσεων αλλά αν είναι να χαλάει κάθε λίγο και λιγάκι (έχω ακούσει συχνές περιπτώσεις φωτιάς στον κινητήρα ισχυεί??) η σε μια στούκα να γίνει κονσέρβα θα είναι άσχημο για τόσα λεφτά...Επίσης ισχύει οτι καίει πολύ λάδι και πολύ βενζίνη??
      Ξέρετε ποτε θα βγεί καινούργια gt??
      Αν όχι αυτο το αμάξι τι άλλο προτείνετε μέχρι αυτά τα λεφτά?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        mergaz last edited by

Γεια σας παιδιά. Ειναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας...θέλω να αγοράσω αμάξι και ύστερα από πολύ σκέψη κόλλησα στην alfa romeo gt 2.0jts.Καταρχην θα ήθελα να μου πείτε για αυτό το αυτοκίνητο τι ξέρετε απο θέμα αξιοπιστίας, ασφάλειας (δεν έχω βρει crash test) αλλά και γενικώς την γνώμη σας...
        Δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη μιας και ακούω διάφορα πράγματα..Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ (πάρα πολύ) όπως και απο θέμα επιδόσεων αλλά αν είναι να χαλάει κάθε λίγο και λιγάκι (έχω ακούσει συχνές περιπτώσεις φωτιάς στον κινητήρα ισχυεί??) η σε μια στούκα να γίνει κονσέρβα θα είναι άσχημο για τόσα λεφτά...Επίσης ισχύει οτι καίει πολύ λάδι και πολύ βενζίνη??

• M
          mergaz last edited by

• E
            eddie_147 last edited by

Καινούρια GT ΔΕΝ θα βγει. Ούτε και νομίζω ότι θα αλλάξουν οι κινητήρες της (στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον).
            Για μένα η GT είναι από τα πολύ αξιόλογα και γρήγορα στην κατηγορία του. Τώρα με τα turbo αλλάζει ο χάρτης βέβαια. Η κατανάλωση είναι φυσιολογική ενώ δεν έχει 6άρι κιβώτιο.

έχω ακούσει συχνές περιπτώσεις φωτιάς στον κινητήρα ισχυεί

Πού το άκουσες αυτό;

Επίσης ισχύει οτι καίει πολύ λάδι και πολύ βενζίνη

Όχι

Αν όπως λες σε καλύπτει σε θέμα επιδόσεων (παρόμοιες με Ζ4 2,0) οπότε δεν σε απασχολούν τα hot hatches στα ίδια λεφτά ΒΟΥΡ...

• P
              panos272 last edited by

Είδα προχθές στην Εθνική οδό μια GT 3.2 V6 και μου άναψε κάτι φωτιές!!!
              Το κακό είναι ότι την είδε και η γυναίκα μου και με ζάλισε όλη μέρα.
              Ξέρετε τώρα: πόσο κάνει, πόσο θα βγαίνει το μήνα η δόση, τι χρώμα θα το πάρουμε και άλλα τέτοια.
              Φωτιές πάντως ανάβει

• T
                tpapo last edited by

Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
                Είδα προχθές στην Εθνική οδό μια GT 3.2 V6 και μου άναψε κάτι φωτιές!!!
                Το κακό είναι ότι την είδε και η γυναίκα μου και με ζάλισε όλη μέρα.
                Ξέρετε τώρα: πόσο κάνει, πόσο θα βγαίνει το μήνα η δόση, τι χρώμα θα το πάρουμε και άλλα τέτοια.
                Φωτιές πάντως ανάβει

Με τις πρώτες βροχές θα σβήσουν.

• K
                  kergaz last edited by

Πού το άκουσες αυτό;

Διαβασα σε άλλο forum για μια περίπτωση που πήρε φωτιά σε κάποιον εν κινήσει(αναφέρουν και άλλες περιπτώσεις)και έχω ακούσει και από γνωστό που ύστερα από μια πρόσκρουση σε μπαριέρα(σαν ξύσιμο πιο πολύ) άρπαξε φωτια.Δεν λέω οτι θα γίνεται σε καθημερινή βάση η φωτιά απλώς αν υπάρχει ενισχυμένο ενδεχόμενο να συμβει...
                  Πάντως απο ομορφιά όντως βάζει φωτιές...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • B
                    babbis last edited by

Ως κάτοχος 1.8 GT, έχω να σου μεταφέρω το εξής:

Εμφάνιση
                    no comment **Θεικές καμπύλες, απιβλητικός τριγωνικός Θυρεός, απαλά φουσκωμένα φτερά αρμονικά με το αμάξωμα, πίσω φώτα σαν λεπίδες, πλευρικά spoilers. **. Το αμάξωμα είναι αρμονικά όμορφο σαν γλυπτό και όχι εντυπωσιακό που θέλει να προκαλέσει σε στυλ celica/rx8/ττ new.

Στο εσωτερικό ξενέρωμα προκαλεί η μοιότητα με την 147, αλλά εμένα δεν με ενόχλησε.

Οδικά χαρ/κα

Εχει πολύ καλό feeling. Είναι συμμετοχικό και δεν θα θες να φτάσεις στον προορισμό για να κατέβεις. Γίνεσαι ένα με αυτό.

1. Επιδόσεις.
                    Το μοτερ (1.8 ) καταφέρνει να κινεί αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο αλλά προδίδεται από την 'ατμοσφαιρική' ροπή του και το φίμωμα λόγω ρύπων. Δεν προσφέρει όμως επιδόσεις για τον χαρακτήρα της. Είναι το μόνο μελανό σημείο. Παρόλαυτα το μοτερ αποδίδει πολύ καλα στα ψηλά, πιάνει εύκολα τα 198χαω κοντερ με 4η (193 πραγματικά) και ανεβάσει άνετα μέχρι τα 210 ακόμα και με ελαφρά ανηφορική κλίση. Τελική έχω δει μέχρι 225 (GPS 215) χωρίς κλίση χωρίς όμως να είναι και αυτή η max ταχύτητα καθώς ποτε δεν μπόρεσα να τερματίσω λόγω κίνησης που βρήκα μπροστά.

Το 2λιτρο θα είναι σαφώς καλύτερο με σχεδόν 30% ροπή παραπάνω και μάλιστα από πολύ χαμηλά. Δεν πιστεύω να σου λείψουν τα άλογα. Είναι από τα πιο δυνατά συμβατικά 2λιτρα ατμοσφαιρικά (υπολείπεται 5 άλογα της 120/320ci με 170, και 12 του C4 με 177) ενώ ισοφαρίζει και αρκετά τούρμπο μοτερ όπως του golf gt/tsi (140-170) megane gt (160) , vag 1.8tsi (160).
                    Όμως ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρειάζοταν 200 άλογα τουλάχιστον για να δείξει.

και τα δυο μοτερ έχουν εξαιρετικό ήχο. Πολλες φορες αργώ να αλλάξω σχέση απλά για να τα ακούω.

2. Τιμόνι:
                    Το τιμόνι άμεσο (2,2 στροφές) μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, νιώθεις σαν να έχεις την παλάμη σου στο οδόστρωμα. Μετά από ταξίδι σου λείπει η αίσθηση. Σκέφτεσαι και στρίβεις χωρίς να χρειάζονται μεγάλες διαδρομές στρο τιμόνι.
                    3. Φρένα:
                    Τα φρένα επίσης πολύ δυνατα, και γραμμικά δλδ δεν έχει 'νεκρή διαδρομή το πενταλ' και μετά να κοκαλλώνει απότομα. Έτσι μπορείς να φρενάρεις όσο ακριβώς χρειάζεσαι . Δεν εμφανίζεται αστάθεια στο φρενάρισμα ακόμα και σε στροφές, που χρειάστηκε να επιβραδύνω απότομα και σε μεγάλες ταχύτητες (160-180χαω). Πλέον όταν ανεβαίνω σε άλλα αμάξια νιώθω ότι δεν έχουν φρένα!
                    4. Ανάρτηση:
                    Η ανάρτηση λόγω των διπλών ψαλιδιων εμπρός κρατάει τις ρόδες κάθετα στο δρόμο ακόμα και σε μεγάλες πλευρικές επιταγχύνσεις και πρέπει να πιέσεις αρκετά για να χάσει πρόσφυση. Επίσης προσφέρει πολύπλευρο έλεγχο των τροχών που σε συνδιασμό με το τιμόνι επιτρέπει είσοδο έξοδο σε στροφές με χειρουργική ακρίνεια. Η πίσω ανάρτηση με εγκάρσιους και διαμήκεις βραχίονες δημιουργεί ένα εφέ παθητικής τετραδιέυθυνσης ενώ εμφανίζει την τάση να διώχνει την ουρά αν την πιέσεις. Φυσικά δεν κάνεις 'ντριφτ' καθότι μπροστοκίνητο.

Προσοχή! το αυτοκίνητο είναι GT δλδ έχει μαλακότερο σετ-απ από πιο καθαρόαιμα κουπέ και hot-hatchbacks, γιατί είναι προσανατολισμένο για μεγάλα ταξίδια και πολύ υψηλές μέσες ταχύτητες (>200χαω) για μεγάλη διάρκεια. Βολέυεται σε επαρχιακό δρόμο, σε ανοιχτές παρατεταμένες καμπές και σε motorways. Δεν συμπαθεί τις σφικτές στροφές πχ ανάβαση Πηλίου ή τις πίστες, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν κινείται κι εκεί γρήγορα. Απλα υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα για τέτοιες δουλειές.

Το best χαρ/κο είναι η απόλυτη σταθερότητα σε ταχύτητες εώς και 225-230 χαω (παραπάνω δεν έχω παει) όπου ακόμα και σε καμπές, νιώθεις να κινείται σε ράγες και να μην ξεκολάει από το δρόμο. Σε μικρο ανωμαλίες δεν ταλαντώνεται, ενώ ακόμα και με 200 δεν επηρρεάζεται από πλευρικούς ανέμους. Μπορείς να κάνεις το Αθήνα-Θεσ/κη σταθερά με 200+ χαω (πλην Παντελεήμονα-Τέμπη-Μαλιακό) χωρίς να χρειάζεται να κόβεις σε σημεία με καμπές. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να φανταστείς την ασφάλεια που σου δίνει.

Ποιότητα

Τεράστια βήματα προόδου. Πολύ καλύτερα του αναμενόμενου.Όμως δείχνει τα χρόνια της ειδικά στην συναρμογή.

1. Υλικά
                    Τα υλικά του εσωτερικού **ήταν **σε κορυφαία επίπεδα την στιγμή λανσαρίσματος, και ακόμα ξεχωρίζει. Βέβαια νεώτερα μοντέλα θα υπερέχουν σε αυτόν τον τομέα. Αν διάλεξεις δέρμα να ξέρεις ότι η alfa romeo έχει την καλύτερη ποιότητα δέρματος, και έρχεται ντυμένο από το εργοστάσιο και όχι από την εδώ αντιπροσωπία.. Κακή εντύπωση απο τα πλαστικά στο χώρο αποσκευών και κάτω από το τιμόνι και το ντουλάπι του συνοδηγού. Κορυφαία υλικά σε πόρτες, και εμπρός-πίσω κολώνες και στα πίσω πλαινά. Αρκετά καλό το αφρώδες υλικό.

2. Συναρμογή
                    Το αδύνατο σημείο της GΤ. Δεν τρίζει σε λακούβες, χωματόδρομο και ανωμαλίες, αλλά σε τσιμεντένιο ή σαγρε οδόστρωμα (όπως σε κάποιους σταθμούς διοδίων) ακούγονται περιστασιακά κάποια 'τσικ'. Είχα πρόβλημα με ένα τριγμό στο πορτ μπαγάζ που λύθηκε με ξελασκάρισμα κάποιων αποστατών με το χέρι!

3. Πλαίσο
                    Δείχνει τα χρόνια του. Ο μόνος λόγος για να μην πάρεις της GT. Πολύ καλό σε οδική συμπεριφορά, αλλά δεν σου δίνει την αίσθηση του βράχου. Το πλαίσο είναι ενυσχημένο σε σχέση με 147/156, αλλά υπολείπεται του ανταγωνισμού. Αν το Euro N Cap είναι προτεραιότητα τότε ξανασκέψου το.

4 . Αξιοπιστία
                    Τίποτα μέχρι τώρα. Στο alfisti υπάρχουν αναφορές ότι το 2λιτρο τσμιπάει λίγο λάδι, αλλά μην φοβάσαι ότι θα είσαι συνέχεια να ελέγχεις την στάθμη!
                    Είχαμε 1-2 Monday cars, αλλά σε σχέση με τις περίπου 1500+- GT που πουλήθηκαν είναι ένα αμεληταίο ποσοστό.

Πάντως στο face lift θα έχουν λυθεί οι όποιοι μικροτριγμοί σε τσιμεντένιο οδόστωμα και έχουν αναβαθμιστεί τα υλικά.

Συμβίωση-Πρακτικότητα

Από τα πιο δυνατά σημεία της, κάτι που αντισταθμίζει την διαφορά σε επιδόσεις από άλλα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού (πχ TT/Celica/RX8 κλπ)

1. Θέση Οδήγησης.
                    Τα ημι-μπάκετ παρέχουν κορυφαία πλευρική στήριξη, που ίσως όμως κουράσει σε πολύωρα ταξίδια. Πολύ καλή θέση οδήγησης, με το στροφόμετρο εμπρός να δεσπόζει.. Τα όργανα έχουν λευκό πάνελ με νίκελ και ενδείξεις στα Ιταλικά. Το ταχύμετρο έχει τα 160χαω στο κέντρο πρλαγμα που δείχνει ότι το αμάξι είναι από εκεί και πάνω. Οι ενδείξεις μέχρι τα 100-120 είναι στριμογμένες . Το υποβραχιόνιο είναι έτσι βαλμένο ώστε το χέρι να πιάνει το λεβιέ ταχυτήτων, ώστε να μπορείς ξεκούραστα να αλλάζει σχέσεις. Ο λεβιές αν και εντυπωσιακός (αλά φερραρι) είναι αργός και βαρύς πράγμα που δυσκολέει την οδήγηση σε στροφιλίκια που χρειάζεται να καταφέυγεις συχνά σε ανεβοκατεβάσματα. Χαίρεσαι όμως να τον αγγίζεις, σαν να χουφτώνεις 'β...ζι'.

2. Ηχομόνωση
                    Όχι καλή, καθώς ακούγονται αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 140-160. Οι θόρυβοι γίνονται πιο ενοχλητικοί μετά τα 180-200χαω. Βέβαια είναι τόσο απολαυστική η οδήγηση που δεν σε νοιάζει. Οι συνεπιβάτες όμως ίσως κουραστούν.

**3. Χώροι **
                    Άφθονοι. Έχω κάνει πολλά ταξίδια με 4 άτομα, οι 2 πάνω από 1.80. Έχουν μπει στα πίσω καθίσματα ακόμα και άνθρωποι 3ης ηλικίας (η μητέρα μου και η θεία μου). Ο Χώρος αποσκευών χωράει ότι μπορείς να φανβταστείς.

4. Θήκες
                    Οι θήκες στις πόρτες είναι ικανοποιητικές, ενώ το υποβραχιόνιο και το ντουλαπάκι έχουν αρκετό χώρο. Όμως απουσιάζουν θήκες για τους πίσω επιβάτες.
                    **

1. Εξοπλισμός**
                      Όταν την πήρα 2004 είχε κορυφαίο εξοπλισμό ακόμα και την μικρή έκδοση. Τώρα με το MY2007 δεν ξέρω τι παίζει, αλλά φαντάζομαι δεν έγιναν εκπτώσεις.

Λοιπές πληροφορίες
                    Η GT με ορολογία Alfa Romeo είναι η 147 sprint. Αυτό σημαίνει ότι ο αντικαταστάτης της θα είναι η 149 sprint ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Aντικατάσταση αναμένεται το 2009-2010. Μέχρι τώρα (2003-2007) δεν έχει face lift, παρά μόνο ένα Model Year 2007 με σχεδόν αμελητέες διαφορές (ένωμα κύκλων στα όργανα, νίκελ στα ηχεία, αλλαγή γραματοσειράς και νέα επίπεδα εξοπλισμού).

Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό και θα σε ηδονίζει με την ευστάθεια και το handling του, αλλά θα σε προβληματίσει το πλάισιο, οι αεροδυναμικοί θόρυβοι και το μοτερ αν θες να στήνεσαι στα φανάρια. Θα σε βολέψει ακόμα και με 1 παιδί, ενώ υπάρχει member που βολέυει 2 μωρα με καρότσια και καθισματάκια.

Προσωπικά
                    Μετά από 3 χρόνια νιώθω σαν να το οδηγώ πρώτη φορά. Δεν το έχω βαρεθεί, και πάντα μετά από ταξίδι όταν παρκάρω κάθομαι και την χαζέυω! ενώ η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν χρειάζεται να έχεις κάπου να πας. Απλά την βγάζεις για βόλτα.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • M
                      mergaz last edited by

φίλε σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις πληροφορίες...Εντυπωσιακό...

• C
                        citastak last edited by

Πες μας και τα όποια μείον κατά τη γνώμη σου.

• B
                          babbis last edited by

citastak δεν διαβάζουμε προσεκτικά ε?

Ο χρήστης babbis έγραψε:

ξενέρωμα προκαλεί η μοιότητα με την 14

Το μοτερ (1.8 ) καταφέρνει να κινεί αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο αλλά προδίδεται από την 'ατμοσφαιρική' ροπή του και το φίμωμα λόγω ρύπων. Δεν προσφέρει όμως επιδόσεις για τον χαρακτήρα της. Είναι το μόνο μελανό σημείο.

Όμως ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρειάζοταν 200 άλογα τουλάχιστον για να δείξει.

Δεν συμπαθεί τις σφικτές στροφές πχ ανάβαση Πηλίου ή τις πίστες, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν κινείται κι εκεί γρήγορα. Απλα υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα για τέτοιες δουλειές.

Κακή εντύπωση απο τα πλαστικά στο χώρο αποσκευών και κάτω από το τιμόνι και το ντουλάπι του συνοδηγού.

2. Συναρμογή
                          Το αδύνατο σημείο της GΤ. Δεν τρίζει σε λακούβες, χωματόδρομο και ανωμαλίες, αλλά σε τσιμεντένιο ή σαγρε οδόστρωμα (όπως σε κάποιους σταθμούς διοδίων) ακούγονται περιστασιακά κάποια 'τσικ'. Είχα πρόβλημα με ένα τριγμό στο πορτ μπαγάζ που λύθηκε με ξελασκάρισμα κάποιων αποστατών με το χέρι!

3. Πλαίσο
                          Δείχνει τα χρόνια του. Ο μόνος λόγος για να μην πάρεις της GT. Πολύ καλό σε οδική συμπεριφορά, αλλά δεν σου δίνει την αίσθηση του βράχου. Το πλαίσο είναι ενυσχημένο σε σχέση με 147/156, αλλά υπολείπεται του ανταγωνισμού. Αν το Euro N Cap είναι προτεραιότητα τότε ξανασκέψου το.

**Τα ημι-μπάκετ... **, που ίσως όμως κουράσει σε πολύωρα ταξίδια

Ο λεβιές αν και εντυπωσιακός (αλά φερραρι) είναι αργός και βαρύς πράγμα που δυσκολέει την οδήγηση σε στροφιλίκια που χρειάζεται να καταφέυγεις συχνά σε ανεβοκατεβάσματα

2. Ηχομόνωση
                          Όχι καλή, καθώς ακούγονται αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 140-160. Οι θόρυβοι γίνονται πιο ενοχλητικοί μετά τα 180-200χαω. Βέβαια είναι τόσο απολαυστική η οδήγηση που δεν σε νοιάζει. Οι συνεπιβάτες όμως ίσως κουραστούν.

• M
                            manosk last edited by

Μήπως την έχεις πάρει σε κόκκινο;

• M
                              mergaz last edited by

για χρώμα προτείνω ενα γκρι σαν ανθρακί..νομίζω λέγεται γκρί Lupari.
                              Ή μάυρο..
                              δεν ξέρω τι λέτε??
                              απο xtras τι αξίζει να βάλω??
                              ακόμα έχετε καμιά καλή αντιπροσωπεία να μου προτείνετε??μεχρι στιγμής μόνο στον παζαρόπουλο έχω παέι...

• B
                                babbis last edited by

οι αισθητήρες πάρκινγκ είναι από τα πιο σημαντικά εξτρά. Θα μπορείς να παρκάρεις χωρίς άγχος πάντα και παντού, θα μπορείς να κάνεις ελιγμούς σε στενούς χώρους, και θα μπορείς να κάνεις όπισθεν χωρίς το άγχος ότι περνάει κάποιο παιδάκι ή σκυλάκι.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                • C
                                  citastak last edited by

Sorry Μπάμπη, χάζεψα..

• E
                                    eddie_147 last edited by

Για τα ημιμπάκετ (επειδή έχω τα ίδια αν μιλάς Babbis για δερμάτινα) θα διαφωνήσω. Εγώ σε μεγάλο ταξίδι και πηγαίνοντας πολύ γρήγορα σε όλη τη διαδρομή δεν είχα κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που τα βρήκα πολύ ξεκούραστα.
                                    Τα δερμάτινα καθίσματα της GT είναι ίδια με της Ti και τα θεωρώ απαραίτητο extra.

• X
                                      xtkz last edited by

Πολυ καλο review Βabbis! Mακαρι να βλεπαμε περισσοτερα τετοια αναλυτικα κ αντικειμενικα οσο γινεται reviews απο ιδιοκτητες.

• B
                                        babbis last edited by

Ο χρήστης citastak έγραψε:
                                        Sorry Μπάμπη, χάζεψα..

ποστ σεντόνι, σαν τον παλιό καλό καιρό !

eddie, τα καθίσματα της GT (όπως τα δικά σου στην Ti) είναι σφικτά και δεν αφήνουν το σωμα να κάνει κινήσεις. Σε συνθήκες σπορ οδήγησης αυτό είναι όχι μόνο επιθυμητό, αλλά και απαραίτητο!

ο οδηγός, ειδικά αν οδηγάει βγάζοντας γούστα, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα, με τα καθίσματα, αλλά τον βοηθούν να 'κουμπώσει' λες και είναι σε κοκ-πιτ.

Όμως αν είσαι 3-4 ώρες στο αυτοκίνητο πχ Αθήνα-Θεσ/κη και είσαι συνοδηγός, τότε επειδή δεν μπορείς να κινηθείς, και επειδή κάθεσαι παθητικά στο ταξίδι, μπορεί να βγεις κάπως 'μουδιασμένος' ή 'πιασμένος'. Κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε στην Brera όπου τα καθίσματα είναι άνετα. Όμως εκεί δεν έχεις πλευρική στήριξη!

Η καλύτερη λύση είναι σε κάποια μοντέλα της BMW όπου τα μπάκετ σφίγγουν με το πάτημα ενός κουμπιού ανάλογα τις ανάγκες.

Εν τέλη κι εγώ τα ίδια καθίσματα θα έπερνα ξανά, αλλά οφείλω να προειδοποιήσω τον φίλο μας για αυτό το ενδεχόμενο!

• K
                                          kostis20 last edited by

Το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο,ειδικα το πισω μερος του εμενα μου αρεσει παρα πολυ,αντιθετα με πολλους αλλους.
                                          Για εμενα τα μονα αρνητικα ειναι οτι το μοντελο ειναι αρκετα χρονια στην αγορα,ισως η αξιοπιστια και η ελληνικη αντιπροσωπεια.Ισως το τελευταιο να ειναι και το σημαντικοτερο.

• L
                                            lazpinin last edited by

Ο nasos/sti πάει να ανάψει φωτιές πάλι και οι αλφίστι όπου να ναι ορμάνε. Κάθε φορά που γίνεται ένα τέτοιο σχόλιο ξεκινάνε οι μάχες!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 1 / 16
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ