-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μα είναι να μην τον λατρεύεις;;;Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Kimi Raikkonen για την κινούμενη πίσω αεροτομή (γνωστή ως DRS), θυμόμαστε τις χαρακτηριστικές ατάκες που είχε πει στο παρελθόν:
σιγά τις ατάκες
απλα το παίζει εξυπνακιας για να γίνει συμπαθητικος
ενας πιτσιρικας που του οι χορηγοί και ο ατζέντης του (Richardson) του uπέδειξαν να δίνει αντιδραστικές ατάκες για να δειξει ότι δήθεν είναι διαφορετικός απο το κατεστημένο της Φ1.
ένας ψευτο-επαναστάτης που ποτέ δε θα φτάσει την φήμη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανατρεπτικών ΚΑΙ αντι-κονφορμιστικών φυσιογνωμιών εντος και εκτός πίστας όπως ο James Hunt και ο Deus.
κατα τα άλλα τα φραγκα τον νοιαζουν και το πως θα προσελκύσει τα ΜΜΕ δυστυχώς όμως επέλεξε να το κάνει με πολλυυυυυυυυυ βαρετο τρόπο.
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ -
Θα τον ελεγα απλά εξυπνάκια, αλλά 2 απαντήσεις, αυτη για τα λάστιχα και αυτή για τα NASCAR δείχνουν ότι μάλλον είναι ενας ασχετος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
μάλλον είναι ενας ασχετος.Ένας;
-
Μα είναι να μην τον λατρεύεις;;;Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Kimi Raikkonen για την κινούμενη πίσω αεροτομή (γνωστή ως DRS), θυμόμαστε τις χαρακτηριστικές ατάκες που είχε πει στο παρελθόν:
Για το DRS
“Μου φαίνεται γελοίο. Το προσπέρασμα δεν είναι τέχνη πλέον. Χρησιμοποιείς το DRS και προσπερνάς εύκολα. Ο οδηγός μπροστά σου δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Συμφωνώ βέβαια πως κάνει καλύτερο το show'.Για τα λάστιχα:
“Δεν ξέρω και δεν σημαίνουν κάτι για εμένα. Τα λάστιχα είναι λάστιχα”.Για τον F.Alonso και τα παιχνίδια δηλώσεων:
“Το τελευταίο που με νοιάζει τώρα είναι τι σκέφτεται αυτός”.Για τις καιρικές συνθήκες:
“Το ίδιο μου κάνει είτε βρέξει είτε όχι”Για τη Φιλανδία:
“Το καλοκαίρι στη Φινλανδία είναι για ψάρεμα και… πήδημα. Το χειμώνα το ψάρεμα είναι… κακό”.Για τη χρονιά του 2006:
“Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στη χρονιά. Θα το δω τότε”.Ερώτηση: “ Kimi πως είναι να ξεκινάς από την 5η θέση;» Απάντηση: «Σα να ξεκινάς από την 5η θέση”.
Για το γκραν πρι της Ουγγαρίας το 2007:
“Βαρετή κούρσα”Για τον: R.Dennis
“Είναι περίεργος. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Δεν με ενδιαφέρει”.Για το πρωτάθλημα κατασκευαστών:
«Ένα τέτοιο πρωτάθλημα δε σημαίνει τίποτα για εμένα».Για τα κόκκινα φώτα στα πιτς:
«Όταν ανάψουν κόκκινα φώτα στο πιτ λέιν σταματάς. Τότε έρχεται κάποιος με γυάλινο μάτι (L.Hamilton) πέφτει πάνω σου και σου καταστρέφει το αυτοκίνητο».Για τα media:
“Διαβάζω ότι γράφουν οι εφημερίδες για εμένα και γελάω. Η Formula 1 θα ήταν παράδεισος χωρίς τα media. Επίσης δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος για εμένα δεν είμαι ο Michael Schumacher”.Πως είναι να πηγαίνεις με 300 χλμ;
“Νορμάλ”.Για τους ηλίθιους:
“Δεν υπάρχουν”Ερώτηση: “Τα γραφικά του κράνους σου είναι ιδιαίτερα σημαίνουν κάτι”;
“Το κράνος προστατεύει το κεφάλι μου”Ερώτηση: “Πως αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με το κράνος σου”;
“Το καθαρίζω με το χέρι”Martin Brundle: “Ο Kimi Raikkonen δεν ενδιαφέρεται για τις διαδικασίες. Kimi έχασες την έναρξη από τον Pele”.
Kimi Raikkonen : “Καλά, τι έγινε; Ήμουν στην τουαλέτα”.Ερώτηση: “Kimi από τι είσαι φτιαγμένος;”
«Αίμα, Σάρκα και Οστά όπως όλοι»Ερώτηση:“Ποια είναι η καλύτερη στιγμή στον αγώνα και ποιο βαρετή”;
“Η εκκίνηση και τώρα”Για το περιστατικό στο Σαν Μαρίνο του 2001:
“Ξαφνικά το τιμόνι έμεινε στα χέρια μου. Προσπάθησα να το βάλω στη θέση του, αλλά ήταν αργά. Τότε ξεκίνησα να σκέφτομαι πως θα καταλήξει όλο αυτό”.Ερώτηση: “Είναι αλήθεια ότι κάποιες στιγμές βαριέσαι στο αυτοκίνητο”;
“Μόνο όταν έχω διαφορά από τους άλλους και αυτό έγινε μία φορά. Έπαιξα με τα κουμπιά στο τιμόνι και έχασα το σημείο για τα φρένα.”Ερώτηση: “Εκνευρίζεσαι κάποιες φορές, τόσο που να θέλεις να φωνάξεις και να χτυπήσεις κάποιον”;
“Ναι τώρα που μιλάμε αν συνεχίσεις να μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις”.Για το σιρκουί Yas Marina:
“Η πρώτη στροφή είναι καλή το υπόλοιπο είναι σκατά”.Όταν σχολίασε την επικίνδυνη κίνηση του L.Hamilton στο Fuji στην 1η πρώτη στροφή:
“Αυτά τα μαθαίνεις όταν κάνεις καρτ 6 ετών. Ο πατέρας μου οριοθετούσε με ξύλα την πίστα για να βρω τα σημεία για τα φρένα. Ας κάνει και ο πατέρας του το ίδιο”.Για τα NASCAR:
“Το αυτοκίνητο ήταν σκατά. Τόσο που ήταν απίστευτο. Ήταν τόσο σκατά, που δεν έστριβε με τίποτα”.Απλά Respect
-
Μα είναι να μην τον λατρεύεις;;;Για το πρωτάθλημα κατασκευαστών:
«Ένα τέτοιο πρωτάθλημα δε σημαίνει τίποτα για εμένα». -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα τον ελεγα απλά εξυπνάκια, αλλά 2 απαντήσεις, αυτη για τα λάστιχα και αυτή για τα NASCAR δείχνουν ότι μάλλον είναι ενας ασχετος.Και κουλός!!!
-
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 3&catID=11
τι μαναρι ειναι αυτο....
δεν περιμενω πολλα φετος απο τον Αλονσο....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=123753&catID=11τι μαναρι ειναι αυτο....
Ρωσίδα ρε φίλε!!! Δεν αλλοιώνει τη γεύση!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
μάλλον είναι ενας ασχετος.
Ένας;
ο,τι και να πω λιγο...
ο Κιμι ειναι η οαση της σημερινης F1
Alex τι μαναρι ειναι ρε φιλε...και φαντασου μου αρεσουν τα μελαχρινα
-
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=123753&catID=11
τι μαναρι ειναι αυτο....
Ρωσίδα ρε φίλε!!! Δεν αλλοιώνει τη γεύση!
Τι ειπε ο θεουλης ρε...? κλαιωωωωωωω!!!!!!
-
Για τις καιρικές συνθήκες:
“Το ίδιο μου κάνει είτε βρέξει είτε όχι”Σίγουρααααα, ρώτα και τον τοίχο στο Σπα...
Martin Brundle: “Kimi Raikkonen doesn’t seem interested in the proceedings going on up there. Kimi, you missed the presentation by Pele.”
Kimi (nonchalantly): “Yeah.”
Martin: ”Will you get over it?”
Kimi: “Yeah. I was having a shit.”
Martin: “OK, thanks for that! Obviously you’ll have a nice light car on the grid, then.”Ο Brundle πάντως του την έφερε ωραία, που μου'θελε και εξυπναδίτσες το μόγγολο...
-
Καλά δεν φταίνε οι άλλοι ,
Δεν το αφήνεις εσύ με τίποτα . σαν την παροιμία ένα πράγμα . -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Alex τι μαναρι ειναι ρε φιλε...και φαντασου μου αρεσουν τα μελαχριναΟπότε Δημήτρη καταλαβαίνεις κι εμένα, που με τρελαίνουν τα ξανθά...
-
-
-
Θα παίξει τρελλό grooming... Και το μαλλί θα φύγει... Όλα για τη μεγάλη εμφάνιση στο Monaco και το Dubai
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Θα παίξει τρελλό grooming... Και το μαλλί θα φύγει... Όλα για τη μεγάλη εμφάνιση στο Monaco και το DubaiAbu Dhabi ψηλε. Abu Dhabi.
-
εντάξει, όσοι δεν έχετε στο twitter τον Kobayashi απλά χάνετε, ο τύπος είναι στην κοσμάρα του
-
link?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
εντάξει, όσοι δεν έχετε στο twitter τον Kobayashi απλά χάνετε, ο τύπος είναι στην κοσμάρα τουΑ, καλά εγώ το είχα πάρει πρέφα από τότε που το έφτιαξε το twitter. Ντάξει, κορυφή.
edit: είναι ο @kamui_kobayashi στο twitter
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"