-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
παρόλο που το θέαμα δεν είχε καμια σχέση με αυτά που βλέπουνε στις οβαλ πίστεςTιποτα πιο θεαματικό απο μια αριστερη στροφή.
Επισης σημειωση. Το Ωστεν ειναι πρωτευουσα του Τεξας. Δεν ειναι το Ναθιν Γκαλτς του Λουκι Λουκ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
παρόλο που το θέαμα δεν είχε καμια σχέση με αυτά που βλέπουνε στις οβαλ πίστες
Tιποτα πιο θεαματικό απο μια αριστερη στροφή.
Επισης σημειωση. Το Ωστεν ειναι πρωτευουσα του Τεξας. Δεν ειναι το Ναθιν Γκαλτς του Λουκι Λουκ
γιατι δηλαδη η ευθεια δεν εχει θεαμα?
και τι αμα νικησει κανας γερμανος γιανκις εκει θα τον πυροβολησουν?(ικανους τους εχω..) -
H F1 ήταν και θα είναι Ευρωπαϊκής νοοτροπίας θέαμα. Από εκεί και πέρα οι Αμερικανοί έχουν NASCAR, CART και ένα σκασμό άλλους αγώνες. Οι ασιάτες ΙΜΗΟ είναι πιο κοντά στη νοοτροπία της Φ1 αλλά όχι όσο οι Ευρωπαϊοι. Δεν μιλώ τώρα για Αφρικανούς και Μέση Ανατολή.... αυτοί είναι παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο.
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Προσωπικα πιστευω οτι οι αμερικανοι φανς και υψηλο επιπεδο εχουν και ενδιαφερονται για τη Φ1.Αγαπούλα kantoniou, βλέπω το μάτι σου γαρίδααα
παντως ο αμερικαν, απο την μια φωνάζει για τα ντολαρς του και απο την άλλη βρίσκεται σε full xouftosen mode
επίσης, επειδή λένε ότι η Φ1 ειναι περισσότερη ευρωποκεντρική, θεωρώ πως δεν έχει σημασια μόνο που θα γίνει ο αγώνας, έτσι κ αλλιώς μιλάμε για κοπιες τιλκεδρομια τοποθετημενα σε διαφορες τουριστικές τοποθεσίες ανα τον κόσμο
το θεμα ειναι κ με τους οδηγούς,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
διότι αμα αναλογιστουμε και την τελευταια δημοσιευση στο Δρ. Βιολογιας και Γενετικής και το γεγονός πως στο ποντιουμ στην Ινδια και και στους προηγούμενους αγώνες (που δεν ανέβηκε ο 'Αυστραλος με βρετανικό DNA' Σιαγόνας) βλέπουμε συνεχώς έναν Γερμανό, ένα Ισπανό και ένα Βρετανό.... ούτε ανέκδοτο με ποντιους βρε παιδιααααααααααα καταντησε η Φ1
όλοι αυτόι οι ΙΝΔΟΓΙΑΠΩΝΟΜΕΞΙΚΑΝΟΒΕΝΕΖΟΥΕΛΙΑΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΤΟ GRID
-
Εντωμεταξύ, αυτός δίπλα από τον κύκλο ποιος είναι; Ο Βοb ο μάστορας;
Τρελό καρτούν. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τρελό καρτούν.Ο Super Mario
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τρελό καρτούν.Ο Super Mario
ΕΝΤΕΛΩΣ !!!
ο κλασσσικος ισπανοφωνος υδραυλο-ηλεκτρολογός της αμερικής
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
1996-1997
1998-1999
2009-2010Οι χρυσές διετίες του Νιούι
-
Το 1999 δεν θα το έλεγα καθόλου χρυσό. Η Ferrari το πήρε...
-
O Brawn πολυ γερασε απο το 2009 μεχρι σημερα. Αγνωριστος ειναι στη φωτο...
-
Πάντως και στις ΗΠΑ έχει μεγάλο κοινό η F1 ίσως από τα μεγαλύτερα στον πλανήτη, το ότι οι πλειοψηφία των Αμερικανών ασχολείται με τα NASCAR κτλ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και αυτό το κοινό που λέω. Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για μια χώρα 300.000.000 ανθρώπων. Και αυτό που είπε ο Μπέρνι για 4 αγώνες στην Αμερική μάλλον θα εννοούσε ολόκληρη την ήπειρο και όχι τις ΗΠΑ μόνο.
-
Επίσης, σε online sim games θα βρείτε πραγματικά εξαιρετικούς οδηγούς από τις ΗΠΑ και δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια IRL ή NASCAR. Οι άνθρωποι (αρκετοί τελοσπάντων) το θέλουν και δεν τους το δίνουν.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
O Brawn πολυ γερασε απο το 2009 μεχρι σημερα. Αγνωριστος ειναι στη φωτο...Κακιούλες! Φέτος όμως δίνει απαντήσεις! (με μια καθυστέρηση φάσης 2 ετών )
-
Και τότε κράζαμε τις team orders του Todt.
Έτσι γίνονται οι δουλειές. Κάνε πέρα μη σου γ@μήσω τον πάτο όταν έρθεις στα pits μ@υνόσκυλο.
Ευγένειες και μαλακίες... -
Χρυσαφί πλέον το κράνος του LH ;
-
Εμένα μου άρεσε και προτείνω να μείνει έτσι. Ίσως με λίγο πιό ανοιχτό χρώμα στο χρυσό.
-
Και εμένα πιο πολύ μου αρέσει έτσι.
-
Εννοείται. Και σταματά αυτή την ανούσια κριτική που του ασκείται με τα περι Senna.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εμένα μου άρεσε και προτείνω να μείνει έτσι. Ίσως με λίγο πιό ανοιχτό χρώμα στο χρυσό.Ναι καλό ήταν.
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"