-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
oι κορες του μπερνιe δε θα χαν ωραια φατσα??πειτε μου ειλικρινα ποια πλουσια κοπελα σημερα ειναι πραγματικα ασχημη?ακομα και τερας να ειχε γεννηθει ,θα καταφερει να γινει εστω ενα συμπαθητικο μπαζακι με το οποιο υπο περιπτωσεις θα σκεφτοσουν να κανεις κατι !
H Ωνάσση
[και αρκετές ακόμα μη διάσημες] -
http://www.youtube.com/watch?v=B_vSOGLx ... re=related
WTF???????
Ρε γμτ πολύ ναρκωτικό παίζει τελευταία και δη ληγμένο...
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος τα λεει σωστα
-
Kala milame eliwsa.....
-
Η Εspresso της F1 (planet-f1) κανει top 10 δημοψηφισμα.
Εχω εντυπωσιαστει απο τη σαρωτικη επικρατηση του Αλονσο απο τους αναγνωστες ενός site το οποιο εχει αφιερωσει ολο του το bandwidth να προβαλει τον Χαμιλτον -
-
Εκεί που έχει φτάσει η τεχνολογία τίποτα δεν μου φαίνεται απίθανο...
-
Αφου το καναν οι μυθμπαστερς, ανετα το μπορει και η φ1
-
-
Το ΣΚ που θα είναι το gp στο Nurburgring θα είμαι Βόνη επομένως λέω να πάω και στον αγώνα. Έψαξα στο F1.COM απ όπου είχα αγοράσει εισητήρια όταν πήγα στην Βουδαπέστη αλλά μου φάνηκαν ακριβά. Έχετε αμπειρία από κανένα άλλο σάιτ με εισητήρια; Ποιά προτείνετε;
Επίσης ποιές είναι καλλές κερκίδες στο Nurburgring; -
Νομίζω πάνω κάτω τα ίδια είναι παντού + ότι από εξωτερικό έχει κάτι έξοδα αποστολής.
Εγώ από δω είχα πάρει http://skylinesf1.gr/. Ρίξε ένα τηλέφωνο να σου πουν τιμές. Τα παίρνεις στο χέρι χωρίς άγχος μη γίνει καμιά μλκια. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Το ΣΚ που θα είναι το gp στο Nurburgring θα είμαι Βόνη επομένως λέω να πάω και στον αγώνα. Έψαξα στο F1.COM απ όπου είχα αγοράσει εισητήρια όταν πήγα στην Βουδαπέστη αλλά μου φάνηκαν ακριβά. Έχετε αμπειρία από κανένα άλλο σάιτ με εισητήρια; Ποιά προτείνετε;
Επίσης ποιές είναι καλλές κερκίδες στο Nurburgring;Από αυτό έχω πάρει όλα μου τα εισιτήρια, όσες φορές έχω πάει F1: http://f1.gptickets.com/
Γενικά έχει καλές τιμές.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επίσης ποιές είναι καλλές κερκίδες στο Nurburgring;Από αυτό έχω πάρει όλα μου τα εισιτήρια, όσες φορές έχω πάει F1: http://f1.gptickets.com/
Γενικά έχει καλές τιμές.
Και δεν μου λες τα εισητήρα πως τα λαμβάνεις. Από το f1.com είναι e-ticket και σου το δίνουνε στην πίστα αφού τους δώσεις έναν κωδικό.
-
Γενικά έχει καλές τιμές.
Και δεν μου λες τα εισητήρα πως τα λαμβάνεις. Από το f1.com είναι e-ticket και σου το δίνουνε στην πίστα αφού τους δώσεις έναν κωδικό.
Έρχονται σπίτι σε hardcopy μορφή με θηκούλα-κορδόνι για να το κρεμάς στο λαιμό σου, ωτοασπίδες και ασφάλεια μεταφοράς των εισιτηρίων.
Δε ξέρω τώρα με τη 'κρίση' ( ) αν άλλαξαν και πλέον έχουν ηλεκτρονική μορφή, πάντως πέρσι για Μόνζα ήταν κανονικά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γενικά έχει καλές τιμές.
Έρχονται σπίτι σε hardcopy μορφή με θηκούλα-κορδόνι για να το κρεμάς στο λαιμό σου, ωτοασπίδες και ασφάλεια μεταφοράς των εισιτηρίων.
Δε ξέρω τώρα με τη 'κρίση' ( ) αν άλλαξαν και πλέον έχουν ηλεκτρονική μορφή, πάντως πέρσι για Μόνζα ήταν κανονικά.
Α,πολύ ωραία. Και πώς τα λαμβάνεις σου τα στέλνουν με ταχυδρομείο σπίτι;
Αν είναι έτσι πόσο γρήγορα έρχονται, για να ξέρω μην τα κλείσω αργά και δεν προλάβουν να έρθουν. -
Γενικά έχει καλές τιμές.
Α,πολύ ωραία. Και πώς τα λαμβάνεις σου τα στέλνουν με ταχυδρομείο σπίτι;
Αν είναι έτσι πόσο γρήγορα έρχονται, για να ξέρω μην τα κλείσω αργά και δεν προλάβουν να έρθουν.Έρχονται με UPS στη πόρτα σου περίπου 2-3 εβδομάδες πριν το event. Δε θα σου έρθουν δηλαδή άμεσα. Αυτό το κάνουν για λόγους ασφαλείας. Μη τα χάσεις δηλαδή, γιατί πολύ κόσμος κλείνει τα εισιτήριά του από τώρα σχεδόν για του χρόνου.
-
http://www.youtube.com/watch?v=oVfj7pdW ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=ZfBQug7J ... re=channel
ΘΕΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Λοιπον εχουμε και λεμε μετα και τον δευτερο αγωνα :
Μια ομαδα, η οποια δεν ηξερε μεχρι την τελευταια στιγμη εαν θα συμμετεχει φετος, να εχει το καλυτερο συνολικα μονοθεσιο μεχρι στιγμης και με μαεστρο τον Brawn και με εκτελεστη τον Button (ο οποιος με δικαιωνει προς το παρον για την αισθηση που ειχα μαζι με αλλους, πως αν βρεθει σε ανταγωνιστικο μονοθεσιο για νικες θα δειξει οτι ξερει να το πηγαινει πολυ καλα το οχημα) και τον Barrichello (που αυτη τη φορα που δεν τον 'σαμποταρει' o Schumacher να δουμε τη ψαρια θα πιασει).
Μια αλλη ομαδα που τοσα χρονια οι προσπαθειες της με το τεραστιο budget - απο Ιαπωνια μερια - επεφταν στο κενο, να παρουσιαζεται πολυ δυνατη και να δινει τη δυνατοτητα στον παλιο πια Jarno Trulli και στον νεο, ταλαντουχο και πανεξυπνο Timo Glock να διεκδικουν pole position και νικη..
Τη Red Bull με τον μαγο της αεροδυναμικης να εχει φτιαξει ισως το αποδοτικοτερο μονοθεσιο χωρις διπλο διαχυτη και με το σταθερο Mark Webber και το τσακαλι που εχει το ονομα Vettel να διεκδικουν θεσεις πολυ ψηλα, ακομα και νικες.
Τη Williams να δειχνει μετα απο καιρο ικανη να χτυπησει τουλαχιστον βαθρο και να βγαζει πολυ καλους χρονους..
Τη BMW να διχαζει με τις επιδοσεις της και να δειχνει λιγοτερο γρηγορη μεχρι στιγμης απο οσο την περιμεναν οι περισσοτεροι νομιζω..
Τη Renault να δυσκολευεται και με τον Alonso να παλευει για βαθμους και για περαιτερω βελτιωση..
Την Torro Rosso να δυσκολευεται επισης αλλα να τα πηγαινει καλυτερα απο τη Force India μεχρι στιγμης..Και αφησα για τελευταιους και καλυτερους τους πρωταγωνιστες της προηγουμενης χρονιας..
Ξεκινωντας απο τη McLaren, εκτος απο το οτι ειναι ιδιαιτερως αργη στον ενα γρηγορο γυρο, ο ρυθμος στον αγωνα (κρινοντας απο τον Hamilton μονο) δεν ειναι και τοσο ενθαρρυντικος σε σχεση με τις ταχυτερες ομαδες αλλα ο Lewis οντας μαχητικος και μη χανοντας την ευκαιρια να προσπερασει οταν μπορει, δε χανεται στις πισω θεσεις
και ανεβαινει εκμεταλλευομενος και τις ευκαιριες ελεω τυχης που του παρουσιαζονται. Πιστευω θα δειξει φετος οσο περνανε οι αγωνες, το πραγματικο του ταλεντο και οτι μπορει να κανει δυνατους αγωνες εκκινωντας απο πισω.. Ο επομενος αγωνας στην Κινα πιστευω θα ειναι αντιπροσωπευτικος για εκεινον καθως του παει η πιστα και περιμενω να δουμε πολλα απο εκεινον. Οσον αφορα τον Heikki δεν εχουμε να πουμε πολλα πραγματα καθως στην Αυστραλια ηταν ατυχος στην εκκινηση και στη Μαλαισια απο δικο του λαθος εγκατελειψε παλι στον πρωτο γυρο..
Σχετικα με το θεμα της ποινης του Hamilton για το ολο γεγονος της τριτης θεσης τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.. Υπηρχε σφαλμα απο τη μερια της ομαδας, που μεσα σε αυτην συμπεριλαμβανεται και ο Hamilton ο οποιος με τη σειρα του μιλησε τη στιγμη που δεν επρεπε (εφοσον ακολουθουσε συγκεκριμενη γραμμη απο την ομαδα), η McLaren με τη σειρα της προσπαθησε να κανει τον ..κινεζο για το γεγονος, δεν της βγηκε γιατι υπαρχουν και οι συνομιλιες στην ενδοεπικοινωνια και ετσι δεχεται τις συνεπειες..
Μου εκανε εντυπωση που υπηρξαν 'διαρροες' του τυπου οτι ο Hamilton σκεφτεται να αποχωρησει απο τη Formula 1 (απο τον Βρετανικο τυπο), καθως θεωρω υπερβολικη αυτη την κινηση για καποιον που ειναι στην αρχη της αγωνιστικης του καριερας και δεν εχει μαλιστα να κερδισει κατι απο αυτο. Τελικα διαψευστηκε απο τον ιδιο τον Whitmarsh και απο τον πατερα του ο οποιος ειπε οτι ο Hamilton δεν επικοινωνησε με τον Mosley για να μιλησει για το συγκεκριμενο θεμα.Περνωντας στη Ferrari, δειχνει οτι και εκεινη εχει προβλημα στο γρηγορο γυρο, προσπαθωντας να φερει τα ελαστικα της στη σωστη τους θερμοκρασια, οπως επισης προβλημα εχει και μεσα στον αγωνα καθως η F60 δειχνει πολυ ευαισθητη στην αλλαγη του ειδους των ελαστικων και των φορτιων καυσιμου. Το Kers παρουσιαζει και αυτο τα προβληματα του και συνολικα η αποδοση του μονοθεσιου δεν ειναι η απαιτουμενη.
Ο Felipe Masa δεν εκανε τοσο κακο αγωνα στην Αυστραλια μεχρι να εγαταλειψει, ωστοσο στη Μαλαισια μαζι με την ομαδα εκαναν ενα απαραδεκτο λαθος και εμειναν ετσι εξω απο την πρωτη περιοδο των χρονομετρημενων δοκιμαστικων. Αυτο που σε κανει να αναρωτιεσαι ειναι πως, ακομα και οταν η Ferrari τα προηγουμενα δυο χρονια ηταν μεσα στις δυο κορυφαιες σε επιδοση ομαδες, σχεδον ποτε δεν εφησυχαζοταν και προσπαθουσαν ολο και για καλυτερους χρονους για να περασουν στο επομενο τμημα των δοκιμαστικων. Και τωρα που εχουν μπροστα τους πιο δυνατα μονοθεσια εμφανιζονται πιο σιγουροι και πιο ανετοι? Το βεβαιο ειναι πως κατι δεν παει καλα και αυτο ξεκιναει απο την οργανωση. Διοτι δεν μπορει αυτη η γκαφα να συνοδευεται με ενα τεραστιο ρισκο μεσα στον αγωνα και να καταστρεφει τον αγωνα του Raikkonen απο εκει που ειχε ελπιδες για κατι καλο. Θα μου πειτε οτι σε περιπτωση που του εβαζαν παλι τα ελαστικα που ηδη φορουσε, για στεγνο οδοστρωμα, θα αναγκαζοταν να ξαναμπει για αλλαγη και θα τον περνουσαν πιθανοτατα οι Alonso Hamilton Massa Heidfeld που θα εκαναν αυτη την αλλαγη σε ενα pit stop. Αλλα καλυτερα να εισαι κοντα στους βαθμους και να εισαι καλα με τη στρατηγικη σου, παρα να σου βαζουν ελαστικα που κακα τα ψεμματα για να δουλεψουν θελουν αρκετη βροχη, ενω δεν εχει αρχισει καν να βρεχει και εσυ απλα ελπιζεις να ανοιξουν οι ουρανοι και να βρεχει καρεκλοποδαρα. Κι αυτο γιατι οσο και καλη προβλεψη να εχουν απο τους μετεωρολογους, υπαρχει η πιθανοτητα να μην ειναι ακριβης αρα το ρισκο ουσιαστικα το παιρνει αυτος που δινει την εντολη να μπουν τα ελαστικα. Εντολη που φαινεται υπερβολικο να την εδωσε ο Michael Schumacher, οσο και να το θελουν πολλοι αυτο, αφου ο ρολος του φαινεται να ειναι καθαρα συμβουλευτικος καθως υπαρχουν αλλοι που ειναι αρμοδιοι για τις συγκεκριμενες αποφασεις. Να ειπε τη γνωμη του ακουγεται πιο λογικο, αλλα δεν ειναι στο pit-wall για να δινει εντολες και να καθοριζει την στρατηγικη της ομαδας.
Αυτοι που ειναι εκει για να το κανουν αυτο, αποδεικνυονται ανεπαρκεις. Και βγαινει ο Domenicalli και λεει για το μισθο του Schumacher και για το αν θα ειναι χρησιμος στην ομαδα κι αλλα τετοια ωραια.. Τη στιγμη που ο ιδιος ο Domenicalli θα επρεπε να μη βρισκεται στην θεση του εδω και καιρο και μαλιστα οχι να αναρωτιεται για το αν ειναι σωστος ο μισθος του Michael αλλα να τον ευχαριστει κιολας γιατι αν δεν υπηρχε αυτος με τον Brawn και τον Todt, μπορει να μην ητανε καν στη θεση που ειναι τωρα..
Οσον αφορα τον Kimi Raikkonen συνεχιζει να δειχνει την κλασσικη αδιαφορια για στοιχειωδη πραγματα που ξεχωριζουν αυτους που πραγματικα θελουν να ειναι πρωταθλητες. Η αληθεια ειναι πως ακριβως για αυτο τον παω, γιατι ειναι στον κοσμο του και κανει αυτο που ευχαριστει εκεινον χωρις να νοιαζεται για τα περαιτερω, οταν ομως (υποτιθεται οτι θες να κανεις πρωταθλητισμο, αυτο δεν ειναι χρησιμο συν του οτι ειναι εκνευριστικο για οσους θελουν να τον βλεπουν να πηγαινει καλα.
Ειναι χαρακτηριστικη η αδιαφορια του μετα το λαθος που εκανε στην Αυστραλια οπου επελεξε να παρκαρει τη Ferrari στα pits, αφου δεν ειχε και πολλες ελπιδες για βαθμους. Χαρακτηριστικη και η αδιαφορια του στη Sepang, οπου μετα τη διακοπη του αγωνα, αντι να περιμενει για το τι θα συμβει επελεξε τη στρατηγικη ' παγωτο, Coca Cola και στα @@ μου ολα' δειχνοντας ετσι την αντιδραση του στη λανθασμενη επιλογη της στρατηγικης της ομαδας. Δηλωσε μαλιστα οτι η ομαδα εκανε λαθος, δειχνοντας ουσιαστικα οτι για τις κρισιμες στρατηγικες δεν εχει καμια απολυτως αποψη, αφου και τις προγνωσεις τον μετεωρολογων να μη γνωριζε, αν δεν ηθελε να βαλει τα συγκεκριμενα ελαστικα πιστευω πως δε θα το επελεγαν. Αποψη την οποια αντιθετως δεν μπορω να φανταστω να μην ειχαν οι Schumacher, Alonso, Hamilton σε αντιστοιχη περιπτωση. Αλλα ειπαμε, για να κανεις πρωταθλητισμο καθε αλλο παρα αδιαφορια χρειαζεται.. Και συνειρμικα μου ερχεται στο νου το Grand Prix της Αυστραλιας εν ετη 1999 οπου ο Michael αντιμετωπιζοντας δυσκολες καταστασεις, επιλεγει να μεινει και να παλεψει τον αγωνα, τερματιζοντας τελευταιος απο οσους καταφεραν να συνεχισουν , τη στιγμη που ο ομοσταυλος του Eddie Irvine επαιρνε πρωτος την καρο σημαια.. -
Στο '99 αναφέρεσαι.
Δυστυχώς ο Ντομενικάλης αποδεικνύεται πιο ανεπαρκής απ' όσο φανταζόμασταν. Τώρα που δεν έχει το κορυφαίο μονοθέσιο ('07) η ανεπάρκεια του φαίνεται πολύ περισσότερο. Το ίδιο έγινε και πέρσυ στους αγώνες όπου η Ferrari υστερούσε αλλά και σε άλλους που θεωρούσε τη νίκη σίγουρη (Σιγκαπούρη).ο Michael αντιμετωπιζοντας δυσκολες καταστασεις, επιλεγει να μεινει και να παλεψει τον αγωνα
Ειναι χαρακτηριστικη η αδιαφορια του μετα το λαθος που εκανε στην Αυστραλια οπου επελεξε να παρκαρει τη Ferrari στα pits, αφου δεν ειχε και πολλες ελπιδες για βαθμους. Χαρακτηριστικη και η αδιαφορια του στη Sepang, οπου μετα τη διακοπη του αγωνα, αντι να περιμενει για το τι θα συμβει επελεξε τη στρατηγικη ' παγωτο, Coca Cola και στα @@ μου ολα' δειχνοντας ετσι την αντιδραση του στη λανθασμενη επιλογη της στρατηγικης της ομαδας
Τα λες όλα σ' αυτές τις φράσεις. Δυστυχώς...
-
Ναι σε ευχαριστω εχεις δικιο, κατεβαζω εναν αγωνα του 1997 για αυτο
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"