-
DEPRESSED HAMILTON STOPS FOR PETROL ON WAY HOME
-
Παιδιά, οι τύποι στο Ζορρό-κλαμπ έγραφαν ότι είχε σταματήσει διαγώνια πάνω στο σποτ του, όχι ότι ξεκίνησε διαγώνια (διαγώνια ξεκινάνε πάρα πολλοί εδώ και πολλά χρόνια). Από τις φωτό που ποστάρισε ο Geo F1 και ειδικά στην τελευταία φαίνεται ξεκάθαρα πως το αμάξι είναι εντός ορίων του σποτ (το πολύ να εξέχει 2 χιλιοστά ο αριστερός τροχός από το τελείωμα της γραμμής).
Εγώ τα γραψα και πριν ότι όλο αυτό το petition είναι γτπ, κακώς ασχολούμαστε (τώρα θα μου πείτε έχουμε ασχοληθεί με τοσα & τόσα και δεν θα 'χετε κι άδικο).
Φαντάσου Κλεισθένη να μην το θυμόσουν κιόλαςΥΓ. @Spike:
-
πραγματικα αθλια τα ελαστικα του!!
-
βρειτε την διαφορα του εμπρος αριστερου ελαστικου με αυτο εδω:
Δυσκολο κουιζ λεμε. Ολοκληρη μκλαρεν και δεν μπορεσε να το λυσει
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Υπάρχει κάποιο vid να το δούμε κι εμείς που δεν το θυμόσματε;
Οχι τα'χει αφαιρεσει ολα η FIA για να κουκουλωθει το εγκλημα.
Ναι δεν το καταλαβαίνω αυτό γιατί έχουν αφαιρεθεί τα vid.
Ηρεμησε ρε συ πλακα εκανα
Οχι ρε συ όλα cool Απλά τον τελευταίο καιρό το παρατήρησα ότι τα περισσότερα f1 vids τα έχουν βγάλει τα οποία προφανώς είναι πλάνα επίσημης μετάδοσης.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά, οι τύποι στο Ζορρό-κλαμπ έγραφαν ότι είχε σταματήσει διαγώνια πάνω στο σποτ του, όχι ότι ξεκίνησε διαγώνια (διαγώνια ξεκινάνε πάρα πολλοί εδώ και πολλά χρόνια). Από τις φωτό που ποστάρισε ο Geo F1 και ειδικά στην τελευταία φαίνεται ξεκάθαρα πως το αμάξι είναι εντός ορίων του σποτ (το πολύ να εξέχει 2 χιλιοστά ο αριστερός τροχός από το τελείωμα της γραμμής).
Εγώ τα γραψα και πριν ότι όλο αυτό το petition είναι γτπ, κακώς ασχολούμαστε (τώρα θα μου πείτε έχουμε ασχοληθεί με τοσα & τόσα και δεν θα 'χετε κι άδικο).
Φαντάσου Κλεισθένη να μην το θυμόσουν κιόλαςΥΓ. @Spike:
Αφού όντως διαγώνια ξεκίνησε. Καλά θυμόμουν τελικά
Δεν ξέρω αν το έχουν απογορεύσει ή όχι. Γενικά τελευταία δεν θυμάμαι διαγώνιες εκκινήσεις , παλιότερα βλέπαμε αρκετές. -
http://timesonline.typepad.com/formula_ ... s-goi.html
προφητικο video
ή αλλιως πως θα τελειωσουν ολα στη Βραζιλια -
-
Kaput Your Mercedesen
Youtube Video -
Δεν θυμάμαι ποιός ρώταγε. Ο Burti το 2001 στο Spa είχε γκρεμοτσακιστεί στην Blanchimont...
ΚΙΤΑΠΙΑ Mode ON.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
τον τελευταίο καιρό το παρατήρησα ότι τα περισσότερα f1 vids τα έχουν βγάλει τα οποία προφανώς είναι πλάνα επίσημης μετάδοσης.Το youtube εχει τελευταια σοβαροτατα προβληματα με τα πνευματικα δικαιωματα. Υπαρχουν πολλα σχετικα αρθρα, οπως αυτο:
http://new.e-go.gr/tech/article.asp?cat ... bid=593450 -
πολύ καλή η κίνηση της Ferrari να πάει με το ίδιο σχήμα οδηγών την επόμενη σεζόν.
και οι δύο οδηγοί ήταν πολύ καλοί.
μακάρι να μην έχουμε τεχνικά προβλήματα στο μέλλον.
για τον Ross Brown έχουμε κανένα νέο?
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
πολύ καλή η κίνηση της Ferrari να πάει με το ίδιο σχήμα οδηγών την επόμενη σεζόν.και οι δύο οδηγοί ήταν πολύ καλοί.
μακάρι να μην έχουμε τεχνικά προβλήματα στο μέλλον.
για τον Ross Brown έχουμε κανένα νέο?
Δεν ξέρω γιατι ο Ross δεν ήτανε στην Ferrari στη φετινή σεζόν. Εκείνο που ξέρω είναι ότι η απουσία του ήτανε αισθητή σε ζητήματα στρατηγικής.
-
Αλλες τρεις χρονιες με Μαθθα!
Νεα πετρινα χρονια αρχιζουν ειδικα αν χαθει οριστικα ο Μπρον. Να ερθει και ο Καπελλι, ο Μορμπιντελλι και ο Φιοριο, να δεσει το κανταϊφι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλλες τρεις χρονιες με Μαθθα!Νεα πετρινα χρονια αρχιζουν ειδικα αν χαθει οριστικα ο Μπρον. Να ερθει και ο Καπελλι, ο Μορμπιντελλι και ο Φιοριο, να δεσει το κανταϊφι
Greo δεν θα πω πολλα παρα μονο οτι φετος περισσοτερο η Ferrari στερησε το πρωταθλημα απο το Massa παρα αυτος απο τη Ferrari (ελπιζω να με καταλαβαινεις).
-
Ουτε εγω θα πω πολλα. Αν ειχαν παρει τον Αλονσο κανεις δε θα στερουσε τη Φερραρι απο 2 τιτλους.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ουτε εγω θα πω πολλα. Αν ειχαν παρει τον Αλονσο κανεις δε θα στερουσε τη Φερραρι απο 2 τιτλους.Με Μελβουρνη, Silverstone, Ουγγαρια και Monza μεσα? Κομματακι δυσκολο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν θυμάμαι ποιός ρώταγε. Ο Burti το 2001 στο Spa είχε γκρεμοτσακιστεί στην Blanchimont...ΚΙΤΑΠΙΑ Mode ON.
Ναι, ήταν θέμα συζήτησης στα Kart. Το είδα κι εγώ σε βίντεο, ήταν όντως στη Blanchimont, αλλά στην ακριβώς προηγούμενη μικρή καμπή, όχι πάνω στη Blanchimont. Εγώ υποστήριζα Pouhon και ο Geo Blanchimont, οπότε he wins!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ουτε εγω θα πω πολλα. Αν ειχαν παρει τον Αλονσο κανεις δε θα στερουσε τη Φερραρι απο 2 τιτλους.
Με Μελβουρνη, Silverstone, Ουγγαρια και Monza μεσα? Κομματακι δυσκολο
Θεωρεις δεδομενο οτι η εξελιξη του αυτοκινητου θα ηταν η ιδια...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με Μελβουρνη, Silverstone, Ουγγαρια και Monza μεσα? Κομματακι δυσκολο
Θεωρεις δεδομενο οτι η εξελιξη του αυτοκινητου θα ηταν η ιδια...
Εγω σου λεω οτι και λιγο καλυτερη να ηταν η εξελιξη (εκτος αν πιστευεις στα μαγικα 6 δεκατα), με τα 4 παραπανω συμβαντα (5 με το Fuji που ξεχασα) ΔΕΝ εβλεπε πρωταθλημα που να χτυπιοταν - πρωτα απ'ολα και γρηγορο να'ταν το αμαξι θα τον ειχε φαει λαχανο ο Kimi!
ΥΓ Για την εξελιξη μαλιστα πιστευω ο fm εκανε καλυτερη δουλεια, ξεχνας οτι ο αλλος θα πρωτοεβλεπε αμαξι λαστιχα ομαδα διαδικασιες κλπ αρα προτου εξελιξει το αμαξι επρεπε να...εξελιχτει αυτος!
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"