-
Λοιπόν...
Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια σύγχηση στον τομέα της F1. Από την Κυριακή και μετά αν δει κανείς στο topic για τον κινέζικο αγώνα αναλύονται πάσης φύσεως θέματα. Εγώ μόλις απάντησα στον Phaethon γενικά για τους οδηγούς (άσχετο). Κάποια στιγμή έγινε αναφορά στο Stepney gate (άσχετο). Στα 'γενικά νέα' για 1-2 μέρες αναλυόταν το γυρολόγιο του Λούη στην Κίνα (άσχετο).
Επειδή πολλά άσχετα μαζεύτηκαν και επειδή υπάρχει μια τάση 'οπαδικής' αντιπαράθεσης που καμμιά φορά βγάζει τα topic εκτός θέματος προτείνω τη δημιουργία ξεχωριστού καφενείου όπου θα γίνεται ακριβώς αυτή η κουβέντα και όποιος θέλει συμμετέχει.
Kimi ή Miki;
Λούης ή Αρτέμης;
Την Κλειώ ή την Κοκώ;
Πόσο στημένο είναι το πρωτάθλημα;
Γιατί θα πρεπε να αποκλείσουν την Ferrari δια παντός από την F1;Αυτά και πολλά άλλα καυτά ερωτήματα. Ειλικρινά κάνω την συγκεκριμένη πρόταση για την καλύτερη λειτουργία του forum. Είναι το λιγότερο ενοχλητικό να μπαίνει ένας χρήστης που δεν είναι κάθε μέρα εδώ για να δει τα του αγώνα στην Κίνα και να διαβάζει τις σοφίες κάποιου Eddie για το αν είναι καλύτερος πιλότος ο Raikonnen από τον Alonso.
Ελπίζω να γίνει αποδεκτή η πρόταση μου και να 'καθαρίσουν' τα υπόλοιπα θέματα, αλλά και να γίνει πιο καλοπροαίρετη και πιο 'διασκεδαστική' η αντιπαράθεση. -
Λοιπόν...
Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια σύγχηση στον τομέα της F1. Από την Κυριακή και μετά αν δει κανείς στο topic για τον κινέζικο αγώνα αναλύονται πάσης φύσεως θέματα. Εγώ μόλις απάντησα στον Phaethon γενικά για τους οδηγούς (άσχετο). Κάποια στιγμή έγινε αναφορά στο Stepney gate (άσχετο). Στα 'γενικά νέα' για 1-2 μέρες αναλυόταν το γυρολόγιο του Λούη στην Κίνα (άσχετο).
Επειδή πολλά άσχετα μαζεύτηκαν και επειδή υπάρχει μια τάση 'οπαδικής' αντιπαράθεσης που καμμιά φορά βγάζει τα topic εκτός θέματος προτείνω τη δημιουργία ξεχωριστού καφενείου όπου θα γίνεται ακριβώς αυτή η κουβέντα και όποιος θέλει συμμετέχει.
Kimi ή Miki;
Λούης ή Αρτέμης;
Την Κλειώ ή την Κοκώ;
Γιατί θα πρεπε να αποκλείσουν την Ferrari δια παντός από την F1;Αυτά και πολλά άλλα καυτά ερωτήματα. Ειλικρινά κάνω την συγκεκριμένη πρόταση για την καλύτερη λειτουργία του forum. Είναι το λιγότερο ενοχλητικό να μπαίνει ένας χρήστης που δεν είναι κάθε μέρα εδώ για να δει τα του αγώνα στην Κίνα και να διαβάζει τις σοφίες κάποιου Eddie για το αν είναι καλύτερος πιλότος ο Raikonnen από τον Alonso.
Ελπίζω να γίνει αποδεκτή η πρόταση μου και να 'καθαρίσουν' τα υπόλοιπα θέματα, αλλά και να γίνει πιο καλοπροαίρετη και πιο 'διασκεδαστική' η αντιπαράθεση. -
Λοιπόν...
Kimi ή Miki;
Λούης ή Αρτέμης;
Την Κλειώ ή την Κοκώ;
Kαλη ιδεα,ελπιζω να πιασει
-
Εγώ δεν νομίζω πως θα δουλέψει, αλλά δεν χάνουμε και τίποτα να το δοκιμάσουμε.
Η δική μου πρόταση είναι να βάλουμε όλοι μαζί ένα χεράκι και να συγκρατήσουμε τις τάσεις άμεσης ή/και έμμεσης ειρωνίας και τους αχρείαστους χαρακτηρισμούς προς τους συνομιλητές μας (είτε αυτοί εκφράζονται σε δεύτερο/τρίτο ενικό, είτε σε δεύτερο/τρίτο πληθυντικό πρόσωπο). Το έχουε πετύχει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν βλέπω τον λόγο να μην το πετύχουμε και τώρα.
-
Αν παραμένουν καθαρές όλες οι κατηγορίες θεμάτων νομίζω αξίζει τον κόπο. Νομίζω συμφωνούν όλοι ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα γιουσουρούμ η κατάσταση.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν παραμένουν καθαρές όλες οι κατηγορίες θεμάτων νομίζω αξίζει τον κόπο. Νομίζω συμφωνούν όλοι ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα γιουσουρούμ η κατάσταση.Η πείρα διδάσκει πως δυστυχώς είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατο να μην υπαρχουν off-topics. Ακόμα και όταν δημουργούνται threads ειδικά για αυτό το σκοπό.
-
«Μπαμπούλας» για τη McLaren
Στέλεχος της FIA θα παρακολουθεί τις κινήσεις της McLaren στην Βραζιλία ώστε να διασφαλιστεί η ισότητα Hamilton και AlonsoΤι θα γίνει πλέον με δαύτους μας τα έχουν κάνει @@ @@ @@ @@
-
Κοίτα να δεις ένα παράξενο πράγμα. Στην αρχή του πρωταθλήματος, ο Λούης μου φαινόταν συμπαθέστατος και χαιρόμουν που στρίμωγνε τον αντιπαθέστατο Alonso. Τώρα έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο (όχι ο Alonso εξακολουθεί να μου είναι αντιπαθής)... Ο λόγος; Η όλη κατάσταση και η εύνοια από την McLaren σε υπερβολικό βαθμό.
Λόγω σταθερότητας αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα κι ας έχει και ολίγη από Ferrari...
Όταν ο ένας (ΚR) χάνει τόσους βαθμούς από χαζομάρες και αδράνεια μη πω τπτ άλλο, ο άλλος (FM) δείχνει ότι θέλει καρβέλια και ο τρίτος (FA) είναι κατατρεγμένος (μπορεί και όντως) τότε ας το πάρει ο μαυρούκος.
Για μένα του χρόνου θα φανούν πολλά πράγματα. Αν δηλαδή αξίζει όλη αυτή τη φασαρία ο LH και πόσο αξίζει να είναι Νο1 (με την εύνοια που συνεπάγεται αυτό) ο KR. -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Στέλεχος της FIA θα παρακολουθεί τις κινήσεις της McLaren στην Βραζιλία ώστε να διασφαλιστεί η ισότητα Hamilton και AlonsoΜα καλά, αυτό δεν είναι θέμα που αφορά καθαρά την ομάδα?
Μήπως οι Εγγλεζάρες θέλουν να έχουν λόγο και στα εσωτερικά των ομάδων? Δικαίωμα της κάθε ομάδας είναι να χειριστεί τους οδηγούς της όπως θέλει.Α ρε γμτ! Σαν τα μούτρα τους τα έχουν κάνει!!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Στέλεχος της FIA θα παρακολουθεί τις κινήσεις της McLaren στην Βραζιλία ώστε να διασφαλιστεί η ισότητα Hamilton και AlonsoΤι θα γίνει πλέον με δαύτους μας τα έχουν κάνει @@ @@ @@ @@
Μούφες. Και καλά να έχουμε κάτι να λέμε. Φαντάζεσαι τον Alonso να πιάνει από το χέρι τον εισαγγελέα και να του δείχνει; 'Εδώ εδώ κοιτάξτε. Δίνουν παραπάνω τηλεμετρία στον αράπη!'
EDIT: Δεν φέρνουν κανά Ευαγγελάτο να κάνει δουλειά;
-
Εγώ πάλι ξεκίνησα τη σαιζόν εντελώς ανάποδα από τον Έντι. Παρόλο που ποτέ δνε συμπάθησα τον Ζορό, ο ερχομός του στη ΜακΛάρεν με 'ανάγκασε' να του δώσω την ευκαιρία να με πείσει πως τον έχω αδικήσει. Ξεκίνησα λοιπόν μ ετις καλύτερες των διαθέσεων απέναντί του και μάλιστα τον υποστήριξα όταν στη ναρχή έχανε από τον Λούη. Όταν όμως άρχισε τις γνωστές του γκρίνιες και δηλώσεις εντυπώσεων γύρισαν όλα όχι απλά στην προηγούμενη κατάσταση αλλά σε χειρότερη. Τώρα δνε θέλω ούτε να τον βλέπω.
Σε ότι αφορά τον Λούη, έμεινα εντυπωσιασμένος... κυρίως γιατί δεν το περίμενα να έχει τέτοια απόδοση συγκρινόμενος με τον κατά τεκμήριο καλύτερο οδηγό του σημερινού γκριντ. Σε αυτό το σημείο να επισημάνω πως έχω το προαίσθημα πως τον τίτλο θα τον κατακτήσει είτε ο Ζορρό είτε ο Κίμι στη Βραζιλία.
-
Για ποιες χαζομάρες κ αδράνεια του Kimi μιλάς? Ο τύπος προσπάθησε ότι μπορούσε κ ειδικά μετά από τα μέσα της σεζόν που προσαρμόστηκε στην ομάδα κ το μονοθέσιο τα πήγε αρκετά καλά. Αν δεν είχε κ 2 εγκαταλείψεις από αναξιοπιστία του μονοθεσίου το πιθανότερο είναι να είχε κ τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα τώρα.
Επίσης είναι πολύ άσχημο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς να έρχεται στην McLaren διατητής της FIA για να επιβλέψει-σιγουρέψει ότι τα μονοθέσια θα είναι equal. Δηλαδή που φτάσαμε....?
Άσχετο αλλά γιατί ο Lewis δήλωσε σε συνέντευξη του ότι θέλει να επισκεφτεί τον τάφο του Senna??? Who gives a f*ck about it? Πηγαίνε ρε άνθρωπε κ κάντο πρέπει να βγει κ σε ανακοίνωση? Μήπως θέλει κ δημοσιογράφους μαζί του όταν θα πάει? Άμα λέω ότι το καλάμι το καβάλησε πολύ νωρίς....
-
Αδράνεια στην αρχή που δεν ήξερε το μονοθέσιο καλά (αν και στην Αυστραλία ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα).
Χαζομάρες εννοώ διάφορα πράγματα, όχι οδηγικά λάθη. Πχ το θέμα με τα ιταλικά media στο Μονακό, κάποιους αγώνες που δεν έδινε το 100% και για να είμαι ειλικρινής μου έχει κάτσει η Ουγγαρία...
Δεν πίεσε όσο θα πρεπε.
Τα περί διαιτησίας και εισαγγελέων είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Οι δηλώσεις Hamilton δεν με εντυπωσιάζουν. Του έχουνε ρίξει από κοντά δημοσιοσχεσίτες και λοιπούς παρατρεχάμενους και του παπαγαλίζουν...Πάντως αν υπήρχε βραβείο συμπεριφοράς μακράν φέτος το έπαιρνε ο Kimi. Ούτε γκρίνια ούτε κιχ όταν ο Massa κέρδισε στην Κων/πολη και γενικά δεν έδωσε καμία αφορμή για οποιοδήποτε πρόβλημα. Του χρόνου τώρα..... δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στέλεχος της FIA θα παρακολουθεί τις κινήσεις της McLaren στην Βραζιλία ώστε να διασφαλιστεί η ισότητα Hamilton και AlonsoΜα καλά, αυτό δεν είναι θέμα που αφορά καθαρά την ομάδα?
Μήπως οι Εγγλεζάρες θέλουν να έχουν λόγο και στα εσωτερικά των ομάδων? Δικαίωμα της κάθε ομάδας είναι να χειριστεί τους οδηγούς της όπως θέλει.Α ρε γμτ! Σαν τα μούτρα τους τα έχουν κάνει!!
Αν δεν κάνω λάθος ο Dennis τον κάλεσε. Αλλά κ πάλι ξεφτίλα είναι κ δείχνει ότι η McLaren φέτος τα σκάτωσε κ δεν μπόρεσε να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες. Βασικά τον Garcia κάλεσε. Δεν ξέρω ακριβώς αν ήταν πρωτοβουλία της FIA ή όχι αυτή.
-
Σε ότι αφορά τον μπαμπούλα, πέραν των τοποθετήσεων μου από αυτό το ποστ και κάτω, στις οποίες και εμμένω, συμπληρώνω εδώ πως ο Μόσλει έχει βαλθεί να γ@μίσει τη ΜακΛάρεν και συγκεκιρμένα τον Ντένις με καθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο!
Ο άνθρωπος είναι απλά ανεκδιήγητος!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως αν υπήρχε βραβείο συμπεριφοράς μακράν φέτος το έπαιρνε ο Kimi. Ούτε γκρίνια ούτε κιχ όταν ο Massa κέρδισε στην Κων/πολη και γενικά δεν έδωσε καμία αφορμή για οποιοδήποτε πρόβλημα. Του χρόνου τώρα..... δεν ξέρω.
Κρίνοντας από φέτος κ μόνο (αν κ γενικά είναι πολύ συγκρατημένος γενικότερα) έχω την αίσθηση ότι τις απαντήσεις τις φυλάει για την πίστα. Δεν μιλάει δεν λαλάει καθόλου.
Κ εμένα μου έκατσε η Ουγγαρία αλλά μάλλον είχε περισσοτέρα να χάσει απ το να κερδίσει. Αν μπορούσε να πάει για προσπεράση πιστεύω θα όρμαγε. -
Όπου όμως η πολιτική 'ισάξιων' οδηγών αποδείχτηκε λάθος για τη Ferrari. Αν ο Kimi ήταν ξεκάθαρο νο1 στην ομάδα, αυτή τη στιγμή δε θα χρειαζόταν ένα θαύμα για τον τίτλο.
Επίσης το ίδιο θα συνέβαινε αν η Ferrari είχε διατηρήσει τα στάνταρ αξιοπιστίας ή (και αυτο αποδεικνύει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία της λεπτομέρειας) αν είχαν δουλέψει λίγο περισσότερο στις εκκινήσεις εκεί στα μέσα της σεζόν.
-
Μακάρι να ίσχυε αυτό. Αν εξαιρέσεις την Κων/πολη και την Ινδιανάπολη πουθενά αλλού ο KR δεν τερμάτισε πίσω ακριβώς από τον Massa. Και εκεί που ο Βραζιλιάνος κέρδιζε στην αρχή της σεζόν, ο Kimi λίγο ψαχνόταν.
Equal status εκ του ασφαλούς ελαφρώς ήταν αυτό. Του χρόνου να δούμε γιατί ο Massa μου φαίνεται λίγο τσαμπουκαλεμένος. Εδώ στη Βραζιλία λέει 'Δεν νομίζω να χρειαστεί να τον βοηθήσω... θα παω για τη νίκη...'http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 3745.shtml
-
boldαρω μερικα πραγματα που δεν ειχαμε ακουσει.
As witnesses of the events which took place during the 2007 F1 championship, and as admirers of this sport, we feel obliged to denounce publically the irregularities which occurred, showing clearly that the racing driver, L. Hamilton benefited from the favors of his team, generating serious damages for his companion F. Alonso, whose career suffered from the lack of interest of both his team and the International Federation of Automobile.
The proven facts and presumed irregularities are among the following:
G.P. of Barhein (15-04-07) Strangely, F. Alonso's car encounters troubles in night conditions, on a statement of his own team, which prevents him from following the rhythm of his companion, whose car is perfectly functioning. **L. Hamilton changes his trajectory several times, which is absolutely prohibited, but he is nevertheless not sanctioned.
**
G.P. of Monaco (27-05-07) A few laps from the end, the team orders its drivers to go below 19.000 r.p.m. L. Hamilton, refusing to obey to his team, tries nevertheless to pass his companion. Not succeeding in doing so, he complains to the FIA and the British Media after the end of the race, provoking an investigation and a high pressure on F. Alonso. The team takes no measure whatsoever towards L. Hamilton, and does not support F. Alonso. **Plus, during the race, L. Hamilton frequently steps over the continuous line when exiting the stands, which is totally prohibited. But he is not sanctioned in any way by the FIA **G.P. of Canada (10-06-07) Strange behavior of F. Alonso’s car. Once more, the number one car is not in the same mechanical conditions than L. Hamilton’s car.
G.P. of the USA (17-06-07) Once more, the pit stop strategies are in favor of L. Hamilton and prejudicial to F. Alonso.
G.P. of France (01-07-07) Strangely, before the rain forecast, F. Alonso encounters problems with his gear case during Q3, ending up on the tenth position of the starting grid whereas his companion L. Hamilton encounters no problems at all. De La Rosa explains during the race that this spare part had been perfectly identified and removed.
G.P. of Germany (22-07-07) Peculiar reaction of the race controllers when facing L. Hamilton’s slip off the track. A transporter puts L. Hamilton’s car back on the track, creating risks of collision with other pilots. More peculiar, the drivers don’t get to be put back on the track regarding the moment they slipped off; only L. Hamilton benefits from an immediate return on the track. **Although the rules specify clearly that a racing driver must turn off his engine and get out of his car, like the all the drivers did. **
G.P. of Hungary (05-08-07) A supplementary lap is given to F. Alonso in Q3. L. Hamilton disobeying his team’s orders enters the stands to change his tyres on his own will, right behind F. Alonso, who is given used tyres. The following moment, L. Hamilton is equipped with a brand new pair of tyres. Nevertheless, F. Alonso succeeds in earning the pole position; to the apparent disappointment of Ron Dennis, and conducting his companion L. Hamilton to denounce him again to the FIA. Consequently, F. Alonso loses 5 positions on the starting grid, following the application of an inexistent rule, and McLaren loses its constructor points earned during this race. Unexplainably, no sanction is taken against L. Hamilton after this race.
G.P. of Italy (09-09-07) **L. Hamilton places his car diagonally when positioning himself on the starting grid, and makes several trajectory changes without being sanctioned once. **
**G.P. of Belgium (16-09-07) Presumed sabotage attempt on F. Alonso’s car, his manager declares that during the free practice sessions, F. Alonso discovered that something was wrong with his power unit, asking his mechanics to revise his car, and then discovering that the top of his oil tank was missing. It is common knowledge that it only needs a simple lap to destroy a motor in such conditions. ** αυτα ηταν τα γεγονοτα του Spa , για τα οποια ελεγε ο Αλονσο αλλα δε ξεραμε τι ακριβως εννοουσε.
G.P. of Japan (30-07-07) Inexplicably, F. Alonso encounters new tyre problems during Q3, as he stated himself after the qualifications. L. Hamilton obtains once more a supplementary lap with new tyres and an inferior quantity of gas, permitting him to earn the pole position. During the race, both drivers are victims of a collision, but only the driver who entered in collision with L. Hamilton is sanctioned. Whereas only F. Alonso suffers from serious damage done to his car. The team does not warn F. Alonso of the damage on his car, which conducts him to crash without much reactions. After the accident, when behind the safety-car, L. Hamilton plays once more with the rules, provoking an accident between Weber and Vettel, without being sanctioned during or after the race, even when new evidence was given to the FIA.
G.P. of China (06-10-07) Once more, F. Alonso encounters problems in Q3, after having been faster than his companion during the free practice sessions, and the first two qualification sessions. Ultimate evidence, when F. Alonso is on the podium to celebrate his second position, following the abandon of L. Hamilton, only one mechanic from McLaren is there to rejoice. After the race, Ron Dennis publically declares that the struggle during the race was not against Ferrari, but against F. Alonso, who is now considered by his team as an opponent.
Once noticed and analyzed, the facts stated give us enough evidence to confirm that the equal treatment between the two drivers has not been respected, by McLaren or by the FIA with the application of the Formula 1 rules.
Consequently, with the signatures below, we denounce publically all these irregularities and express our profound indignation towards all that has happened during this 2007 F1 Championship.
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"