-
Πιθανόν να το κάνει αν συνδεθείς με το Auto Android.
Δεν το ειχα δοκιμάσει αλλά όταν έκανα δοκιμές στο Scross με το Auto Android είχε άλλη συμπεριφορά ...ο κατάλογος, οι κλήσεις τα έδειχνε ακριβώς όπως στο κινητό. Τα SMS δεν τα δοκιμασα. -
Πιο πολύ με ανησυχεί το θέμα ασφάλειας.Όταν το δίνω για σερβις υπάρχει κίνδυνος να τα κρατάει μέσα?
-
Οι χώροι και οι πρακτικότητα περα απο καθε φαντασία το μηκος πολυ μικροτερο απο ενα smart forfour. Για την ακριβεια 3,39 μετρα
-
Στην Ιαπωνία έχουν πολλλλαααα αυτοκίνητα, διαμαντάκια. Μακάρι να τα φέρουν.
Οδήγησα πριν 3 μηνες ενα Τογιατα κ-καρ-οϊδες εκεί και η ανάρτηση ήταν πιο μαλακή και από το πιο άνετο γαλλικό. -
Οχι δεν ξερουν οι ιαπωνες απο αυτοκινητα, ουτε απο μικρα ουτε απο αγωνιαρικα και σπορτιφ, ασε που χαλουν συνεχεια
Εδω αυτό εχει χωρο όσο το σαλονι σε ενα σπίτι και ιδιο μηκος με το i10 , βγαινει και 4χ4.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οχι δεν ξερουν οι ιαπωνες απο αυτοκινητα, ουτε απο μικρα ουτε απο αγωνιαρικα και σπορτιφ, ασε που χαλουν συνεχειαΜε το καλό γούστο, τη φινέτσα και την καλαισθησία έχουν κάποιο θέμα...
Για την ακρίβεια είναι (συνήθως) τσακωμένοι! -
Ναι αλλα οταν οδηγεις τα βλεπεις απο μεσα, και απολαμβανεις την πρακτικότητα τους.
1-1
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, περίμενα την απάντηση σου.
Βέβαια και από μέσα δεν τα βλέπεις τα γιαπωνέζικα και για κομψοτεχνήματα...
2-1 και game over!
-
Καλησπερα! Σε λιγο καιρο θα αγορασω καινουργιο αυτοκινητο. Ενα απο τα αυτοκινητα που μου αρεσουν ειναι το swift hybrid 1.2 dualjet. Κανω γυρω στα 30 χλμ την ημερα εντος αθηνας με κινηση. Υπαρχει καποιος κατοχος swift hybrid να με ενημερωσει για την πραγματικη καταναλωση εντος πολης. Ευχαριστω!
-
Καλημέρα, το έχει ο swiftglx19, οπότε μάλλον μπορεί να σου απαντήσει έιτε εδω, έιτε στο τοπικ του Σουιφτ 2017 ( https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=59735&start=870 ) είτε σε pm.
-
[quote='giannismat']Καλησπερα! Σε λιγο καιρο θα αγορασω καινουργιο αυτοκινητο. Ενα απο τα αυτοκινητα που μου αρεσουν ειναι το swift hybrid 1.2 dualjet. Κανω γυρω στα 30 χλμ την ημερα εντος αθηνας με κινηση. Υπαρχει καποιος κατοχος swift hybrid να με ενημερωσει για την πραγματικη καταναλωση εντος πολης. Ευχαριστω![/quote
Καλημέρα φίλε μου . Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο. Η κατανάλωση μέσα στην πόλη είναι στα 5,1-5,3. Αυτήν έχω εγώ
τουλάχιστον ,χωρίς να προσέχω καθόλου. -
τόσο χαμηλή κατανάλωση φίλε μου στη πόλη στο trip εννοείς ή μέτρηση με την μεθοδο των 3?
γιατι αν έχει τοσο χαμηλα στη πόλη τότε σε ευθεία με 80-100-120 με 5η πόσο έχει 3 έως 4??? -
Στα 110χλμ/ώρα με κολλημενο το adaptive cruise control και με μικρο ανηφορες και επειτα τις κατηφορες τους....4,5λ/100χλμ κολλημενο, δοκιμασμενο πανω απο δεκα φορες και απο εμενα και απο άλλους και παντα καλοκαιρι.
Στα 90 χλμ/ωρα σταθερη πορεια που το πηρα ξανα τις προαλλες μια βολτα χωρις την ενεργοποιηση του adaptive cruise control αλλα γενικα απαλο ποδι και απαλες επιταγχυνσεις σε ρυθμους βολτας και συζητησης, και ωρα απογευματακι με βραδακι και με δροσια εγραψε 3,8λ/100χλμ.
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
τόσο χαμηλή κατανάλωση φίλε μου στη πόλη στο trip εννοείς ή μέτρηση με την μεθοδο των 3?
γιατι αν έχει τοσο χαμηλα στη πόλη τότε σε ευθεία με 80-100-120 με 5η πόσο έχει 3 έως 4???Έχω το GLX HYBRID 1.2 μέσα στην πόλη με κλιμά 5,2 ,χωρίς να προσέχω .Το trip δείχνει 4,8.
Στην εθνική με ACC στα 110 κατανάλωση 4,4 με κλιμά ,χωρίς πέφτει και κάτω από 4.
Σε επαρχιακό χωρίς πολύ κίνηση με ACC στα 80 βλέπεις 4.
Γενικά ότι και να κάνεις είναι πολύ δύσκολο να δεις πάνω από 5,4. -
Δηλαδή αν βγεις εθνική καλοκαιράκι με A/C και κανείς ταξίδι με την 'ιλιγγιώδη' ταχύτητα των 140 (στο κοντέρ) δεν θα κάψει πάνω από 5,4 lt/100Km;
Έλεος ρε παιδιά... Για να δείξετε χαμηλές καταναλώσεις και να δώσετε χαμηλά νούμερα, επιλέγετε ταχύτητες (110 κοντεράτα στην εθνική) που μόνο το 10% θα άντεχε να κάνει ταξίδι, έχοντας μάλιστα καινούριο και οικονομικό αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Δηλαδή αν βγεις εθνική καλοκαιράκι με A/C και κανείς ταξίδι με την 'ιλιγγιώδη' ταχύτητα των 140 (στο κοντέρ) δεν θα κάψει πάνω από 5,4 lt/100Km;Έλεος ρε παιδιά... Για να δείξετε χαμηλές καταναλώσεις και να δώσετε χαμηλά νούμερα, επιλέγετε ταχύτητες (110 κοντεράτα στην εθνική) που μόνο το 10% θα άντεχε να κάνει ταξίδι, έχοντας μάλιστα καινούριο και οικονομικό αυτοκίνητο...
Αν εχεις παιδια, και κυριως μικρα πιστεψε με, το κοντερ δεν παει ευκολα πάνω απο τα 120-130.
-
Στα 140 με clima στο on καει 5,9
Χωρις clima στα 140 θα χτυπα κανα 5,5..Παντα για το turbo...
Ποσο καις Χαρη με το ford
-
Στα 140 κοντεράτα, καρφωμένα στο cruise control (δηλαδή 125-126 πραγματική μέση ωριαία ταχύτητα) φορτωμένος αρκετά και με A/C, καίω 5,8-5,9 lt/100Km. Αλλά το Focus 1.5 TDCi είναι μια κατηγορία πάνω από το Baleno, με αρκετά μεγαλύτερη ιπποδύναμη, πολύ μεγαλύτερη ροπή και σαφώς καλύτερες επιδόσεις. Και 15% κάτω στην τιμή του λίτρου...
Δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η σύγκριση αυτή. Τα αυτοκίνητα δεν συγκρίνονται σε κανένα τομέα, εκτός από το ότι έχουν 4 ρόδες και τιμόνι...
-
Μωρε συγκρινονται... απλα το φοκους εχει σαφως καλυτερη οδηγικη συ περιφορα και πιο αθορυβη κυλθση και απο εκει και περα....βαζοντας και την τιμη εξοπλιαμο ξεαπασμα ροπης τουρμπο βενζινης κτλ παιζεται το ματσακι
Κατσε να βρω τα υπερ ατου,,,να σου πω εγω
Παω σουπερμαρκετ τελευταια στιγμη για να με βρισουν και σου ρχομαι
-
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
Δηλαδή αν βγεις εθνική καλοκαιράκι με A/C και κανείς ταξίδι με την 'ιλιγγιώδη' ταχύτητα των 140 (στο κοντέρ) δεν θα κάψει πάνω από 5,4 lt/100Km;
Έλεος ρε παιδιά... Για να δείξετε χαμηλές καταναλώσεις και να δώσετε χαμηλά νούμερα, επιλέγετε ταχύτητες (110 κοντεράτα στην εθνική) που μόνο το 10% θα άντεχε να κάνει ταξίδι, έχοντας μάλιστα καινούριο και οικονομικό αυτοκίνητο...
Αν εχεις παιδια, και κυριως μικρα πιστεψε με, το κοντερ δεν παει ευκολα πάνω απο τα 120-130.
Έχουμε κι εμείς το κάτι τις μας. Πίστεψε με...
Και 110 δεν κατάφερα να πάω ποτέ στην εθνική. Ίσως στα 80 μου το καταφέρω...
Πάντως στις νέες εθνικές οδούς που έχουμε, τα 140 κοντεράτα (δηλαδή σκάρτα 135 πραγματικά) δεν έχω αισθανθεί ούτε στιγμή ότι συνιστούν αποκοτιά εις βάρος της ασφαλείας της οικογένειας μου...
SUZUKI FORUM