-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Βρε παιδιά...Αυτό το φρεντάκι βγαίνει και με υπότιτλους στα Ελληνικά;;;
Διαβάζω, διαβάζω και διαβάζω...αλλά δεν καταλαβαίνω γρη, γμτ...Σίγουρα θα την είχα κάνει κοπάνα στο συγκεκριμένο μάθημα του σχολείου
what???
-
thread(=νήμα)άκι.
-
να ρωτήσω τώρα μια καθαρά επιστημονική ερώτηση ως αδαής που είμαι? τι είναι τα μαναγκάλ? είχα μείνει σε νεφελίμ, ελοχίμ, ελ, μπαχομε κλπ
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Βρε παιδιά...Αυτό το φρεντάκι βγαίνει και με υπότιτλους στα Ελληνικά;;;
Διαβάζω, διαβάζω και διαβάζω...αλλά δεν καταλαβαίνω γρη, γμτ...Σίγουρα θα την είχα κάνει κοπάνα στο συγκεκριμένο μάθημα του σχολείου
Πήγαινες για φρεντάκια φαίνεται την ώρα του μαθήματος..
-
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
να ρωτήσω τώρα μια καθαρά επιστημονική ερώτηση ως αδαής που είμαι? τι είναι τα μαναγκάλ? είχα μείνει σε νεφελίμ, ελοχίμ, ελ, μπαχομε κλπΈνα πράγμα κάτι σαν βαμπίρ, αλλά στο πιο πρακτικό (χωρίζεται στα δύο για εύκολη μεταφορά). Πρέπει να τρώει παιδιά και μεγάλους αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως δεν θέλεις να το πάρεις μαζί σου για ποτό το βράδυ. Άσε που χωρίζεται στα δύο και πρέπει να παρκάρεις το ένα μισό...
Για περισσότερες λεπτομέρειες προτείνω το www.liako.gr ή εάν θέλεις να μάθεις ακριβώς τι είναι en.wikipedia.org
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ένα πράγμα κάτι σαν βαμπίρ, αλλά στο πιο πρακτικό (χωρίζεται στα δύο για εύκολη μεταφορά). Πρέπει να τρώει παιδιά και μεγάλους αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως δεν θέλεις να το πάρεις μαζί σου για ποτό το βράδυ. Άσε που χωρίζεται στα δύο και πρέπει να παρκάρεις το ένα μισό...
Για περισσότερες λεπτομέρειες προτείνω το http://www.liako.gr ή εάν θέλεις να μάθεις ακριβώς τι είναι en.wikipedia.org
Ένα pet shop στην Γρ. Λαμπράκη (μετά τα βενζινάδικα) που ρώτησα λέει αν το ταϊζεις με σκυλοτροφή από μικρό θα συνηθίσει και δεν θα έχει ανάγκη από ανθρώπους. Μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις στην αρχή μου είπε, είναι ότι καμιά φορά χάνεις το κάτω μισό μέσα στο σπίτι και δεν ξέρεις που κατουράει.
Για το θέμα βραδυνής εξόδου πιστεύω μπορείς να αφήσεις το κάτω μισό να φυλάει το σπίτι και να πάρεις το πάνω μισό έξω μαζί σου να μιλάς κιόλας. 3 κατοστάρικα κοστίζει. Πιστεύω αν μαζευτούμε 5-6 άτομα, μας το αφήνει με 250€. -
να ρωτήσω τώρα μια καθαρά επιστημονική ερώτηση ως αδαής που είμαι? τι είναι τα μαναγκάλ? είχα μείνει σε νεφελίμ, ελοχίμ, ελ, μπαχομε κλπ
Ένα πράγμα κάτι σαν βαμπίρ, αλλά στο πιο πρακτικό (χωρίζεται στα δύο για εύκολη μεταφορά). Πρέπει να τρώει παιδιά και μεγάλους αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως δεν θέλεις να το πάρεις μαζί σου για ποτό το βράδυ. Άσε που χωρίζεται στα δύο και πρέπει να παρκάρεις το ένα μισό...
Για περισσότερες λεπτομέρειες προτείνω το http://www.liako.gr ή εάν θέλεις να μάθεις ακριβώς τι είναι en.wikipedia.org
Βιδωτό είναι; Βγαίνει και σε μπαγιονέτ;
-
Μόνο βιδωτά βγαίνουν. Στριφογυρίζει με ταχύτητα το πάνω μέρος του σώματος, ξεβιδώνει και αποχωρίζεται.
Μπαγιονέτ και κουμπωτά είναι κάτι απομιμήσεις κινέζικες και να τις αποφεύγεις.
-
Έμβρυα τρώει από την μήτρα κατευθείαν. Άμα έχει μπει θερμοκοιτίδα με τπτ!
(amateurs )
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ένα pet shop στην Γρ. Λαμπράκη (μετά τα βενζινάδικα) που ρώτησα λέει αν το ταϊζεις με σκυλοτροφή από μικρό θα συνηθίσει και δεν θα έχει ανάγκη από ανθρώπους.
Για κονσέρβα σου είπε ή ξηρα τροφή? Γιατί αν του δίνεις μόνο ξηρά τροφή να ξέρεις ότι δεν θα γυαλίζει το τρίχωμα του.
Μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις στην αρχή μου είπε, είναι ότι καμιά φορά χάνεις το κάτω μισό μέσα στο σπίτι και δεν ξέρεις που κατουράει.
Μπορείς φεύγοντας από το σπίτι να αφήνεις το κάτω μισό να πιάνει την θέση πάρκινγκ, όπως κάνουν οι γριές με καρέκλες/τελάρα/κλπ.
Για το θέμα βραδυνής εξόδου πιστεύω μπορείς να αφήσεις το κάτω μισό να φυλάει το σπίτι και να πάρεις το πάνω μισό έξω μαζί σου να μιλάς κιόλας.
Σωστός!
3 κατοστάρικα κοστίζει. Πιστεύω αν μαζευτούμε 5-6 άτομα, μας το αφήνει με 250€.
Φίλε λίγα είναι, μάλλον θα ναι μπάσταρδα, όχι pure blood!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόνο βιδωτά βγαίνουν. Στριφογυρίζει με ταχύτητα το πάνω μέρος του σώματος, ξεβιδώνει και αποχωρίζεται.Μπαγιονέτ και κουμπωτά είναι κάτι απομιμήσεις κινέζικες και να τις αποφεύγεις.
Δεν πιστεύω να ειρωνεύεσαι...
-
καλύτερα και από γκρέμλιν είναι δηλαδή.
-
Κοίτα, άμα δεν θα έχει πρόβλημα με τα παιδιά, να πάρω ένα. Εντάξει, 3 κατοστάρικα δεν είναι και λίγα, αλλό λογική τιμή. Μόνο να σιγουρευτούμε ότι είναι pure blood και όχι τίποτα muggles...
Πιστεύω για φύλακας στο σπίτι θα είναι καλό...
-
Πάω ρε να σας καρφώσω όλους στον Λιακόπουλο.
Θα σας τραβήξει μια μήνυση και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Θα σας τραβήξει μια μήνυση και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.... -
εντελώς τυχαία μου ήρθε στο μυαλό το γνωστό ανέκδοτο με το Barman και τη φασολάδα
-
Θα σας τραβήξει μια μήνυση και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου....με 5 δικηγορους για ο,τι μαλακια κανω κ ειμαι ανετος ακομα
ψαχνω να βρω λιακοπουλους να τους βουλωσω το στομα
με το ζν τροπο -
-
http://www.youtube.com/watch?v=MIusPp5H ... re=related
-
Youtube VideoΕλπιζω να το εβαλες για αστειο !!
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ