-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
o Kruz καιρό έχει να εμφανιστείΕισαχθείσα Φράση: 'Ο ΚΡΟΥΖ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ', μήκος 32 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'Ο ΚΡΟΥΖ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ'
Μήκος : 32 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 2660, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 5
Κάθετος Λεξάριθμος: 12122Λεξάριθμος Λεκτικά
2660 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ = ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣΚάθετος Λεκτικά
12122 ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΣ = ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ -
Εισαχθείσα Φράση: 'Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ', μήκος 31 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ'
Μήκος : 31 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 4441, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 4
Κάθετος Λεξάριθμος: 11244Λεξάριθμος Λεκτικά
4441 ΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΩΝ = Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΦΕΤΟΣ -
Εισαχθείσα Φράση: 'Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ', μήκος 21 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ'
Μήκος : 21 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 3161, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 2
Κάθετος Λεξάριθμος: 8238Λεξάριθμος Λεκτικά
3161 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΠΟΣΘΗ = Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ = ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΝΟΙΚΙΟ
Κάθετος Λεκτικά
8238 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -
Εισαχθείσα Φράση: 'ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ', μήκος 45 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ'
Μήκος : 45 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 4374, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 9
Κάθετος Λεξάριθμος: 16532Λεξάριθμος Λεκτικά
4374 ΓΙΟΡ ΤΖΑΣΤ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤ ΤΟΥ ΜΠΙ ΤΡΟΥΤι λέει το αμερικανάκι;
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν ξέρω αμερικάνικα... -
Εισαχθείσα Φράση: 'ΕΙΜΑΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ', μήκος 31 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'ΕΙΜΑΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ'
Μήκος : 31 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 2132, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 8
Κάθετος Λεξάριθμος: 10198Καταχωρήσεις
Περιήγηση
Ισότητες
ΑναζητήσειςΛεξάριθμος Λεκτικά
2132 ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ -
ολα τα κακά πάνω σου τα έχεις
-
Δεν μπορώ να μπω στο σαιτ...
-
Εισαχθείσα Φράση: 'ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ', μήκος 39 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ'
Μήκος : 39 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 2829, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 3
Κάθετος Λεξάριθμος: 12756Καταχωρήσεις
Περιήγηση
Ισότητες
2829 ΚΩΔΙΞ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ = ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ = ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ -
Εισαχθείσα Φράση: 'Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ', μήκος 37 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ'
Μήκος : 37 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 3981, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 3
Κάθετος Λεξάριθμος: 13733Καταχωρήσεις
Περιήγηση
Ισότητες
Κάθετος Λεκτικά
13733 ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ = Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ ΠΙΤΙΛΑΚΗ -
Το μεσημέρι είδα στη τηλεόραση τον Λιακόπουλο να δείχνει το καμμένο μαγαζί του - δεν έμεινε τίποτε (και τα καλώδια από το ταβάνι κρεμάσανε).
-
Πιο απ΄όλα κάψανε;
Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που καίνε βιβλία (έστω κι αν διαφωνούν με τον εκδότη τους και τα γραφόμενα σε αυτά) είναι άλλο θέμα.
-
Δεν πρόσεξα, νομίζω της Θεσσαλονίκης. Κρίμα να καίνε την περιουσία του άλλου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πρόσεξα, νομίζω της Θεσσαλονίκης. Κρίμα να καίνε την περιουσία του άλλου.θα την ξανακάνει μην αγχώνεσαι
-
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, τα κορόιδα θα είναι πάντα ανάμεσα μας.
Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να συμφωνήσω με την καταστροφή ξένης περιουσίας, όσο απεχθής και αν μου είναι αυτός στον οποίο ανήκει... .
-
Ο Λιακόπουλος πουλάει ωραίες ιστορίες οι οποίες έχουν απήχηση στον κόσμο που θέλει να κατηγορήσει κάποιους για τις δυσκολίες της ζωής του και που θέλει να πιαστεί από κάπου για να διατηρήσει την ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον. Κάτι μου θυμίζει αυτό, π.χ. τις διάφορες θρησκείες;
Διαφωνώ κάθετα/οριζόντια/διαγώνια με οποιαδήποτε καταστροφή της περιουσίας του. Είναι υποχρέωση της κοινωνίας να τον 'ξεγυμνώσει' και όχι να τον καταστρέψει (καθιστώντας τον συμπαθή & ήρωα σε επιπλέον κόσμο). -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πρόσεξα, νομίζω της Θεσσαλονίκης. Κρίμα να καίνε την περιουσία του άλλου.Της Θεσσαλονίκης, ναι. Πέρασα και είδα γιατί εκεί είναι τα γραφεία/εργοστάσιο που εργάζεται η θεία μου. Στην οικοδομή αυτή κάνανε λαμπόγυαλο 2 γραφεία τραπεζών που υπάρχουν και το μαγαζί του Λιακό.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν πρόσεξα, νομίζω της Θεσσαλονίκης. Κρίμα να καίνε την περιουσία του άλλου.
θα την ξανακάνει μην αγχώνεσαι
Δηλαδή το πρόβλημα είναι αν θα τη ξανακάνει ή όχι;
-
'Κοινές Ρωσσοτουρκικές ασκήσεις στο Αιγαίο ...στο FIR Αθηνών' από πρωτοσέλιδο πρωινής εφημερίδας.
'Γειά σου ρε Πούτιν, γι' αυτό σε πάω' από Λιακόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα προαναγγέλοντας τον ερχομό του ρωσσικού στόλου στο Αιγαίο.
-
Θα έχει πλάκα να δούμε τις αντιδράσεις των Τούρκων.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ο Λιακόπουλος πουλάει ωραίες ιστορίες οι οποίες έχουν απήχηση στον κόσμο που θέλει να κατηγορήσει κάποιους για τις δυσκολίες της ζωής του και που θέλει να πιαστεί από κάπου για να διατηρήσει την ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον. Κάτι μου θυμίζει αυτό, π.χ. τις διάφορες θρησκείες;
Διαφωνώ κάθετα/οριζόντια/διαγώνια με οποιαδήποτε καταστροφή της περιουσίας του. Είναι υποχρέωση της κοινωνίας να τον 'ξεγυμνώσει' και όχι να τον καταστρέψει (καθιστώντας τον συμπαθή & ήρωα σε επιπλέον κόσμο).Δικιο εχεις. Δεν υπαρχει θεος και οι θρησκειες εχουν βγει για να κρατουν τους ανθρωπους απο το να κανουν επαναστασεις . Βλεπεις ομως πολλες επαναστασεις να γινονται? Στην πραγματικοτητα αν οι ανθρωποι πιστευαν και εκαναν πραξη αυτα που εκανε ο Χριστος, τοτε δεν θα ειχε μεινει τιποτα ορθιο και θα ειχαν διαλυθει τα παντα. Ο ιδιος ο Χριστος εσπαγε τα παγκαρια στον οικο του Θεου απο τους επιτηδειους.
Φυσικα και οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν πιστευουν πραγματικα στον Θεο ,γιατι αν το εκαναν δεν θα υπηρχαν ανισοτητες, δεν θα δουλευαμε σαν τα ζωα και δεν θα ειχαμε τοσο αγχος και νευρα. Το να λες ''πιστευω στον Θεο και ειμαι χριστιανος ορθοδοξος'' ειναι ευκολο. Το δυσκολο ειναι να πραττεις συμφωνα με τον λογο του Θεου.
Αυτα και περαστικα σου
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ