-
Γιατί δεν αλλάζουμε τον τίτλο σε 'ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ'; Και οι δύο τα ίδια λένε, μεταξύ σοβαρού και αστείου(και η μου πει κανείς ότι δεν είναι έτσι: π.χ.: πάρτε τα θέματα των τελευταίων 4+ χρόνων).
Ή μήπως ο Χαρδαβέλας έχει μεγαλυτερο κύρος επειδή εμφανίζεται σε μεγαλύτερο -και σοβαρότερο - κανάλι; -
Σοβαρό; Το Alter; Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σοβαρό; Το Alter; Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.καλόοοοοοο................
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
- Το ζητούμενο μάλλον είναι οτι ο Λιακόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου εκμεταλλευόμενος την άγνοια του κόσμου για να πουλήσει κανένα βιβλίο παραπάνω...
Και κλίμα ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ πάνω απ'όλα...
Άραγε, με τις βλακείες που λέει και σπέρνει τον τρόμο, τον πιάνει ο αντιτρομοκρατικός νόμος;
Δε νομίζω, γιατί μετά θα βγει και θα πει οτι 'εγώ παραμύθια σας έλεγα τόσο καιρό, μυθιστορήματα 'επιστημονικής' φαντασίας/συνομωσιολογίας σας πλάσαρα, δεν ήσασταν υποχρεωμένοι να πιστέψετε αυτά που έγραφα'.
Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι 1. να αυξηθεί το ποσοστό των ενημερωμένων σε σχέση με αυτό των ανενημέρωτων σε ό,τι αφορά το πως ερμηνεύεται ο κόσμος μέσα από την επιστήμη και 2. να μάθει ο κόσμος να σκέφτεται και να μην δέχεται άκριτα ό,τι του πλασάρει ο κάθε απατεώνας.
Τώρα το γιατί ο πολύς ο κόσμος 'όπως βαδίζει σκεπτικός πηγαίνοντας στη δουλειά του' που δεν καταλαβαίνει 'τι είναι αυτά τα πράγματα στον ουρανό' (όπου πράγματα στον ουρανό = όποιο φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγήσει) δεν στρέφεται στην επιστήμη αλλά στις ερμηνείες του κάθε Λιακόπουλου και Χαρδαβέλα αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...
Μάλλον επειδή η κατανόηση της επιστήμης απαιτεί κόπο και κάποια στοιχειώδη αντίληψη και εξυπνάδα ενώ το διάβασμα παραμυθιών όχι.
-
-
Μου αρέσει που όλοι μας το παίζουμε μορφωμένοι και έξυπνοι που και καλά δεν τρώμε τα Λιακοπουλικά και Χαρδαβελικά τριπάκια...
Και τότε ποιοί αγοράζουν τα βιβλία του ρε παιδιά? Η κυρά-Γιώργενα μόνο???
Εξάλλου εγώ δεν είδα ποτέ ο Λιακ στην τηλεόραση να λέει ότι 'έτσι είναι τα πράγματα και εγώ τα έχω υιοθετήσει ήδη', αλλά πάντα απευθύνει ερωτήματα και προβληματισμούς.
Δεν τον συμμερίζομαι, απλά προβληματίζομαι με τις κριτικές σας – άσε που μπορεί και αρκετοί από εσάς να έχετε αγοράσει και βιβλία του!!!
-
Ελα ντε!!!Τι μαλακίες λέμε;Εαν δεν αγοραζουμε εμεις οι φορουμαδες τα βιβλία του Λιακο,τότε ποιός τα αγοραζει;
Και που είδες να εκφραζει προβληματισμούς;Επειδη ξεκινάει λέγοντας 'κάποιοι λένε πώς' αντι του 'εγω λέω πώς',και τελειώνει λέγοντας 'βγαλτε τα συμπερασματά σας μόνοι σας';
Αφού πριν απο αυτα,σου μιλάει για ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ μεσα στα βιβλία του.Πενηντα δυο δεκα δεκα ΡΕΕΕΕΕ!!!!
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
......Και τότε ποιοί αγοράζουν τα βιβλία του ρε παιδιά? Η κυρά-Γιώργενα μόνο???.....
O securitas της εταιρίας που εργάζομαι.....
Ένας γείτονας- πυροσβέστης
Ο άντρας μιας ξαδέλφης μου - στρατιωτικόςΜάλλον δεν είναι καλό στατιστικό δείγμα, αλλά μου κάνει εντύπωση που όσοι ξέρω να έχουν αγοράσει βιβλία του Λιακό, φοράνε στολή.
άσε που μπορεί και αρκετοί από εσάς να έχετε αγοράσει και βιβλία του!!!
Προσωπικά δεν έχω αγοράσει, ούτε θα αγόραζα. Έχω διαβάσει όμως 2-3 βιβλία του και την άποψη μου την παραθέτω πιο πάνω.
Ποτε δεν θα μπορούσα να υιοθετήσω την άποψη κάποιου μυθιστορήματος, γιατί περί τέτοιων πρόκειται (ΙΜΗΟ πάντα). Είναι σα να διαβάζω την 'Φάρμα των ζώων' και να υιοθετώ ότι τα γουρούνια πρέπει να κυβερνήσουν τα υπόλοιπα ζώα ...υγ.: άσχετη σκέψη: μήπως αυτό με τα γουρούνια συμβαίνει ήδη??
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Και τότε ποιοί αγοράζουν τα βιβλία του ρε παιδιά? Η κυρά-Γιώργενα μόνο???Η μάνα μου έχει αγοράσει μερικά και τη κοροϊδεύω. Μερικά τα πιστεύει άλλα όχι - πάντως τα 'ψάχνει'
H θεία μου αγοράζει, τέτοια και πολλά άλλα.
Φυσικά αυτή μου λέει ότι υπάρχουν άνθρωποι (γκουρού) που πετάνε (αιωρούνται - ανυψώνονται - τους έχει ΔΕΙ)Η μάνα μου και η θεία μου (αδελφές) διαβάζουν τέτοια βιβλία, βλέπουν παρόμοια DVD και συζητούν γι αυτά. Μερικές φορές με παίρνει ο πατέρας μου τηλέφωνο και μου λέει ότι είναι στο σαλόνι (οι αδελφές) και έχουν συζήτηση για αυτά τα σοβαρά θέματα.
-
Ζουν ανάμεσά μας
Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα που να έχει αγοράσει αλλά ούτε καν ξεφυλλίσει κάτι τέτοιο...
Για να είμαι ακριβής μέσα από το forum πήρα πρέφα την ύπαρξη του κυρίου αυτού και τι ακριβώς κάνει? -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ζουν ανάμεσά μαςΗ μάνα μου πήγε με μια φίλη της στη Βουλγαρία να δούνε κάποιον (μάγο?) που έχει πολύ 'ενέργεια'.
Δεν μου είπε λεπτομέρειες, μόνο όταν τη κορόϊδευα μου είπε ότι όταν αυτός έκανε κάτι που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια έβγαλε καπνούς από το στόμα του και από τα αυτιά του - τα είδαν και πίστεψαν.
-
Πάντως ο ίδιος ο Πελέ είχε πει ότι όταν ήταν πολύ μικρός (10 χρονών) είχε πάει με την παιδική ομάδα που έπαιζε μπάλα σε ένα μάγο του Αμαζονίου ο οποίος φαίνεται ότι τους είχε βάλει χέρι (μπορεί και τίποτα άλλο).
Τίποτα δεν είναι τυχαίο... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ζουν ανάμεσά μας
Η μάνα μου πήγε με μια φίλη της στη Βουλγαρία να δούνε κάποιον (μάγο?) που έχει πολύ 'ενέργεια'.
Δεν μου είπε λεπτομέρειες, μόνο όταν τη κορόϊδευα μου είπε ότι όταν αυτός έκανε κάτι που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια έβγαλε καπνούς από το στόμα του και από τα αυτιά του - τα είδαν και πίστεψαν.
Όσο σκέφτομαι ότι εγώ αποκαλώ συνέχεια τη μάνα μου διανοητικά υπολελειμμένη επειδή έβλεπε τη 'Βέρα στο δεξί' και κάτι παρόμοια σήριαλ με πιάνουν κάποιες αδιόρατες τύψεις
-
Όχι δεν βλέπουν τέτοια σήριαλ, ασχολούνται με 'σοβαρά' πράγματα. Τέσλα, κοσμογονίες, ΠΟΛΥ αρχαίοι Έλληνες και τέτοια.
(μη μου πεις ότι δεν ξέρεις για τη τεχνολογία ΤΕΣΛΑ)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όχι δεν βλέπουν τέτοια σήριαλ, ασχολούνται με 'σοβαρά' πράγματα. Τέσλα, κοσμογονίες, ΠΟΛΥ αρχαίοι Έλληνες και τέτοια.(μη μου πεις ότι δεν ξέρεις για τη τεχνολογία ΤΕΣΛΑ)
Φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω φριχτά αλλά είμαι εντελώς αστοιχείωτος
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ζουν ανάμεσά μας
Η μάνα μου πήγε με μια φίλη της στη Βουλγαρία να δούνε κάποιον (μάγο?) που έχει πολύ 'ενέργεια'.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω φριχτά αλλά είμαι εντελώς αστοιχείωτοςΣου προτείνω λοιπόν να αρχίσεις με κάτι βασικό, ψάξε αυτή τη συνέντευξη:
**ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ - 'ΣΤΟ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ, ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!'. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΗΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΝΤΑΛΤΟΝ **
-
Εγώ θα προσπαθήσω να προμηθευτώ πάντως κανα-δύο βιβλία του από κάποιον που θα τα έχει ήδη για να δω τι λέει...
-
Γρήγορα μόνο γιατί ο καιρός γαρ εγγύς
-
Ο ΚΕΦΤΕC ΓΑΡ ΕΓΓΥC...
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ