-
Για να πω οτι ο ηλιο ανατελει απο την δυση ή οχι. ΟΧΙ φυσικα!
Αλλα για αλλα θεματα που λεει αυτος ο κυριος δε μπορω να αποδηξω οτι λεει αρλουμπες, γιατι απλα δεν ξερω! Ερευνω ομως, αυτο μου αρεσει και αυτο κανω.
Μπορει να πεφτω σε λαθη, αλλα ειπα οτι δεν ασπαζομαι οσα λεει, κραταω αυτα που βρισκω για μενα ενδιαφεροντα και συνεχιζω αλλου. Ακουω αλλον επιστημονα...συνεχιζω αλλου μετα.
Δε βγαινω ομως και λεω οτι η γη δεν ειναι κοιλη. Η απαντηση μου σε αυτο ειναι δεν ξερω τι σκατα εχει εκει μεσα. Ισως ειναι ετσι ισως και οχι -
Για τον Σωκράτη θα υποστήριζες ότι ίσως είναι πεθαμένος, ίσως όχι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το να θεωρεις οτι κατω απο το γραφειο που καθεσαι και σε βαθος 5km υπαρχουν πετραδακια επειδη αυτο σου εμαθαν στο σχολειο, αυτο ειναι αρλουμπα και βλακιτιδα! Μηπως εχει παει κανεις στο κεντρο της γης και δε το ξερω και εχει δει τι σκατα εχει εκει μεσα???
Γι αυτο λεω οτι ακους τα παντα και αποφασησε εσυ τι θα πιστεψεις, αλλιως ξεκινα και σκαβε να φτασεις στο κεντρο και να τους βγαλεις ολους τους αλλους τρελους!
Αυτη ειναι η μαγκια και οχι η ψευτομαγκια του πληκτρολογιουΕπίσης, από την στιγμή που δεν έχουμε δει προσωπικά τον Σωκράτη πεθαμένο, κακώς δεχόμαστε άκριτα τις θεωρίες ότι τα έχει τινάξει.
Το ξευτιλιζεις τωρα!
Αυτα που λεει ομως ο Σωκρατης, εψαξες αν ολα μα ολα ειναι αληθινα?
Εκει σε θελω μαγκα μου, να εχεις ψαξει και να εχεις διαβασει οχι μονο Σωκρατη, αλλα και τον αλλον κυριο που εγραφε μαι με τον Σωκρατη τοτε και απλα δεν εμαθες ποτε τι ελεγε!Καλο σου μεσημερι!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Η απαντηση μου σε αυτο ειναι δεν ξερω τι σκατα εχει εκει μεσα. Ισως ειναι ετσι ισως και οχιοπως βλεπεις καθε πρωι απο που ανατελλει ο ηλιος ετσι βλεπεις και καθε τοσο στις ειδησεις τι ξερνανε τα ηφαιστεια,δεν ειναι και τοσο δυσκολο το συμπερασμα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Blanc ange, εσύ τι σπούδασες/σπουδάζεις;Έχω κοινή απορεία με τον συνάδελφο...
-
Ο χρήστης Σωκράτης έγραψε:
Για τον Σωκράτη θα υποστήριζες ότι ίσως είναι πεθαμένος, ίσως όχι; -
Επειδή ένα από τα κύρια βίτσια (και όχι ακριβώς χόμπι) μου είναι η ιστορία έχω αντιμετωπίσει το θέμα που λες. Διάβασα κάπου ότι η απόβαση στη Νορμανδία έγινε στις 6/6/44. Πού το ξέρω αυτό; Ήμουνα εκεί; Όχι. Άρα απλά αρκούμαι στις αναφορές που έχουν γίνει. Αφού λοιπόν όλες οι πηγές που έχω διαβάσει λένε την ίδια ημερομηνία, το δέχομαι σαν δεδομένο. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Η μόνη εναλλακτική είναι να περιμένω να εφευρεθεί η μηχανή του χρόνου και όταν γίνει αυτό να την προγραμματίσω να με στείλει στην ακτή Omaha και όταν φτάσω εκεί να προλάβω να ρωτήσω κάποιον πριν γίνει κομμάτια τι ημερομηνία έχουμε. Με λίγα λόγια δέχομαι τις αναφορές ως δεδομένα.
Όπου όμως δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, προσπαθώ να κρίνω ποιός λέει αλήθεια και ποιός όχι από το ποιόν της αναφοράς. Πχ είναι εντελώς διαφορετικές οι πληροφορίες και οι κρίσεις από τα απομνημονεύματα του Κλάους Μπάρμπι από ένα Ρώσσο ιστορικό, από έναν Αμερικανό ιστορικό και τέλος από ένα Γάλλο ιστορικό.
Ο Λιακόπουλος βασίζεται κατά κύριο λόγο στο εξυπνακίστικο ερώτημα 'Κι εσύ πού ξέρεις ότι δεν είναι έτσι;'. Αυτό αγαπητέ μου είναι για μικρά παιδιά. Ο μπαμπάς μου πήγε διακοπές στη Σελήνη. Γιατί εσύ ήσουνα εκεί και ξέρεις ποιοί πήγαν και ποιοί όχι;
Για να το πάρουμε ακόμα πιο light μια ερώτηση: Αν όντως αυτά τα φοβερά που υποστηρίζει έχουν κάποια ελάχιστη βάση, γιατί δεν είναι σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού (που πληρώνουν χρυσάφι για κάτι τέτοια), παρά κάθεται και πουλάει τόμους από τηλεόρασης; -
Άπιστοι....
-
Πίσω άπιστοι θωμάδες! . Αντί να ευγνωμονούμε την τύχη μας που ένας λαμπρός επιστήμων παραμένει στη χώρα μας και φυλάττει Θερμοπύλες, τον βρίζουμε κι' από πάνω.
-
http://www.youtube.com/watch?v=VmOXcyJp ... grec_index
Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στον tasosdev...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να το πάρουμε ακόμα πιο light μια ερώτηση: Αν όντως αυτά τα φοβερά που υποστηρίζει έχουν κάποια ελάχιστη βάση, γιατί δεν είναι σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού (που πληρώνουν χρυσάφι για κάτι τέτοια), παρά κάθεται και πουλάει τόμους από τηλεόρασης;
Γιατί; Γιατί;
Μα γιατί ρε Έντυ, αυτό είναι το σχέδιο του θεού κατά τον παπατζή .
Ποιο είναι το σχέδιο του θεού;
Νάτο. Σταλμένο δια της μεθόδου 'φύσα, ρούφα, τραβατόνε' από τον γέροντα χασίσιο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τώρα μένει να σηκωθεί ο και θα στον φορέσει, το βλέπεις το δαχτυλάκι?
γενικά πάντως, ο Ησίοδος ήξερε
ρε βεαμσ, ο μικρός το σχεδίασε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Blanc ange, εσύ τι σπούδασες/σπουδάζεις;
Έχω κοινή απορεία με τον συνάδελφο...
Προφανώς φυσική.
...
Το να θεωρεις οτι κατω απο το γραφειο που καθεσαι και σε βαθος 5km υπαρχουν πετραδακια επειδη αυτο σου εμαθαν στο σχολειο, αυτο ειναι αρλουμπα και βλακιτιδα! Μηπως εχει παει κανεις στο κεντρο της γης και δε το ξερω και εχει δει τι σκατα εχει εκει μεσα???Αρκετοί [wikipedia.org] πάντως [wikipedia.org] προσπάθησαν [wikipedia.org] και κάποιοι συνεχίζουν. [wikipedia.org]
...
αστροφυσικη ομως δεν εχω σπουδασει και γι αυτο προσπαθω μιας και με ενδιαφερει να ακουσω γνωμες και μια γνωμη ειναι και του Λιακο!Γνώμη =/= Δεδομένα !
-
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τώρα μένει να σηκωθεί ο και θα στον φορέσει, το βλέπεις το δαχτυλάκι?
ρε βεαμσ, ο μικρός το σχεδίασε
Σηκωθείτε απο καρεκλες ντιβανια τραπεζια ανακλυνδρα... Κορυφαιο Βιντεο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε λετε μετα απο τοση κουβεντα γι' αυτον να μας αναφερει στο ''Δυνατα κι Ελληνικα'';
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
γενικά πάντως, ο Ησίοδος ήξερεΆϊφελ, πύργος ή διαστημόπλοιο?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Άϊφελ, πύργος ή διαστημόπλοιο?
Πεθανα, ελιωσα και τα σχετικα ... αλλα ρε παιδια δεν το κλειδωνει καποιος να τελειωνουμε ;
-
να σουπω, τον senna καλά τον χάσαμε, εδω δε θα περάσει
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ