-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
http://www.classicandsportscar.com/news/classic-car-auctions/derelict-mini-makes-a-mammoth-£40000ρε παιδια , αξιζει τοσα λεφτα???? να ηταν σε καλυτερη κατασταση θα ελεγα οκ αλλα αυτο .....
-
Νομίζω το δικαιολογεί το γιατί. Το αστείο είναι πως αν το ανακατασκευάσει δεν υπάρχει περίπτωση να αξίζει πια 40 χιλιάρικα άρα το αφήνει ως έχει
-
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν διάβασα το άρθρο. Δεν τον κόβω να το ανακατασκευάζει...
-
Στο κάτω κάτω αν απλά ήθελε ένα μίνι σε αντίστοιχη κατάσταση δεν χρειαζόταν να πάρει το νο8 της παραγωγής...
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
http://www.classicandsportscar.com/news/classic-car-auctions/derelict-mini-makes-a-mammoth-£40000
ρε παιδια , αξιζει τοσα λεφτα???? να ηταν σε καλυτερη κατασταση θα ελεγα οκ αλλα αυτο .....
Φιλαρακι μηπως μπερδεψες τα τοπικ?
Δεν εισαι στο μπιανκι τοπικ, εδω ολα εχουν αξια -
Συμφωνα με πηγες μου στην Αγγλια, ο νεος ιδιοκτητης σκοπευει να το ανακατασκευασει.
Η πλακα ειναι οτι το αγορασαν τρεις φιλοι για 12 χιλιαρικα λιρες πριν ενα χρονο περιπου. Ασχοληθηκαν ελαχιστα και τριπλασιασαν τα χρηματα που 'επενδυσαν'.
Το αυτοκινητο δημοσιευτηκε σε διαφορα περιοδικα αυτοκινητων, με αποκορυφωμα ενα 6-σελιδο αφιερωμα στο Classic and Sportscar. Λιγες μερες πριν την δημοπρασια ανεφεραν την πωληση και διαφορες μεγαλες εφημεριδες. Οι τρεις φιλοι ειναι απο τον χωρο των media, οποτε βαλανε και το χερακι τους.Το Zagato Mini, συμφωνα με μια αλλη πηγη, εχει τιμη πωλησης 35.000 ευρω, τιμη πολυ τσιμπημενη για ενα μοναδικο αυτοκινητο σε κουτες. Αν ηταν ολοκληρο, οπως ηταν πριν 4 χρονια, μπορει να τα αξιζε.
Καποιος ξεκινησε την ανακατασκευη, αρωστησε και τα παρατησε. Προλαβε ομως ο αθεοφοβος, να παει την χειροποιητη αλουμινενια καροτσα για χοντρη αμμοβολη, και να της αλλαξει τα φωτα. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
http://www.classicandsportscar.com/news/classic-car-auctions/derelict-mini-makes-a-mammoth-£40000
ρε παιδια , αξιζει τοσα λεφτα???? να ηταν σε καλυτερη κατασταση θα ελεγα οκ αλλα αυτο .....
Φιλαρακι μηπως μπερδεψες τα τοπικ?
Δεν εισαι στο μπιανκι τοπικ, εδω ολα εχουν αξιαΜα να ειχε τουλαχιστον μια ριγα , ενα φτερακι θα το καταλαβαινα ....αλλα τωρα
-
Επιτελους.....φως.
Η μαγικη μερα της πρωτης μιζιας πλησιαζει.
-
-
bravo ronnie πολύ καλή δουλειά! χαίρομαι να βλέπω αυτοκίνητα αντίκες πένα! Τέλειο
-
-
Ειλικρινά σε χαίρομαι φίλε, ΜΠΡΑΒΟ σου
-
αξιος αξιος δωσε φωτο στο λαο....και σε βλεπω μεχρι και βουλευτη
-
Ένα πάρτυ πρώτης μιζιάς επιβάλλεται νομίζω!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ένα πάρτυ πρώτης μιζιάς επιβάλλεται νομίζω!+1
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Επιτελους.....φως.........Παίζουν άλλες φώτο? Του κουτιού φαίνεται
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Επιτελους.....φως.........
Παίζουν άλλες φώτο? Του κουτιού φαίνεται
είναι του κουτιού.........
-
Οδηγησα το αυτοκινητο για πρωτη φορα χθες. Επιτελους, 21 μηνες μετα την αγορα.Εχω ακομα αρκετα πραγματα να μαζεψω, αλλα τουλαχιστον τσουλαει.
-
-
Mπραβο γιον ελπιζω να δεις ολοκληρωμενο και το καινουργιο σου project
Οσο για τα μαζεματα , ειναι αυτα που τα ξερεις μονο εσυ (και σε ταλαιπωρουν μεσα σου και θελεις να τα φτιαξεις )ενω ολοι οι αλλοι το βλεπουν τελειο .
Ενα αυτοκινητο κοσμημα για την χωρα μας που φανερωνει οτι καποτε ορισμενοι λιγοι , ειχαν μια αυτοκινιτιστικη κουλτουρα
Classic Mini forum