-
Μετά τις 7 θα έχω θάψει ήδη το αυτοκίνητο στο parking, θα έχω ταμπουρωθεί, θα έχω κλείσει αεροστεγώς το σπίτι, θα έχω βάλει εγώ, η και το τις μάσκες μας και θα περιμένουμε !!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μετά τις 7 θα έχω θάψει ήδη το αυτοκίνητο στο parking, θα έχω ταμπουρωθεί, θα έχω κλείσει αεροστεγώς το σπίτι, θα έχω βάλει εγώ, η και το τις μάσκες μας και θα περιμένουμε !!!Άλλαξες τα φίλτρα άνθρακα στις μάσκες ή είσαι ακόμα με τα περσινά;
-
Άσε... κρίση !! Με τα περσινά θα την βγάλουμε !!!
Αν και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πάρω και να την κοπανήσουμε το πσκ
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Αν και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πάρω και να την κοπανήσουμε το πσκ
-
Θα βρεθούμε ή όχι;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ρωτάς κι απαντάς κιόλας;
-
Που βρέθηκε το δεύτερο
-
Εγώ μέσα για Κόσμος.
-
Lovely
-
Στις 7; Στη γεφυρουλα με τις καφετεριες;
-
Καλά είναι.
-
O Hunter θα έρθει ή δεν έρχεται σε gay καφετερίες;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
O Hunter θα έρθει ή δεν έρχεται σε gay καφετερίες;θα ναι gay η καφετερια, αααααα θα το σκεφτω
τα λεμε εκει 7+ θα σκασω μυτη
-
Σεκέρπαρέδες, εγώ θα βρίσκομαι εκεί στις 7 αφού πρώτα ακουμπήσω το αυτοκίνητο για πλύσιμο (μάλλον).
-
Εφτασα.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σεκέρπαρέδες, εγώ θα βρίσκομαι εκεί στις 7 αφού πρώτα ακουμπήσω το αυτοκίνητο για πλύσιμο (μάλλον).Μας αποκάλεσες μόλις λουκουμάκια σου;
-
Έπεσε στα χέρια μου κατάλογος από τον Hadji τις προάλλες εφέντιμ.
-
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Drdino για το κέρασμα του, εψές. Είναι λυπηρό που όσοι φύγανε νωρίτερα απώλεσαν την ευκαιρία.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Drdino για το κέρασμα του, εψές.+1 και εγώ. Κωνσταντίνε με το καλό η ματαβαση σου στην Αγγλία και καλές σπουδές!
Επίσης να δηλώσω χαρούμενος που συναντησα δις τον Κωνσταντίνο (Volvozeus), την Βιβή και την πανεμορφη κόρη τους ... που μου χαμογέλασε!!! Καλή επιστροφή και να ξανανταμώσουμε σύντομα!
-
Δεν μπόρεσα να έρθω...
Καλά να περνάς κύριε μοντεράτορ!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)