-
Να ενημερώσω ότι αυτή τη Παρασκευή θα έχουμε τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στη Φράουλα υπάρχει τραπέζι για 12 άτομα στο γνωστό όνομα στις 7.
-
-
-
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!
-
-
-
Ωραια η παρεα σας , πατε ολοι γυμναστηριο; σας βλεπω ολους πιο fitness απο καθε αλλη φορα .
Για μια σειρα λογους δεν μπορεσα να ανεβω επανω ωστε να ειχαμε βρεθει την παρασκευη , αλλα μπηκα να σας γραψω
κατι που μου εκανε εντυπωση .
Το παρασευοσαβατοκυριακο ειχαν συναντηση οι φινλανδοι στους Δελφους και ειχε παει η γυναικα μου βεβαια εχει κατι φιλες
και γνωστες απο τα βορεια , αλλα εχουν συναντηθει μια δυο φορες πιο πολυ σκαιπε .Με αθηναιες πολυ περισσοτερο
μιας και ανηκει στο συλλογο τους .
Ε λοιπον μετα απο λιγες ωρες αλλαξε γκρουπ και πηγε με τους βορειους .Λεω γιατι τι εγινε τσακωθηκες;
Και τι μου λεει ,δεν μπορεις να φανταστεις τι πλακα εχουν καλαμπουρι γελιο και τραγουδι σαν σχολικη εκδρομη .
Οι νοτιοι ειχαν κανονισει εκδρομη στον παρνασσο για σκι και τυροπιτες, οι βορειοι Γαλαξειδι , αλλά οχι οτι ναναι ειχαν για ολες τις μερες πληροφοριες απο ντοπιους απο φιλους για τα πιο ψαγμενα εστιατορια και ταβερνες για τα καλυτερα γλυκα και που θα βρουν καλο ντοπιο κρασι . οι παραγγελιες ηταν απλα να φερει ολα οσα εχει το μαγαζι για να δοκιμασουν τα παντα και διαμαρτυριες γιατι τα μπουκαλια με το κρασι ηταν τρυπια και αδειαζαν γρηγορα .
Ηδικια μου επαθε πλακα πρωτη φορα ειδε να παραγγελνουν καφε με καταιφι η γαλακτομπουρεκο
Ετσι εμαθα και γευτικα 2 ντοπια γλυκα που αν και εχω παει δεκαδες φορες δεν τα ηξερα , το ραβανι απο ρυζι και το γλυκο κουταλιου απο αμυγδαλο.
Ακομα και ο οδηγος αμα του ελεγαν φυγαμε για ιταλια κανενα προβλημα ενω ο αθηναιος ηθελε λεφτα να παει το λεωφορειο παρακαμψη 5χλμ.
Με ολο αυτο θελω να καταληξω οτι μια πολη διαμορφωνει τους κατοικους της ,αφου καταφερε η Θεσσαλονικη να κανει χαβαλεδες ανοιχτοκαρδους και γλεντζεδες τους ψυχρους φινλανδους μπορω να πω οτι τα εχω δει ολα .
Τουλαχιστον η γυναικα μου ηταν τυχερη ,αφου δεν τους ειδε στη Θεσσαλονικη ηρθαν αυτοι εδω.
Συγγνωμη για το οφ τοπικ
-
Οτσο μου, Οτσο μου, για πολλοστή φορά οι υποσχέσεις σου ήταν ...προεκλογικές
Μείνε μέχρι νεωτέρας με την καθιερωμένη-αφιερωμένη φωτογραφία
-
Οτσο μου, Οτσο μου, για πολλοστή φορά οι υποσχέσεις σου ήταν ...προεκλογικές
......VARυές κουβέντες....
-
Πολλοί των ενδόξων, δυσπραγίαις περιπεσόντες, υπ’ ευτελών εξουθενούνται
Χαιρομαι που ο Μανωλης δεν εχει κανει φτωχος.
-
Πολλοί των ενδόξων, δυσπραγίαις περιπεσόντες, υπ’ ευτελών εξουθενούνται
Χαιρομαι που ο Μανωλης δεν εχει κανει φτωχος.
Otso μου, ένδοξε δυσπραγίαις περιπεσόντα, ούτε οι πολιτευτές τέτοια στρεψοδικία για αθέτηση υποσχέσεων.
Δεν πειράζει, εμείς οι ευτελείς σε περιμένουμε στα εγκαίνια του μετρό, σταθμός Βενιζέλου
-
Ποτε ειναι; του αγιου π.....ου που λεγαμε στον στρατο;
τοσο πολυ τον αγαπατε τον ευαγγελο που θα του δωσετε και ονομα στον σταθμο;
-
Ποτε ειναι; του αγιου π.....ου που λεγαμε στον στρατο;
Το κατάλαβες!, Ακριβώς ανήμερα του αγίου που θα έρθεις
-
Ο καθιερωμένος καφές της Παρασκευής σήμερα στη Φράουλα στις 7.
-
UP
-
**Ι Σ Χ Υ Ε Ι **
-
Εξαιτίας των γεγονότων στο χώρο της υγείας, σήμερα έχει καφέ στη Φράουλα στις 7.
-
-
Κανονικά και σήμερα 7 η ώρα στη Φράουλα.
-
Λόγω της κατάστασης, η σημερινή συνάντηση αναβάλεται.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)