-
Φάτσες δεν έχει! Είναι πασαλειμμένες με το υπέροχο γλάσο λευκής σοκολάτας!
-
Πολύ νόστιμη! Ευχαριστούμε Famas!!! Συγχαρητήρια στον Tsardas για το φλουρί!!!
-
-
Παράλληλα, αυτό το Σάββατο 27/1, θα πάμε για φαγητό στη ταβερνα Νίκος, στους Νέους Επιβάτες. 25ης Μαρτίου 34.
Στο φανάρι του Μπαξέ, 5Ο μέτρα πιο κάτω.
https://goo.gl/maps/cic1KvVVqzo
Ώρα : 13.45, όλοι ευπρόσδεκτοι -
Σήμερα δεν πάμε για καφέ, όπως είπαμε θα πάμε το Σάββατο για φαγητό (βλ. παραπάνω ανάρτηση)
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα Παρασκευή, καφέ στη Βεράντα στις 7.
-
Αναμένονται εκπλήξεις λόγω agrotica;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα δεν πάμε για καφέ, όπως είπαμε θα πάμε το Σάββατο για φαγητό (βλ. παραπάνω ανάρτηση)Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντα τέτοια!!!!
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Αναμένονται εκπλήξεις λόγω agrotica;Φυσικά, μπορεί να έχουμε παλαιοελλαδιτες επισκέπτες.
-
Παντως εγω τα ειχα κανονισει τοσο ωραια , ειχα κλεισει διαμερισμα με την airbnp στο κεντρο , θα ερχομουνα παρασκευη μεσημερι , το βραδακι θα εβλεπα εσας , η γυναικα θα πηγαινε σε μια συμπατριωτισσα της μονιμη κατοικο , παντρεμένη και χωρισμενη με σαλονικιο (παραξενο) , τα παιδια θα εκαναν γευσιγνωσια στα σουβλακια και τα τριγωνα . Σαββατο πρωινο καφε με τον pitt , επειτα επισκεψη στην εκθεση τζαπε με προσκλησεις του πανου και μετα θα ξαναπερναμε την κατηφορα για κατω.
Δεν ξερω πια πως αλλοι προγραματιζουν για μετα απο μηνες σε μενα δεν βγαινει ουτε για την επομενη βδομαδα , μαλλον η ζωη μου ειναι ενα χαος .
Εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν θα γνωρισω και το κυριοτερο δεν θα δω ποτε τις ευγενικες σας φυσιογνωμιες. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
.....Εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν θα γνωρισω και το κυριοτερο δεν θα δω ποτε τις ευγενικες σας φυσιογνωμιες.Κι ότι είχα αρχίσει να σε πιστέυω, μέχρι που διάβασα το παραπάνω....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα Παρασκευή, καφέ στη Βεράντα στις 7.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει....
-
-
Για τον καφέ της Παρασκευής δεν θα παρίσταμαι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που προκύπτουν από το κατωτερω
http://www.seleo.gr/thessalonikh/262451 ... oX8lOfVCM8 -
Σας έδειξε και η ΕΡΤ3 Βασίλη!!!
-
Προς τους Βορειους φιλους αν εχουν τις μαυρες τους η πιεση απο την δουλεια , ας παραγγειλουν καφεδακι και ας διαβασουν καμμια ιστορια στο αληθινες ιστοριες , ξερετε που.Βεβαια νοιωθω αβολα να αυτοδιαφημιζομαι
αλλα πρεπει να το συνηθίσω γιατι ποιος ξερει μπορει να γινει επαγγελμα και καλο ειναι να εχω πελατες και στην Βορεια Ελλαδα.
Καλημερα -
Να ερχόσουν στην agrotica να μας τις έλεγες από κοντά
-
Σήμερα καθότι ο καιρός προβλέπεται βροχερός πάμε στη Βεράντα για καφέ στις 7.
-
Σήμερα 7 η ώρα στη Βεράντα στη Τούμπα για τον καθιερωμένο μας καφέ.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα 7 η ώρα στη Βεράντα στη Τούμπα για τον καθιερωμένο μας καφέ.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)