-
ladyboy
-
-
Για καφέ ισχύει σήμερα κανονικά όχι νωρίτερα από τις 7.
-
Ο Βασίλης είναι ο Λοχίας Υπηρεσίας των συγκεντρώσεων. Συγκεντρώνει την Φρουρά, τηρεί το Π.Ω.Υ.Ε. και αναφέρει αρμοδίως.
-
Σημερα παίζει κ εγω μετα απο καιρώ να δώσω το στίγμα μου!!! Που το κανονίζεται τελευταία??
-
Το τελευταίο καιρό μαζευόμαστε στο Πλαιζίρ, απέναντι από ΙΚΕΑ, όπου το μαγαζί κλιματίζεται, αλλά αναλόγως καθόμαστε κι έξω. 3€ ο φραπές, 3,30€ φρέντο εσπρέσσο, 3,50€ φρέντο καπουτσίνο.
-
ίσως να μπορέσω σήμερα και εγώ για κανένα καφεδάκι ...
Τελικά Πλαιζίρ και 7:00; -
Nαι, Ηρακλή. 7 στο πλαιζίρ.
-
-
count me in...
-
Δεν θα μπορέσω.
... θα πρέπει απο νωρίς να πιάσω 'στασίδι' στο Θέατρο Γης! Wasted youth ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν θα μπορέσω.
... θα πρέπει απο νωρίς να πιάσω 'στασίδι' στο Θέατρο Γης! Wasted youth ...H μοναδική συναυλία των Duran Duran το 2012 στη Θεσσαλονίκη!
-
Νωρίς καίνε από τον ήλιο τα μπετά.
Πάρε φελιζόλ για να κάθεστε.
-
πιθανοτατα θα μαι κει, με το μοτοσακο
μπας και με στρωσετε, γιατι αλλοι δεν τα καταφεραν.......
-
Θέλει χρόνια το στρώσιμο.
-
Υπάρχει καμία εναλλακτική πρόταση για την αυριανή συνάντηση; Nομίζω τη προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πει κάτι για Περαία. Αν υπάρχει θετική ανταπόκριση από 3 τουλάχιστον άτομα, θα μπορούσαμε να βρεθούμε κάπου εκεί που θα μας πει ο Λεωνίδας.
-
Μου το ανέφερε ξανά προχθές ο Μάρκος. Είναι στο τέρμα του πεζόδρομου της Περαίας, προς Μπαχτσέ. Δε ξέρω τι παίζει όμως με κλιματισμό... ο ήλιος χτυπάει την παραλία από εκείνη την μεριά το απόγευμα και φαντάζεστε τι παίζει. Ας ενημερώσει ο ίδιος.
-
Από το πλάι είναι ο ήλιος αλλά έχει πολύ ζέστη και στη σκιά.
Μόνο αργά το βράδυ είναι καλά.
-
Απών ... Θα αρραβωνιαστεί σήμερα ο φίλος μου...
-
Καλά να περάσεις Ηρακλή, όπως και όσοι προτιμήσουν τη θάλασσα σήμερα.
Όποιος θέλει στο κλιματιζόμενο Πλαιζίρ όχι νωρίτερα από τις 7 σήμερα, προσέρχεται για καφέ.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)