-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κύριοι,
αρριβάρω στη συμπρωτεύουσα μετά της συμβίας μου το άλλο Σάββατο για ένα γάμο και θα μείνω εκεί και την Κυριακή.
Το αναφέρω από τώρα για να κανονίσετε καφέ-φαγητό-ποτό-ό,τι θέλετε (και να μας πάτε στα καλυτερότερα φυσικά).
Σε περίπτωση βέβαια που φύγετε όλοι για τριήμερο... ε, τι να κάνουμε, θα βγούμε μόνοι μας την Κυριακή.Ερχόμαστε!
Πού θα πάμε, πού θα φάμε, πού θα πιούμε καφέ;
Έχω να έρθω από το 2005 (πέρισυ δεν πιάνεται, πήγα για δουλειά και για λιγότερες από 18 ώρες).και μόνο παλιά παραλία να πάτε μια χαρά θα είστε. Από λιμάνι μέχρι λ. πύργο(παραπέρα δεν πάει ο δήμαρχος μας κι v@silis ακόμα την φτιάχνουν)
Για καφέ προτιμήστε τα μαγαζιά που είναι στα κάθετα δρομάκια της παραλιακής κι ανεβαίνουν προς τα επάνω μέχρι το μεγάλο εμπορικό δρόμο της πόλης(τσιμισκή).
Για φαγητό στα λαδάδικα(είναι πάνω από το λιμάνι χωροταξιακά) όπου υπάρχουν ωραία μαγαζιά και δεν σας πιάσουν τοκ@#$*.
Ομοίως στα περί του λιμανιού κλαμπ για το βράδυ, όπου σίγουρα θα πέσετε σε κάποιο συμφορουμίτη.
Για λίγο πιο γκλίτερ για καφέ/ποτό μπορείτε να τραβηχτήτε στην άλλη άκρη της πόλης (καλαμαριά)απλά ακολουθώντας τη παραλιακή. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
και μόνο παλιά παραλία να πάτε μια χαρά θα είστε. Από λιμάνι μέχρι λ. πύργο(παραπέρα δεν πάει ο δήμαρχος μας κι v@silis ακόμα την φτιάχνουν)
Για καφέ προτιμήστε τα μαγαζιά που είναι στα κάθετα δρομάκια της παραλιακήςΚατάθλιψη με έπιασε με τόσο κλεισούρα και στρίμωγμα...
-
Ούτε εγώ μπορώ για σήμερα, μάλλον το καταλάβατε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λογω ανωτερας βιας, δεν θα συμμετασχω σημερα.
Θα πας στα συμπεθέρια ειδεμή παντόφλα;
Ο πατηρ εχει γενεθλια!
-
Ο μπαμπάς του παπά έχει γενέθλια δηλαδή;
Να τον χαίρεστε Νίκο!!!
-
Δυστυχως προεκυψε εκτατο μπειμπισιτινγκ και μετα ξεφαντωμα μεχρι πρωιας.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
δεν ξερω ακομα... μαλλον θα τα καταφερω...
τελικα δεν τα καταφερα... τωρα μπηκα σπιτι
ασε που αν ερχομουν να υποδεχθω το καλοκαιρι, μαλλον θα φευγε τρεχοντας...Λογω ανωτερας βιας, δεν θα συμμετασχω σημερα.
Θα πας στα συμπεθέρια ειδεμή παντόφλα;
Ο πατηρ εχει γενεθλια!
ενα καλο δωρο γενεθλιων στον πατερα ειναι το ρολοι χειρος, σκεψου το
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
-
Νικο να τον χαίρεσαι! Πολύχρονος!
ασε που αν ερχομουν να υποδεχθω το καλοκαιρι, μαλλον θα φευγε τρεχοντας...Τότε καλά εκανες ... φρεντο, ήλιος, ζεστούλα ...
-
Σήμερα για πρώτη φορά σε συνάντηση του 4ΤΦΒΕ, το ποσοστό του ασθενούς φύλου έφτασε το 33%(2/6).
-
Βασίλη καλά που συζητούσαμε για τα πίσω φώτα, βρήκα γιατί ανάβουν μόνα τους.
Όταν είναι ενεργό το cruise ανάβουν, όταν το σβήνω (εντελώς) δεν ανάβουν.
Κάποιο πρόβλημα έχει το CC, γι αυτό δεν δουλεύει το SET. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα για πρώτη φορά σε συνάντηση του 4ΤΦΒΕ, το ποσοστό του ασθενούς φύλου έφτασε το 33%(2/6).Ελα ντε! Εχω την εντυπωση πως κάποιος απο τους απόντες ειναι λαικότροπα ... jinx!
Ο αντιτσοπεράς με το μοτοσακό και το σώβρακο με το Snoopy θα φταίει!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα για πρώτη φορά σε συνάντηση του 4ΤΦΒΕ, το ποσοστό του ασθενούς φύλου έφτασε το 33%(2/6).
Ελα ντε! Εχω την εντυπωση πως κάποιος απο τους απόντες ειναι λαικότροπα ... jinx!
Ο αντιτσοπεράς με το μοτοσακό και το σώβρακο με το Snoopy θα φταίει!!!
αυτο ξεπλενεται μοναχα με αιμα
διαλεξε ποια αυγη θα αναμετρηθουμε, τα οπλα ειναι ευθυνη του Δια...
και δεν βρηκα μποξερακι snoopy,
[/size]
που καταλαβατε οτι δε θα ερθω και φερατε γυναικες...
αλλιως φοβαστε μη σας παρατησουν για μενα -
διαλεξε ποια αυγη θα αναμετρηθουμε, τα οπλα ειναι ευθυνη του Δια...Τα καβαλάω και έρχομαι!!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βασίλη καλά που συζητούσαμε για τα πίσω φώτα, βρήκα γιατί ανάβουν μόνα τους.
Όταν είναι ενεργό το cruise ανάβουν, όταν το σβήνω (εντελώς) δεν ανάβουν.
Κάποιο πρόβλημα έχει το CC, γι αυτό δεν δουλεύει το SET.Το βρήκα, φταίνε τα led φώτα. Καλά που έγινε η συζήτηση.
*The use of LED tail lights requires a five-function automotive relay to bypass the brake system. LED tail lights do not let the violet wire (cold side of the brake switch) see ground through the brake lights, themselves. Wiring in a relay is as follows: * -
Σήμερα θα μαζευτούμε στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ γύρω στις 7, όπου πίνοντας καφέ θα μάθουμε πως ο Λεωνίδας ανακάλυψε το πρόβλημα με το cc του Χόντα.
-
δεν ξερω ακομα, θα προσπαθησω
αν βεβαια ο καφες γινοταν σε καφε με σερβιτορα θα ημουν σιγουρος
-
H ξανθιά σερβιτόρα με ρωτούσε για το παιδί με το τσαντάκι-ζαρτιέρα.
Της είπα ότι το χειμώνα φοράει κάτω από το παντελόνι μακριές κάλτσες με ζαρτιερες αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν φοράει γιατί ζεσταίνεται και είπε ότι θα κοιτάξει...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα θα μαζευτούμε στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ γύρω στις 7, όπου πίνοντας καφέ θα μάθουμε πως ο Λεωνίδας ανακάλυψε το πρόβλημα με το cc του Χόντα.Το πρωί είδα στο δρόμο το μπλε φόκους.
Μια χαρά πήγαινε, κάτι μου είπε από το παράθυρο αλλά δεν άκουσα καλά. Νομίζω είπε ότι άλλαξε μοτέρ με ένα ασημί φόκους που βρήκε παρατημένο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σήμερα θα μαζευτούμε στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ γύρω στις 7, όπου πίνοντας καφέ θα μάθουμε πως ο Λεωνίδας ανακάλυψε το πρόβλημα με το cc του Χόντα.
Το πρωί είδα στο δρόμο το μπλε φόκους.
Μια χαρά πήγαινε, κάτι μου είπε από το παράθυρο αλλά δεν άκουσα καλά. Νομίζω είπε ότι άλλαξε μοτέρ με ένα ασημί φόκους που βρήκε παρατημένο.
-
Αν έρθεις το απόγευμα να έχεις γεμάτο ρεζερβουάρ.
Οι γυναίκες τώρα με τη κρίση μπαίνουν μόνο σε αμάξια που ο δείκτης της βενζίνης είναι τέρμα επάνω.
Αν κυκλοφορείς με αναμμένο λαμπάκι ούτε γυρνάνε να σε κοιτάξουν.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)