-
Εμένα μου φέρνει λίγο σε μπουγατσομάχαιρο.
-
18.30 σήμερα στο ΜΟΝΕ όποιος θέλει για καφέ.
-
18.30 σήμερα στο ΜΟΝΕ για καφέ για να βρούμε και θέση. Ελπίζω οι θερμικοί να ήμαστε περισσότεροι από τους ηλεκτρικούς.
-
@famas said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
18.30 σήμερα στο ΜΟΝΕ για καφέ για να βρούμε και θέση. Ελπίζω οι θερμικοί να ήμαστε περισσότεροι από τους ηλεκτρικούς.
Oπα κατι μου λεει οτι εγινε ο Μανωλης ηλεκτρικος .
Αν πατε με το μετρο ολοι ηλεκτρικοι θα ειστε .
Αν καταφερουν και το καταστρεψουν οι χουλιγκανοι απο την πρωτη μερα λειτουργιας θα μπειτε στο ρεκορ γκινες σαν η μακρυτερη χρονικα κατασκευη μετρο , η μικροτερη διαδρομη και καταστροφη του την πρωτη μερα λειτουργιας στα χρονικα της ιστοριας των μετρο του κοσμου . -
@otso said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Αν πατε με το μετρο ολοι ηλεκτρικοι θα ειστε .
Αν καταφερουν και το καταστρεψουν οι χουλιγκανοι απο την πρωτη μερα λειτουργιας θα μπειτε στο ρεκορ γκινες σαν η μακρυτερη χρονικα κατασκευη μετρο , η μικροτερη διαδρομη και καταστροφη του την πρωτη μερα λειτουργιας στα χρονικα της ιστοριας των μετρο του κοσμου .Πρέπει πρώτα να δουλεύει το μετρό!!!
-
@otso said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Αν πατε με το μετρο ολοι ηλεκτρικοι θα ειστε .O Μανώλης είναι θερμικός ακόμα και στα μάτια της κουζίνας.
Για να πάμε με το μετρό θα πρέπει να φτάσουμεμε κάποιον τρόπο στον κοντινότερο σταθμό, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα ήμαστε υβριδικοί (ηλεκτρικό+ diesel, ηλεκτρικό + πόδια)
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)