-
sv2, τα 2 τελευταια πιατα πως τα λεμε;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε ένα δε πορτμπαγκάζ υπήρξε και αυτό που απλώς έκανε βόλτα σε μια καφετερια, πήγε και σε ταβέρνα ... και γύρισε πίσω!
Uploaded with ImageShack.us
άμα μας έκανες το ορίστε στον καφέ δεν νομίζω να ήταν πάλι σπίτι...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
sv2, τα 2 τελευταια πιατα πως τα λεμε;Μπουρέκι λαχανικών και μπουρέκι κοτοπουλο! Νοστιμότατα!
Στο ζαχαροπλαστείο? Επρεπε να τους ζητησουμε πιάτα και κουταλάκια!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
sv2, τα 2 τελευταια πιατα πως τα λεμε;Κώστα και Νίκο.
Μπουρέκι κοτόπουλο και μπουρέκι λαχανικών είναι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο ζαχαροπλαστείο? Επρεπε να τους ζητησουμε πιάτα και κουταλάκια!
και παγωτο...
-
7 η ώρα στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ σήμερα.
-
Εγώ δεν θα μπορέσω!
Edit: Σορρυ!
-
Ακούσατε-Ακούσατε! Σήμερα και μετά την ενάτη βραδινή, μεγάλο, κατανοιχτικό Ποπολαροπροσκύνημα στην Ι.Μ. Κτήματος. Πιστοί προσέλθετε για να ευλογηθείτε από τον θαυματουργό Αη Ποπ (E-Pop in English) ο οποίος πραγματοποιεί πανηγυρική πασχαλινή επίσκεψη, ορμώμενος από την Αρχιεπισκοπή του Canterbury, έδρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας. Θα πραγματοποιηθεί μέγα συλλείτουργο του Αη Ποπ με τον Πατέρα Φάνκυ, μετά το πέρας του οποίου θα τεθούν προς βρώση των πιστών ευλογημένα, αρτύσιμα εδέσματα και αγιασμένος οίνος. Ευλόγηcon!
-
iPop κύριε ταξίαρχε!
Προσωπικά δεν θα παρεβρεθώ στη συνάντηση στο ζαχαροπλαστείον Πλεζίρ, ωστόσο θα παρεβρεθώ για μία ρετσίνα (και μόνο γιατί είμαι στον 6ο μήνα και πρέπει να πέσει η κοιλιά... ) δια να συμμετάσχω στον εσπερινό στην ΙΜ Κτήματος μετά του ηγουμένου Νικολάου, του πατρός Φάνκι και των υπολοίπων αξιοσέβαστων μελών του κατηχητικού.
-
Προηγηθέντος του νυχτερινού συλλείτουργου υπήρξε ο Καθαγιασμός των υδάτων της Ποτείδαιας και πάσης Χαλκιδικής ... σήμερα 30/3/2012 κατα τις 14:00'!!!
Uploaded with ImageShack.usΤο μαγιό το βρεξαμε!!!!
Συνεχίστε τωρα για το βράδυ!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
iPop κύριε ταξίαρχε!Ήμουν σε αυτό το δίλημμα και αποφάσισα τελικά ότι στην Αγγλία είναι E-Pop. Το i-Pop παραπέμπει στην Apple και ως γνωστόν, αυτά είναι του Σατανά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
iPop κύριε ταξίαρχε!
Ήμουν σε αυτό είχα δίλημμα και αποφάσισα τελικά ότι στην Αγγλία είναι E-Pop. Το i-Pop παραπέμπει στην Apple και ως γνωστόν, αυτά είναι του Σατανά!
Είναι προφανής η προσπάθεια του σατανά (Apple) μέσω της αντιγραφής να παρασύρει τον ευσεβή λαό στην αμαρτία!
Το μαγιό το βρεξαμε!!!!
Άντε... καλή συνέχεια!
-
Καφέ σήμερα στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ στις 7.
-
Θα ειμαι εκει. Και αυτο ειναι δεσμευση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα ειμαι εκει. Και αυτο ειναι δεσμευση.αυτα μας τα παν κι αλλοι.....
εσυ δεσμευεσαι, τα ζωδια ομως τι λενε.....
εγω μαλλον δε θα μαι, αλλα χ@στ@κ@τ@
-
Υπάρχει κρυστάλλινη μπάλα που δείχνει ότι θέλετε, με αμοιβή φυσικά.
Και ζώδια ξέρουμε, είμαστε επαγγελματίες και (ακόμα) έχουμε γραφείο.
-
Σιγά να μην την γλίτωνα κρεβατώθηκα αλλά άμα με πιάσουν τα χάπια μπορεί να έρθω!!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καφέ σήμερα στο Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ στις 7. -
Θα είμαι κι εγώ εκεί!
Και... θα φάω μετά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Και... θα φάω μετά...Η πρωταπριλιά πέρασε...
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)