-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, cosneo, καθώς φαίνεται το φετινό καλοκαίρι δεν θα έρθει λόγω εμπάργκο από τους πιστωτές μας. Του χρόνου πάλι. Γίνονται προσπάθειες να έρθει το Πάσχα από τη μεριά της Κυβέρνησης η οποία εμφανώς παίζει με τη φωτιά και το σούβλισμα.Στο Αγιο Δισκοπότηρο σου περίμενα μαυροδάφνη άντε και μπύρα. Οχι ... κώνιο!!! Με λαθος ποτό κοινωνάς τον κόσμο!
ΥΓ: Τον σκότωσες... θερο-μετανάστης στο νησί Bora-Bora θα πάει.
Που να κάτσει μετα η 'πίεση'! Απο παντού χαστούκια τρωω!
-
ετσι ειναι cosneo, οπως μας τα λεει κ το φιλαρακι απο πανω
no summer this year, god bless you, amen....
-
Παιδία πέρασαν τόσες Παρασκευές και αναρωτιέμαι γιατί δεν οργανώσουμε ακόμα καμία 'Διανομή φθηνής πατάτας ' ???
Να καλέσουμε τους κατοίκους του Forum μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες και να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας, που θα διαθέσουμε ηλεκτρονικά. Μετά τη συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας και σε συγκεκριμένη ημέρα (παρασκευή) και ώρα (19:00), θα γίνει η διάθεση του προϊόντος από τους ίδιους τους παραγωγούς (στο παρκιν του Plaisir).
εεεε??p.s. Σημειώνεται ότι οι πατάτες θα διατίθενται σε συσκευασίες των 20 κιλών με τιμή 0,....€/κιλό και ότι η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 κιλά.
-
2 σακια απο εμενα. Θελω να τα βαλω πισω στο πεζω μου να το κανω πιο συμμετοχικο.
-
βαλτου αυτοκολλητο scirroco
-
το αυκολλητο δεν συμφερει ειναι πολυ πιο ακριβο...
-
Eγώ δεν βάζω πατατες στο αμαξι μου! Τιποτα πιο delicatessen δεν υπάρχει?
-
Θα τις συνδυάσεις με το κατσικάκι στο κάθισμα του συνοδηγού (με ζώνη βέβαια) και θα είναι ωραιότατο πασχαλινό γεύμα.
-
Κάλλιστα φίλε μου Cosneo μπορείς πλέον μετά τα αρνί ή το κατσίκι μπορούμε να σε προμηθεύσουμε και με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο για τον κινητήρα από το Nissan σου κ να μην ξαναβάλεις από την αντιπροσωπεία την λάσπη...
-
Από το αμαξι πέρασαν VIP τρόφιμα. Πρόσφατα δε 'άγιος άρτος' σε μορφή σαντουιτσάκια ... Αλοίμονο αν μπουν οι χωριάτικες πατατες!
-
Στο δικό σου πέρασαν κι έφυγαν, στο δικό μου ότι τρόφιμο περνάει αφήνει το σημάδι του στα πιο απίθανα σημεία...
Φροντίζει η γι' αυτό...
-
Θα βρεθουμε σημερις η δεν;
-
Μάλλον, ναι.
-
Πλαιζίρ στις 7?
-
Καουντ μι ιν, προβαιντεντ αι χεβ ε κλιαρ νοουζ!
-
Σήμερα δε θα μπορέσω δυστυχώς
-
Καουντ μι ιν, προβαιντεντ αι χεβ ε κλιαρ νοουζ!Κανά pm βλέπουμε?
-
Καουντ μι ιν, προβαιντεντ αι χεβ ε κλιαρ νοουζ!De seim tou mai noouz!!!
-
Μήπως έχετε ιώσεις και μας τις μεταδώσετε;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μήπως έχετε ιώσεις και μας τις μεταδώσετε;Λεωνίδα πότε θα φάμε μαζί το βράδυ ?
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)