-
Εγώ κλασικά, εμφανίστηκα με τις.. λεμονόκουπες και τα αποφάγια, τελευταίος και καταϊδρωμένος! Λέτε να φταίει το.. αυτοκίνητο τελικά???
-
Στάνταρ αυτό...
Με τίποτα το γιαπωνέζικο διαστημόπλοιο δεν είναι πιο γρήγορο από τις υπεραυτοκινητάρες μας!
-
Επόμενη συνάντηση πότε θα έχουμε;; Μου λείψατε
υ.γ. Αν γίνεται χωρίς φαγητό, γιατί έγινα σαν μπαλόνι πάλι
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επόμενη συνάντηση πότε θα έχουμε;; Μου λείψατευ.γ. Αν γίνεται χωρίς φαγητό, γιατί έγινα σαν μπαλόνι πάλι
Οχι...έχω χάσει 3-4 κιλά και προσπαθώ να τα ξαναπάρω .
-
Να στα δώσω όποτε θέλεις. Και παραπάνω άμα θέλεις....
Πρέπει να χάσω για αρχή καμιά 10ριά... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Να στα δώσω όποτε θέλεις. Και παραπάνω άμα θέλεις....
Πρέπει να χάσω για αρχή καμιά 10ριά...Κούκλος είσαι βρε γκρινιάρη! Βέβαια, αν η διαταγή εκπορεύεται εκ της Έλενας, είναι άμεσα εκτελεστέα και άνευ αντιλογίας!
Κι εμάς μας έλειψες ρε Κυριάκο.
-
Ψηθητε για μια συννατηση στην Ορεστιαδα , να παρω πισω τα κιλακια που εχασα
-
Θωμά θα πρέπει να κανονιστεί σταση εδω πέρα στο κατεβασμα σου προς Αθήνα!
Κυριάκο καφές υπάρχει αλλα και το φαγητό δεν μπορεί να απουσιαζει! Μπήκαμε σε πρόγραμμα πάχυνσης!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θωμά θα πρέπει να κανονιστεί σταση εδω πέρα στο κατεβασμα σου προς Αθήνα!Κυριάκο καφές υπάρχει αλλα και το φαγητό δεν μπορεί να απουσιαζει! Μπήκαμε σε πρόγραμμα πάχυνσης!
Η Αθηνα μας τελειωσε , αλλαγη προς αλλα μερη
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θωμά θα πρέπει να κανονιστεί σταση εδω πέρα στο κατεβασμα σου προς Αθήνα!Κυριάκο καφές υπάρχει αλλα και το φαγητό δεν μπορεί να απουσιαζει! Μπήκαμε σε πρόγραμμα πάχυνσης!
Ετοιμάζεστε για το χειμώνα ε?
-
Θα φάω τότε μόνο φιλέτο με σαλάτα .
Θωμά πήζεις;;;
-
Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ τα εκλεκτά μέλη του forum που μου συμπαραστάθηκαν στο αναγκαστικό Σαββατιάτικο ξενύχτι μου !!!
-
@kyr80: Θα σε κάνω παρέα στη σαλάτα... Αν οδηγήσεις μετά θα τιμήσω και τη ρετσίνα...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ τα εκλεκτά μέλη του forum που μου συμπαραστάθηκαν στο αναγκαστικό Σαββατιάτικο ξενύχτι μου !!!Χαρά μας Γιάννη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ τα εκλεκτά μέλη του forum που μου συμπαραστάθηκαν στο αναγκαστικό Σαββατιάτικο ξενύχτι μου !!!
Χαρά μας Γιάννη.
+1 Γιάννη και ευχαριστούμε και εμείς!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα φάω τότε μόνο φιλέτο με σαλάτα .Θωμά πήζεις;;;
Και γω που νομιζα οτι θα σε χω συμμαχο για κανα plaza.
-
Αν με πιέσεις λίγο, δε θα αντισταθώ...
-
Αυριο το απόγευμα κατα τις επτα όλοι χαρωποί
Ας πιούμε το καφέ μας ... στο Λεζαμί!
Και αργότερα μετα τις εννέα όλοι στην σειρά
Ας οδεύσουμε στο Κτήμα ... με χαρα!(Κριτική περι ποιητικής έμπνευσης δεν δέχομαι και Νομπελ ποιησης δεν διεκδικώ φετος!)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυριο το απόγευμα κατα τις επτα όλοι χαρωποί
Ας πιούμε το καφέ μας ... στο Λεζαμί!
Και αργότερα μετα τις εννέα όλοι στην σειρά
Ας οδεύσουμε στο Κτήμα ... με χαρα!(Κριτική περι ποιητικής έμπνευσης δεν δέχομαι και Νομπελ ποιησης δεν διεκδικώ φετος!)
-
Για καφέ θα πρότεινα το Such στην Χαριλάου... είναι φιλικό μαγαζί του Κτήματος , φτηνότερο από το λεζαμί και πιο 'στέκι' - 'παρεΐστικο'.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)