-
Καλά να περάσεις δόκτωρα στα ξένα που θα πας και καλό ταξίδι να έχεις
Πολύ βροχή κι αστραπόβροντα να φέρεις στους Αγγλοσάξονες -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν μπόρεσα να έρθω...Καλά να περνάς κύριε μοντεράτορ!
Κριμα χανουμε τα καλυτερα μυαλα μας. Μον.σε περιμενει η Peugeot
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Δεν μπόρεσα να έρθω...
Καλά να περνάς κύριε μοντεράτορ!
Κριμα χανουμε τα καλυτερα μυαλα μας. Μον.σε περιμενει η Peugeot
Τουλάχιστον θα ξέρουμε ποιον να βρίζουμε αν τα μελλοντικά Πεζώ δεν είναι συμμετοχικά!
-
Κωνσταντίνε καλά να περνάς στην ανάποδη χώρα.
-
Ρε μάγκες, με συγκινείτε
Σας ευχαριστώ όλους, ομολογώ ότι η παρέα που φτιάξαμε αυτά τα χρόνια εδώ είναι πολύ σημαντική και με πονάει που δεν θα μπορώ να πίνω την καφεδάρα μου κάθε Παρασκευή μαζί σας και μετά να δαγκώνουμε τα @@ μας παρέα με το aixam έξω. -
drdino εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά!
(και οχι μόνο το τιμόνι) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε μάγκες, με συγκινείτε
Σας ευχαριστώ όλους, ομολογώ ότι η παρέα που φτιάξαμε αυτά τα χρόνια εδώ είναι πολύ σημαντική και με πονάει που δεν θα μπορώ να πίνω την καφεδάρα μου κάθε Παρασκευή μαζί σας και μετά να δαγκώνουμε τα @@ μας παρέα με το aixam έξω.θα πινεις καφεδαρα στα ξενα, αναμεσα σε μοτερ, αναρτησεις κ εξομειωτες...
ολα να τα βρεις οπως τα περιμενεις κ να τα βγαλεις περα ευκολα
το PSA group χρειαζεται φρεσκα μυαλα
κριμα που μ αφηνεις μονο να παλευω με το πλοιο
-
Ντίνο πότε φεύγεις και για ποιο μέρος της Αγγλίας;
Θα πετάξεις από Αθήνα;
-
Αύριο φεύγω, κατευθείαν για Λονδίνο
-
Καλό ταξίδι τότε ρε Ντίνο και όλα καλά να πάνε!
-
Nα 'σαι καλά συν-ρεσίφη
-
Ντίνο όλα να σου πάνε όπως θες
-
Ωχχ..τώρα το είδα!
Κωνσταντίνε εύχομαι να πάνε ολα όπως τα ονειρεύεσαι και καλό σου ταξίδι -
Καλο ταξιδι Κωνσταντινε!!! Κοιτα να περασεις καλα και να αξιοποιησεις καθε δυνατοτητα ή καθε ευκαιρια που θα σου δωθει....
-
Παρα την αναστατωση που προκαλεσα λοιπον, χαρηκα που ξαναειδα τους γνωστους και γνωρισα και τους υπολοιπους απο κοντα...Δυστυχως δεν καναμε καμια στροφοδιαδρομη, ουτε καν 'καλη' βολτα (μονο ο Κωστας απροσμενα και για λιγο, να ναι καλα οι μπυρες ), αλλα απο μασα και κουβεντα
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ωχχ..τώρα το είδα!κι εγω
Ευχομαι ολα να πανε οπως τα περιμενεις κι ακομα καλυτερα.
Ψαχνε καμια θεση και για μας, σιγα-σιγα... -
Να 'στε καλά παίδες
Εδώ βροχονήσι, με μάτιαξε ο ποπολάρος και μου δώσανε i30 f/l και το gps με πήγε από ΚΕΝΤΡΟ Aφού επιβίωσα από αυτό
Εισέπραξα και ένα ευχαριστώ από ταρίφα καθώς και ένα περίεργο βλέμμα μίσους/αγάπης από έναν μαυρούλη με Χ5 επειδή δεν τον άφησα να χωθεί Εγώ έχω πλήρη απαλλαγή, bring it on bitch
-
Καταπληκτικές πρώτες εικόνες από την Καποτία!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μου δώσανε i30 f/lΝα σου υπενθυμίσω ότι ο μανδύας που σου έδωσε ήταν δηλητηριασμένος με το αίμα του Κένταυρου και θα αναγκαστείς να επιστρέψεις!
Καλή αρχή Νταχτιρντί!
-
Καλή αρχή Δόκτωρα! Στείλε μας λίγη δροσιά... 34 θα έχει σήμερα, μέσα Σεπτεμβρίου, η κωλοχώρα!!!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)