-
Εχει την παρασκευη καφε; Μποχτησα τα τιλια και τις βαφλες
-
Εχεις να μας πεις βασικα για το ρινγκ.
-
kyr80 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θα σε βρούμε στο μαγαζί;
-
Μέρα ΚΑΙ νύχτα.
Αν δεν είναι εκεί να τον φωνάξουν να έρθει.Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχεις να μας πεις βασικα για το ρινγκ. -
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εχει την παρασκευη καφε; Μποχτησα τα τιλια και τις βαφλεςΕχεις να μας πεις βασικα για το ρινγκ.
Πήγες Nürburgring;
-
Να χαιρόμαστε τον Καλαμαριοχαλκιδικιώτη μας! Πολύχρονος και πάντα υγιής και ευτυχισμένος Κυριάκο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να χαιρόμαστε τον Καλαμαριοχαλκιδικιώτη μας! Πολύχρονος και πάντα υγιής και ευτυχισμένος Κυριάκο!!!+1
Χρόνια πολλά νικητιανέ!!
-
Αποφασίστε που θα συναντηθούμε σήμερα και ενημερώστε! Έχω μια υποχρέωση νωρίτερα αλλά θα έρθω κατά τις 20:30 ελπίζω και φυσικά θα είμαι μετά στην αρτοκλασία και στην ολονυχτία!!!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Να χαιρόμαστε τον Καλαμαριοχαλκιδικιώτη μας! Πολύχρονος και πάντα υγιής και ευτυχισμένος Κυριάκο!!!
+1
Χρόνια πολλά νικητιανέ!!
+1000
Να σήκωνε και το τηλέφωνο...
Αν και έχω την εντύπωση ότι δεν γιόρταζε χθες...
-
Ακριβώς Μάρκο! Ο Κυριάκος γιορτάζει 29 Σεπτεμβρίου....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ακριβώς Μάρκο! Ο Κυριάκος γιορτάζει 29 Σεπτεμβρίου....Περίεργη-Ύποπτη η σιωπή του κληρικού στο καυτό ζήτημα...
Το βράδυ εγώ με τίποτα... Επιφυλάσσομαι από βδομάδα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αποφασίστε που θα συναντηθούμε σήμερα και ενημερώστε! Έχω μια υποχρέωση νωρίτερα αλλά θα έρθω κατά τις 20:30 ελπίζω και φυσικά θα είμαι μετά στην αρτοκλασία και στην ολονυχτία!!!Καμιά Αρετσού; Το λεζαμι δεν είναι τόσο επιθυμητό πλέον νομίζω...
-
Όπως είχε αναφέρει σε μια διδαχή του ο εν σοφία σκεπτόμενος Leonp, εκείνη την ώρα στην Αρετσού δύει ο ήλιος και σε τυφλώνει...
-
Πάντα γιορτάζει ο Κυριάκος μας! Μόνο η Βουγιουκλάκη είναι πιο κεφάτη και τραγουδιάρα από τον Κυριάκο μας! Ο Λεωνίδας τις προάλλες μας έλεγε ότι τα πρωινά τραγουδάει στα ψαράδικα με χορευτές τους οικοδόμους.
Είχε κάνει ή ο drdino ή ο cosneo μια τοποθέτηση για καφέ, αλλά δεν θυμάμαι. Να επέμβουν.
-
Για Noesis λέγαμε αν θυμάμαι καλά...
-
Το Νόησις το έθαψε ο νταχτιρντί που έχει πάει, λέει πολύ οικογενειοκατάσταση και δεν ξέρουμε αν θα έρθει ο Μάρκος. Εγώ προέκρινα* την Μπεραία που για καλοκαιράκι και κόσμο θα έχει και σχετικά άνετο πάρκινγκ έχει. Μπορώ να πάρω και άλλους 3 μαζί μου από το Καρφούρτ ή από την έξοδο Κωνπολίτικα αν θέλει κανείς. Αλλά το όχημα θα είναι μυστήριο...
*εννοείται ότι πάω παντού, δεν με νοιάζει.
-
Famas έχεις δίκιο! Το ξέχασα το θέμα της δύσης ηλίου
Noesis θα είμαστε λογικά εμείς και ο κούκος (όχι ο kouk ). Αλλά δε με χαλάει...έχει γαμάτο αλτερνατίβ περιβάλλον σε σχέση με την μπασκλασιά των κοινών θνητών καφετεριών.Και Περαία μέσα είμαι... είναι καλή εποχή αν και ψιλοπανικός θα γίνεται Παρασκευή απόγευμα εικάζω
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Να σήκωνε και το τηλέφωνο...Να σηκώσει ο Κυριάκος τηλέφωνο καλοκαιριάτικα; Δε γράφεις κανένα Τζόκερ καλύτερα;
Ακριβώς Μάρκο! Ο Κυριάκος γιορτάζει 29 Σεπτεμβρίου....
Δεν πειράζει Βασίλη. Οι ευχές πάντα καλοδεχούμενες πρέπει να είναι.
Το λεζαμι δεν είναι τόσο επιθυμητό πλέον νομίζω...
Ίσως η μοναδική φορά που θα με βόλευε σήμερα. Αλλά επειδή δεν είμαι παρτάκιας, ακολουθώ όπου και αν πάτε!
Όπως είχε αναφέρει σε μια διδαχή του ο εν σοφία σκεπτόμενος Leonp, εκείνη την ώρα στην Αρετσού δύει ο ήλιος και σε τυφλώνει...
Για αυτό ο Θεός (σ/σ: Λάτσης ) έχτισε το Cosmos.
Εγώ προέκρινα* την Μπεραία
Καημένε παπά τι σου 'μελε να πάθεις. Θα αντιμετωπίσεις την χλεύη του famas με αυτό που τόλμησες και πληκτρολόγησες.
Αλλά το όχημα θα είναι μυστήριο...
Μαύρο G Wagen με μαύρα τζάμια και πινακίδες Ι.Μ.Θ.;
-
Περαία sounds nice, έχουμε και ταξί στην παρέα.
-
Περαία έχουμε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί εκεί;
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)