-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αρετσού θα πάω ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι να ξέρει ο κόσμος ότι θα πάμε σε συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένη ώρα.+1
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αρετσού θα πάω ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι να ξέρει ο κόσμος ότι θα πάμε σε συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένη ώρα.Εγώ για σας φροντίζω. Να δείτε λίγη θαλασσίτσα, να δείτε λίγο ωραίο κόσμο... Εσείς εκεί, στα τσιμέντα καλοκαιριάτικα!
-
If it is Aretsou, δεν έχω θέμα. Στις 8.30-9.00 θα πρέπει να πεταχτώ μέχρι το σπίτι (μερικά στενά πάνω) και μετά να ξανακατέβω Αρετσού για το πάρτι που οργανώνουμε (πληροφορίες στον καφέ). Αν είναι για αλλού (καρφούρτ κλπ.), θα παρακαλούσα για έναρξη με όποιον βολεύει μισή ώρα πριν στον καφέ για να έχω μια άπλα να σας δω!
Θα είμαι στεντ-μπάι και φορουμικώς και κινητικώς για να ενημερωθώ πού προτιμά η ομήγυρη.
-
Βρε ομήγυρη;;;! Μιλήστε βρε σεις...
-
-
Μου θυμίζει το ντραφτ του '96 η κατάσταση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βρε ομήγυρη;;;! Μιλήστε βρε σεις...ω μή-γυρος
Λοιπόν πάτερ θα έλθω για καφέ μονάχα όταν παραστεί ο adis4gr.
Έχω να του πω 2 λογάκια -
Σου προτείνω για το καλοκαίρι, ένα πολύ γνωστό βιβλίο του Μπέκετ.
Κοσνεο, φαμάς που είστε και οι σταθεροί νωρίς ερχόμενοι!!! Πού θέλετε να βρεθούμε;
-
-
Εγώ λέω να βρεθούμε Καλοχώρι. Ραντεβού εκεί στις 7.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ λέω να βρεθούμε Καλοχώρι. Ραντεβού εκεί στις 7.Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ λέω να βρεθούμε Καλοχώρι. Ραντεβού εκεί στις 7.Sent from my MB860 using smoke signals.
Εχω καλύτερη πρόταση......Δενδροπόταμος .
-
Διαβατά έρχομαι
-
Νικολάκη, αν είναι θα πάω πιο νωρίς στο ΛεζΑμί...Το πολύ - πολύ να παίρνω μάτι τα αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Νικολάκη, αν είναι θα πάω πιο νωρίς στο ΛεζΑμί...Το πολύ - πολύ να παίρνω μάτι τα αυτοκίνητα...Βασίλη κατα τις 7 και τεταρτο θα είμαι και εγώ στο Λεζαμί.
-
Παιρνω το κορεατικο κατανα και σκιζω τον αερα ερχομενος στο λεζαμι!
-
θαρχομουν αλλα τωρα τοδα, νωριτερα ημουν για ποδηλατο κ το ξεχασα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
20 μέρες περίπου η ανανέωση ... για τα διαδικαστικά
Εμμεσα νάτη και η χρονική τιμωρία!!!Αυριο 'φορτίζω' το σκούτερ ...
φανταζομαι μεσω σχολης οδηγων? ποσο το μαλλι? αν ειναι ακομα σε ισχυ το διπλωμα σου δινουν κανα χαρτι, φωτοτυπια κατι τελοσπαντων?
-
Δεν έρχεται στις συναντήσεις και νομίζει ότι τα συζητάμε σε αυτό το θέμα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν έρχεται στις συναντήσεις και νομίζει ότι τα συζητάμε σε αυτό το θέμα!υπαρχουν κι αλλου? δεν ειμαι και στα καλυτερα μου τελευταια... τρεξιματα και κακα τρεξιματα
ειχες και το κλιο ολο το ΠΣΚ εξω μπας και πλυθει
το μχ παντως αξιωθηκες και του κανες ενα πλυσιματακι
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)