-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επιμενεις δηλαδη και πάλι στο να επικαλεισαι 'ειδημονες' για να δικαιολογησεις τα γούστα σου.
αλλονων.
'Καθ΄ ότι άνθρωπος αγράμματος,ξύλο απελέκητο'' κάτσε και διάβαζε κάθε μήνα τη Σουλιώτη και δίδαξε τον εαυτό σου και τα παιδιά σου με αυτήν.Πάντως ισχύει και ότι σημασία δεν έχει η γνώμη των πολλών αλλά των επαϊόντων.Και οι Ιταλοί σχεδιαστές αυτοκινήτων είναι πιο σχετικοί στα αυτοκίνητα από τους 'μόδιστρους' όσο και αν σου κακοφαίνεται.Για αυτό και τη λέξη pininfarina,bertone την κολλάνε οι κατασκευαστές στις πλευρές του αυτοκινήτου.Αν δημιουργήσεις εσύ ή η Σουλιώτη κάποιο επίτευγμα -πόνημα πνευματικής προσωπικής επεξεργασίας τότε θα σεβαστώ και τη γνώμη της/σου.Αλλιώς λυπάμαι. Πρέπει πάντως να μελετήσεις πρώτα τη γραμματική του Τριανταφυλλίδη (δημοτικό) και μετά θα πιάσουμε το συντακτικό (Γυμνάσιο).Αν θεωρείς ότι έχεις λάβει ελληνική παιδεία και δεν θες γελάνε με τα γραφόμενά σου οι εγγράμματοι ...
Υ.Γ MICZ :Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....Πάντως δεν έχω alfa romeo αλλά είναι όμορφα αυτοκίνητα και προσεγμένα σχεδιαστικά.
-
Ωραια,και τωρα που με εκραξες για την ανορθογραφια μου,μαλλον θα νομίζεις οτι με καποιον τροπο εκραξες και την άποψή μου επι του θεματος,ή οτι δικαιώθηκες κ.λ.π.
Κι'ας μην είπες και τίποτα επ'αυτου.Σου αρκει που ανεφερες και καποια καινούρια ονόματα.Ε δε μπορει,αφου γνωριζεις το όνομα του Μπερτονε (το ειπες πρωτος στη συζητηση) αρα κατι παραπάνω θα γνωριζεις εσυ.
-
....
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Υ.Γ MICZ :Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....Πάντως δεν έχω alfa romeo αλλά είναι όμορφα αυτοκίνητα και προσεγμένα σχεδιαστικά.
Προς θεού, αλίμονο, εγώ δεν διεκδικώ όσκαρ μαθουσάλα, δεν φτάνω το επίπεδό σας, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΩΣΤΕ
Μπράβο σας πάντως, μας μορφώνετε (όσοι δεν είναι ανεπίδεκτοι φυσικά)
Αν και εσένα ψιλοοπαδό της ιταλικής σχολής σε κόβω...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωραια,και τωρα που με εκραξες για την ανορθογραφια μου,μαλλον θα νομίζεις οτι με καποιον τροπο εκραξες και την άποψή μου επι του θεματος,ή οτι δικαιώθηκες κ.λ.π.
Κι'ας μην είπες και τίποτα επ'αυτου.Σου αρκει που ανεφερες και καποια καινούρια ονόματα.Ε δε μπορει,αφου γνωριζεις το όνομα του Μπερτονε (το ειπες πρωτος στη συζητηση) αρα κατι παραπάνω θα γνωριζεις εσυ.
Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα νυχτερινό σχολείο.Δεν είμαι καρακάξα για να κράζω.Το τίνος είναι γενική; Του ;Αυτό δεν λέγεται ανορθογραφία φίλε μου.Λέγεται αγραμματοσύνη..Είναι βαθύτερο το πρόβλημα και υποδηλώνει άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με ανώτερα συγγράμματα (αναφαίρετο δικαίωμά σου ασφαλώς) και το τι νομίζω και το τι μου αρκεί, άσε να το λέω μόνος μου και μη με ερμηνεύεις.
Υ.Γ: Ο Μαθουσάλας έζησε πάρα πολλά χρόνια και όσκαρ παίρνουν οι ηθοποιοί.Μπράβο για τη συσχέτιση αλλά δεν έχει λογική..Το τρεις λαλούν και δυό χορεύουν το ξέρεις;Εσύ είσαι σε αυτούς που απλώς χορεύουν...Το ρυθμό στον δίνουν άλλοι. -
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα νυχτερινό σχολείο.Δεν είμαι καρακάξα για να κράζω.Το τίνος είναι γενική; Του ;Αυτό δεν λέγεται ανορθογραφία φίλε μου.Λέγεται αγραμματοσύνη..Είναι βαθύτερο το πρόβλημα και υποδηλώνει άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με ανώτερα συγγράμματα (αναφαίρετο δικαίωμά σου ασφαλώς) και το τι νομίζω και το τι μου αρκεί, άσε να το λέω μόνος μου και μη με ερμηνεύεις.
Υ.Γ: Ο Μαθουσάλας έζησε πάρα πολλά χρόνια και όσκαρ παίρνουν οι ηθοποιοί.Μπράβο για τη συσχέτιση αλλά δεν έχει λογική..Το τρεις λαλούν και δυό χορεύουν το ξέρεις;Εσύ είσαι σε αυτούς που απλώς χορεύουν...Το ρυθμό στον δίνουν άλλοι.Σου τελείωσαν τα επιχειρήματα και προσπαθείς να μειώσεις τους συνομιλητές σου;;;
-
-
πες μου σε παρακαλω πως δεν εχεις ακομα δικαιωμα ψηφου!!!
-
KK265
άσε τις αναφορές στις γνώσεις των άλλων (δεν σε αφορούν) και ασχολήσου με τις θέσεις τους.Προσβάλεις, υποτιμάς και θίγεις. Κι αυτο δεν είναι ανεκτό.
Εδώ θεωρούμε ότι ο καθένας μας κρίνεται από αυτά που γράφει.
Από την μέχρι τώρα παρουσία σου προκύπτει κάποιο ζόρι με κάποια θέματα.
Δικαίωμά σου.ΔΕΜ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ.
Θεώρησε ότι προειδοποιήθηκες.
-
Αντε να δούμε για πόσο ακόμα
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Συνεχίζεις να με προσβαλεις για την ορθογραφία μου,και το βρίσκω λογικο.Δεν εχεις να τοποθετηθεις επι του θεματος,και σαν πνιγμενος πιανεσαι απο τα μαλλια σου.
Το καλύτερο που σου απομένει να κανεις ειναι αυτό αλλωστε.
Νομιζεις οτι μπορεις να κερδίσεις 'πόντους' εκτιμησης παριστανοντας τον μελετητη ανωτερων συγγραματων,και επιδεικνυοντας την ανωτερωτητα των σπουδων σου.
Εμενα εξακολουθουν να μη με εντυπωσιαζουν ανθρωποι οι οποίοι μόνοι τους παινευουν τους εαυτους τους.
Θεωρω αλλωστε οτι για να φτασουν σε αυτο το σημειο,αρα κανενας αλλος δεν του παίνεψε ποτεΦυσικα,δεν χρειαζομαι καθόλου την άδειά σου για να ερμηνευω τα γραφωμενά σου.Δεν μπήκα στον ιδιωτικό σου χωρο,αλλα τα'φερες να συζητηθούν σε ενα δημόσιο βημα.
Υ.Γ: Ο Μαθουσάλας έζησε πάρα πολλά χρόνια και όσκαρ παίρνουν οι ηθοποιοί.Μπράβο για τη συσχέτιση αλλά δεν έχει λογική..Το τρεις λαλούν και δυό χορεύουν το ξέρεις;Εσύ είσαι σε αυτούς που απλώς χορεύουν...Το ρυθμό στον δίνουν άλλοι.
Πραγματικά υψηλό επίπεδο διανόησης.
Αντι να καταλάβεις πώς εσυ ο ίδιος πρεσβευεις τον χορευτη,χορευοντας στο ρυθμό των 'αυθεντιών',ερχεσαι να κατηγορησεις εμενα που εχω τη δικη μου και προσωπικη μου άποψη.
Αρχιζω να πιστευω οτι τα ανωτερα συγγραματα που διαβαζες,και σφυρηλάτησαν μια τετοια μεγαλοφυή μορφη,πρεπει να ήτανε συγγραφης (το πολύ-πολύ) του Walt Disney
-
πες μου σε παρακαλω πως δεν εχεις ακομα δικαιωμα ψηφου!!!
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Υ.Γ: Ο Μαθουσάλας έζησε πάρα πολλά χρόνια και όσκαρ παίρνουν οι ηθοποιοί.Μπράβο για τη συσχέτιση αλλά δεν έχει λογική..Το τρεις λαλούν και δυό χορεύουν το ξέρεις;Εσύ είσαι σε αυτούς που απλώς χορεύουν...Το ρυθμό στον δίνουν άλλοι.
Τώρα με αποστόμωσες ...
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα νυχτερινό σχολείο.Δεν είμαι καρακάξα για να κράζω.Το τίνος είναι γενική; Του ;Αυτό δεν λέγεται ανορθογραφία φίλε μου.Λέγεται αγραμματοσύνη..Είναι βαθύτερο το πρόβλημα και υποδηλώνει άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με ανώτερα συγγράμματα (αναφαίρετο δικαίωμά σου ασφαλώς) και το τι νομίζω και το τι μου αρκεί, άσε να το λέω μόνος μου και μη με ερμηνεύεις.Πάντως ένα φρεσκάρισμα χρειάζεσαι. Μετά τις τελείες και τα άλλα σημεία στίξης δεν αφήνεις κενά, δεν γράφεις πουθενά;
-
Και το νόημα αυτού του topic είναι...?
-
Περι 4θέσιων coupe ήταν και αν είναι πρακτικά μέχρι που πλάκωσαν οι alfisti και το κάνανε alfa vs ολου του κόσμου
-
Δε νομίζω... και το λέω αυτό μιλώντας για μένα ως ιδιοκτήτης Alfa Romeo. Εγώ κάπου το έχασα αλλά νομίζω ότι είναι η κλασσική μαλακισμένη κουβέντα Κακό VS Καλό...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δε νομίζω... και το λέω αυτό μιλώντας για μένα ως ιδιοκτήτης Alfa Romeo. Εγώ κάπου το έχασα αλλά νομίζω ότι είναι η κλασσική μαλακισμένη κουβέντα Κακό VS Καλό...Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Όλη η κουβέντα ξεκινάει και καταλήγει στο'κακό' Καββαθά που δεν κάνει σωστά τεστ! Και τον Στράτη που τα παίρνει για να μην αναφέρει την Audi! Καμία σχέση με Alfa...
-
Πρόσεξες δεν είπα ιδιοκτήτες Alfa Romeo είπα alfisti
Aυτή ήταν η πρώτη δημοσιευση στο θέμα
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 47#1016847
και κάπου χάθηκε η μπάλα και μπήκαμε στην γνωστή συζήτηση καλό ( εδώ Alfa Romeo αλλού Audi, BMW κλπ ) vs κακό ( όλοι οι υπόλοιποι ).
Το λυπηρό στο όλο θέμα είναι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί πίσω από την ανωνυμία ενός user name -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
KK265
άσε τις αναφορές στις γνώσεις των άλλων (δεν σε αφορούν) και ασχολήσου με τις θέσεις τους.Προσβάλεις, υποτιμάς και θίγεις. Κι αυτο δεν είναι ανεκτό.
Εδώ θεωρούμε ότι ο καθένας μας κρίνεται από αυτά που γράφει.
Από την μέχρι τώρα παρουσία σου προκύπτει κάποιο ζόρι με κάποια θέματα.
Δικαίωμά σου.ΔΕΜ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ.
Θεώρησε ότι προειδοποιήθηκες.
Αγαπητέ μου δεν σε είδα να ευαισθητοποιήσε ανάλογα όταν ο drdino με αποκάλεσε καραγκιόζη.
Το ανακάλεσε βέβαια αμέσως,γιατί δεν έχει τα ''εργαλεία του παπά''.
Μία σύσταση θα μπορούσες να κάνεις,γιατί τα παιδάκια δεν ξέρουν από διάλογο,παρά μόνο από ύβρεις.
Περί κολλημάτων...πάλι!!! [Διάσπαση]