Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα νυχτερινό σχολείο.Δεν είμαι καρακάξα για να κράζω.Το τίνος είναι γενική; Του ;Αυτό δεν λέγεται ανορθογραφία φίλε μου.Λέγεται αγραμματοσύνη..Είναι βαθύτερο το πρόβλημα και υποδηλώνει άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με ανώτερα συγγράμματα (αναφαίρετο δικαίωμά σου ασφαλώς) και το τι νομίζω και το τι μου αρκεί, άσε να το λέω μόνος μου και μη με ερμηνεύεις.
Συνεχίζεις να με προσβαλεις για την ορθογραφία μου,και το βρίσκω λογικο.Δεν εχεις να τοποθετηθεις επι του θεματος,και σαν πνιγμενος πιανεσαι απο τα μαλλια σου.
Το καλύτερο που σου απομένει να κανεις ειναι αυτό αλλωστε.
Νομιζεις οτι μπορεις να κερδίσεις 'πόντους' εκτιμησης παριστανοντας τον μελετητη ανωτερων συγγραματων,και επιδεικνυοντας την ανωτερωτητα των σπουδων σου.
Εμενα εξακολουθουν να μη με εντυπωσιαζουν ανθρωποι οι οποίοι μόνοι τους παινευουν τους εαυτους τους.
Θεωρω αλλωστε οτι για να φτασουν σε αυτο το σημειο,αρα κανενας αλλος δεν του παίνεψε ποτε
Φυσικα,δεν χρειαζομαι καθόλου την άδειά σου για να ερμηνευω τα γραφωμενά σου.Δεν μπήκα στον ιδιωτικό σου χωρο,αλλα τα'φερες να συζητηθούν σε ενα δημόσιο βημα.
Υ.Γ: Ο Μαθουσάλας έζησε πάρα πολλά χρόνια και όσκαρ παίρνουν οι ηθοποιοί.Μπράβο για τη συσχέτιση αλλά δεν έχει λογική..Το τρεις λαλούν και δυό χορεύουν το ξέρεις;Εσύ είσαι σε αυτούς που απλώς χορεύουν...Το ρυθμό στον δίνουν άλλοι.
Πραγματικά υψηλό επίπεδο διανόησης.
Αντι να καταλάβεις πώς εσυ ο ίδιος πρεσβευεις τον χορευτη,χορευοντας στο ρυθμό των 'αυθεντιών',ερχεσαι να κατηγορησεις εμενα που εχω τη δικη μου και προσωπικη μου άποψη.
Αρχιζω να πιστευω οτι τα ανωτερα συγγραματα που διαβαζες,και σφυρηλάτησαν μια τετοια μεγαλοφυή μορφη,πρεπει να ήτανε συγγραφης (το πολύ-πολύ) του Walt Disney