-
Ο χρήστης eliasgk74 έγραψε:
Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι 2θυρο ή 4θυρο.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι να αισθητικά σωστό με βάση τα δικά μου κριτήρια.
Π.χ. θεωρώ, από αισθητικής απόψεως, μακράν την 156 σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο σύγχρονο Alfa Romeο, coupe ή hatchback (μην ακούσω τίποτα για 8C τώρα)...
Δεν αμφισβητώ ότι η 156 είναι πανέμορφη,όπως κι όλες οι Alfa Romeo αλλά **πρέπει **να συνφωνήσεις μαζί μου ότι η GT είναι κούκλα και sexy!
Aλλιώς; Θα πρέπει να τον σκοτώσεις;
-
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι να αισθητικά σωστό με βάση τα δικά μου κριτήρια.
Π.χ. θεωρώ, από αισθητικής απόψεως, μακράν την 156 σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο σύγχρονο Alfa Romeο, coupe ή hatchback (μην ακούσω τίποτα για 8C τώρα)...
Δεν αμφισβητώ ότι η 156 είναι πανέμορφη,όπως κι όλες οι Alfa Romeo αλλά **πρέπει **να συνφωνήσεις μαζί μου ότι η GT είναι κούκλα και sexy!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φίλε μου δεν έχω τέτοιες επιθετικές προθέσεις για τον Pai Mei.
Αλλά άσε τους ιδιοκτήτες Alfa Romeo να ξέρουν κάτι παραπάνω περί αισθητικής από τους ιδιοκτήτες Peugeot. -
Ατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
Ωωωωωωωωω τι σου ειπεεεεεεεεεεεεεεε!
-
Εγώ πλάκα έκανα (το οι παρωπίδες σου δεν σε άφησαν να το δεις), αλλά πού να το καταλάβεις.
έντιτ: αυτολογοκρίθηκα γιατί δεν αξίζει. Απλά να σημειώσω πως οι μη κατέχοντες ενός matisse δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για την ομορφιά του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πλάκα έκανα (το οι παρωπίδες σου δεν σε άφησαν να το δεις), αλλά πού να το καταλάβεις.έντιτ: αυτολογοκρίθηκα γιατί δεν αξίζει. Απλά να σημειώσω πως οι μη κατέχοντες ενός matisse δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για την ομορφιά του.
Φίλε μου φιλική συμβουλή: ''Mή προτρεχέτω η γλώττα τής διανοίας''.
-
Εγώ πλάκα έκανα (το οι παρωπίδες σου δεν σε άφησαν να το δεις), αλλά πού να το καταλάβεις.
έντιτ: αυτολογοκρίθηκα γιατί δεν αξίζει. Απλά να σημειώσω πως οι μη κατέχοντες ενός matisse δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για την ομορφιά του.
Καλα τα αρχαια και οι λοιπες σοφιες, αλλα διαβαζε 2-3 φορες τι γραφει ο συνομιλητης σου γιατι με την πρωτη μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λέει ή ψάχνεσαι για καυγα!
Οσο για το γουστο του pai mei τι να πουμε εδω πηγε και πηρε peugeot....106...και μαλιστα ασπρο.
-
Φίλε μου δεν έχω τέτοιες επιθετικές προθέσεις για τον Pai Mei.
Αλλά άσε τους ιδιοκτήτες Alfa Romeo να ξέρουν κάτι παραπάνω περί αισθητικής από τους ιδιοκτήτες Peugeot.Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν διαφωνώ καθόλου...
Αναρωτιέμαι όμως...
Για τα μεγάλα βυζιά π.χ., των οποίων δεν τυγχάνω κάτοχος, μπορώ να τοποθετηθώ βάσει των εμπειριών μου ή θα πρέπει να συμβουλευτώ πρώτα κάποια που να έχει τίτλους ιδιοκτησίας;
Θα μου πεις τώρα, ότι οι κάτοχοι μεγάλων βυζιών κάτι παραπάνω θα ξέρουν για αυτά και ότι συνεπώς η γνώση απορρέει από την ιδιοκτησία, -πόσω μάλλον η άποψη-, οπότε ναι, συμφωνώ, η GT είναι και κούκλα και sexy, εφόσον το λέει ο ιδιοκτήτης της, δεν ακούω κανέναν άλλον...
Εξακολουθώ όμως να βρίσκω την 156 πιο όμορφη, αν επιτρέπεις...
-
Διακρινω μια ειρωνεια για τα μεγαλα @@?
Εισαι απο αυτους?απο τους αλλους? που τους αρεσουν οι μικροβυζες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Διακρινω μια ειρωνεια για τα μεγαλα @@?Δεν μίλησα για μεγάλα @@, αλλά για μεγάλα βυζιά...
Μην δω πάλι καμία συνεπαγωγή που να τα συνδυάζει...
-
Αυτο λεω ΡΕ!
Βαριομουνα να γραψω βυζια και εβαλα @@...που πηγε το μυαλο σου?
-
Αυτο λεω ΡΕ!Βαριομουνα να γραψω βυζια και εβαλα @@...που πηγε το μυαλο σου?
Στο kid...
Θέλει μεγάλα @@ για να κεντράρεις δέντρο και να πέσεις πάνω...
-
Η μεγαλα @@...να εχει η συνοδηγος σου και να πηγαινεις στο περιπου
-
Η μεγαλα @@...να εχει η συνοδηγος σου και να πηγαινεις στο περιπουΤι να σου πω... για να επιμένεις κάτι θα ξέρεις...
Δεν συμπληρώνεις και το λήμμα επί τη ευκαιρία...
-
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρτ!
Για τετοια ρωτα το κιντ, εγω αν θες μπορω να σου πω για βυζαρουδες!
Επισης ρωτα των πασχο για καγκουρογκομενες που γουσταρουν αμαξια με ξαπλωστρες και πορτοκαλι νυχια!
-
Επιτέλους κάποιος σας έβαλε στη θέση σας...
Όποιος δεν έχει ιταλικό αυτοκίνητο να μην ξαναμιλήσει για ομορφιά.... -
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυρτ!Για τετοια ρωτα το κιντ, εγω αν θες μπορω να σου πω για βυζαρουδες!
Επισης ρωτα των πασχο για καγκουρογκομενες που γουσταρουν αμαξια με ξαπλωστρες και πορτοκαλι νυχια!
Μ' αρέσουν οι καγκουρογκόμενες...
Όσο πιο καγκούρικη, -νέον, αεροτομές κ.λπ.- τόσο πιο όμορφη...
Για το θέμα του βυζιού τώρα, είμαστε των ίδιων ακριβώς προτιμήσεων.
Αν θες να αποκτήσεις και θεωρητική κατάρτιση επί του θέματος προτείνω το νέο βιβλίο της M.Yalom και μερικές δεήσεις στη Θεά των Όφεων, ενώ αν είσαι άπληστος μπορώ να σου συστήσω την Αρτέμιδα της Εφέσου...Mέτρα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αυτο λεω ΡΕ!
Βαριομουνα να γραψω βυζια και εβαλα @@...που πηγε το μυαλο σου?
Στο kid...
Θέλει μεγάλα @@ για να κεντράρεις δέντρο και να πέσεις πάνω...
Πέθανα απο τα γέλια!
Ρε αφήστε το παιδί, το έχετε τρελάνει...
-
Καλα τα αρχαια και οι λοιπες σοφιες, αλλα διαβαζε 2-3 φορες τι γραφει ο συνομιλητης σου γιατι με την πρωτη μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λέει ή ψάχνεσαι για καυγα!
Οσο για το γουστο του pai mei τι να πουμε εδω πηγε και πηρε peugeot....106...και μαλιστα ασπρο. [/
Περί κολλημάτων...πάλι!!! [Διάσπαση]