-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ο Αλόνσο θα εχει 6 νίκες ενω ο αλλος 4-οι νικες δε μετρανε στην ισοβαθμία?
Ουπς, έχεις απόλυτο δίκιο! Ναι, οι νίκες μετράνε στην ισοβαθμία (πως μου ξέφυγε αυτό; )
για την δευτερη παραθεση εχω να δειξω αυτό το αρθρο
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62583
τωρα θα μου πειτε και ποιος τον πιστευει τον Μοντόγια αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
Δεν μας λέει κάτι νέο το άρθρο! Που πιάστηκε κορόιδο ο Αλόνσο; Στο ότι δεν μπόρεσε να επισκιάσει έναν ρούκι ή στο ότι ο Ντένις δίνει ίσες ευκαιρίες στους οδηγούς του (ακόμακ ι όταν γουστάρει περισσότερο τον έναν από τους δυο); Ή στο ότι ο Ντένις είναι συγκεντρωτικός; Που ακριβώς είναι η κοροιδία;
-
**ο αγωνας δε μου αρεσε καθολου **
μολις αρχισε με αυτοκινητο ασφαλειας καταλαβα οτι ο Χαμιλτον θα κερδισει , ευκολα.
το ποσο ομορφο ειναι να βλεπουμε ολους να σβουριζουν αναιμακτα στα run off επανειλλημενα δε το καταλαβαινω , εδω ειναι φορμουλα 1.
υπηρχαν μαχες αλλα και αυτες ρουλετα ηταν , 'ψευτικες' , ανταγωνισμος του ποιος εχει το καλυτερο traction control και θα ειναι τυχερος ωστε ο αντιπαλος να εχει κοιταξει τους καθρεφτες του .
προσπερασματα στην ευθεια λιγα.
Για το Χαμιλτον Gate το οποιο γεμισατε 15 σελιδες χωρις να υπαρχει ουσιαστικη διαφωνια...
ο Χαμιλτον ειναι γρηγορος και ειναι αξιος πρωταθλητης , απο κει και περα δε με συγκινει οδηγικα σαν τον αλονσο που μερικες φορες φετος κυνηγησε τη διακριση οσο δε πηγαινε αλλο.ο Ροσμπεργκ εκανε 6ο χρονο στα προκτιματικα με καυσιμο 40 γυρων
ο Σουτιλ πηρε ποντο -
Όλοι λέτε 'είδα βροχή και πίστεψα πως θα το καθαρίσει ο Αλόνσο'.
Έχω την ερώτηση, απο που πηγάζει αυτό;
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Όλοι λέτε 'είδα βροχή και πίστεψα πως θα το καθαρίσει ο Αλόνσο'.Έχω την ερώτηση, απο που πηγάζει αυτό;
από αυτα που εκανε στο Nurburgring και Hungaroring πέρσυ
αλλά τα πραγματα σημερα ηταν διαφορετικα, στο Nurburgring ρισκαρε και το ρισκο απεδωσε ενω σημερα στουκαρε -
4 πράγματα από το σημερινό αγώνα:
-
Η χειρότερη μακράν μετάδοση από τον Alpha. Σήμερα πραγματικά μου έσπασαν τα νεύρα. Ευτυχώς που δεν έκατσα να το δω ξημερώματα γιατί θα είχα σπάσει καμμιά τηλεόραση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Κάποια στιγμή κάτι θα πρέπει να κάνουμε ως τηλεθεατές.
-
Δίκαια πρωταθλητής ο Λούης. Ο Alonso έκανε το λάθος, ο Raikkonen όπως πάντα ξεκίνησε το πρωτάθλημα λίγο πιο αργά (Ιούνιο) από τους άλλους και ο Massa δεν είναι ακόμα έτοιμος.
-
Κρίμα για τον Vettel. Κρίμα και για τον Webber.
-
Μπορεί ο Massa να μην είναι έτοιμος ακόμα για πρωτάθλημα, αλλά αυτό που έκανε στον τελευταίο γύρο θα το θυμόμαστε καιρό.
-
-
Μια χαρά ήταν η μετάδοση...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Όλοι λέτε 'είδα βροχή και πίστεψα πως θα το καθαρίσει ο Αλόνσο'.
Έχω την ερώτηση, απο που πηγάζει αυτό;
από αυτα που εκανε στο Nurburgring και Hungaroring πέρσυ
αλλά τα πραγματα σημερα ηταν διαφορετικα, στο Nurburgring ρισκαρε και το ρισκο απεδωσε ενω σημερα στουκαρεΔηλαδή από δύο αγώνες στους οποίους:
- Hung. Mε την καταλληλότητα των ελαστικών του στις πολύ συγκεκριμένες συνθήκες (όσον αφορά την ποσότητα της βροχής) ήταν 4-5 δευτερόλεπτα πιό γρήγορος από τους υπόλοιπους (εκτός κι αν πιστεύει ο Αλόνσο ότι έγινε ξαφνικά Senna@Donnington, ή έγινε τόσο καλύτερος από τον Schumacher στο βρεγμένο ώστε να τον περνάει από την εξωτερική σα σταματημένο).
- Nurb. Έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά παρόμοια ακριβώς με τους ανταγωνιστές του μέχρι την τελευταία κρίσιμη στιγμή όπου ο βασικός του αντίπαλος (Massa) αντιμετώπισε (πλέον το ξέρουμε) χωρίς να φταίει πρόβλημα με τον τροχό του.
Με συγχωρείτε, αλλά δύο αγώνες (δεν είναι ότι αναφέρθηκαν εδώ αυτοί οι δύο, αλλά είναι κλασικά τα δύο παραδείγματα που ακούμε) δεν θα έπρεπε να είναι ξαφνικά κριτήριο για rain-mastering. Αφήστε που η ιστορία περί οδηγού βροχής είχε ξεκινήσει από την Ουγγαρία μόλις.
Είναι φυσικά ΠΟΛΥ καλός στη βροχή, αλλά συμπεράσματα τέτοιου τύπου δεν πρέπει να γενικεύονται τόσο γρήγορα.
-
Πολύ συναρπαστικό GP σήμερα αλλά με απογοητευτικό αποτέλεσμα (για μένα ).
Όπως φαίνεται θα έχουμε rookie πρωταθλητή το ταχύτατο κ επίσης αντιπαθητικό suck up παιδάκι του Dennis. Ή όλη φάση έχει γυρίσει πια εναντίων του FA. Γενικότερα μετά τις ηλιθιότητες της Ουγγαρίας επωφελημένος είναι ο rookie κρίνοντας κ από τις αιχμηρές δηλώσεις του που τον αφήνει η ομάδα του να κάνει τελευταία. Ο Ισπάνος έχει φάει 'θεραπεία' από τον Ron, τον μικρό κ τον πατέρα του κ αν αληθεύουν αυτά που διαβάζουμε ίσως δεν τον παίρνει να μείνει στην McLaren....!
Επίσης περίμενα τον Ισπανό να κάνει καλό fight back κ να δίνει απαντήσεις στην πίστα αλλά μάλλον lost his nerve σήμερα που όπως φαίνεταί του κόστισε τον τίτλο.Κατά τ άλλα η Ferrari βγήκε εκτός διεκδίκησης της νίκης από την αρχή. Τώρα ποιός φταίει δεν έχει καμία σημασία. Μάλλον μαλακία της FIA ή των αγωνωδικών φαίνεται. Από εκεί κ μετά πολύ ωραία τα προσπεράσματα του Kimi από την εξωτερική στο κάτω μέρος της πίστας κ η μάχη του Massa στο τέλος με τον Kubica.
Κρίμα για Webber k Vettel. Αφενώς γιατι ο Webber πιθανόν να κυνηγούσε τον rookie κ από την άλλη η εμφάνιση του Vettel ήταν καταπληκτική. Εύχομαι να δούμε ανάλογη παρουσία κ στην συνέχεια. Βέβαια η FIA έκανε το καταπληκτικό της πάλι ... τον τιμώρησε με 10 θέσεις από την σειρά εκκίνησης του επόμενου αγώνα για την σημερινή σύγκρουση... Βέβαια ότι ο Hamilton σταμάτησε απότομα δεν έχει καμία σχεση... Η μεγαλοπρεπής ηλιθιότητα της καταστρέφει τον επόμενο αγώνα του πιτσιρικά αντί τουλάχιστον να του έβαζε ένα πρόστιμο από την στιγμή που ήθελε να τον τιμωρήσει!!!
-
Τώρα αυτό με τη Ferrari... να πω την αμαρτωλή σκέψη μου?
Πραγματικά πιστεύουν στη Ferrari ότι θα την έβγαζαν καθαρή με τα λάστιχα ελαφρύτερης βροχής??? Για πόσο???
Μήπως καλύτερα που τους 'στείλανε' να τα αλλάξουν εν ώρα safety car, παρά να χάνανε χρόνο μετά?
-
το οτι ο Χαμιλτον πατησε φρενο και οι πίσω φρεναραν το διερευνησαν οι κριτες αλλά δεν εβγαλαν απόφαση εις βαρος του Χαμιλτον
η ποινη παντως στον Κούμπιτσα ηταν πολύ αυστηρηπαρακολούθησε κανεις με ποιον ειχε επαφη ο Αλόνσο και βγηκε εκτος πίστας?(δεν αναφερομαι στο σημειο που στούκαρε, πιο πριν)
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Είναι φυσικά ΠΟΛΥ καλός στη βροχή, αλλά συμπεράσματα τέτοιου τύπου δεν πρέπει να γενικεύονται τόσο γρήγορα.
Rain master δεν υπάρχει πια νομίζω. Ο Senna ήταν , MS ήταν παλιότερα. Κι αυτό το λέω γιατί ξεχώριζαν από τους υπολοίπους με διαφορά.
Τώρα πια που τ αυτοκίνητα παίζουν πιο ενεργό ρόλο 'περιορίζοντας' κάποια ταλέντα των οδηγών δεν μπορούμε να μιλάμε για rain master. Ίσως από του χρόνου που θα λείπει το traction control ίσως ξαναδούμε ποιός μπορεί να ξεχωρίσει σε συνθήκες περιορισμένου grip. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
το οτι ο Χαμιλτον πατησε φρενο και οι πίσω φρεναραν το διερευνησαν οι κριτες αλλά δεν εβγαλαν απόφαση εις βαρος του Χαμιλτον
η ποινη παντως στον Κούμπιτσα ηταν πολύ αυστηρηπαρακολούθησε κανεις με ποιον ειχε επαφη ο Αλόνσο και βγηκε εκτος πίστας?(δεν αναφερομαι στο σημειο που στούκαρε, πιο πριν)
Liuzzi
-
....μερικες σκεψεις ....
1..καποτε η Ferrari μαθαινε στον κοσμο τις τρυπες των κανονισμων ...τωρα περιμενει email
-
ο μικρουλης θα το παρει .... γιατι οχι .... ελαχιστοι σταθηκαν στο υψος τους φετος ( και αυτοι περιστασιακα ) ... ας το παρει ...
-
...και ας φτιαξει κλιμα ωστε να φυγει ο FA .... κανενα προβλημα ...'εμεις' ηδη γκρεμιζουμε την 'οικογενειοκρατια' των Todd ( Μπομπος , Υιος ...και Μασα ).... λοιπον επιθεση ξανα με Brawn - Schumi - Alonso - Raikonnen
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
- ...και ας φτιαξει κλιμα ωστε να φυγει ο FA .... κανενα προβλημα ...'εμεις' ηδη γκρεμιζουμε την 'οικογενειοκρατια' των Todd ( Μπομπος , Υιος ...και Μασα ).... λοιπον επιθεση ξανα με Brown - Schumi - Alonso - Raikonnen
μακάρι λέμε!
-
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι ο Schumi δεν έχει καμία διάθεση να συμμετέχει σε καμία προσπάθεια του Alonso κι επίσης ο Alonso δεν είναι διατεθειμένος να έχει τον Schumi πάνω από το κεφάλι του...
-
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι ο Schumi δεν έχει καμία διάθεση να συμμετέχει σε καμία προσπάθεια του Alonso κι επίσης ο Alonso δεν είναι διατεθειμένος να έχει τον Schumi πάνω από το κεφάλι του...... εχω την αισθηση ...
- εινα πολλα τα λεφτα
- μπροστα σε αυτα που (θα) τραβαει ο Αλονσο ...ο Σουμι ειναι Παναγια
υγ.... οστωσο δεν μπορω να επιχειρηματολογισω και πολυ για Ferrari - Alonso ....ευχες εκφραζω
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62583
---'Then he went to McLaren, and when (wife) Connie and I heard that Lewis was going to be his teammate, we said 'Oh my God.''We immediately felt sorry for Fernando because Lewis is Ron's baby. Ron paid his whole career, so Ron wants him to win and not Fernando. He would rather see Lewis win, who is like his own child to Ron. Fernando is nothing to him.'----
τωρα θα μου πειτε και ποιος τον πιστευει τον Μοντόγια αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
Καλά, όποιος έχει καλές σχέσεις με τον ειδικό τύπο και κρατάει αρχείο μπορεί να θυμηθεί το προμο που έκανε ο Ρον στον Λούη... από τον καιρό που διεκδικητής του πρωταθλήματος ήταν ο Hakkinen... Όποιος θέλει μη τον πιστεύει τον Montoya...
@νδρέας
-
Κι απ'ότι φαίνεται είχε δίκιο να τον στηρίζει...
Ελπίζω να συνεχίσει το ίδιο καλά.Από την άλλη, δεν είδαμε σε καμία περίπτωση τη McLaren να 'καίει' τον Alonso. Ακόμα και ο ίδιος, κλασικός παραπονιάρης, δεν είχε κάποιου είδους παράπονο για άνιση μεταχείριση όσον αφορά εξοπλισμό, δοκιμές κτλ. Το αν 'ένιωθε' άνετα ή όχι είναι και δικό του θέμα, όπως δείχνει ο αρκετά εσωστρεφής χαρακτήρας του που όλοι λένε ότι δείχνει στα Paddocks.
-
Κι απ'ότι φαίνεται είχε δίκιο να τον στηρίζει...
Ελπίζω να συνεχίσει το ίδιο καλά.Από την άλλη, δεν είδαμε σε καμία περίπτωση τη McLaren να 'καίει' τον Alonso. Ακόμα και ο ίδιος, κλασικός παραπονιάρης, δεν είχε κάποιου είδους παράπονο για άνιση μεταχείριση όσον αφορά εξοπλισμό, δοκιμές κτλ. Το αν 'ένιωθε' άνετα ή όχι είναι και δικό του θέμα, όπως δείχνει ο αρκετά εσωστρεφής χαρακτήρας του που όλοι λένε ότι δείχνει στα Paddocks.
καλό!
ήρθε ως δις παγκόσμιος περιμένοντας κατιτις παραπάνω από τον ρούκι.
τι πήρε; ισότητα εώς και ολίγην εύνοια ο κακομαθημένος εγγλέζος.τώρα που πήρε τα πάνω του ο ρούκι πατάει πόδι και δεν θέλει καλόν τιμέιτ.
ρε γυρίσματα που έχει ο καιρός...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
παρακολούθησε κανεις με ποιον ειχε επαφη ο Αλόνσο και βγηκε εκτος πίστας?(δεν αναφερομαι στο σημειο που στούκαρε, πιο πριν)
Liuzzi
O Vettel ηταν
Επίσημο thread: GP Ιαπωνίας - Fuji 2007