-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο Σαγόνιας τετοιες κινήσεις τις είχε στο ημερήσιο βρόχινο προγραμμά του, αλλά αυτός οδηγουσε Φεράρι....τέτοιου είδους αιτιολογήσεις, δεν αρμόζουν στον migf1!
Περιμένουμε πολλά περισσότερα από σένα! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το πολύ-πολύ να πάρω τη γυναίκα και να πάμε ταβερνούλα το μεσημέρι της ΚυριακήςΟ αγώνας είναι πουρνό-πουρνό.
-
Όχι, κωλοφεράτζα το SC δεν το είχε πάει ποτέ. Να φρενάρει απότομα, να παίζει με τους από πίσω κλπ ναι
-
ε βγαλτε την επιτελους
(την απόφαση) -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Γράφτηκε ότι ο Hamilton απολογήθηκε για το ότι έβρισε τον Dennis και έγραψα ότι αυτό δεν ισχύει, διότι τόσο ο Hamilton όσο και η McLaren το διέψευσαν. Και παρέθεσα την διάψευση.
Το οτι το διεψευσαν, σημαινει οτι το περιστατικο καθισταται 'φημη' οπως εγραψες ηδη. Οχι οτι δεν ισχυει...
Δεν ισχύει η απολογία. Όχι το βρισίδι.
Δεν είναι δυνατόν και να το διαψεύδει και να απολογείται.
Γεγονός που αποδεικνύεται από την διάψευση. Ναι η ου;Ξαναρωτω λοιπον: **Εσυ προσωπικα, τι πιστευεις; **
Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να κατακρίνουμε από φήμες.
Ακόμα και αν το πιθανότερο είναι να είναι αληθινές.
Φυσιολογικά, μαλώνανε στο ράδιο. Το αν τον έβρισε ή όχι δεν ξέρω. Πιθανόν ναι.
Αλλά δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψα.[/quote]Ρε συ ripper, δεν ειναι προφανες; Λογικο σφαλμα ειναι να λες οτι με την απολογια της 13/9 του εδωσε καλυψη για τα γεγονοτα της 3/8.
Δεν είπα αυτό.
Είπα ότι το άρθρο δεν ήταν διαφωτιστικό γιατί ότι έλεγε τα ξέραμε και ότι από αυτά που γράφτηκαν εννοούταν (ή εγώ εννόησα) ότι ο Dennis δεν δήλωσε ποτέ ότι ο Alonso απολογήθηκε. Και παρέθεσα τις δηλώσεις.
Άρα τι λογικό σφάλμα μου λες;
Μάλλον άλλα έγραψα και άλλα κατάλαβες.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (οπως 2 φορες εγραψα στη δημοσιευση μου ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, για να το τονισω), ο Ντενις τον αφησε ακαλυπτο στον τυπο, αποκρυπτοντας την απολογια του. Και αυτο ειναι και το πνευμα του αρθρογραφου, ο οποιος μαλλον δεν ειναι λογικο να κατηγορηθει για ισπανοφιλος.
Η αποκρυψη της 'ανακλησης' του εκβιασμου, αν και δικαιολογειται απο την ενταση των περιστασεων σε μεγαλο βαθμο, δειχνει αρκετα για τη σταση του Ντενις απεναντι στον Αλονσο, κατα τη γνωμη μου. Αν δεν θελεις να το δεις, ΟΚ.
΄
Στην ουσία του θέματος τώρα (τρίχες θέμα αλλά τέλος πάντων), περιμένεις από τον Dennis να διορθώνει τον κάθε δημοσιογράφο στο ελειπές ρεπορτάζ που κάνει; Δηλαδή του είπε ότι θα γράψει αυτό κι αυτό και θα έτρεχε ο Dennis να του πει όχι ρε συ ο καημένος ο Fernanto απολογήθηκε;
Ενώ πριν τον είχε εκβιάσει και προφανώς ήταν εκνευρισμένος μαζί του;
Κι από αυτό συμπεραίνεις ότι δεν είχε καλή στάση ο Dennis;
Εσείς μπορεί να είστε καλοί χριστιανοί, εγώ πάντως δεν ζω στη χώρα της ουτοπίας. -
1 ....Ευγενικη Προσφορα φιλου
-
Μαλακία του πιτσιρικά. Από έλλειψη εμπειρίας, δεν νομίζω.
Πατάει, προσπερνάει το PC και φρενάρει. Ο από πίσω κόβει για να μην τον περάσει σε καθεστώς PC και ο άλλος πέφτει επάνω του!Για να τιμωρηθεί, δύσκολο!
-
...φανταζομαι οτι πιτσιρικα εννοεις τον Vettel
-
O xristos kai h panagia.... Twra eida to video.... H perigrafh poy ekana ston xabale epese mesa....
Pera apo thn plaka.....
1)Exei arketh apostash.... Poy eidate oloi aytoi poy lete oti ton phgaine koloferantza?
2)O hamilton exei eswterikh kai o allos ekswterikh.... Anti na pathsei na fygei to SC ka8etai kai agnanteyei to topio, me apotelesma o Ham na plakw8ei sta frena kai na mhn to perasei.....
3)O allos pathse freno gia na mhn prasei ton 1o se ka8estos sc kai o vettel logo oratothtas den katalabe ti pexthke kai eskase panw toy....
Poly diskola 8a timwrh8ei.... Alla kai pali.... 8a pesoyn oi pieseis apo pantoy kai 8a bgei kammia koylh apofash....
Egw na sthsoyme ton hamilton sta 6 metra eksw apo to palati sto londino gia na ton toyfekisoyme gia paradeigmatismo, afoy prwta exoyme afairesei oloys toy, toys ba8mos, poy kata tyxh phre......
-
hannibal το safety car τοσο παει , ο χαμιλτον τον επαιζε αγρια συνεχως , πηγαινε διπλα στο safety car λες και θα του περνε τον αερα στην επανεκκινηση.επρεπε να φαει ποινη αλλα δε ξερω αν ειναι σωστο να τη φαει τωρα...
ο Webber το ειπε πολυ ωραια ως συνηθως:
Q. (Ann Giuntini – L'Equipe) To Mark and Sebastian: without any desire to get into politics, would you say that Hamilton's manoeuvres in the last race were not very far from being unfair or not under the agreement you generally have?
MW: I think he did a shit job behind the safety car. He did a shit job and that's it. He spoke in the drivers' briefing about how good a job he was going to do and then he did the job the opposite way, so we know for next time, it's no problem.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...φανταζομαι οτι πιτσιρικα εννοεις τον VettelΤον Hamilton...
-
...σορρυ ρε παιδια αλλα εδω ο Χαμιλτον προσπαθει να μην εχει ουτε το σπρει απο το SC ...ειναι συνεχως μακρυα απο την γραμμη του SC ...
...ποσο πιο καθαρα δηλαδη ?
-
Αν δε κάνω λάθος ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να είναι περίπου 5-cars πίσω από το safety car...ΚΑΙ για αυτό τον κατηγορούν.
-
Ο hamilton δεν ήταν παναγίτσα αλλά νομίζω οτι τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Vettel .
-
O Vettel σίγουρα έχει ευθύνη, όμως εκεί που ανοίγεται αδικαιολόγητα ο Λούης είναι σαν να φαίνεται αρχικά να εγκαταλείπει ή γενικά να μην μπορεί να ακολουθήσει το SC και ανοίγει την πορεία του.
Έχουν δοθεί ποινές για λιγότερο σοβαρά λάθη... (Villeneuve - Suzuka '97) -
Ο Ηαmilton στη 2η φάση του γεγονότος δεν τηρεί τον κανονισμό περί 5 οχημάτων απόσταση και για το γεγονός είναι υπόδικος. Ειδικότερα:
α. Δεν έχει άμεση σχέση με το ατυχήμα των 2 οδηγών.
β. Ο Webber προσπαθόντας να ακολουθήσει τον Ham όπως ορίζουν οι κανονισμοί κόβει και πρακτικά τον περιμένει τον Βρετανό να περάσει.
γ. Ο Vettel πέφτει στον πρακτικά σταματημένο Webber. Ευθύνη του Vettel που έπρεπε να κάνει ότι και ο Webber.
δ. Ο Ham παρακολουθεί το ατύχημα των δύο και το SC πρέπει τη στιγμή εκείνη να είναι 25 μήκη μονοθεσίου και μετά επιταχύνει.
Οπότε αθώος για το ατύχημα Ο ΗΑΜ, ένοχος όμως ΙΜΗΟ για το άρθρο 40.10 καθώς δεν τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας. Ένοχη και η ΦΙΑ πάντως καθώς κάτι πρέπει να γίνει με το SC που όπως φαίνεται είναι πολύ αργό για τα μονοθέσια.
Υ.Σ. Όταν είχαμε το ατύχημα του MS-JPM το 2004 στο Monaco κάποιοι κατακεραύνωναν τον MS ότι test-brakes κ.λπ. Σήμερα οι ίδιοι που τα έλεγαν αυτά επειδή το παιδί είναι το Ρον κάνουν την πάπια..... Κοίτα γυρίσματα που έχει ο καιρός. Το δε άρθρο 40.10, αν θυμάμαι καλά, προστέθηκε στον αγωνιστικό κανονισμό εξαιτίας του γεγονότος αυτού.
Υ.Σ. (2) Να θυμίσω σε αυτούς που ομιλούν για ενορχηστρωμένη κίνηση της ΦΙΑ και χωρίς να κοκκινίζουν μιλούν ότι το ίδιο έγινε το 2006 ότι στη Μόντζα ο FA εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα όντως 3ος τη στιγμή εκείνη. Ήταν η τύχη που καθόρισε το πως τελειώσε ο αγώνας και όχι οι αγωνοδίκες τότε. Όσο για το γεγονός ότι ο FA έπρεπε να πιέσει τον κινητήρα για να πάει γρήγορα ώστε να φτάσει εκεί που κάποιοι θα επικαλεστούν να θυμίσω ότι στη πίστα της Monza το γκάζι είναι πατημένο πρακτικά για τα 3/4 του γύρου και ότι χειρότερα για τον κινητήρα απλά δεν μπορεί να γίνει καθώς οι μειωμένες πτέρυγες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Αν είχε μείνει από φρένα ίσως να συμφωνούσα αλλά από κινητήρα όχι.
Υ.Σ. (3) Το γεγονός ότι εξετάζεται το γεγονός τώρα δεν συνεπάγεται 10 grid penalty για τον Λούη στην Κίνα. Ο Vettel τιμωρήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί κάποια τιμωρία. Για τον LH παίζουν και άλλες τιμωρίες που έχουν να κάνουν και με τη θέση του στον αγώνα από 25 δεύτερα τιμωρία (που θα τον ρίξει στην 3η θέση και θα δώσει τον αγώνα στον HK και θα μειώσει τη διαφορά από τους 12 στους 8 πόντους) ως μαύρη σημαία (που θα φέρει και τον KR στη μάχη και για τους 2 πρώτους - οδηγούς της McLaren - ο αγώνας να μην έχει πρακτικά λάβει χώρα).
Υ.Σ. (4) Α ρε Αρτέμη. Πάλι σου έφεξε.
-
ripper, πιστευω ειναι βαρετο το θεμα για ολους και ειλικρινα δεν επιμενω για να σε πεισω, αλλα γιατι για πρωτη φορα εδω και τοσο καιρο, δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις.
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν ισχύει η απολογία. Όχι το βρισίδι.
Δεν είναι δυνατόν και να το διαψεύδει και να απολογείται.
Γεγονός που αποδεικνύεται από την διάψευση. Ναι η ου;Γιατι δεν ειναι δυνατόν και να το διαψεύδει και να απολογείται;
Πες οτι τον εβρισε. Απολογειται και για την ανυπακοη και για το βρισιδι(συμφωνα με το autosport και το συνολο του τυπου). Η ομαδα και ο Χαμιλτον διαψευδουν (οπως θα εκανε καθε ομαδα) οτι εβρισε τον Ντενις.
Τι αποδεικνυει η διαψευση;;;;;;;Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να κατακρίνουμε από φήμες.
Ακόμα και αν το πιθανότερο είναι να είναι αληθινές.
Φυσιολογικά, μαλώνανε στο ράδιο. Το αν τον έβρισε ή όχι δεν ξέρω. Πιθανόν ναι.
Αλλά δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψα.Ρε συ ripper, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε. Διαβαζουμε και ακουμε στα ΜΜΕ συνεχως αντικρουομενες αποψεις για τα ιδια γεγονοτα (πολιτικα, κοινωνικα, αθλητικα κ.ά.), για τα οποια δεν εχουμε αμεση αντιληψη (αρα κατ' εσε ειναι 'φημες') και διαμορφωνουμε αποψη για το αν και πως εγιναν.
Εγω σου εκανα μια ευθεια ερωτηση και ελπιζω σε μια ευθεια απαντηση:
Για το συγκεκριμενο περιστατικο, εσυ προσωπικα τι πιστευεις;Είπα ότι το άρθρο δεν ήταν διαφωτιστικό γιατί ότι έλεγε τα ξέραμε και ότι από αυτά που γράφτηκαν εννοούταν (ή εγώ εννόησα) ότι ο Dennis δεν δήλωσε ποτέ ότι ο Alonso απολογήθηκε. Και παρέθεσα τις δηλώσεις.
Άρα τι λογικό σφάλμα μου λες;
Μάλλον άλλα έγραψα και άλλα κατάλαβες.(Εδω σε εχω χασει τελειως)
ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 13/9.
ΣΤΙΣ 4/8 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ. ΑΡΑ ΣΤΙΣ 4/8, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ **'ΠΟΤΕ' **ΟΤΙ Ο ΑΛΟΝΣΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ.
Το αρθρο δεν ειναι διαφωτιστικο για εμας σημερα, στο να μας αποκαλυψει γεγονοτα. Ειναι διαφωτιστικο για να μας αποκαλυψει σκοπιμοτητες και να εξηγησει συμπεριφορες.Δεν βαζω κι εγω τα αναλογα γιατι θα γεμιζε η σελιδα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Υ.Σ. (3) Το γεγονός ότι εξετάζεται το γεγονός τώρα δεν συνεπάγεται 10 grid penalty για τον Λούη στην Κίνα. Ο Vettel τιμωρήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί κάποια τιμωρία. Για τον LH παίζουν και άλλες τιμωρίες που έχουν να κάνουν και με τη θέση του στον αγώνα από 25 δεύτερα τιμωρία (που θα τον ρίξει στην 3η θέση και θα δώσει τον αγώνα στον HK και θα μειώσει τη διαφορά από τους 12 στους 8 πόντους) ως μαύρη σημαία (που θα φέρει και τον KR στη μάχη και για τους 2 πρώτους - οδηγούς της McLaren - ο αγώνας να μην έχει πρακτικά λάβει χώρα).
Υ.Σ. (4) Α ρε Αρτέμη. Πάλι σου έφεξε.
Όντως. Το κόνεξιο μου λέει πως αυτή τη στιγμή συζητάνε για ποινή 25', κάτι που θα ρίξει τον Hamilton στην 4η θέση της κατάταξης στην Ιαπωνία, αφού ο Coulthard είχε τερματίσει τέταρτος, 20.2' πίσω του στον αγώνα. Άρα ΑΝ τελικά γίνει κάτι τέτοιο η διαφορά από τον Αλόνσο θα πάει στους 7 και από τον Μίκι στους 12. Πολύ μαγείρεμα...
-
Κακουργα τηλεθεαση...
Δεν αλλοτριωσες τελικα μονο τον Χατζηνικολαου...
-
Σχετικα με την εξοδο του Αλονσο:
Both drivers survived, but within a few laps Alonso's race was over after a heavy impact with the wall. He didn't use the earlier contact as an excuse, but it seems that he would have been justified in so doing. Dennis was so frustrated that he couldn't even get the name of Fernando's assailant right.
'I think Veltins' - honest, he said it twice! - 'made several mistakes in this race, and that was one of them. Once the car had been damaged it was very difficult for him to drive and keep the pace. He did a good job for a while, and then it got away from him when the water got a bit heavier. But he did a good job.'
'Both our drivers were hit from behind today,' said Whitmarsh. 'Unfortunately for Fernando he was hit harder than Lewis. The floor was very badly damaged and flapping around, the rear pick-ups were damaged.
'We could see in the data that he had lost a significant amount of downforce and the overall balance of the car, so the likelihood of him aquaplaning was always going to be greater than it was for anyone else out there. He was going to battle on.
'We don't know in truth, there may even have been a mechanical failure. There's no evidence of it at the moment, but he's been hit quite hard, and maybe he had a problem. Even if he hadn't, it was quite understandable that he was driving a real handful of a car. He lost approaching 10% of the downforce, a sizeable amount.
Επίσημο thread: GP Ιαπωνίας - Fuji 2007