-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μια ξαδέρφη της μάνας μου έκανε παρόμοια εγχείρηση και πέθανε μέσα στο χειρουργείο. Δεν ήταν τόσο ρουτίνας.Σε όλες τις επεμβάσεις, υπάρχει ένα 1-2% να πάει κάτι πολύ στραβά που δε θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί από πριν και να υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές, ακόμη και θάνατος.
-
μην παίρνετε και τόσο στα σοβαρά οποιαδήποτε παπαριά γράφεται εδώ μέσα ρε παιδιά
-
Πριν 26 μέρες έκανα συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία από χειρουργείο.
Μου έκαναν ραχιαία αναισθησία με ένεση χαμηλά πίσω στην μέση.
Σε 4-5 λεπτά δεν ένιωθα τίποτα από τη μέση και κάτω… Απλά ήταν λίγο περίεργη (αν όχι τρομακτική) η αίσθηση του να δίνεις εντολή να κουνηθούν π.χ. τα δάχτυλα του ποδιού και να μην υπάρχει αντίδραση.
Το μόνο που μου κακοφάνηκε ήταν το ότι μόλις βγήκα στην ανάνηψη, κρύωνα αρκετά και είχα ρίγος για πάνω από 20 λεπτά. Το οποίο δεν ξέρω αν οφειλόταν στην χαμηλή θερμοκρασία του χειρουργείου ή στην αναισθησία.@ Geo f1: Όλα θα πάνε καλά!
-
Εφτασε η μεγαλη νυχτα πριν την μεγαλη μερα!!!
Τα λεμε απο το Σαββατο με το καλο παντα!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εφτασε η μεγαλη νυχτα πριν την μεγαλη μερα!!!Τα λεμε απο το Σαββατο με το καλο παντα!
Ολα καλα θα πανε! Αντε, με το καλο και σιδερενιος!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εφτασε η μεγαλη νυχτα πριν την μεγαλη μερα!!!Τα λεμε απο το Σαββατο με το καλο παντα!
Με το καλό Γιώργο
-
Με το καλό ξάδερφε!
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Πριν 26 μέρες έκανα συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία από χειρουργείο.Μου έκαναν ραχιαία αναισθησία με ένεση χαμηλά πίσω στην μέση.
Σε 4-5 λεπτά δεν ένιωθα τίποτα από τη μέση και κάτω… Απλά ήταν λίγο περίεργη (αν όχι τρομακτική) η αίσθηση του να δίνεις εντολή να κουνηθούν π.χ. τα δάχτυλα του ποδιού και να μην υπάρχει αντίδραση.
Το μόνο που μου κακοφάνηκε ήταν το ότι μόλις βγήκα στην ανάνηψη, κρύωνα αρκετά και είχα ρίγος για πάνω από 20 λεπτά. Το οποίο δεν ξέρω αν οφειλόταν στην χαμηλή θερμοκρασία του χειρουργείου ή στην αναισθησία.@ Geo f1: Όλα θα πάνε καλά!
Αστα να πανε...γυναικα φιλου μπηκε να κανει μηνισκο
της κανανε την ιδια ναρκωση με σενα...
Με τη διαφορα πως επαθε ζημια μεγαλη,,,,2 βδομαδες εχουν περασει και ακομα δεν νιωθει τιποτα....σαν παραλυτη,,,
την πειραξε το φαρμακο λενε και τωρα την στελνουν σε αλλο νοσοκομειο με ειδικοτητα την νευροχειρουργικη -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Όλα εντάξει;
-
Σκόρδο.
Με ταλαιπωρούσε επί 10 μέρες αλλεργία στη μύτη ( έσταζε συνέχεια) .
4 σκελίδες σκόρδο χθες το βράδυ , 2 σήμερα το πρωϊ και το πρόβλημα λύθηκε κατά 90%.
Τα σκοτώνει όλα , από βακτήρια μέχρι βρικόλακες. -
Γεια σας και απο εδω!!
Πριν μια εβδομαδα εγινε η επεμβαση και πηγε καλα!!Ο Γιατρός τα βρηκε πολυ χειροτερα τα του ποδιου ,και για αυτο το χειρουργιο κρατησε κοντα 2 ωρες!!!Μια μερουλα εμεινα μεσα και τωρα αναρρωτικη!!!
Αχρειαστο να ναι αλλα το Mediterraneo ειναι πολυ καλο νοσοκομειο!!! Ευχαριστω Μπιλλ και Μικε για το after ενδιαφερον σας και ολα τα υπολοιπα παιδια για τις ευχες τους!!
Ο λογος που δεν ειχα μπει νωριτερα ηταν επειδη δεν ειχα δει το Μονακο μεχρι χτες!!
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γεια σας και απο εδω!!Πριν μια εβδομαδα εγινε η επεμβαση και πηγε καλα!!Ο Γιατρός τα βρηκε πολυ χειροτερα τα του ποδιου ,και για αυτο το χειρουργιο κρατησε κοντα 2 ωρες!!!Μια μερουλα εμεινα μεσα και τωρα αναρρωτικη!!!
Αχρειαστο να ναι αλλα το Mediterraneo ειναι πολυ καλο νοσοκομειο!!! Ευχαριστω Μπιλλ και Μικε για το after ενδιαφερον σας και ολα τα υπολοιπα παιδια για τις ευχες τους!!
Ο λογος που δεν ειχα μπει νωριτερα ηταν επειδη δεν ειχα δει το Μονακο μεχρι χτες!!
-
Geo F1 Περαστικά και Σιδερένιο!
-
Άει σιδερένιος!
-
Σιδερένιος Geo!!!
-
Σας ευχαριστω και παλι.
1η μερα δουλεια σημερα. Ωραια ηταν η αναρρωτικη. -
περαστικα , αφου πηγαν ολα καλα και το ξεπερασες κι αυτο μια χαρα
-
http://m.guardian.co.uk/lifeandstyle/20 ... -the-pills
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο φια τα συμπληρωματα βιταμινων
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://m.guardian.co.uk/lifeandstyle/2013/jun/07/vitamins-stop-taking-the-pillsΕνα πολυ ενδιαφερον αρθρο φια τα συμπληρωματα βιταμινων
Σωστος.
Κυκλοφορει καιρο η φημη οτι το μονο που καταφερνεις αν παιρνεις βιταμινες κλπ με χαπια και οχι μεσω των τροφων, το μονο που καταφερνεις ειναι να παραγεις ακριβά ούρα
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες