-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πάντως πρέπει να παραδεχτουμε ότι το αντιμετώπισε πολύ ψυχραιμα.ήθελε να του πει ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ, αλλά επειδή τον είχες αναγκη, είπες να το καταπιείς. ΜΕΓΑΛΟΣ μάγκας δλδ.
τη μαλακία για να την εντοπίσεις και να τη 'διαγνώσεις' δε χρειάζεται να είσαι ουτε γιατρός ούτε υπουργός.
μερικά πράματα κάνουν μπαμ απο μακρυά.
σαν την τερηδόνα ένα πραμα
Οκ, ευχαριστω για τη θεωρια.
Επι του πρακτεου, και πανω στο θεμα, αν εισαι σε εφημερια και αποδεδειγμενα τρως ηλιοσπορους και λες ανεκδοτα με τον αλλον, εξηγησέ μου ποιο το προβλημα να εξετασεις καποιον που ειναι εκει, σε θεματα που αφορουν την ειδικοτητά σου? -
bill τον έβγαλαν ολόκληρο τον προστάτη της γυναίκας σου;
(καλά είναι τώρα πλακα πλακα;; πλήρης ανάρρωση? περαστικά )
τερηδονα, τι σχέση εχει ας πούμε ο ΩΡΛ με τον προστάτη;; ποιες από τις 2 λέξεις δεν καταλαβαίνεις; αλλά ας τα αφήσουμε τώρα αυτά κι ας πάμε παλι πίσω εκει που ήθελες να βροντοφωνάξεις πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ είναι, αλλά τελικά έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο. τι άλλο ήθελες να του πεις;
-
Ρε συ joe bar team πως κανεις ετσι;; Σου εθιξε το συναφι ο trident?
-
καθόλου... ισα ίσα που δεν τα πάω καθολου καλά με τους γιατρούς (και δεν κάνω πλάκα επι τουτου).
κάτι το οποιο δεν έχει καμια σχέση βεβαια με το παραπάνω.
-
bill τον έβγαλαν ολόκληρο τον προστάτη της γυναίκας σου;(καλά είναι τώρα πλακα πλακα;; πλήρης ανάρρωση? περαστικά )
τερηδονα, τι σχέση εχει ας πούμε ο ΩΡΛ με τον προστάτη;; ποιες από τις 2 λέξεις δεν καταλαβαίνεις; αλλά ας τα αφήσουμε τώρα αυτά κι ας πάμε παλι πίσω εκει που ήθελες να βροντοφωνάξεις πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ είναι, αλλά τελικά έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο. τι άλλο ήθελες να του πεις;
Αν εχω καταλαβει καλα εισαι γιατρος, εξηγησε μου πως στο διαολο πηρες πτυχιο αφου δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις και ακομα χειροτερα, αμα εχεις αποριες δε ρωτας και βγαζεις κατευθειαν συμπερασμα.
Κατσε να τα κανω λιστα, (ή να τα κανω μονοσελιδο κόμικ καλυτερα )?
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ (μου) νοσηλευοταν στην ουρολογικη εχοντας κανει εγχειριση προστατη,
μια απο τις νυχτες που ηταν εκει το νοσοκομειο ειχε εφημερια,
Ο ΓΙΟΣ (εγω) ημουν εκει τις νυχτες για να κανω οτι χρειαζοταν για τον ΠΑΤΕΡΑ (μου),
Ο ΓΙΟΣ (εγω) ειδα οτι παρ' οτι ειχαν εφημερια οι ΩΡΛ δεν ειχαν δουλεια,
Ο ΓΙΟΣ (εγω) πηγα στον ΩΡΛ για ΔΙΚΟ ΜΟΥ θεμα.Καλυτερα τωρα?
-
τερηδόνα, πολλή τερηδόνα
-
:slap:τερηδόνα, πολλή τερηδόνα
Οχι, εχω καλη παστα, λιγα προβληματα.
Θα μας πεις επιτελους γιατι να μην εξετασεις καποιον στην εφημερια οταν ΔΕΝ εχεις αλλους ασθενεις ή θα συνεχισεις να κανεις σχολια για παθησεις δοντιων?
-
bill τον έβγαλαν ολόκληρο τον προστάτη της γυναίκας σου;(καλά είναι τώρα πλακα πλακα;; πλήρης ανάρρωση? περαστικά )
Ναι τον εβγαλαν
Πλήρη ανάρρωση όχι,όχι ακόμη τουλάχιστον.
Ευχαριστούμε -
λοιπον εχουμε και λεμε. σημερα κατα τις 9.30 το πρωι ερχεται η διευθυντρια της παθολογικης . γιατρε της λεω ειχαμε πει να συννενοεηθουμε για την διακομιδη της μητερας μου στην αθηνα . μου λεει μιλα με τον ταδε γιατρο . μιλαω μαζι του και του εξηγω οτι θελω να παει σισμανογλειο , κοιταμε τις εφημεριες και βλεπουμε οτι εφημερευει μετα τις 2,30 , μου λεει θα παρουμε τηλ μετα τις 2,30.
μετα τις 2,30 βρισκω την διευθυντρια που ηταν με τον χειρουργο , και μου λενε ασε (ο χειρουργος )θα δω την περιπτωση σου και θα επικοινωνησω με γιατρο κατω (αθηνα) ωστε να δουμε την περιπτωση τα λεμε αυριο και ακυρωνεται η διακομιδη.
εκεινη την ωρα ψελισα ενα ευχαριστω γιατρε . επειδη ειμαι ασχετος με τα νοσοκομεια και το συστημα υγειας μιας και δεν ειχαμε μεχρι τωρα σοβαρα προβληματα υγειας , μου πηρε ωρα να ξεκαθαρισω και να καταλαβω . προφανως αν ειδοποιησει γιατρο και με περιμενει σημαινει οτι αρχιζω να ξηλωνομαι και χοντρα για την εξυπηρετηση ετσι δεν ειναι;
το σκεφτηκο το δικο μου ηταν μπαινει στα εκτακτα και την αναλαμβανει οποιος ειναι και του δινω ενα μηνιατικο συνταξης της μανας μου φακελλακι.απ τα λεφτα που μενουν τα δικα μου ειναι ισα ισα για να ζησουν τα παιδια μου οποτε εκπτωση δεν μπαινει .
εξ αλλου δεν θελω να παρει η μανα μου την σειρα αλλουνου και ουτε ιδιαιτερη μεταχειριση .
ασε που πιστευω οτι για ηλικιωμενο ατομο θα με παραμυθιαζουν αφου το σιγουρο ειναι οτι ειδικευομενος θα κανει την επεμβαση.
τελος παντων αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι . σισμανογλειο ουρολογικο τμημα εφημερευει 2.30 μεχρι 8 το αλλο πρωι.
τα πρωινα αν παω στα επειγοντα 8 με 2.30 δεν ειναι ανοικτο το ουρολογικο καθε μερα; μονο στις εφημεριες;αν κανεις γνωριζει
ευχαριστω -
η περίπτωση να μη δώσεις φακελάκι δεν παίζει δλδ;
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχω παει 2-3 φορες εκει, σε διαφορες ωρες της ημερας, ακομα και σε φαση 'τρελλης δουλειας, παναγια μου λιωνουμε' δεν περιμενα πανω απο 15 λεπτα, μιλαμε για μαγικους χρόνους. Εξαιρετικο. Ακτινογραφιες ηταν σα να βγαζεις φωτο για ταυτοτητα απο αυτοματο μηχανημα, μπαμ μπαμΤι να σε πω.
Εντάξει, ακτινογραφίες, υπέρηχοι, εξετάσεις κλπ βγαίνουν τάχιστα.
Το πρόβλημα είναι να ξεκινήσει η διαδικασία. Στην δική μου περίπτωση, φάγαμε μια καλή 5.30 ωρη αναμονή όντας οι 5οι ή 6οι που μπήκαμε στο παθολογικό.Και δεν ήταν φυσικά ότι ξυνόταν ο οποιοσδήποτε. Και πολλούς γιατρούς είχε, και όλοι έτρεχαν, αλλά έρχονταν διαρκώς ΕΚΑΒ (με γερόντια)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
η περίπτωση να μη δώσεις φακελάκι δεν παίζει δλδ;- 1 .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- 1 .
αν ηταν για μενα , και βεβαια παιζει , απλα μου ειπαν ατομα που το ειχε η μοιρα τους να τρεχουν στα νοσοκομεια , οτι αυτο ειθισται και οτι ειναι το πιο ψυχρο και λογικο που μπορω να κανω . βεβαια δεν θα ξεκινησω την επανασταση εγω.εχω παρει λευκο φυλλο πορειας πια δεν ειμαι μαχιμος.
μπιλ δεν εδωσες τιποτα; -
@otso
καντο οπως με το αυτοκινητο,πες οτι εισαι ο Βιλλ,και θα τους κανεις διαφημιση στο φορουμπεραστικα στη μητερα σου!!
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
- 1 .
αν ηταν για μενα , και βεβαια παιζει , απλα μου ειπαν ατομα που το ειχε η μοιρα τους να τρεχουν στα νοσοκομεια , οτι αυτο ειθισται και οτι ειναι το πιο ψυχρο και λογικο που μπορω να κανω . βεβαια δεν θα ξεκινησω την επανασταση εγω.εχω παρει λευκο φυλλο πορειας πια δεν ειμαι μαχιμος.
μπιλ δεν εδωσες τιποτα;Σε 5 περιπτώσεις δικών μου δεν ζήτησαν και δεν πήραν φακελάκι.
Άλλοι συγγενείς πάλι έδωσαν.Νομίζω ότι ' πρέπει να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες' όπως λέγανε οι παλιοί.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
η περίπτωση να μη δώσεις φακελάκι δεν παίζει δλδ;Εχω παει 2-3 φορες εκει, σε διαφορες ωρες της ημερας, ακομα και σε φαση 'τρελλης δουλειας, παναγια μου λιωνουμε' δεν περιμενα πανω απο 15 λεπτα, μιλαμε για μαγικους χρόνους. Εξαιρετικο. Ακτινογραφιες ηταν σα να βγαζεις φωτο για ταυτοτητα απο αυτοματο μηχανημα, μπαμ μπαμ
Τι να σε πω.
Εντάξει, ακτινογραφίες, υπέρηχοι, εξετάσεις κλπ βγαίνουν τάχιστα.
Το πρόβλημα είναι να ξεκινήσει η διαδικασία. Στην δική μου περίπτωση, φάγαμε μια καλή 5.30 ωρη αναμονή όντας οι 5οι ή 6οι που μπήκαμε στο παθολογικό.Και δεν ήταν φυσικά ότι ξυνόταν ο οποιοσδήποτε. Και πολλούς γιατρούς είχε, και όλοι έτρεχαν, αλλά έρχονταν διαρκώς ΕΚΑΒ (με γερόντια)
Φυσικα και ξεκινησε η διαδικασια αμεσως αφου ΚΑΝΕΙΣ δεν ηταν πριν απο εμενα.
Σε εφημερια, απο το εμπα μεχρι το εβγα με ακτινογραφιες και εξεταση σε 30-40 λεπτα συνολο?Σε αλλη φαση, 12 το μεσημερι, παω εκει και λεω στη γραμματεια 'εχω αυτο', λενε 'να σε δει πρωτα παθολογος', λεω απο μεσα μου 'ω ρε πουστη μου την κατσαμε', περιμενω κανα 10λεπτο διπλα σε ενα τυπο και ανακαλυπτω οτι ο μαλακας απλα καθεται διπλα στην πορτα του παθολογικου στην καρεκλα, δεν περιμενει σε ουρα. Μπουκαρω μεσα, οι γιατροι καθονταν πανω στα γραφεια και ενας επαιρνε παραγγελιες να παει να ψωνισει σαντουιτς, σηκωθηκαν ΤΡΕΙΣ να με εξυπηρετησουν να 'ναι καλα.
-
Που ειναι ο τζομπαρος, πειτε του να ερθει να απαντησει, εχω και τσιχλες χωρις ζαχαρη αν θελει.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σε εφημερια, απο το εμπα μεχρι το εβγα με ακτινογραφιες και εξεταση σε 30-40 λεπτα συνολο?ο μπαλαντέρ υπερ-ατου είναι το ΕΚΑΒ.
Τη μέρα που είχα πάει εγώ, ο πρώτος -που δεν ήταν ΚΑΝΕΙΣ πριν από αυτόν- μπήκε μετά από δυόμιση ώρες.έμπα-έβγα εγώ χτύπησα εφτάμιση ώρες
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
- 1 .
μπιλ δεν εδωσες τιποτα;5€ στο γραφείο κίνησης όταν μπήκαμε,αν πηγαίναμε 10 λεπτά αργότερα δεν θα το πλήρωνα ούτε αυτό εκείνη την στιγμή.Πήγαμε Σάββατο λίγο μετά τις 22:00 με πόνο στην κοιλιά και πυρετό 39.
Σε καμιά στιγμή δεν ζήτησαν κάτι ,ούτε καν σαν υπαινιγμό. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σε εφημερια, απο το εμπα μεχρι το εβγα με ακτινογραφιες και εξεταση σε 30-40 λεπτα συνολο?ο μπαλαντέρ υπερ-ατου είναι το ΕΚΑΒ.
Τη μέρα που είχα πάει εγώ, ο πρώτος -που δεν ήταν ΚΑΝΕΙΣ πριν από αυτόν- μπήκε μετά από δυόμιση ώρες.έμπα-έβγα εγώ χτύπησα εφτάμιση ώρες
Εννοειται δεν ειχα παει με ΕΚΑΒ.
εφταμιση? εισαι ενα μικρο χαριτωμενο γατακι . Πηγα τον πατερα με ΕΚΑΒ στο Τζανειο πριν κανα διμηνο, απο την ωρα που πατησα ποδι μεσα μεχρι την ωρα που ηρθε φορεας να τον βαλει σε κρεβατι, 12-13 ώρες.
Το παθολογικο ηταν εντελως σουρεαλ η κατασταση, βαβυλωνια, οι γιατροι ηταν ηρωες, η βραχειας νοσηλειας καλυτερη λιιιιγο αλλα understaffed. Στην κλινικη επανω αντιθετως, οι νοσοκομες παροτι πιτσιρικες ηταν παρα πολυ καλες επαγγελματιες, αποτελεσματικες και μεθοδικες, πιθανα εχει να κανει και με τον γιατρο απο πανω αν τις εχει κουμανταρει σωστα.Εχει τυχει βεβαια και φαση στο τελος εφημεριας, χωρις ΕΚΑΒ, στο ορθοπεδικο που ενω περιμενα γιατρους πτωματα ζομπι κουρασμενους, και ηταν και Κυριακη πρωι που υπολογιζα απειρους σπασοποδηδες μεθυσμενεους απο τροχαια, εξυπηρετηθηκαμε σε 5 λεπτα δεν υπηρχε κανεις, εν ωρα εφημεριας και ο προθαλαμος αδειος ΕΝΤΕΛΩΣ
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
λοιπον εχουμε και λεμε....Κάτσε ρε μάστορη. Θέλεις να αλλάξεις νοσοκομείο τη μάνα σου ενω η κλινική που ήδη νοσηλεύεται μπορεί να διαχειριστεί το περιστατικό? Και ήθελες και διακομιδή με ασθενοφόρο για αυτό?
Κατα τ'αλλα .... περαστικά
Trident έχεις απαντήσει μόνος σου απο πάνω
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες