-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και πως θα κολλησει αν δε ξαναμπει στην ουσια στη θεση του ομως???Κατι πρεπει να γινεται σιγουρα.Μηπως βαζουν σαν εκεινα τα πλαστικα που βαζουν για τις διαφορες δυσλειτουργιες της σπονδυλικης στυλης???Ποιος θα μου σπασει ενα πλευρο???Αλλιως θα μας πει ο φιλος deltasail.
Φιλε δεν πηγα ουτε σε γιατρους ουτε πουθενα,ο πονος αρχισε να υποχωρει αισθητα..Οποτε ολα οκ..
-
«Ζορικο» το τελευταίο 48ωρο. Κυρίως μια κακή ψυχολογία με αισθηματικά, συναισθηματικά, επαγγελματικά, σωματικά, διατροφικά και γενικώς πολλά … θέματα επανεμφάνισαν ένα χρόνιο πρόβλημα στο στομάχι μου αλλά και μια υπέρταση που με οδήγησαν για 24ωρες … σε ένα λαχανί δωμάτιο νοσοκομείου με αμέτρητες εξετάσεις που με έφεραν μπροστά … στην ηλικία μου και στην πραγματικότητα!
Τουλάχιστον η επαγγελματική μου ιδιότητα, το image του QQ που με μετέφερε και το πολύ καλό προσωπικό του νοσοκομείου με «έθεσαν» σε 2κλινο δωμάτιο!!! Ακόμα και έτσι ... ψώνιο!!!
Αρκετά καλύτερα 'υγειονομικά' τουλάχιστον, σήμερα επέστρεψα και για λίγες ώρες στην εργασία μου. Πολλές … αμέτρητες όμως οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις και ευτυχώς καθόλου φαρμακευτική αγωγή! -
Περαστικα Κωστα.
-
Πάνο σ'ευχαριστώ!
-
περαστικά
λαχανί ε; κιτς -
Περαστικα Κωστα!!! Χαλλλλαρά
-
Ευχαριστώ!
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
περαστικά
λαχανί ε; κιτςΕνα πρασινουλί/μουχλί/παστέλ νοσοκομειακό ... προηγούμενων δεκαετιών!!!
Περαστικα Κωστα!!! Χαλλλλαρά
Με δυο νοσοκόμες να κοιτανε ... πίεση, καρδιά, κλπ χαιδέματα ... παραχαλάρωσα μάλλον!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ευχαριστώ!Περαστικα Κωστα!!! Χαλλλλαρά
Με δυο νοσοκόμες να κοιτανε ... πίεση, καρδιά, κλπ χαιδέματα ... παραχαλάρωσα μάλλον!
Καλες???
-
Εχω και εγω ενα θεμα αλλα δε ξερω αν ειναι σοβαρο η οχι.
Πριν κανα 2 χρονια (μηχανοβιος τοτε) ειχα τη πρωτη μου σκασια.Ειχα χτυπησει στο ποδι και απο οτι θυμαμαι εκεινο το σημειο ειχε πρηστει για κανα 2 βδομαδες και μετα τελος.Ελα μου ντε ομως που πρεπει να μου εχει μεινει κανα κουσουρι??? Οταν καθομαι οπως χ€ζουν στις τουρκικες τουαλετες(δε ξερω πως λεγεται) ακουω απο εκεινο το σημειο ενα μικρο κρακ.Επισης αμα στραβοκλοτσησω καμια μπαλα με ποναει οπως και τις πρωτες φορες που οδηγουσα πολλες ωρες με ποναγε παλι.Το σημειο ειναι κατω απο το γονατο,οπως ειναι το καλαμι στα αριστερα.Λετε να ειναι κατι σοβαρο????Δε ξερω ρε γαμωτο αλλα εχω αρχισει να ψιλοχ€ζομαι.
-
Να πας να το δεις να σου λυθούν οι απορίες
-
Περαστικά πατέρα και ξεκούραση και ηρεμία από αύριο
Ποιος σε στεναχωρεί να ανέβω πάνω να τον βρούνε κάτω από το Fluence -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ποιος σε στεναχωρεί να ανέβω πάνω να τον βρούνε κάτω από το FluenceΑυτό που στεναχωρεί κάποια στιγμή όλους τους άντρες. Δυστυχώς και μερικά ακόμα πράγματα αλλά θα τον έχω υπό στενή παρακολούθηση από εδώ και πέρα. Θα ξεκουραστεί και με την άδεια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιος σε στεναχωρεί να ανέβω πάνω να τον βρούνε κάτω από το FluenceΑυτό που στεναχωρεί κάποια στιγμή όλους τους άντρες. Δυστυχώς και μερικά ακόμα πράγματα αλλά θα τον έχω υπό στενή παρακολούθηση από εδώ και πέρα. Θα ξεκουραστεί και με την άδεια...
Αυτό το πράγμα με τι γκόμενες.Κι εγώ τα ίδια σκατά είμαι τελευταία
Για τα υπόλοιπα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ποιος σε στεναχωρεί να ανέβω πάνω να τον βρούνε κάτω από το FluenceΟρέστη ευχαριστώ (τα είπαμε και στο τηλέφωνο)!
Κακή ψυχολογία και υπερκόπωση ήταν οι αιτίες που με έφτασαν (μάλλον) στα όρια μου. Πολλά χαστούκια και αρκετή πίεση ... πήγαν και 'καβαλησαν' τις δυο, τρεις χαρές μου φτανοντας με σχεδόν στον πάτο. (Αν ήταν τουλάχιστον πισίνας θα έψαχνα και την ταπα!!!)
Καλή ιδέα το Fluence διότι θα ξεφευγουν κάτω απο το QQ λόγω της αποστασης απο το έδαφος.
Το πλύσιμο/καθαρισμα ... δικό μου!!! -
Σήμερα για πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα.
Πόνος στην καρδιά.
Δεν είναι συνεχόμενος. Τον νοιώθω όταν πάω να κάνω μία κίνηση ή όταν πάω να καθίσω π.χ.
Ο γιατρός λείπει με άδεια.
Έχω την εντύπωση ότι είναι νευρόπονος.
Κάποιος γιατρός στο φόρουμ έχει κάποια γνώμη; -
Ο χρήστης Patrinos69 έγραψε:
Πόνος στην καρδιά.
Δεν είναι συνεχόμενος. Τον νοιώθω όταν πάω να κάνω μία κίνηση ή όταν πάω να καθίσω π.χ.
Κάποιος γιατρός στο φόρουμ έχει κάποια γνώμη;Δεν πετάγεσαι σε ένα ευφημερεύον νοσοκομείο να το κοιτάξεις
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποιος σε στεναχωρεί να ανέβω πάνω να τον βρούνε κάτω από το FluenceΟρέστη ευχαριστώ (τα είπαμε και στο τηλέφωνο)!
Κακή ψυχολογία και υπερκόπωση ήταν οι αιτίες που με έφτασαν (μάλλον) στα όρια μου. Πολλά χαστούκια και αρκετή πίεση ... πήγαν και 'καβαλησαν' τις δυο, τρεις χαρές μου φτανοντας με σχεδόν στον πάτο. (Αν ήταν τουλάχιστον πισίνας θα έψαχνα και την ταπα!!!)
Καλή ιδέα το Fluence διότι θα ξεφευγουν κάτω απο το QQ λόγω της αποστασης απο το έδαφος.
Το πλύσιμο/καθαρισμα ... δικό μου!!!Δεν πειράζει Κώστα καλά να είμαστε κι όλα τα άλλα έρχονται γι αυτό χαλαρά και με ηρεμία όλα(στα λέω εγώ που είμαι ακριβώς σαν εσένα σε αντιδρασεις σε τέτοιου τύπου θέμα )
Δεν χρειάζεται πλύσιμο.Θα πούμε ότι ήταν κάποιο έντομο.Απλά λίγο μεγάλο -
Ο χρήστης Patrinos69 έγραψε:
Πόνος στην καρδιά.
Κάποιος γιατρός στο φόρουμ έχει κάποια γνώμη;Nα πας σε γιατρο.
Και φυσικα ........ τσιου ! -
ρίξ'του μπαν.
αν απο τα νεύρα του επιδεινωθεί, παει να πει ότι ειναι καρδιακό.
το πολύ πολύ να μεινει στον τοπο, κοίτα και την καλή πλευρά ομως:
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ρίξ'του μπαν.αν απο τα νεύρα του επιδεινωθεί, παει να πει ότι ειναι καρδιακό.
το πολύ πολύ να μεινει στον τοπο, κοίτα και την καλή πλευρά ομως:
Ειναι μαθημενος στα μπαν ο Πατρινος .
Την κοκακολα ξεχασες.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες