-
Συνεχιζω το μπαραζ επισκεψιμοτητας μου στους γιατρους,ιγμωριτηδα καλοκαιριατικα.Δυο αντιβιωσεις κ ενα σπρευ .Ξερει κανεις πως ξεπερνιεται αυτος ο πονος στο μετωπο?
-
Ίδρωσες και έκατσες στο κλιματιστικό/ανεμιστήρα μπροστά; Θα φύγει ο πόνος αφού παίρνεις διπλή αντιβώση, το σπρέυ είναι για ξεμπούκωμα ( ) σωστά; Υπομονή θέλει και προσοχή...Περαστικά σου
εδιτ:
αν μπορείς κάνε πλύσεις στη μύτη, είτε με θαλασσινό νερό, είτε με φυσιολογικό ορό. Ο γιατρός σου (παθολόγος ή ΩΡΛ), θα σου πει καλύτερα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Συνεχιζω το μπαραζ επισκεψιμοτητας μου στους γιατρους,ιγμωριτηδα καλοκαιριατικα.Δυο αντιβιωσεις κ ενα σπρευ .Ξερει κανεις πως ξεπερνιεται αυτος ο πονος στο μετωπο?Να το προσεξεις γιατι μπορει να σου δημιουργησει μεγαλα προβληματα .Επιβαλλεται μια ακτινογραφια κ ισχυρη αντιβιωση .
http://www.drfotopoulos.gr/interesting.php?id=8
Μην τρομαξεις με αυτα που θα διαβασεις ,αντιμετωπιζεται αλλα θελει προσοχη .Ο πονος στο μετωπο θα περασει μονο οταν καταπολεμηθει το μικροβιο που προκαλεσε την λοιμωξη .Δυο χρονια τραβιομουνα ,ενεκα ψαροντουφεκου
-
Nαι μου ειπε για πολλα μπανια.Γενικα ιδρωνω πολυ και το καλοκαιρι ειναι αναποφευκτη η εκθεση σε κλιματιστικα κλπ οσο κ να προσεχω.Εχω παθει πολλες φορες,ομως πρωτη φορα ειχα αυτον τον πονο,ελπιζω σε μια δυο μερες να φυγει αυτο τουλαχιστον
Γιωργο περναω σχεδον καθε χρονο μια ιγμοριτιδα,o γιατρος μου μου ειπε πως για να μην με ξαναβασανισει πρεπει να περασουν τρια χρονια χωρις να προσβληθω,ευχαριστω για το λινκ
-
Προσεχε και τήρησε ευλαβικά τις συμβουλές των γιατρών, ειναι ατιμο πράγμα η ιγμορίτιδα πρότι φαίνεται κάτι απλό (για τους περισσότερους...)
Καλή ανάρρωση !!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σήμερα για πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα.
Πόνος στην καρδιά.
Δεν είναι συνεχόμενος. Τον νοιώθω όταν πάω να κάνω μία κίνηση ή όταν πάω να καθίσω π.χ.
Ο γιατρός λείπει με άδεια.
Έχω την εντύπωση ότι είναι νευρόπονος.
Κάποιος γιατρός στο φόρουμ έχει κάποια γνώμη;Nα πας σε γιατρο.
Και φυσικα ........ τσιου !έλα ρε μπιλ λες να ταν τρολλ τέτοιο θέμα;
έκλεισα τσεκ-απ στο Ιατρικό αθηνών. Μου είπαν απλώς αν είναι να φάω κάτι ελαφρύ και μη λιπαρό το βράδυ και νηστικός αύριο. Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι δε ζήτησαν ούρα. Τι φαίνεται από τα ούρα που δε φαίνεται στις αιματολογικές ή έχει προχωρήσει η τεχνολογία και τα βρίσκουν απ'το αίμα; anyway αύριο θα δούμε. Ακούω στοιχήματα για τις μέρες
-
Αιματολογικές ε?
Την επόμενη το πρωί άντε μεσημέρι το αργότερο -
?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι δε ζήτησαν ούρα. Τι φαίνεται από τα ούρα που δε φαίνεται στις αιματολογικές ή έχει προχωρήσει η τεχνολογία και τα βρίσκουν απ'το αίμα;Μάλλον αφορά τι αναζητούν στο συγκεκριμένο check up. Σε ένα πλήρες check up θα έπρεπε να ζητήσουν και ούρα.
-
?Κάτσε δεν είπες ακούω στοιχήματα για τις μέρες(εννοώντας που θα βγουν οι εξετάσεις αν κατάλαβα καλά )
Και σου λέω ότι οι αιματολογικές παίρνουν μία με μιάμιση -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
?
Κάτσε δεν είπες ακούω στοιχήματα για τις μέρες(εννοώντας που θα βγουν οι εξετάσεις αν κατάλαβα καλά )
Και σου λέω ότι οι αιματολογικές παίρνουν μία με μιάμισημέρες ζωής εννοούσα sorry, αποτυχημένο αστείο
cosneo κι εγώ έτσι ήξερα. Ε αν χρειαστεί θα τους κατουρήσω επί τόπου
-
Σήμερα για πρώτη φορά μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα.
Πόνος στην καρδιά.
Δεν είναι συνεχόμενος. Τον νοιώθω όταν πάω να κάνω μία κίνηση ή όταν πάω να καθίσω π.χ.
Ο γιατρός λείπει με άδεια.
Έχω την εντύπωση ότι είναι νευρόπονος.
Κάποιος γιατρός στο φόρουμ έχει κάποια γνώμη;Nα πας σε γιατρο.
Και φυσικα ........ τσιου !έλα ρε μπιλ λες να ταν τρολλ τέτοιο θέμα;
Ο Πατρινος ειναι μπαναρισμενος μονιμα απο το φορουμ.Σου φτανει αυτο;
-
Ένα παιδί μόλις 17 ετών έσβησε πριν λίγες ώρες...
Την περασμένη εβδομάδα πήγε μια βόλτα με το μηχανάκι του και οι δικοί του έχασαν τα ιχνοι του.βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα σε κωματώδη κατάσταση καθώς έπαθε υπογλυκαιμικό σοκ.
Δεν είχε την τύχη μαζί του εκείνο το απόγευμα καθώς δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα φάρμακα για το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπιζε αλλα και καθώς άργησαν πολυ να τον βρουν.
Πάλευε απο την περασμένη Τετάρτη στην εντατική μονάδα και όλοι πιστεύαμε ότι θα γίνει το θαύμα και θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση και να επιστρέψει σπίτι του... Μάταια όμως...
Καλο ταξίδι να έχεις φίλε Κωνσταντίνε
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.291421,28.162324
-
RIP
θα γίνω κακός αν ρωτήσω γιατί δε τα είχε πάντα μαζί του σε κάποιο τσαντάκι; ή χάπια ή σε ενέσιμη μορφή φαντάζομαι θα είναι.
και πάλι κρίμα
-
Δεν γίνεσαι κακός η αλήθεια είναι... Και όλοι το ίδιο αναρωτιόμαστε...
Την απάντηση πάντως ποτέ δεν θα την μάθουμε..
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.291653,28.162201
-
ποιος καλός γιατρός θα δεχθεί να 'μεταφράσει' τα αποτελέσματα του τσεκ-απ μου;
-
πιες κόκα κολα και όλα θα περασουν
δωσε
-
ποιος καλός γιατρός θα δεχθεί να 'μεταφράσει' τα αποτελέσματα του τσεκ-απ μου;Δεν ειμαι γιατρος ,αλλα απο τις δικες μου εξετασεις αυτα εχω μαθει
Aν εχεις χοληστερινη κατω απο 200 ,ζαχαρο κατω απο 100 κ πιεση 12 με 6,5 εισαι οκ -
Στο χαρτι με τα αποτελεσματα συνήθως διπλα έχει και τις 'φυσιολογικές' τιμές. Συνήθως αυτά που ξεφευγουν είναι και γραμμένα Bold.
-
τον σαρμαδάκο θέλω
- ερυθρά ένα κλικ κάτω
- αιματοκρίτης ένα κλικ κάτω
- γλυκόζη κοντά στα άνω όρια
- χοληστερίνη πολλά κλικ πάνω
- τριγλυκερίδια κοντά στα άνω
- ολικά λιπίδια στη μέση
- FT3 ένα κλικ πάνω
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες