-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Mε τέτοιο πόνο (στη περιοχή του θώρακα), κάθεσαι το αναλύεις σε ένα φόρουμ; Τι παέι να πει είμαι μαλωμένος με τον γιατρό; Αν γίνει καμιά στραβή όμως, θα λένε 'κωλογιατροί δε τον προλάβανε', 'το φάγανε το παλικάρι, ένα πονάκι είχε' ενώ εσύ πονάς μια βδομάδα και το΄χεις ρίξει στον χαβαλέ. Συγνώμη που γίνομαι υπερβολικός, αλλά έτσι πάνε αυτά.Σωστός.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Mε τέτοιο πόνο (στη περιοχή του θώρακα), κάθεσαι το αναλύεις σε ένα φόρουμ; Τι παέι να πει είμαι μαλωμένος με τον γιατρό; Αν γίνει καμιά στραβή όμως, θα λένε 'κωλογιατροί δε τον προλάβανε', 'το φάγανε το παλικάρι, ένα πονάκι είχε' ενώ εσύ πονάς μια βδομάδα και το΄χεις ρίξει στον χαβαλέ. Συγνώμη που γίνομαι υπερβολικός, αλλά έτσι πάνε αυτά.τζάμπα ανησυχείς.
δεν είναι ναυτάκι. ΟΥΚάς ειναι
λιγο άργησε τελικα να βγει η... προφητεία μου...
οταν έλεγα στο παραδιπλανό θέμα οτι 'απο τη στιγμη που κάποιος δε σέβεται την ιδια του την υγεία, μην περιμένει κανείς να το κάνει για τους άλλους'.
xaxa
-
Τα περαστικά μου σε φίλο που έσπασε το χερι του στο χόμπυ του και δείχνει να ζορίζεται όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά! Σε άσχημη στιγμή έτυχε να συμβεί αλλα ... έγινε!
@rallyman κουράγιο και θα περάσει!Επίσης @thymio διπλά περαστικά! (Εδω και καιρό ήθελα να το γραψω!).
-
@Θυμιο περαστικα φιλος καποιος σε μουτζωσε στανταρ κανε κανα ευχελαιο.
@Σωκρατη Μπορει η τυπισα να περναει απο καποιον περιεργο κυκλο.Το εχει παθει στενο συγγενικο προσωπο πριν 3 χρονια και ανησυχουσα μηπως αποκτησω αδερφακι.
@deltasail Μαλλον πρεπει να εχεις σπασει πλευρο αν σε πολυ βαθια ανασα σε πιανει πονος οπως και σε βυξιμο.Τωρα αστικος μυθος ειναι αλλα δε νομιζω.Παντα ειχα τη περιεργεια για το πως γινεται να ξανακολλησει ενα πλευρο. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παντα ειχα τη περιεργεια για το πως γινεται να ξανακολλησει ενα πλευρο.Πάντως γύψο δε βάζουμε Το σπασμένο πλευρό κολλάει μόνο του, ο πόνος που έχουμε είναι λόγω του σημείου, αναπνέουμε οπότε κινείται και πονάμε. Θέλει υπομονή, μπορούμε να βάλουμε επίδεσμο, νάρθηκα/κηδεμόνα, αλλά θα μας εμποδίζει την αναπνοή. Φυσικά, παίρνουμε χαπάκια για τον πόνο (που θα μας δώσει ο γιατρός μας, και όχι μόνοι μας). Για τέτοιο πόνο πας σε παθολόγο και μετά σε στέλνει σε ορθοπεδικό αν είναι πρόβλημα με οστό ή σε πνευμονολόγο, κοκ.
-
νταμπλ ποστ
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Παντα ειχα τη περιεργεια για το πως γινεται να ξανακολλησει ενα πλευρο.
Πάντως γύψο δε βάζουμε Το σπασμένο πλευρό κολλάει μόνο του, ο πόνος που έχουμε είναι λόγω του σημείου, αναπνέουμε οπότε κινείται και πονάμε. Θέλει υπομονή, μπορούμε να βάλουμε επίδεσμο, νάρθηκα/κηδεμόνα, αλλά θα μας εμποδίζει την αναπνοή. Φυσικά, παίρνουμε χαπάκια για τον πόνο (που θα μας δώσει ο γιατρός μας, και όχι μόνοι μας). Για τέτοιο πόνο πας σε παθολόγο και μετά σε στέλνει σε ορθοπεδικό αν είναι πρόβλημα με οστό ή σε πνευμονολόγο, κοκ.
Και πως θα κολλησει αν δε ξαναμπει στην ουσια στη θεση του ομως???Κατι πρεπει να γινεται σιγουρα.Μηπως βαζουν σαν εκεινα τα πλαστικα που βαζουν για τις διαφορες δυσλειτουργιες της σπονδυλικης στυλης???Ποιος θα μου σπασει ενα πλευρο???Αλλιως θα μας πει ο φιλος deltasail.
-
Κοίτα, αν μιλάμε για ράγισμα ή/και ένα απλό σπάσιμο, δε βάζει τίποτα, επανέρχεται μόνο του, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, έχει προνοήσει η φύση γι'αυτό. Αν είναι κάτι πιο σοβαρο, τότε σηκώνει χειρουργική επέμβαση.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
@Σωκρατη Μπορει η τυπισα να περναει απο καποιον περιεργο κυκλο.Το εχει παθει στενο συγγενικο προσωπο πριν 3 χρονια και ανησυχουσα μηπως αποκτησω αδερφακι.
Ευτυχως που εκρυψες για ποιο ατομο μιλας!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Επανέρχομαι έπειτα από απουσία μιας εβδομάδας!
Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο της Κορίνθου. Μπορούσα να μπω απ το κινητό και να δω τις ευχές σας, δυστυχώς όμως κάθε φορά η σύνδεση με πετούσε έξω και δε μπορούσα να γράψω!
Στα της υγείας:
Η 'διάγνωσή' μου ήταν τελικά σωστή. Σκουλήκι, το οποίο αφαιρέθηκε. Σύμφωνα με το γιατρό, είχε αρχίσει να μαζεύεται πύον στην περιοχή τουλάχιστον 3 μέρες, ωστόσο είχα πόνους μόνο την τελευταία ημέρα. Πάντα σύμφωνα με το γιατρό (γιατί ιατρικά θέματα δε γνωρίζω), ο οργανισμός μου έχει καλό ανοσοποιητικό σύστημα και αντέδρασε σωστά, περικυκλώνοντας το πύον και δημιουργώντας μια 'μπάλα' σε μέγεθος λεμονιού, η οποία από ώρα σε ώρα θα μου προκαλούσε περιτονίτιδα. Τώρα αν κάποιοι εδώ μέσα του κλάδου βρίσκετε κάτι λάθος, απλώς μεταφέρω ό,τι μου είπαν! Το γενικό κλίμα ήταν οτι το πρόλαβα οριακά και θα μπορούσα να είχα εμπλακεί σε πολύ πολύ χειρότερες καταστάσεις, όπως πχ να είχα λιποθυμήσει απ τον πόνο και...
Εν τέλει αφαιρέθηκε, δυο μέρες παροχέτευση, αντιβίωση, τελικά όλα καλά.
Το χειρουργείο κράτησε συνολικά 3μιση ώρες και αν κρίνω απ την ανάρρωση και τη διάθεση, μάλλον όλα πήγαν καλά!
Το μάθημα; Πλέον όποιος πόνος επιμένει για πάνω από μια ώρα, είναι εντελώς κουτό να κάθεται κανείς σπίτι...Απ το στενό μου το κεφάλι, θα μπορούσα εν έτη 2011 να χα πεθάνει από σκουλήκι, πού να το πεις δηλαδή...
Ο μόνος πλέον πονοκέφαλος έχει να κάνει με το πόσο 'κοντά' επιτρέπεται δεύτερη νάρκωση ή θα πρέπει να μεταθέσω το χιαστό για αργότερα!
Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές!
-
Καλή ανάρρωση
-
Σιδερενιος!
(και εγω χωρις σκουληκι εδω και 10 χρονια, με μια τομη σκετη καλλιτεχνια η οποια σχεδον δεν φαινεται πλεον , μαγκας ο χειρουργος )
-
Καλή ανάρρωση Θύμιο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει να ειναι stepmother.
Θυμιο καλη αναρωση!
-
Σιδερένιος Θύμιο
-
Θυμιο περαστικα
Να πω κ εγω μια περιπετεια μου που τελειωσε προχθες,ειχα μια μυρμηγκια ακριβως πανω στο γονατο για πολλους μηνες.Στην αρχη με κρυοφαρμα σπρευ εφυγε πανω στον μηνα,αλλα αργοτερα μετα απο ενα χειρουργειο επανηλθε και την ειχα μεχρι προχθες.Πηγα την καυτηριασα με δυο τοπικες αναισθησιες (χεστης).Εμεινε μια μικρη πληγουλα που κλεινει και ολα καλα -
Παίδες ευχαριστώ για τις ευχές και πάλι!
Το καλό είναι οτι ξέμπλεξα και κάθε μέρα νιώθω αισθητή βελτίωση, οπότε δε χαλιόμαστε!
Σωκράτη περαστικά φίλε!
-
Περαστικά Σωκράτη. Δεν ήξερα ότι μπορεί να επιμείνει τόσο πολύ.
-
Ευχαριστω παιδια,ειναι πολυ μυστηριος ιος η μυρμηγκια,εντελως ακινδυνη μεν αλλα σταδιακα αυξανεται ελαχιστα και σε φοβιζει.Για να φυγει απο μονη της θελει 2 χρονια Πιο πολυ το κανα γιατι με τα μαγιο φαινεται και ολοι με ρωτουσαν τι ειναι αυτο λες κ ειχα κατι σοβαρο + οτι εφαγα παντοφλα απο τη...συζυγο ε πηγα και τα σκασα τα 100
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες