-
Εμενα μου το φορτωσε ρε το παιδι,ουτε βυζι δεν επιασα σου λεω.
-
Ρε, εγώ τη κοίταξα μόνο!
Προφυλακτικό πάντα από την αρχή, πάντα με προσοχή στο φόρεμα κ δεν μου έχει σπάσει ποτέ. Είμαι εξαιρετικά προσεκτικός/παρανοϊκός σε αυτό γιατί δεν θέλω να καταστρέψω τη ζωή μου ή να δημιουργήσω κακές εμπειρίες.
Από γόνιμες μέρες δε ξέρω, μου τα'χουν εξηγήσει δεκάδες φορές, τα'χω διαβάσει δεκάδες φορές, δε τα θυμάμαι ποτέ πάνω από 5λεπτο.
Για τύλιγμα δε παίζει, δεν τα'χουμε οπότε δε πρόκειται να 'σώσει' ή να 'ενισχύσει' τη σχέση μας, δε πρόκειται δηλαδή να μου δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα. Ούτως ή άλλως δεν είναι του τύπου της τέτοιες φάσεις, αλλά και να ήταν, ή σχέση μας δεν έχει τέτοιο ύφος.Sent from Zara's Kids section using my AmEx Black. The motherfuckers found me.
-
you're the motherfucker πλέον.
περιμένουμε ενημέρωση ή κέρασμα απο Δευτέρα. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
[...]Sent from my cave in Uzbekistan hiding from the relatives.
https://www.youtube.com/watch?v=qhWAuFWugCk
(Από το 3:40 και μετά)Sent above the caves from the relatives trying to dig you out
-
-
Λυπάμαι παίδες, αλλά θα πρέπει να ακυρώσω το baby shower.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Λυπάμαι παίδες, αλλά θα πρέπει να ακυρώσω το baby shower.Kριμα κ ηθελα να γινω νονος
-
Ψιλοάσχετο. Πρίν αρκετά χρόνια που ζούσα στην Αγγλία, είχα ένα δεσμό με μια Αγγλίδα. Τα πηγαίνεμε πάρα πολύ καλά είναι η αλήθεια. Τόσο καλά που μου εξομολογήθηκε κάτι. Μιλούσε με μια φίλη της - κολλητή - η οποία της είπε να μείνει έγκυος για να με 'δέσει'. Της είπε η φίλη μου ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος γιατί παίρνει το 'χάπι'
'Ε και? Πές του ότι πήρες το χάπι κανονικά αλλά σχεδόν αμέσος έκανες εμετό και μετά κάτσε του'
'Τύλιγμα' deluxe!!!
-
Δεν πιστευω οτι υπαρχει Ελληνιδα που σεβεται τον εαυτο της που θα κατεληγε σε τετοια λυση για να πετυχει ενα γαμο .
Χαζες γυναικες παντα θα υπαρχουν που θα προφασιζονται εγκυμοσυνη για να διαπιστωσουν πως βλεπει ο αλλος την σχεση τους . -
Δυστυχώς ξέρω 2, η μία δικηγόρος. Ευτυχώς ήταν δοκιμασία και όχι πραγματική φάση.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Όσοι πιτσιρικάδες είχαν παρόμοια εμπειρία να σηκώσουν το χέρι τους.
ΠΩΠΩ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠροβλέπω σε μερικές μέρες να το σκέφτεσαι και θα γελάς!!!
Την περιμεναμε την περιοδο σεπτεμβριο κ ηρθε προς τα χριστουγεννα.Κ οχι δε λεω φιδια.Τα χα παιξει
-
Aν δεν ήταν από αντισυλληπτικά χάπια ή από καμιά βαριά ίωση, ελπίζω να πήγε να κάνει ορμονικές εξετάσεις η κοπέλα. Μεγάλο διάστημα και δεν είναι να παίζεις με τα γυναικολογικά...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Aν δεν ήταν από αντισυλληπτικά χάπια ή από καμιά βαριά ίωση, ελπίζω να πήγε να κάνει ορμονικές εξετάσεις η κοπέλα. Μεγάλο διάστημα και δεν είναι να παίζεις με τα γυναικολογικά...Και πριν απο το γεγονος ξεραμε οτι εχει θεμα με την περιοδο οταν αγχωνεται..Ε λιγο που αγχωθηκε απο την καθυστερηση,λιγο οι πανελληνιες ηρθε κ εδεσε.Ασε τι εχω τραβηξει μ αυτη την περιοδο.Εχω συνηθησει πια.Στις δυο βδομαδες δεν ανυσηχω
-
-
Στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2185941#p2185941 και εξής έγινε μια συζήτηση για τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις που θα διαπίστωναν ενδεχομένως μία σοβαρή πάθηση όπως στεφανιαία νόσο κτλ.
Ιδού και μία σχετική παράθεση:
Ο χρήστης nass έγραψε:
με το τρέχον πλαίσιο εξετάσεων (καρδιογράφημα) δεν μπορεί να διαπιστωθεί εκ των προτέρων ούτε το έμφραγμα του 55άρη οδηγού αγώνων ούτε η ανακοπή για οποιοδήποτε λόγο του 20άρη ποδοσφαιριστή. Ε, δε βλέπω καμία ανακρίβεια σε αυτό.
συνεχίζεις με ανακρίβειες σε πράγματα που δεν κατέχεις (20χρονοι αθλητές που πεθαίνουν) αλλά το προσπερνώ.
Ποια είναι η ανακρίβεια ακριβώς ?
Πεθαίνουν 20άρηδες ποδοσφαιριστές ? Ναι
Κάνουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κάποιες ιατρικές εξετάσεις ? Ναι
Μπορούν οι εξετάσεις αυτές οι συγκεκριμένες τυπικές αθλητικές εξετάσεις (*) να δείξουν εκ των προτέρων αν υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά ? ΟΧΙ αυταπόδεικτα, διότι οι άνθρωποι πεθαίνουν, αν το είχαν δείξει οι εξετάσεις δεν θα πέθαιναν.(*) Ο Κοβάσεβιτς σώθηκε ο άνθρωπος μετά από σουπερ-εξειδικευμένες εξετάσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τις τυπικές αθλητικές εξετάσεις ? Ναι
Αυτά είπα. Οπου βρίσκεις ανακρίβεια στα παραπάνω με διορθώνεις.
Edit: όπως έγραψε σωστά ο thvarveris, η μοναδική ανακρίβεια είναι στο ό,τι κάνουν καρδιογράφημα -οι οδηγοί άνω των 40 κάνουν τεστ κοπώσεως. Νομίζω οι νέοι κάνουν καρδιογράφημα (τουλάχιστον προ 20ετίας που το ξέρω από πρώτο χέρι έτσι ήταν).απεναντίας σταματώ στο γεγονος οτι τελικά συμφωνούμε στο ότι πρέπει να αλλάξουν ορισμένα πράγματα στους ΕΑ.
Σαφώς, ποτέ δεν το αρνήθηκα, γιατί λες 'τελικά συμφωνούμε' ? Και οι παράνομες δοκιμές είναι ένα από αυτά. Μόνο που δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα για αυτή τη συζήτηση.
εξετάσεις υπαρχουν. χρονοβόρες; ναι. ακριβές; ναι. μπορούν να πουν με σιγουριά 100% τι μέλλει γενέσθαι; όχι. λιγότερο βεβαια, ναι.
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν ΚΑΠΟΙΕΣ εξετάσεις, όπως του Κοβάσεβιτς, με ενδιαφέρει αν οι ΤΥΠΙΚΕΣ εξετάσεις, που επιβάλλει η αθλητική νομοθεσία (που, απ΄όσο ξέρω, για όλους τους αθλητές, είναι καρδιογράφημα και εξέταση από παθολόγο, στους οδηγούς αγώνων είναι και οφθαλμιατρική) είναι επαρκείς. Νομίζω στο ερώτημα αυτό απάντησα παραπάνω.
ενδεχομένως να είναι άτοπο σε έναν 30άρη να κανεις διεξοδικές εξετάσεις. σε έναν >50άρη ομως δεν είναι;
(το σχόλιο είναι γενικο, για να εξηγούμαστε).
Τι προτείνεις, να κάνουν Triplex ή κάτι άλλο πιο προχωρημένο ? Κανένα πρόβλημα, αν το λένε οι ειδικοί ας γίνει έτσι, μπορεί να σωθεί και κάποια ζωή.
Και επειδή δεν το κατέχω το θέμα, ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, τι πρέπει να γίνεται ως υποχρεωτικές εξετάσεις είτε σε αθλητές (ποδοσφαιριστές ή οδηγούς αγώνων ή ...) είτε στο γενικό πληθυσμό με κάποια κριτήρια (πχ. πάνω από τα 40, πάνω από τα 65 κτλ.) ώστε να αποφεύγονται θάνατοι σε γήπεδα ή πάνω στο τιμόνι (με ενδεχομένως τραγικές επιπτώσεις το τελευταίο).
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά που γίνονται τώρα είναι περισσότερο 'για τα μάτια του κόσμου' και λιγότερο ουσίας. Οταν ήμουν αθλητής με δελτίο (δεκαετίες 80-90) τη 'βγάζαμε' με ένα καρδιογράφημα και μία εξέταση από παθολόγο ανά έτος ή διετία (δε θυμάμαι). Δεν ξέρω αν οι επαγγελματίες περνάνε από σοβαρότερες εξετάσεις. Στους αγώνες αυτοκινήτου πάλι 'χαρτί' από γενικό γιατρό / παθολόγο και οφθαλμίατρο θέλει και πάνω από τα 40 τεστ κοπώσεως.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και επειδή δεν το κατέχω το θέμα, ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, τι πρέπει να γίνεται ως υποχρεωτικές εξετάσεις είτε σε αθλητές (ποδοσφαιριστές ή οδηγούς αγώνων ή ...) είτε στο γενικό πληθυσμό με κάποια κριτήρια (πχ. πάνω από τα 40, πάνω από τα 65 κτλ.) ώστε να αποφεύγονται θάνατοι σε γήπεδα ή πάνω στο τιμόνι (με ενδεχομένως τραγικές επιπτώσεις το τελευταίο).
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά που γίνονται τώρα είναι περισσότερο 'για τα μάτια του κόσμου' και λιγότερο ουσίας. Οταν ήμουν αθλητής με δελτίο (δεκαετίες 80-90) τη 'βγάζαμε' με ένα καρδιογράφημα και μία εξέταση από παθολόγο ανά έτος ή διετία (δε θυμάμαι). Δεν ξέρω αν οι επαγγελματίες περνάνε από σοβαρότερες εξετάσεις. Στους αγώνες αυτοκινήτου πάλι 'χαρτί' από γενικό γιατρό / παθολόγο και οφθαλμίατρο θέλει και πάνω από τα 40 τεστ κοπώσεως.
Δεν ξέρω τι ορίζει ο νόμος ως υποχρεωτική εξέταση, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Ο ετήσιος έλεγχος σημαίνει ότι ρυθμίζεις πίεση-χοληστερίνες-σάκχαρο και το τεστ κόπωσης δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο ως εξέταση (το ότι βγαίνει καθαρό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα). Η διενέργεια στεφανιογραφίας, αιματηρής ή αναίμακτης επί απουσίας ενδείξεων (το ότι κάποιος οδηγάει γρήγορα στο βουνό δεν είναι ένδειξη) μου φαίνεται σαν αστείο, αν εννοεί κάτι τέτοιο ο συμφορουμίτης JBT. Θα μπορούσε να γίνεται υποχρεωτικά ετήσιο echo καρδιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα προλαμβάνονται οι αιφνίδιοι θάνατοι.
-
Ένα χόλτερ νομίζω ότι χρειάζεται γιατί οι αρυθμίες και είναι ύπουλες και μπορεί να εμφανιστούν σε αρκετά νεαρή ηλικία.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ένα χόλτερ νομίζω ότι χρειάζεται γιατί οι αρυθμίες και είναι ύπουλες και μπορεί να εμφανιστούν σε αρκετά νεαρή ηλικία.νόμιζε
εδώ το holter ρυθμού δεν πιάνει αρρυθμίες εκεί που όντως υπάρχουν (εκτός κ αν είσαι τυχερός ή αν κλείσεις ραντεβού μαζί τους)
το να κάνεις 24ωρη καταγραφή ρυθμού προληπτικά δεν έχει κανένα νόημα -
echo καρδιάς[b][/b]
Αυτο ειναι που γινεται με καποια ραδιενεργο ουσια ,αν ναι ειναι επωδυνο κ ποσο αξιοπιστο ??????μου το εχουν προτεινει ,οχι γιατι εχω καποιο προβλημα αλλα πεφτω σε κρυα νερα κ πολλες φορες χωρις στολη
-
όχι, είναι μια εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη εξέταση εξέταση, διάρκειας περίπου 10 min, συνήθως
δείχνει την ανατομία και λειτουργικότητα της καρδιάς (πόσο καλά λειτουργεί σαν αντλία, χονδρικά), αλλά όχι την κατάσταση των στεφανιαίων αγγείων
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες