-
αυτό με την επιστροφή υγρών στον οισοφάγο το παθαίνω κ γω όταν έχει κάτσει βαρύ το φαγητό και θες να ρευτείς αλλά τελικά ανεβαίνουν υγρά. πχ σήμερα το έπαθα με φασολάδα ντόινγκ! θα βάλω καμιά βαλβίδα μη επιστροφής
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτό με την επιστροφή υγρών στον οισοφάγο το παθαίνω κ γω όταν έχει κάτσει βαρύ το φαγητό και θες να ρευτείς αλλά τελικά ανεβαίνουν υγρά. πχ σήμερα το έπαθα με φασολάδα ντόινγκ! θα βάλω καμιά βαλβίδα μη επιστροφήςενιωσες λαδιλα ?????βαζεις περισσοτερο λαδι απο οσο χρειαζεται κ ελεγξε την ποιοτητα του λαδιου που χρησιμοποιεις
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν χάσεις μερικά κιλά θα ξεχάσεις την παλινδρόμηση.
νεα guidelines από το 4τφ
Έχεις την άδειά μου να προχωρήσεις σε κλινική έρευνα και να το αποδείξεις.
-
τι είναι ο φυσίατρος; είδα μια τέτοια πινακίδα σήμερα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι είναι ο φυσίατρος; είδα μια τέτοια πινακίδα σήμεραΑχρειαστος να σου ειναι εκτος κ χρειαζεσαι αποκατασταση Συνηθως εκει καταφευγει καποιος ,οταν μετα απο ατυχημα παρουσιαζει κινητικα προβληματα .Γιατρος ειναι κ δεν εχει σχεση με τον φυσικοθεραπευτη ,μαλλον σχεση εχει αλλα δεν ειναι το ιδιο .
Αυτα μου ειπε ενας που γνωρισα σε μια εκδρομη
-
ολλανδικών περιπετειών συνέχεια
Είχα πάει στο γιατρό πριν από καμιά βδομάδα, γιατί είχα φάει μια αγκωνιά στα πλευρά και δεν μπορούσα να ανασάνω. Φοβήθηκα μήπως είχα σπάσει τπτ, τελικά όλα κομπλέ. Τη ρωτάω λοιπόν, έχω ένα δερματολογικό στις πατούσες, μπορείτε να το κοιτάξετε? Τσεκάρει, μου λέει δε ξέρω τί έχεις αλλά δεν είναι σοβαρό
λέω δεν το χοντραίνω, θα μου πεί ότι μαλακίζομαι με τις πατούσες αμα ρωτήσω τπτ άλλο και φεύγω.
Ε, έβγαλα μια φωτό, την στειλα με μέλι στον μπάρμπα μου και τελικά είναι μυρμηγκιά -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τσεκάρει, μου λέει δε ξέρω τί έχεις αλλά δεν είναι σοβαρόκαλά σε είπε
(χωρίς πλάκα, καθώς οι περισσότερες δερματολογικές παπαριές δεν είναι σοβαρές ) -
Έπαιξες ξύλο με τον ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τσεκάρει, μου λέει δε ξέρω τί έχεις αλλά δεν είναι σοβαρό
καλά σε είπε
(χωρίς πλάκα, καθώς οι περισσότερες δερματολογικές παπαριές δεν είναι σοβαρές )συναδελφική αλληλεγγύη
-
Τσεκάρει, μου λέει δε ξέρω τί έχεις αλλά δεν είναι σοβαρό
καλά σε είπε
(χωρίς πλάκα, καθώς οι περισσότερες δερματολογικές παπαριές δεν είναι σοβαρές )συναδελφική αλληλεγγύη
κανονικά έπρεπε να σε δώσει και μια μαγική αλοιφή, απ αυτές που τα χουν όλα (αντιμικροβιακό, αντιμηκυτιασικό και αντιισταμικό) και να σε στείλει στην ευχή του μεγάλου μανιτού
-
ολλανδικών περιπετειών συνέχειαΕίχα πάει στο γιατρό πριν από καμιά βδομάδα, γιατί είχα φάει μια αγκωνιά στα πλευρά και δεν μπορούσα να ανασάνω. Φοβήθηκα μήπως είχα σπάσει τπτ, τελικά όλα κομπλέ. Τη ρωτάω λοιπόν, έχω ένα δερματολογικό στις πατούσες, μπορείτε να το κοιτάξετε? Τσεκάρει, μου λέει δε ξέρω τί έχεις αλλά δεν είναι σοβαρό
λέω δεν το χοντραίνω, θα μου πεί ότι μαλακίζομαι με τις πατούσες αμα ρωτήσω τπτ άλλο και φεύγω.
Ε, έβγαλα μια φωτό, την στειλα με μέλι στον μπάρμπα μου και τελικά είναι μυρμηγκιάΗ εκδίκηση του απατημένου γκόμενου;;;
-
εγώ της είπα ότι την έφαγα στο μπάσκετ πάντως
-
εγώ της είπα ότι την έφαγα στο μπάσκετ πάντωςτην άλλη που της είπες ότι την έφαγες; Στις μουσικές καρέκλες;
-
2 ερωτησούλες: 19χρονη 'φίλη' έχει καθυστέρηση στη περίοδο της.
Νομίζω οτι έχει αργήσει ήδη 2 βδομάδες, τη Κυριακή μου είπε οτι έκανε τεστ (προφανώς αρνητικό), υποθέτω οτι είχε περάσει η πρώτη βδομάδα. Η περίοδος της γενικά είναι ότι να'ναι, πριν 5 μήνες είχε περίοδο για 2 βδομάδες ή κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω οτι δεν είναι εγκυμοσύνη γιατί προφυλακτικό δεν έχει σπάσει ποτέ, και τον τελευταίο μήνα (τουλάχιστον) δεν τελειώνω μέσα της.- Επειδή είναι πρωτοετό από επαρχία, και εγώ είμαι αγοράκι, που να πάει να κοιταχτεί;
Επειδή πρώτη φορά μου προκύπτει τέτοια κατάσταση, σε περίπτωση που γαμ** ο Δίας πατόκορφα, που θα πάμε για να το τακτοποιήσουμε; Πόσο θα κοστίσει; Επιπλοκές, πράγματα που πρέπει να ξέρω;
Διαβατήριο έχω, δε ξέρω αν η Βραζιλία θέλει βίζα...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
2 ερωτησούλες: 19χρονη 'φίλη' έχει καθυστέρηση στη περίοδο της.
Νομίζω οτι έχει αργήσει ήδη 2 βδομάδες, τη Κυριακή μου είπε οτι έκανε τεστ (προφανώς αρνητικό), υποθέτω οτι είχε περάσει η πρώτη βδομάδα. Η περίοδος της γενικά είναι ότι να'ναι, πριν 5 μήνες είχε περίοδο για 2 βδομάδες ή κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω οτι δεν είναι εγκυμοσύνη γιατί προφυλακτικό δεν έχει σπάσει ποτέ, και τον τελευταίο μήνα (τουλάχιστον) δεν τελειώνω μέσα της.- Επειδή είναι πρωτοετό από επαρχία, και εγώ είμαι αγοράκι, που να πάει να κοιταχτεί;
Επειδή πρώτη φορά μου προκύπτει τέτοια κατάσταση, σε περίπτωση που γαμ** ο Δίας πατόκορφα, που θα πάμε για να το τακτοποιήσουμε; Πόσο θα κοστίσει; Επιπλοκές, πράγματα που πρέπει να ξέρω;
Διαβατήριο έχω, δε ξέρω αν η Βραζιλία θέλει βίζα...
Προπαντων ψυχραιμια κ οχι πανικος .Κατα 99,9% προκειται για καθυστερηση κ ενα δευτερο τεστ επιβαλεται για να ηρεμησετε κ να μην κανετε ασκοπες ενεργειες .
Απο κλινικες η Αθηνα αλλο τιποτα που τις επισκεπτονται καθημερινα μεγαλος αριθμος απροσεκτα νεαρα ζευγαριαΤην περιπτωση να μπλοφαρει για να δει αντιδρασεις την εχουμε αποκλεισει
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Προπαντων ψυχραιμια κ οχι πανικος .Κατα 99,9% προκειται για καθυστερηση κ ενα δευτερο τεστ επιβαλεται για να ηρεμησετε κ να μην κανετε ασκοπες ενεργειες .
Απο κλινικες η Αθηνα αλλο τιποτα που τις επισκεπτονται καθημερινα μεγαλος αριθμος απροσεκτα νεαρα ζευγαριαΤην περιπτωση να μπλοφαρει για να δει αντιδρασεις την εχουμε αποκλεισει
Θεωρητικά τελείως, μιας και αμφιβάλλω οτι θα'χουμε πράγματι πρόβλημα, που θα πήγαινα κ πόσο θα μου κόστιζε;
Δεν ξέρω καθόλου από δαύτα, είμαι παρανοϊκά προσεκτικός σ'αυτό το θέμα. Μια φίλη είχε τέτοιο θέμα (με άλλον) πριν από 5-6 χρόνια, αλλά δε ξέρω τι έκανε/που πήγε.
Τη περίπτωση να μπλοφάρει δεν τη λαμβάνω υπόψη μου γιατί δε τα'χουμε, οπότε ποιός ο σκοπός της;
Να τσεκάρει τα crisis management skillz μου; -
festonero κρατα τη ψυχραιμια σου, ετοιμο σε βλεπω να φυγεις για αρουμπα...
1002 πραγματα μπορει να ειναι που να επηρεαζουν τη περιοδο, απο αγχος εως αλλα θεματα υγειας, δεν ειναι στανταρ οτι συνεβη το μοιραιο...
-
Kατ'αρχάς πρέπει να ξανακάνει τεστ εγκυμοσύνης (πάρε το διπλό που πουλάνε τα φαρμακεία, μη τρέχετε συνέχεια). Κατά δεύτερον, αν χρησιμοποιεί χάπια (αντισύλληψης) ίσως έχει διαταραχθεί ο κύκλος της, εκτός αν έχει γενικά πολύ άγχος ή πέρασε κάποια ίωση αυτόν τον καιρό.
Το καλύτερο θα είναι να πάΤΕ σε έναν γυναικολόγο, αυτός θα σας πει τα περαιτέρω. Αν, ω μη γένειτω, είναι έγγυος, να ενημερώσετε 100% τους δικούς της. Μη κάνετε καμιά βλακεία, το ότι είναι ενήλικη δε σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι να'ναι τη ζωή της.
Good luck, όχι άγχος και όχι βιαστικές κινήσεις (χάπια, κτλ).
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Kατ'αρχάς πρέπει να ξανακάνει τεστ εγκυμοσύνης (πάρε το διπλό που πουλάνε τα φαρμακεία, μη τρέχετε συνέχεια). Κατά δεύτερον, αν χρησιμοποιεί χάπια (αντισύλληψης) ίσως έχει διαταραχθεί ο κύκλος της, εκτός αν έχει γενικά πολύ άγχος ή πέρασε κάποια ίωση αυτόν τον καιρό.Το καλύτερο θα είναι να πάΤΕ σε έναν γυναικολόγο, αυτός θα σας πει τα περαιτέρω.** Αν, ω μη γένειτω, είναι έγγυος, να ενημερώσετε 100% τους δικούς της**. Μη κάνετε καμιά βλακεία, το ότι είναι ενήλικη δε σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι να'ναι τη ζωή της.
Good luck, όχι άγχος και όχι βιαστικές κινήσεις (χάπια, κτλ).
για ποιό λόγο, και μάλιστα 100% ?
είναι ενήλικη και θα κάνει Ο,ΤΙ θέλει στη ζωή της, αν δλδ οι γονείς της είανι τπτ θεούσοι θα πρέπει να βάλει κι άλλα προβλήματα στο κεφάλι της? -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Θεωρητικά τελείως, μιας και αμφιβάλλω οτι θα'χουμε πράγματι πρόβλημα, που θα πήγαινα κ πόσο θα μου κόστιζε;
Δεν ξέρω καθόλου από δαύτα, είμαι παρανοϊκά προσεκτικός σ'αυτό το θέμα. Μια φίλη είχε τέτοιο θέμα (με άλλον) πριν από 5-6 χρόνια, αλλά δε ξέρω τι έκανε/που πήγε.
Τη περίπτωση να μπλοφάρει δεν τη λαμβάνω υπόψη μου γιατί δε τα'χουμε, οπότε ποιός ο σκοπός της;
Να τσεκάρει τα crisis management skillz μου;Το ΜΗΤΕΡΑ κ ΙΑΣΩ ειναι καλες επιλογες ,απο τιμες δεν μπορω να ρισκαρω ,το χιλιαρικο παντως δεν το γλυτωνεις
Η επεμβαση κ η ολη διαδικασια (να φυγει η ναρκωση ) δεν κρατα 2 ωρες κ φευγετε ξαλαφρωμενοι για το σπιτι σας .
Στην περιπτωση που δεν εχετε γιατρο ,μπορειτε να επισκεφτειτε μια απο τις κλινικες κ να ζητησετε στη ρεσεψιον ραντεβου η με ενα τηλεφωνημα ,εννοειται οτι στο τηλεφωνο μιλαμε για εξεταση απλη .
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες