-
Καλα τι σχεση εχουν τα τροχαια ατυχηματα με τα εγκληματα
-
Σημασια εχει οτι σε ΤΑΠΕΙΝΩΣΑ και σε ΞΕΦΤΥΛΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ οποτε ο,τι και να λες σου βαραω την 4αρα και ληγει το πανηγυρι. Αν φαω 8 επισης απο την τσελσι εσυ θα μπορουσες να φας:8=4=12 μπαλακια.Αυτη ειναι η διαφορα μας.
Ξέρεις κάτι τέτοιο θα είπε και ο μακαρίτης στο άλλο το πρεζόνι και έτσι κατέληξε μακαρίτης.
Για να μη χαλάτε σάλιο πάντως ακόμα και εγώ που δεν πολυπαρακολουθώ κλωτσοπατινάδα έχω υπόψη μου τι ισχύει.
Στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός μετά από κάποια χρόνια αδιαφορίας της διοίκησης του και μετά από πειραματισμούς του Τζίγγερ επιπέδου 'πίνω μπάφους και παίζω προ' πάει να φτάσει το γαύρο αλλά φαίνεται ότι έχει ακόμα καρβέλια για να μπορεί να τον υποτιμήσει όπως φαίνεται ότι έκανε χτες.
Στο μπάσκετ ο γαύρος το παλεύει έντιμα και αξιόλογα αλλά έχει απεναντί του μια πόρτα ασφαλείας που ακούει στο όνομα Ομπράντοβιτς και ένα πορτοφόλι στο όνομα Γιαννακόπουλος, οπότε και εκεί έχει μέλλον το πράγμα μέχρι να δει χαρά. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Καλα τι σχεση εχουν τα τροχαια ατυχηματα με τα εγκληματαΜονο στο οτι εχουν να κανουν να με το χαμο της ανθρωπινης ζωης.Εχει περισσοτερη σημασια ο τροπος με τον οποιο χαθηκε η ανθρωπινη ζωη ή αυτη καθεαυτη; Αν μας αγκιζει 10 φορες το ενα μας αγκιζει 10 φορες και το αλλο.Αλλιως εχουμε προβλημα.Κατανοητο τωρα;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
νταξει ειναι φανερο πως η μαλακια εδω μεσα πεφτει συννεφο, τουλαχιστον για μερικους. Αλλο πραγμα η καζουρα μαγκες και αλλο η βλακωδης κακοειθεια και το να μην μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι. Μετα μην απορειτε γιατι εχουμε νεκρους φιλοπουλους και σπασμενα κεφαλιαΤα χαλια μου παντως τα ξερω σκυε. Εσεις ομως δεν βλεπετε τα δικα σας, και οταν σας τα εμφανιζουν κοιτατε αλλου και τα βαζετε με αυτον που σας τα ειπε. Κλασσικη νοημοσυνη προβατου οπαδου-γαβρου, αν θες να απαντησω αναλογα
Καλω τους μοντς να βαλουνε λιγο ταξη, πριν το τοπικ γινει μπουρδελο
Τελικά, είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουμε άσχημα!
Έχεις δίκιο. Άλλο η καζούρα, άλλο το κόλλημα και άλλο η κακοηθεια. Αλλά...
Όπως έχουμε πει επανειλλημένα, ο καθένας μας κρίνεται από αυτά που μπορεί ελεύθερα να γράφει.
Μην ζητάς επεμβάσεις εκεί που δεν μπορούν να γίνουν. Τάξη να μπεί σε τι? Μπορεί κανείς να υποδείξει σε κάποιον τι θα γράψει? Οχι. Και ξέρεις και γιατί!
Ηρέμησε λοιπόν. Αγνόησε αυτά που σε ενοχλούν(γιατί αν σε ενοχλούν σημαίνει ότι τους δίνεις και σημασία! ) και απάντησε σε αυτά που θεωρείς εσύ σοβαρά.Απλό είναι. Σαν το ποδήλατο. Απλά τρώς μερικές τούμπες!
-
Πάσχο, καλό είναι που και που να ξεφλοκιάζεις.. εντελώς φιλικά.
-
Τουλάχιστον ρε φίλοι γαύροι στρώστε λίγο τον πωπό σας να κάνετε κανά μοντάζ, κανά φώτοσοπ με τσιτάτα για να γελάσουμε και μην πάτε να πείσετε τον άλλο ότι είναι ελέφαντας και άρα πρέπει κολήσει και προβοσκίδα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάσχο, καλό είναι που και που να ξεφλοκιάζεις.. εντελώς φιλικά.Να μου λειπει.ξαναειπα και χτες οτι υποδειξεις δεν δεχομαι ουτε φιλικα ουτε εχθρικα.Συμβουλες αν θελω ζηταω αλλιως ουτε απο σενα θυμαμαι να ζητησα.Επομενως,αρπα την 4αρα σου τωρα και αλαργα.
Υγ:μια λεξη που χρησιμοποιεις ειναι κλασσικο clopyright απο μενα..
-
Το χοντρύνατε ανεπίτρεπτα και για κάτι που δεν αξίζει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το χοντρύνατε ανεπίτρεπτα και για κάτι που δεν αξίζει.Δικιο εχεις.. Εδω ζητανε μονοι τους οι βαζελοι να κλειδωθει μιας και επιτελους αναγνωριζουν την ανωτεροτητα της 4αρας..
Εγω το ειχα πει απο την πρωτη στιγμη χτες οτι μπορει πλεον το θεμα να κλειδωθει.. -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
νταξει ειναι φανερο πως η μαλακια εδω μεσα πεφτει συννεφο, τουλαχιστον για μερικους.χτυπα ανελεητα! εισαι πικραμενος και το σεβομαι
Αλλο πραγμα η καζουρα μαγκες και αλλο η βλακωδης κακοειθεια και το να μην μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι.
ντα ιντα'ναι μωρε το ποδοσφαιρο που θες να μιλησουμε και 'σαν ανθρωποι';
μηπως θελετε να σας μιλαμε και στον πληθυντικο ω γερον σεβασμιοτατε;Μετα μην απορειτε γιατι εχουμε νεκρους φιλοπουλους και σπασμενα κεφαλια
ε ναι, εμεις φταιμε που ορισμενοι πυροβολημενοι πανε και σφαζονται για ομαδες
Τα χαλια μου παντως τα ξερω σκυε. Εσεις ομως δεν βλεπετε τα δικα σας, και οταν σας τα εμφανιζουν κοιτατε αλλου και τα βαζετε με αυτον που σας τα ειπε. Κλασσικη νοημοσυνη προβατου οπαδου-γαβρου, αν θες να απαντησω αναλογα
προσπαθουμε να τα δουμε, αλλα οι 4αρες δεν μας αφηνουν
Καλω τους μοντς να βαλουνε λιγο ταξη, πριν το τοπικ γινει μπουρδελο
αμα δεν μπορεις να αντεξεις την πλακα χτυπα καμια σοδα μπζηλε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάσχο, καλό είναι που και που να ξεφλοκιάζεις.. εντελώς φιλικά.αντικειμενικοτητα(mode on)
Ρε το ποδοσφαιρο ειναι χαρα. Δεν χρειαζεται να μαλλωνουμε.... αντικειμενικοτητα(mode off)Ρε βαζελια δεν σας χαλασε η 4αρα. Δεν μας εδωσε και πεναλτυ στο 4-0 και η μοναδικη φαση που κανατε προερχεται απο φαουλ.
Επισης bagus εσυ μην τολμησεις και μιλησεις. Ξερεις καλα εσυ απο διασυρμους. 6αρες,4αρες κ.τ.λ.
Πηγαινε στο δωματιακι της original και στο φορουμ της Αεκ και ΑΤΣΑΛΩΣΟΥ -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
KaragouniS
κανένας δεν έχει ευγενείς σκοπούς όταν ανακατεύεται με κάτι που εμπλέκονται χρήματα!Ο Βγενόπουλος θέλει ΚΑΙ μια ομάδα. Γνωρίζει ακριβώς ότι είναι ένας εξαιρετικό εργαλείο πίεσης.
Και, φυσικά, θέλει να διώξει τους Βαρδινογιάννηδες. Νομίζεις ότι οι Βαρδινογιανναίοι θα δεχθούν ποτέ να έχουν ένα συνεταίρο στο δικό τους μαγαζί? Τι τους πέρασες? ΟΤΕ?
Μάλλον για άλλους λόγους είναι εξαιρετική κίνηση η απόκτηση ομάδας...
Γιατί τις χαρακτηρίζουν άραγε ως 'πλυντήρια'...;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μονο στο οτι εχουν να κανουν να με το χαμο της ανθρωπινης ζωης.Εχει περισσοτερη σημασια ο τροπος με τον οποιο χαθηκε η ανθρωπινη ζωη ή αυτη καθεαυτη; Αν μας αγκιζει 10 φορες το ενα μας αγκιζει 10 φορες και το αλλο.Αλλιως εχουμε προβλημα.Κατανοητο τωρα;
Φυσικα και μας αγγιζει η καθε ψυχη που χανεται.Το να δινει ομως ολη την υπαρξη του καποιος πιστευοντας σαν θρησκεια στο απολυτο τιποτα(βλεπε supaleague του κωλου)και εν τελει να πεθαινει γιαυτο ειναι τουλαχιστον τραγικο
Αν μονο οι μισοι απο αυτους ξοδευαν ενα μερος της ενεργειας που κατασπαταλουν στα γηπεδα-μαντρια της kolos-league, και σε αλλους τομεις ,οπως πχ τα τροχαια..... -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Μονο στο οτι εχουν να κανουν να με το χαμο της ανθρωπινης ζωης.Εχει περισσοτερη σημασια ο τροπος με τον οποιο χαθηκε η ανθρωπινη ζωη ή αυτη καθεαυτη; Αν μας αγκιζει 10 φορες το ενα μας αγκιζει 10 φορες και το αλλο.Αλλιως εχουμε προβλημα.Κατανοητο τωρα;
Φυσικα και μας αγγιζει η καθε ψυχη που χανεται.Το να δινει ομως ολη την υπαρξη του καποιος πιστευοντας σαν θρησκεια στο απολυτο τιποτα(βλεπε supaleague του κωλου)και εν τελει να πεθαινει γιαυτο ειναι τουλαχιστον τραγικο
Αν μονο οι μισοι απο αυτους ξοδευαν ενα μερος της ενεργειας που κατασπαταλουν στα γηπεδα-μαντρια της kolos-league, και σε αλλους τομεις ,οπως πχ τα τροχαια.....Δε συμφωνω γιατι δινει ολη του την ψυχη για κατι που αγαπαει ΑΥΤΟΣ.Δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις κι εσυ.Εσυ μπορει να αγαπας το ΣΚΙ πχ ενω αυτος να το σιχαινεται κι ομως εσυ εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παθεις κατι (λεμε τωρα,χτυπα ξυλο).Και το παιδι χτες,δεν ειπανε οτι ηρθε σε συμπλοκη με βαζελους.Του την επεσαν αυτοι και δεν μπορεσε να αντιδρασει.Ωραια το ιδιο μπορει να γινοταν και με σενα αν σου αρεσε το σκι και σε καποιον τρελο οχι και ερχοταν να σε μαχαιρωσει... Καταλαβαινεις τι θελω να πω.
-
Αλλο αγαπαω μια ομαδα και την υποστηριζω και αλλο την κανω σκοπο της ζωης μου και φτανω στα ακρα για αυτην,εχει καποια διαφορα πιστευω.
-
Nαι, τι σχέση έχει το παραπάνω με ό,τι χαβαλέ κάνουμε εδώ μέσα;
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αλλο αγαπαω μια ομαδα και την υποστηριζω και αλλο την κανω σκοπο της ζωης μου και φτανω στα ακρα για αυτην,εχει καποια διαφορα πιστευω.γυρναμε σε καταστασεις 1980...ειχαν χαλαρωσει καπως τα πραγματα αλλα με τη πικρα που υπαρχει στη κοινωνια (και εδω μεσα) παμε παλι σε ακραια πραγματα....
εκεινη η εργαρα το 'χουλιγκανς' ξαναγινε επικαιρο...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Nαι, τι σχέση έχει το παραπάνω με ό,τι χαβαλέ κάνουμε εδώ μέσα;Εγω γιατι δεν βλεπω χαβαλε ,τουλαχιστον αλλαξτε την ονομασια του forum απο superleague σε βαζελους vs γαυρους να ξερουμε και μεις οι αμαθεις να μην μπαινουμε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
πανέμορφο γκολ φάγαμε...
δεν μας άξιζε τέτοια ήττα...κρίμα για τα παιδιάΣυμφωνώ. Δεν ήταν για 4 γκολ σήμερα ο ΠΑΟ. Πράγματι το γκόλ του Νούνιες ήταν εκπληκτικό. Σήμερα είδαμε δύο από τα καλύτερα γκολ της σεζόν!
Έπρεπε να φάει και άλλα ή το λες επειδή όπου να ' ναι ερχόμαστε στην Ν. Φιλαδε....άκυρο δεν έχετε γήπεδο....στο ΟΑΚΑ ;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ρε παιδια πειτε μου για την ταριφα.Γιατι μερικοι που ξερουν μπαλα λενε οτι ο Βαο μας παιζει.
Ε ρε γλεντια...
Μα που θα σταματησει αραγε;
Το κιντ δε βλεπω και ανησυχω..
Πάσχο, πριν πετάξεις σποντούλες, κοίταξε να μάθεις να συζητάς.
Ο ΠΑΟ σας παίζει. Αν δεν το βλέπεις, δεν είναι περίεργο. Σιγά σιγά θα μάθεις.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, παίδες. Αν χάσεις γκόλ, θα φας γκόλ!
Εις επιστροφιν.Οπου παναθηναϊκος βελτε Ολυμπιακος κυριε κουκ
Κι επειδη ειστε μεγαλος ανθρωπος και δεν εχετε μαθει ακομα απο μπαλα δυστυχως,ας σας πω εγω οτι οταν το σκορ γραφει 4-0 στο 80 δε νομιζω αυτος με το 0 να παιζει καλυτερα.Εις επιστροφιν λοιπον και ευχαριστω..
Τον μαιο το ταμειο φιλτατε
Τοτε να σε δωΠάλι να με δεις ; 11 χρόνια με βλέπεις.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--