-
Και θα με αφήσεις να τους αντιμετωπίζω μόνος μου με τον dirtulio και τον Vasilaki ρε Πορτομπάγκους?!
-
Θα προσπαθησω Νικο να μην γραφω σε αυτο το τοπικ απο του χρονου...Το εχω πει και παλαιοτερα αυτο κ δεν μπορεσα τελικα να το κανω,ελπιζω του χρονου να τα καταφερω ομως.
Βαρεθηκα να διαβαζω καφριλες.Καλη η πλακα μεχρις ενος σημειου,αλλα οταν σοβαρευει το θεμα,βγαινουν στην επιφανεια αλλα πραγματα και εκει ναι εχω προβλημα...
-
Αμα φυγεις εσυ θα φυγω κι εγω και δε λεει...
-
ΕΝΣΤΑΣΗ ! ! !
-
άμα φύγετε όλοι.......
εγώ με ποιόν θα τσακώνομαι...... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα προσπαθησω Νικο να μην γραφω σε αυτο το τοπικ απο του χρονου...Το εχω πει και παλαιοτερα αυτο κ δεν μπορεσα τελικα να το κανω,ελπιζω του χρονου να τα καταφερω ομως.Βαρεθηκα να διαβαζω καφριλες.Καλη η πλακα μεχρις ενος σημειου,αλλα οταν σοβαρευει το θεμα,βγαινουν στην επιφανεια αλλα πραγματα και εκει ναι εχω προβλημα...
Ελα την 4αρα σου και αλατι και εσυ
Θα τα λεμε στο φορουμ της Αεκ
-
Ρε σεις,πηγαν λεει στην παιανια και στους θρακομακεδονες,εκαναν ελεγχο,πηγαν και στου ρεντη αλλα ηταν αδειο γιατι ο οσφπ ειχε προπονηση στις 6 το απογευμα.. Καλα τοσο μακακες ηταν αυτοι οι ελεγκτες ή μηπως 'αναβληθηκε' η προπονηση για το απογευμα; Α ρε Τζολε,μην τυχον και σου παρουν ουρα τη βαψαμε..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα προσπαθησω Νικο να μην γραφω σε αυτο το τοπικ απο του χρονου...Το εχω πει και παλαιοτερα αυτο κ δεν μπορεσα τελικα να το κανω,ελπιζω του χρονου να τα καταφερω ομως.Βαρεθηκα να διαβαζω καφριλες.Καλη η πλακα μεχρις ενος σημειου,αλλα οταν σοβαρευει το θεμα,βγαινουν στην επιφανεια αλλα πραγματα και εκει ναι εχω προβλημα...
Άμα παρεξηγήθηκες ( αλλά πραγματικά όμως ) τότε το κόβω μαχαίρι. Άντε ενίοτε να λέω την ΑΕΚ , ΑΕ , όπως άλλωστε την είχε πει και ο kouk που δεν μπορείς να του πεις ότι είναι ΑντιΑΕτζής...
-
Θα ήθελα τον Σεϊταρίδη , εάν είναι υγιής , στην ομάδα...
-
Όχι τον Σεϊταρίδη, από τότε που κονομήθηκε με τη μεταγραφή στο εξωτερικό, δεν παίζει καθόλου. Όλοι τον σούταραν.
-
Από τον ΠΑΟ ακόμα είχε σταματήσει να παίζει. Πιο μονοδιάστατο παίκτη δεν έχω ξαναδεί. Του έφεξε κι αυτου με το Euro και έκανε και καλά όνομα. Και φυσικά σπεύσαμε να τον αντικαταστήσουμε με τον κλώνο του τον Βυντρα που είναι ακόμα πιο μονοδιάστατος (καθολουδιάστατος δηλαδη).Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα η κάτι - σαν - σέντρα, η γνωστή κι ως σέντρα για τα φίδια [περιφρ. σέντρα που είναι τόσο χαμηλή που μόνο ένα φίδι θα έπιανε κεφαλιά] .
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Από τον ΠΑΟ ακόμα είχε σταματήσει να παίζει. Πιο μονοδιάστατο παίκτη δεν έχω ξαναδεί. Του έφεξε κι αυτου με το Euro και έκανε και καλά όνομα. Και φυσικά σπεύσαμε να τον αντικαταστήσουμε με τον κλώνο του τον Βυντρα που είναι ακόμα πιο μονοδιάστατος (καθολουδιάστατος δηλαδη).Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα η κάτι - σαν - σέντρα, η γνωστή κι ως σέντρα για τα φίδια [περιφρ. σέντρα που είναι τόσο χαμηλή που μόνο ένα φίδι θα έπιανε κεφαλιά] .Η ο Tevez. (βλ. Man utd - Roma χθες)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αρχικά, Ακροπόλεως στην Κοκκινιά, μετά Σερρών στον Κορυδαλλό!Και έγινες... ΑΕΚ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αρχικά, Ακροπόλεως στην Κοκκινιά, μετά Σερρών στον Κορυδαλλό!
Και έγινες... ΑΕΚ???
Ξεκίνησε από Κοκκινιά ( αν και η Ακροπόλεως , τουλάχιστον αυτήν που ξέρω εγώ στη Νίκαια είναι στην Χαλκηδώνα ) μέσα στα προσφυγικά. Πολλοί τότε έγιναν ΑΕΚ. Ο αδερφός της μητέρας μου και ο πατέρας της , γέννημα θρέμα Πειραιώτες , είναι ( ήταν για τον παππού μου ) ΑΕΚτζήδες.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Αρχικά, Ακροπόλεως στην Κοκκινιά, μετά Σερρών στον Κορυδαλλό!
Και έγινες... ΑΕΚ???
Ξεκίνησε από Κοκκινιά ( αν και η Ακροπόλεως , τουλάχιστον αυτήν που ξέρω εγώ στη Νίκαια είναι στην Χαλκηδώνα ) μέσα στα προσφυγικά. Πολλοί τότε έγιναν ΑΕΚ. Ο αδερφός της μητέρας μου και ο πατέρας της , γέννημα θρέμα Πειραιώτες , είναι ( ήταν για τον παππού μου ) ΑΕΚτζήδες.
Η Ακροπόλεως που έμενα εγώ είναι κοντά στον Εθνικό Κήπο, προς Δραπετσώνα.
Και ναι, Κρουζενμπόϊλερ! Οι πρόσφυγες ΑΕΚάρα υποστήριζαν!!!
-
Άρα Χαλκηδώνα...
-
Κοκκινιά ήταν Γιώργο....
Έχω φύγει πριν 38 χρόνια από εκεί. Μπορεί να κάνω λάθος στο πόσο κοντά ήταν ο Εθνικός κήπος. Πάντως ηταν παράλληλος του δρόμου που πήγαινε για Δραπετσώνα ή Σαλαμίνα...
-
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τυπικός στο «whereabout», υποστηρίζει το ΕΣΚΑΝ
Τι λένε οι φυλλάδες; Πού κατουράει ο Τζόλε και δε θέλει να τον βλέπουνε;
Όχι πως τρέχει τίποτα, αλλά, Μπάγκους, δε πα να κάνεις καμμιά ένσταση, να πάρουμε κάνα βαθμό...Τώρα που βρήκαμε παπά... (λέγε με ΕΣΚΑΝ)
-
Ο Ολυμπιακος ειπαμε ειχε προπονηση στις 18:00 και ειχε ανεβει η αλλαγη προγραμματος στο σαιτ του Ολυμπιακου μια μερα πριν... Αν κανει ενσταση το αεκακι για τον τζολε κι αυτα που παιρνει θα κανουμε κι εμεις για τον Ριβαλντο και τα κιλα αναβολικων που παιρνει για να μενει ορθιος μετα το 20..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Ολυμπιακος ειπαμε ειχε προπονηση στις 18:00 και ειχε ανεβει η αλλαγη προγραμματος στο σαιτ του Ολυμπιακου μια μερα πριν... Αν κανει ενσταση το αεκακι για τον τζολε κι αυτα που παιρνει θα κανουμε κι εμεις για τον Ριβαλντο και τα κιλα αναβολικων που παιρνει για να μενει ορθιος μετα το 20..Έτοιμοι είσαστε μόλις σας πούνε μια κουβέντα... Πανικός...!
Μπάγκους, άκυρο η ένσταση... Μη τρέχεις τέτοια ώρα...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--