-
Ρε πεσέιρο δε μας χεζεις επιτελους ;;;;;
ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΤΣΟ;;;;;;;;;;;;;;
Κατα τα αλλα ο παμποριδης βρισκει και τα κανει μαγκες. οσο ειναι ο παπαρας ο τζιγκερ στο τιμονι τετοια θα βλεπουμε και χειροτερα. το αεκακι ηταν για γελια. η ομαδα με εκι και μανουτσο μεσα θα εβαζε αλλα τρια γκολ.μπραβο στον ποστιγκα για το δυσκολο γκολ που εβαλε. ελπιζω να παρει πανω του και να ξανασκοραρει ΣΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Το πρωταθλημα μαλλον τελειωσε. -
balo θα τον στειλουν τον πεσείρο οι γραφιαδες και αντε μετα να βρεις καλυτερο προπονητη γιατι με αυτους τους κουτσους που εχουμε για σεντερ φορ μια χαρα ειμαστε στην πρωτη θεση.
μηπως την ψωνισαμε λιγακι? να διωξουμε τον πεσεηρο να παρουμε τον μουρινιο?
ο μανουτσο μαλλον θα παιξει την τεταρτη
και χωρις πεσεηρο ουτε μανουτσο , ουτε ποστιγκα ουτε τον μικρο τον χαφ θα ειχαμε
-
Το ματς ηταν τελικος για την ΑΕΚ,δυστυχως δεν τα καταφερε,συνεπως βγαινει off διεκδικησης πρωταθληματος κ του χρονου να'μαστε καλα κτλ κτλ.
Δικαιο μαλλον το αποτελεσμα,το πεναλτυ δεν το εχω δει,απο τους φιλους που με πηραν τηλ,οι μισοι ελεγαν πως ηταν κ οι αλλοι οτι δεν ηταν.Στο sportfm ελεγαν οτι δεν ηταν.
Τεσπα.Πρωταθλημα στη Παιανια φετος,αφου εχει ευκολο προγραμμα κ δεν προκειται να αυτοκτονησει στα εναπομειναντα 8 ματς.
-
κάτσε ρε αδερφε...ο μανουτσο ηρθε σε τρομερη αγωνιστική κατασταση απο το κοπα αφρικα, οκ; με ρειντζερς εξω, κερκιδα. με ρειντζερς μεσα κερκιδα, στο πρωταθλημα τρια τεσσερα ματς, κερκιδα. και ο δανεισμος του ληγει σε δυο μηνες!!!!!!!ειμαστε σοβαροι;;;;;και μιλαμε για τρομερο σεντερ φορ ετσι, οχι κανα τυχαιο παιχτη. εχω αδικο ρε φουστη μου;;;
-
Ρε μιλάτε βάζελοι κ γαύροι?!!!! Ο ένας παίρνει πέναλτι στο 93 με την Καλαμαριά κ ο άλλος όταν χάνει ξαναπαίζει!!!!!
Ρε άντε σκύψτε το κεφάλι κάτω κ οι δύο που έχετε ακόμα γλώσσα κ την βγάζετε!!!!! Εμείς καταγγέλουμε την διαιτησία ακόμα κ όταν ευνοούμαστε. Κ είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε (βλέπε Ηρακλής). Εσείς οι βάζελοι ζητήστε κ άλλο πέναλτι στο 93 σε καμία ομαδάρα όπως η Καλαμαριά άντε κλείστε το στόμα...
P.S. Το ανέκδοτο της ημέρας - Μήτσου: Ο παναθηναικός θα πάρει το πρωτάθλημα κ ας μήν το θέλουν κάποιοι!!!!!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
κάτσε ρε αδερφε...ο μανουτσο ηρθε σε τρομερη αγωνιστική κατασταση απο το κοπα αφρικα, οκ; με ρειντζερς εξω, κερκιδα. με ρειντζερς μεσα κερκιδα, στο πρωταθλημα τρια τεσσερα ματς, κερκιδα. και ο δανεισμος του ληγει σε δυο μηνες!!!!!!!ειμαστε σοβαροι;;;;;και μιλαμε για τρομερο σεντερ φορ ετσι, οχι κανα τυχαιο παιχτη. εχω αδικο ρε φουστη μου;;;ναι γιατι ο μανουτσο δεν ηρθε στα παιχνιδια που λες.την προηγουμενη βδομαδα ηρθε. την παρασκευη ηταν πολυ χλιαρος στην προπονηση και μαλλον γιαυτο δεν χρησιμοποιηθηκε, μεχρι τωρα ο πεσεηρο δικαιωνεται, λογικα θα παιξει την τεταρτη για να ξεκουραστει και ο σαλπιγγιδης.
-
Ο κανονισμός (που δεν είναι δημοσιογράφος ) το αναφέρει ξεκάθαρα:
ελεύθερο λάκτισμα κατακυρώνεται στην περίπτωση που παίκτης έρθει σε επαφή με αντίπαλο ΠΡΙΝ αγγίξει την μπάλα. (μία περίπτωση)
Τοιουτοτρόπως κατακυρώνεται και το πέναλτυ λάκτισμα εφόσον η παράβαση σημειωθεί στην μεγάλη περιοχή.Aυτά.
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το παιχνιδι ηξερα οτι ηταν κωμωδια πριν καν αρχισει.
Με το που ειδα τον Μαχο στη θεση του Μορεττο καταλαβα οτι προκειται περι φαρσοκωμωδιας (ο Μαχο ηταν η φαρσα).
Οταν δε μπηκε ο Παπαδοπουλος νομιζα οτι εβλεπα θεατρο σκιων και Καραγκιοζη (ειναι ακομα πιο ασχημος ο παπ).
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειδα ενα αθλιο κλωτσοσκουφι με δυο αστειες ομαδες.Ασχετα με το εντελως καταστροφικο θεαμα που δεν ειδαμε,ασχετα με το οτι οι παικτες των δυο ομαδων καλο θα ηταν να αρχισουν απ τα βασικα (κοντρολ,πασα,σουτ) και επιτελους να μπορουν να αλλαξουν μια σωστη πασα (ημαρτον επαγγελματικες ομαδες α εθνικης να μη μπορουν να αλλαξουν πασα στο κεντρο για πολλη ωρα..) :
- sport24.
Kαι μια που το φερε η κουβέντα
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι που ποτέ δεν έγινε στο 68' με τον Ριβάλντο και για τον Παναθηναϊκό που ήταν καλύτερος στο β' μέρος ισοφάρισε ο Ποστίγκα δέκα λεπτά αργότερα.
manosk
Πήρε πρώτα πόδια (με τα γόνατα) και μετά βρήκε τη μπάλα. Στο δεύτερο ριπλέι φάνηκε καθαρότερα.
Ούτε για αστείο. Ακόμα και ο σχολιαστής του superport( )στο ριπλέυ είδε πρώτα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΜΠΑΛΑΣ.
Πάλι Καψαμπέλη διάβασες πονηρούλη.
Επί της ουσίας, πιο ομάδα ο Παναθηναικός, όταν αποφάσισε να παίξει την όποια μπάλα ξέρει, έπαιξε. Η ΑΕΚ αν εξαιρέσεις το ωραίο σακάκι του Κωστένογλου και τις διαμαρτυρίες του Λύμπε(ο οποίος πλέον μόνο τέτοια εναλλακτική προσφορά μπορεί να επιδείξει προς την ομάδα του) ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου για νιοστή φορά.
Ωραίος ο ΣπυρόπουλοςΔιορθώνω προηγούμενό μου άστοχο ποστ περί Ντέμη.
Όσο περνάει η ώρα και ξεθολώνει το μυαλό, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Παμπονηρίδης το...πέναλτυ το έδωσε στην ΑΕΚ αντ'αυτού
Είναι αμαρτία να καταλογίζεις τέτοιο δόλο στον κακομοίρη τον Ντέμη.Χωρίς καμία δόση ειρωνείας.
Είπαμε, άσπονδοι φίλοι ο Τζίγγερ και ο Πετράν.
Του μπι συνεχίζεται...
ΥΓ:Την αγωνία του Παμπο(νη)ρίδη να σφυρίξει το τέλος του αγώνος (πριν περάσουν 3 λεπτά) ενώ ο Παναθηναικός έκανε επίθεση θα την σχολιάσει κανείς;
ΥΓ2:Έστω μια κουβέντα για το μη δοθέν πέναλτυ στον Πόστιγκα στο τέλος;Καλά το πε ο Ντέμης, χεσμένοι οι κόρακες. Μάλλον βιαζόταν να πάει στην τουαλέτα.
Έχει να γίνει στον αγώνα της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
κάτσε ρε αδερφε...ο μανουτσο ηρθε σε τρομερη αγωνιστική κατασταση απο το κοπα αφρικα, οκ; με ρειντζερς εξω, κερκιδα. με ρειντζερς μεσα κερκιδα, στο πρωταθλημα τρια τεσσερα ματς, κερκιδα. και ο δανεισμος του ληγει σε δυο μηνες!!!!!!!ειμαστε σοβαροι;;;;;και μιλαμε για τρομερο σεντερ φορ ετσι, οχι κανα τυχαιο παιχτη. εχω αδικο ρε φουστη μου;;;
ναι γιατι ο μανουτσο δεν ηρθε στα παιχνιδια που λες.την προηγουμενη βδομαδα ηρθε. την παρασκευη ηταν πολυ χλιαρος στην προπονηση και μαλλον γιαυτο δεν χρησιμοποιηθηκε, μεχρι τωρα ο πεσεηρο δικαιωνεται, λογικα θα παιξει την τεταρτη για να ξεκουραστει και ο σαλπιγγιδης.
15 φεβρουαριου ηρθε το παληκαρι στην ελλαδα. βεροια, λεβαδειακο, uefa 2με ρειντζερς, ατρομητο που δεν εγινε και σημερα σε ολα ΚΕΡΚΙΔΑ. θα τρελλαθουμε!
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Εμείς καταγγέλουμε την διαιτησία ακόμα κ όταν ευνοούμαστε. Κ είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε (βλέπε Ηρακλής).Αν και συμφωνώ στα υπόλοιπα που έγραψες (ότι σε θέματα εύνοιας διαιτησίας η ΑΕΚ έρχεται τρίτη ελλείψει τετάρτου) το παραπάνω που έγραψες κάντο γαργάρα καλύτερα...
Ο Ντέμης επιδίωξε (και το πέτυχε) με την καταγγελία κατόπιν συναινέσεως του κολλητού του Αντώνη να βγάλει τον Κάκο από το γκρουπ των κοράκων που θα σφύριζαν το σημερινό παίγνιον φοβούμενος τα χειρότερα.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι τέτοια διαιτησία υπερ της η ΑΕΚ δεν θα την ξαναδεί...για ευνόητους λόγους.
-
Αρη και Λαρισα δεν νικαει ο Βαο. Θυμηθειτε το
-
εντάξει, το πέναλτι ήταν λίγο πιο πέναλτι από αυτό που κέρδισε ο ΠΑΟΚ με τον γαύρο... δλδ καθόλου.
Απορώ πάντως με την σιγουριά των βάζελων οτι τελείωσε το πρωτάθλημα...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αρη και Λαρισα δεν νικαει ο Βαο. Θυμηθειτε τοΜην την αναφέρεις εφέτο την επαρχία (άντε με εξαίρεση την Βρέμη), δεν σε παίρνει καθόλου.
Γαργάρες με αλατόνερο.
Το πρωτάθλημα με τέτοιες χαλασμένες σφυρίχτρες όπως η σημερινή, εννοείται ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του.
Δυστυχώς για την ΑΕΚ, η σημερινή παράσταση ήταν κ η τελευταία. Το γαμώτο είναι ότι την έδωσε χρησιμοποιούμενη προς τέρψη τρίτου.
-
Ο,τι να ναι ή whatever;Διαλεγεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο,τι να ναι ή whatever;Διαλεγεις...Φτηνές Παμπο(νη)ριές
Πρέπει να παραδεχθείς πάντως ότι την πιο σωστή στάση ως γάβρος την κράτησε ο manosk, ο οποίος είδε πεντακάθαρο πέναλτυ υπερ του οσφ ...της ΑΕΚ
Εσύ πάλι, βιάστηκες.
Για ξανασκέψου το.
-
Εγω ειπα την αποψη μου και νομιζω για καποιον που ξερει τον κανονισμο ειναι πασιφανες οτι προκειται για καθαρο κοψιμο..αλλα οχι και να λες οτι ο παμπονηριδης ηταν βαλτος απο οσφπ...
-
Βρε Πασχάλη τι μιλάς τώρα. Δυστυχώς είμαστε δίκαια 2οι και σήμερα αποδείχτηκε ότι Παο και Αεκ παίζουν την καλύτερη μπάλα φέτος...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ναι γιατι ο μανουτσο δεν ηρθε στα παιχνιδια που λες.την προηγουμενη βδομαδα ηρθε. την παρασκευη ηταν πολυ χλιαρος στην προπονηση και μαλλον γιαυτο δεν χρησιμοποιηθηκε, μεχρι τωρα ο πεσεηρο δικαιωνεται, λογικα θα παιξει την τεταρτη για να ξεκουραστει και ο σαλπιγγιδης.
15 φεβρουαριου ηρθε το παληκαρι στην ελλαδα. βεροια, λεβαδειακο, uefa 2με ρειντζερς, ατρομητο που δεν εγινε και σημερα σε ολα ΚΕΡΚΙΔΑ. θα τρελλαθουμε!
Κι αν ήρθε κι είναι κουτσό άλογο; Να έβγαλε κάνα περίεργο τραυματισμό σε καμιά προπόνηση ή κάτι τέτοιο. Παράλογο όπως τα λες ακούγεται, αλλά είναι πολλά που μπορεί να μην ξέρουμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
αλλα οχι και να λες οτι ο παμπονηριδης ηταν βαλτος απο οσφπ...Άντε καλό βράδυ!
vasgti
παμπονηρίδης κι εσύ βλέπω
-
Μετα το στραπατσο με τον Ατρομητο ξαναπηραμε τα πανω μας στη Λειβαδιά!!!
-
Αναρωτιεμαι τι μπονους θα παρει απο τον σωκρατη ο παμποριδης
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--