-
αστο πασχο σ'εχουνε στριμωξει ολοι οι παναθηναικοι και το μονο που σου ειμεινε να λες ειναι το... 4
-
Μου εχετ κλ@σει με το συμπαθειο.. Τεσπα,αμα δεν καταλαβαινεις τιποτα οταν σου λεω '4αρα' μαλλον εχεις καποιο προβλημα.Περαστικα τοτε.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
αλλα στις αλλες 2-3 παρομοιες περιπτωσεις που οι ομαδες δεν τιμωρηθηκαν, εκανες τουμπεκι οπως παντα. Οτι θελεις βλεπεις τελικαΘρυλε των γραφειων ολυμπιακε, τιμας την ιστορια σου αλλη μια φορα με γραφεια, παραγκες κλπ
Ποιες ειναι οι αλλες 2 περιπτωσεις? Αυτη ειναι η μοναδικη και ειναι η ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με αυτη του Ολυμπιακου. Εκει στην Πορτογαλια δεν νομιζω να βριζουν την αντιστοιχη ΕΠΟ που εβγαλε το δελτιο του αθλητη.
4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ
-
ψιτ...........πασχω
4
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μα καλα νομιζουν οτι θα παρουν πρωταθλημα οι βαζελοι φετος? Μιλαμε εχουν λυσσαξει πλεον και να το παρουν, με χιλια ζορια θα ειναι μονο και μονο λογω του Ολυμπιακου που κανει γκελεςΑν μια ομαδα κερδισει ολα τα παιχνιδια παιρνει το πρωταθλημα. Αλλά επειδή αυτο δεν γινεται ποτέ, το παιρνει οποιος κανει λιγοτερες γκελες.
Και φυσικα ο ΠΑΟ θα το παρει επειδη ο οσφπ και η αεκ θα κανουν περισσοτερες γκελες, οπως συμβαινει καθε φορα, σε ολα τα αθληματα.
Ανακαλυψες την Αμερικη και συ ε;; -
Ο χρήστης patro έγραψε:
....Τι ταξη ειπαμε πας παιδακι;
-
μεγαλυτερη απο σενα
4
-
-0 και ΑΛΑΤΙ.
-
-
Μη γελας ρε και σου φαινεται η πλατινα (εσυ ειπες οτι εισαι μεγαλυτερος.. )
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΓΟΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΛΙ??ΡΕ 4-0 ΛΕΜΕ!!
Τέτοια γλώσσα από οπαδούς καφενείου, που τους έχω ρίξει 4 και μόλις αποκλείστηκαν από ξυλοκόπους και χωριά, ενώ εγώ παίζω με την Τσέλσι CL δεν το περίμενα!
Εγώ θα ντρεπόμουν να μιλήσω λέμε!!
Τι βιντεάκια μου λέτε ρε??
ΟΡΙΣΤΕ:
**4 **όπως σας αρέσει!!
Ειδικά το 2ο τα σπάει....
Α, και για να μην ξεχάσω....... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!
-
ρε παιδια σταληθεια, βλεπουνε τα γαβρακια οτι η τσελσι θα φανε καλα την Τεταρτη και το εχουνε ριξει στην τρελα. Τι αξιολυπητοι αχχααχαχχααχαχαχ
-
Καμία ευαισθησία, δυστυχώς. Ι feel blank :lol: :(
Γιατί το έσβησες;Μια χαρά ποστ ήταν!Δεν είναι σωστό να ντρέπεσαι να πεις τη γνώμη σου
Επί ευκαιρίας να πω κι εγώ τη δικιά μου:
(quote)Euphoria Calvin ΚleinTέλειο!
οντως καλο(quote)
+1.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μα καλα νομιζουν οτι θα παρουν πρωταθλημα οι βαζελοι φετος? Μιλαμε εχουν λυσσαξει πλεον και να το παρουν, με χιλια ζορια θα ειναι μονο και μονο λογω του Ολυμπιακου που κανει γκελες
Αν μια ομαδα κερδισει ολα τα παιχνιδια παιρνει το πρωταθλημα. Αλλά επειδή αυτο δεν γινεται ποτέ, το παιρνει οποιος κανει λιγοτερες γκελες.
Και φυσικα ο ΠΑΟ θα το παρει επειδη ο οσφπ και η αεκ θα κανουν περισσοτερες γκελες, οπως συμβαινει καθε φορα, σε ολα τα αθληματα.
Ανακαλυψες την Αμερικη και συ ε;;Kαλα τραγουδα mate, μην μου ανησυχεις και μην μου εχεις ανγχος εδω θα ειμαστε το Μαιο...Αλλα ναι ξεχασα θα ερημωσει το φορουμ εκεινη την εποχη
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Καμία ευαισθησία, δυστυχώς. Ι feel blank :lol:
> > >Γιατί το έσβησες;Μια χαρά ποστ ήταν!Δεν είναι σωστό να ντρέπεσαι να πεις τη γνώμη σου > > > >Επί ευκαιρίας να πω κι εγώ τη δικιά μου: >(quote)Euphoria Calvin Κlein > >Tέλειο! > >οντως καλο(quote) > >+1. 4 4 4
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΙ
Ti φταιει ο απολλων οταν η ΕΠΟ εκδιδει δελτιο στον παικτη
Αλλα εννοια σου και ακομα και να κερδισεις την ενσταση πρωταθλημα δεν βλεπεις φετος
Α και κατι αλλο.................................................................................
μου ειπε ο δουρος.....................................................................
να μην μιλαω με τους απο κατω μου
Γιατί δικαίωμα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να εκδοθεί δελτίο στο όνομά του ο παίκτης είχε. Να παίξει δεν είχε δικαίωμα.
-
Ποια ομαδα, που αγωνιζεται στο περιφεριακο πρωταθλημα Κρητης, εχει διαφημιση στη φανέλα της που θα ζηλευαν ομαδες της superleague;
-
Απο το σημερινο φυλλο της εφημ. 'Νεα Κρητη'
Στο ημιχρονο του αγωνα Εργοτερης - ΠΑΟΚ πηγε ενας παραγοντας του γηπεδουχου στον εποπτη Καλαϊτζιδη και του τα εχωσε γιατι ακυρωσε λανθασμενα ενα γκολ του Ογκουνσοτο σαν off-side και πηρε την απαντηση του εποπτη: 'Καλα πώς κανεις ετσι μου ξεφυγε μια φαση'
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποια ομαδα, που αγωνιζεται στο περιφεριακο πρωταθλημα Κρητης, εχει διαφημιση στη φανέλα της που θα ζηλευαν ομαδες της superleague;Αστέρας Χαλέπας (η γειτονιά μου)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποια ομαδα, που αγωνιζεται στο περιφεριακο πρωταθλημα Κρητης, εχει διαφημιση στη φανέλα της που θα ζηλευαν ομαδες της superleague;
Αστέρας Χαλέπας (η γειτονιά μου)
Ωχ τί διαφημιζει ο Αστερας;
Εγω ελεγα για την Επισκοπη Ρεθυμνου που διαφημιζει...'Μοτορ οϊλ'
Γιατι αραγε;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--