-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Καθησα και ειδα το β ημιχρονο της υπερομαδας των εκατομυριων και της διαστημικης μπαλλας και με επισασε ενα ΔΕΟΣ.
Πω πω θεε μου λεω τι μπαλλα ειναι αυτη που βλεπουν τα ματακια μου.πασες με ακριβεια χιλιοστου τριγωνακια στο μισο μετρο,κυκλοφορια μπαλλας απο αλλο πλανητη
Και μετα εγω ο καημενος βαζελος ονειρευομαι πρωταθλημαΘυμήθηκες το ματς της ομάδας σου με την Ξάνθη ;
Ρε σεις , κοιτάξτε λίγο τις ομάδες σας και αφήστε τον Ολυμπιακό....Τι 'ναι αυτοί ρε...Δεν κοιτάτε τα χάλια σας , κοιτάτε τα δικά μας.
-
Αθλια μπαλα σημερα απ τον ολυμπιακο...κατι τρεχει και εκτος εδρας δεν παιζουν μια.Με τον μπελουτσι εχω αρχισει ν ανησυχω..τοσα λεφτα και δεν εχει δικιολογησει ουτε το 1% απο οσα παιρνει. Τεσπα,κλασσικα ο μπαοκ παιζει ΜΟΝΟ με τον ολυμπιακο καλη μπαλα.Τεραστια αποτυχια να φερνεις χ με αυτον τον παοκ.. Τα γνωστα τελος παντων,σεληνιαστηκαν μονο με τον ολυμπιακο και τετοιες ομαδιτσες αντιολυμπιακες μονο μ αυτον παιζουν. Ο γκαλεττι τι σκατα επαθε γιατι ουτε πρεφα δεν πηρα το ποτε τραυματιστηκε.Τεσπα,αυτα ειναι για να χαιρονται και καποιες αλλες ομαδιτσες αν και στο τελος απριλη παλι μια θα το σηλωσει.
-
σεληνιαστηκαν μονο με τον ολυμπιακο και τετοιες **ομαδιτσες **αντιολυμπιακες μονο μ αυτον παιζουν
Πασχουκο σεμνα λιγο...
-
Θανακο..αστα αυτα για καναν bujinkan.Μη τα λες σε μενα αυτα.Μικρη ομαδα εχεις καταντησει να εισαι.δε σου φταιει κανεις..α κι αλλη φορα να παιξεις και λιγο μπαλα με καναν αλλο...αυτα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Καθησα και ειδα το β ημιχρονο της υπερομαδας των εκατομυριων και της διαστημικης μπαλλας και με επισασε ενα ΔΕΟΣ.
Πω πω θεε μου λεω τι μπαλλα ειναι αυτη που βλεπουν τα ματακια μου.πασες με ακριβεια χιλιοστου τριγωνακια στο μισο μετρο,κυκλοφορια μπαλλας απο αλλο πλανητη
Και μετα εγω ο καημενος βαζελος ονειρευομαι πρωταθλημαΘυμήθηκες το ματς της ομάδας σου με την Ξάνθη ;
Ρε σεις , κοιτάξτε λίγο τις ομάδες σας και αφήστε τον Ολυμπιακό....Τι 'ναι αυτοί ρε...Δεν κοιτάτε τα χάλια σας , κοιτάτε τα δικά μας.
Δεν καταλαβες καλα μου φαινεται
Εγω ξερω παρα πολυ καλα τις δυνατοτητες και της αδυναμιες της ομαδας μου
Εσεις ειστε που τρωτε κουτοχορτο και δεν βλεπετε οτι φετος ειστε για τα μπαζα.Βεβαια υπαρχει μια δικαιολογια οτι φετος εχετε κανει την πολυποθητη ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην ευρωπη και κρυβονται μεσω αυτης τα προβληματα σας
Καταλαβετε το.Φετος ο ολυμπιακος ειναι χαλια στο ελληνικο πρωταθλημα και πολυ καλος στο cl. -
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ και το ξες...
αυτες τις βαριες κουβεντες αστες οπως λες για τους βαζελους και τα χανουμια...
που δεν παιζουμε με αλλους...
την αεκ και τον παο τους κερδιζουμε συνεχεια τα τελευταια χρονια...απλα φετος ο παο ηρθε στη χειροτερη μερα μας... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θανακο..αστα αυτα για καναν bujinkan.Μη τα λες σε μενα αυτα.Μικρη ομαδα εχεις καταντησει να εισαι.δε σου φταιει κανεις..α κι αλλη φορα να παιξεις και λιγο μπαλα με καναν αλλο...αυτα.με σας δεν ειδα να παιξαμε μπαλα.
2goal απο λαθη ειδα κ στο 2ημιχρονο καμια φαση.....
αλλη φορα οταν ξαναρθει η μεγαλη σου ομαδα στην τουμπα ας ρθει για το 2ο κ οχι για το χ.
-
Σημερα ειμασταν τραγικοι...αν παιζαμε λιγο θα εφευγες με 3μπαλο...
με μια αμυνα στα χειροτερα της (γκαυρανσιτς ) και μετα που κουραστηκε ο βερον χωρις κεντρο...
Τωρα αν σε ικανοποιει να κανει καθυστερησεις ο νικοπολιδης τι να πω?
Μπραβο στον κοσμο σημερα παντως! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τωρα αν σε ικανοποιει να κανει καθυστερησεις ο νικοπολιδης τι να πω?
Μπραβο στον κοσμο σημερα παντως!Αυτο οντως ουτε εγω το καταλαβα γιατι το εκανε... τραβαγα τα μαλλια μου,αφου δειχνανε οτι πιεζανε...κι ο αντωνης περπαταγε..
-
Ο αντωνάκης γιατί πλακώθηκε με τον κονσεισάο?
-
του χρωστάει λεφτά και δεν του τα δινει...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο αντωνάκης γιατί πλακώθηκε με τον κονσεισάο?Δεν πλακωθηκε. Ο Κονσεισαο εφαγε μπουνια. Μπες στο σπορτιμε να το δεις.
Τον γουσταρω τελικα τρελα τον Αντωναρο. Στον Παο ηταν κοτα ,αλλα οποιος φοραει την δοξασμενη φανελα του θρυλου γινεται μαγκας και λιονταρι.Θα τον κολλησω και αφισα στο δωματιο μου λεμε. Αν μαλιστα κανει κατι αναλογο και στον νεατερνταλ Γκουμα τοτε του κανω αγαλμα
-
με διαφορά το χειρότερο ματς που έχω δει ποτε στη ζωη μου.
ενας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ παοκ εναντιον ενος ΑΣΤΕΙΟΥ γαβρου. με γεια το παλτουδακι μαγκες στον πειραια (μονικα). απο τον μπαοκ οαση ο βερον - αστειοι παικτες ολοι οι υπολοιποι. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν πλακωθηκε. Ο Κονσεισαο εφαγε μπουνια. Μπες στο σπορτιμε να το δεις.
Τον γουσταρω τελικα τρελα τον Αντωναρο. Στον Παο ηταν κοτα ,αλλα οποιος φοραει την δοξασμενη φανελα του θρυλου γινεται μαγκας και λιονταρι.Θα τον κολλησω και αφισα στο δωματιο μου λεμε. Αν μαλιστα κανει κατι αναλογο και στον νεατερνταλ Γκουμα τοτε του κανω αγαλμα
οπως ολοι ξερουμε, στον γαβρο εμαθε μπαλα, εγινε υποδειγμα χαρακτηρα, εγινε χαλκεντερος, απροσπελαστος, μεστος και βαλτε και οτι αλλο γραφει κατα καιρους η 'ακεραια' πενα του σπορ-φμ. το κανει αυτο η μυρωδια της ψαριλας σε καποιον που ειναι γεννημενος για αυτα τα πραγματα απλα δεν βρηκε την ευκαιρια να τα εκδηλωσει σαν ΚΟΤΑ που ηταν...
-
Ω τι κοσμος!!! Πηγα στις 6 και το γηπεδο ηταν τιγκα! Μετα ομως μπηκαν και αλλοι..
Το 1ο γκολ μπηκε πολυ γρηγορα και δεν προλαβαμε να το πανυγηρισουμε καθως δεν το πιστευαμε.
Πως εγινε παλι και ο Ολυμπιακος με 1 ευκαιρια και πηρε το Χ Αυτη η ομαδα εχει αστρο (και τεραστιο Νικοπολιδη).
Δεν ξερω τι φταιει, παντως για αλλη μια φορα ηταν χαλια και πηρε το περισσοτερο που δικαιουταν.Ισχυρεζεται καποιος οτι επαιξε ο ΠΑΟΚ μπαλα σημερα;;
Ενταξει εδω αρχιζεις μαθηματα ποδοσφαιρου και κοβεις την κουβεντα. Ακου επαιξε μπαλα ο ΠΑΟΚ σημερα
Πρωτη φορα βλεπω φετος τους ΠΑΟΚτζηδες τοσο απογοητευμενους απο την μπαλα που επαιξε η ομαδας τους.Μου αρεσαν πολυ ο Βερον (!!!) απο ΠΑΟΚ, και ο Λεοναρντο απο τον γαυρο. Δεν ειχε και δυσκολο εργο αλλα φανηκε ανετος και μαχητικος.
Αντε να νικησουμε και εμεις στα 2 παιχνιδια που εκρεμουν να τελειωνουμε..
-
Αυτος ο Μπελουτσι τι παικταρας ειναι!!!!Ετριβα τα ματια κου σημερα....Πρεπει να ξερει πολυ μπαλα ο τυπος
Ο Τακης ξερει τι κανει...Παρουσιασε σκατα την ομαδα για να παραπλανησει και να κοιμησει τους Αγγλους. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν πλακωθηκε. Ο Κονσεισαο εφαγε μπουνια. Μπες στο σπορτιμε να το δεις.
Το ρεπορτάζ λέει ότι τελικά βρέθηκαν και όλα καλά. Οι προπονητές είπαν το ίδιο και δεν έδωσαν συνέχεια, και πετάγεσαι εσύ να πεις την καφρίλα σου, και να καμαρώσεις επειδή το δικό σου 'πουλέν' μπορεί να έδειρε τον άλλον.
Πάμε καλά;
Το έχω πει και άλλες φορές, ανεξαρτήτως ομαδικών προτιμήσεων, έχω τη χειρότερη δυνατή γνώμη για τους Έλληνες οπαδούς. Όλα καλά, τρομερές ατμόσφαιρες όταν μας βλέπουν 'απ' έξω', καθώς και όταν κερδίζουμε, αλλά ο μέσος Έλληνας φίλαθλος είναι ΑΠΑΙΣΙΟΣ όταν χάνει.
-
Στο θέμα των σχέσεων του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ολλανδικό περιοδικό «Voetbal International» ο Ολλανδός πρώην άσος της Φέγερνορτ και της Εθνικής Ολλανδίας Γκαστόν Τάουμεντ, που είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ την περίοδο 1999-2000.
«Ο ελληνικός λαός είναι πολύ καλός. Μόνο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι σωστό. Μερικά ματς δεν μπορείς να τα κερδίσεις και μερικές φορές με μια νίκη παίρνεις έξτρα πριμ... Οταν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό, μετά το ματς κάθε παίκτης έπαιρνε ένα μεγάλο φάκελο με αποστολέα τον Παναθηναϊκό...».
Ο Τάουμεντ είναι ο τρίτος άνθρωπος που το τελευταίο δεκαήμερο αναφέρεται στο θέμα των σχέσεων ΟΦΗ - Παναθηναϊκού. Είχαν προηγηθεί, σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους, ο μουσικός Μανόλης Ρασούλης και ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ Λευτέρης Λυγερός.
Δανδ
EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 22/2/2008
Μπάτλερ
Ο δημιουργός του ύμνου του ΟΦΗ Μανόλης Ρασούλης, μιλώντας προχθές σε τηλεοπτική εκπομπή στο Ηράκλειο, τόνισε: «Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να είναι αποθήκη του Παναθηναϊκού. Στην Κρήτη, υποτίθεται, υπάρχει μια λεβεντιά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ανεχόμαστε η ομάδα μας να είναι ο μπάτλερ του Παναθηναϊκού...»
GTI,BALO,REDLINE Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ
-
με εβαλες σε σκεψεις red....
-
ακομα αυτη η καραμελα; αχαχαχαχαχα
Γιαυτο ο γκευ.. ε σορρυ, ο οσφπ περναει τρενο καθε χρονο απο ηρακλειο;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--