-
+14!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
+14!+Getafe ( εντελώς sick )
-
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/188606.html
......επιτέλους δικαίωση !!!!!!........α ρε Σκόρδα.....στου κουφού την πόρτα, πάρ' την πόρτα καπέλο !!!
Μετά απο αυτό να ευχηθώ στους λοιπούς παίκτες της Σάπια Λίγκ.....καλό βόλι.......για τους άλλους......ξέρω και μια καλή ασφαλιστική, ειδική στο να ασφαλίζει πόδια !!
-
Μόλις ανακοίνωσε η ΕΠΟ ότι σβήνεται η πηνή του Γεωργιάδη!!!
Ντροπή τίποτα άλλο... -
Δηλαδή θα παίξει με τον γαύρο...
-
100 χρόνια είναι αυτά...
-
-
Μπα, άμα τα πάρει ο κος Γκαγκάτσης επί κράνου, μπορεί να ρίξει και καμιά τρελή τιμωρία στον Καράμπελα για διακωμόδηση και δυσφίμιση 2σε1 (σαν το σαμπούαν) του 'αθλήματος'!!!
Μα τον 'καραγκιόζη' να 'παίξει' τον χτυπημένο για να διαστρεβλώση την άριστη εικόνα του υπερπαοκσή τιμωρού-γλαδιέιτορ Γλαύκου Μάρκου Αυρήλιου Νίκου Καραμπέλιου ΠάρταΤαΠόδιαΣτοΧέριΣου ΓουΧου.
Σαν δεν ντρέπεται. Και όπως ισχυρίστηκε και ο παοκ.......'ε ούτε στο χειρουργείο δεν μπήκε εν τέλει'.Καράμπελα, με ακούς..........τα τρία σου θα πάρεις
Σκόρδα.....ένα έχω να σου πω..... ....γιατί σε βλέπω να......παθαίνεις κάνα 'ατύχημα' στον δρόμο.
-
ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ
η δευτεροβάθμια επιτροπή ακύρωσε την τιμωρία του Γεωργιάδη που σακάτεψε τον παίκτη του Αρη.......
αυτή είναι η νοοτροπία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο από τους θεσμούς....... -
Μα υπάρχει άμεση εξήγηση... Πρόεδρος του παοκ ο Ζαγοράκης... Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης... Πρόεδρος του ΑΡΗ ο Σκόρδας.
Ο τελευταίος εχθές σε συνέντευξη τύπου τα έχωσε στην πολιτεία για τον αντισυνταγματικό νόμο που πέρασε και όλοι κάνανε γαργάρα... Μετά από 15 λεπτά που τελειώνει τη συνέντευξη, καλεί η ΕΠΟ σε απολογία τον Σανέλ Γιάχιτς για τις δηλώσεις που έκανε ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ μετά τη σφαγή με τον Ολυμπιακό. Οπότε πηδάμε τον ΑΡΗ,που τόλμησε και μίλησε για το αυτονόητο και έκανε και καταγγελία για τον αθλητή του ήθους Γεωργιάδη. Όπα μήπως ο τελευταίος είναι και παίκτης της ομάδας του κουμπάρου μου;;;(σκέφτηκε ο Γκαγκάτσης...)
Και θα τιμωρήσουν τον Γιαχιτς επειδή είπε ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλντυ στον Κοβάσεβιτς και δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο διαιτητής έδωσε κάτι τέτοιο. Και ο άλλος πήγε να κόψει όχι το ποδόσφαιρο, αλλά το περπάτημα στον Καράμπελα. Και δεν το κάνει πρώτη φόρα... Σημειωτέον ο Γιάχιτς είναι το μοναδικό αμυντικό χαφ που δεν είναι είτε τιμωρημένος είτε τραυματίας στην ομάδα του ΑΡΗ...
Αλλά κάτσε. Απλά 'έτυχαν' όλα αυτά... Πως το διεστραμένο μυαλό μου σκέφτηκε κάτι τέτοιο; Στο πρωτάθλημα του ήθους του Γεωργιάδη -
Γαυροχανουμάδες ενωθειτε!!!
Πηγα πριν λιγο στο περιπτερο και προσεξα οτι υπαρχουν σοκολατες με περιτυλιγμα ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.
Να υποθεσω οτι αυτος που τις φτιαχνει σκεφτοταν μονο ομαδες με πολυ κοσμο. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πηγα πριν λιγο στο περιπτερο και προσεξα οτι υπαρχουν σοκολατες με περιτυλιγμα ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.
Να υποθεσω οτι αυτος που τις φτιαχνει σκεφτοταν μονο ομαδες με πολυ κοσμο.Μπα, απλά του Παναθηναικού είχανε τελειώσει.
-
Δεν πειράζει. Αφού δεν έμεινε ανάπηρος ο Καράμπελας δεν είναι φάουλ.
Εκεί στην ΕΠΟ παίρνουν ληγμένα. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ζητήσει συγνώμμη και η SL από τον Τζιμπούρ.
Κακή απόφαση και θα δημιουργήσει ΙΜΗΟ άσχημο προηγούμενο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να υποθεσω οτι αυτος που τις φτιαχνει σκεφτοταν μονο ομαδες με πολυ κοσμο.Μπα, απλά του Παναθηναικού είχανε τελειώσει.
Μπα δεν παιζει. Ρωτησα τον περιπτερα και μου ειπε οτι δεν κυκλοφορυν του ΠΑΟ.
-
Κοίτα, στο Ηράκλειο κι εγώ δεν θα κυκλοφορούσα του ΠΑΟ. Να μου τις τρίβουνε στη μούρη οι ΟΦΗτζήδες.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κοίτα, στο Ηράκλειο κι εγώ δεν θα κυκλοφορούσα του ΠΑΟ. Να μου τις τρίβουνε στη μούρη οι ΟΦΗτζήδες.Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος
-
Ομορφα βιντεακια απο μια μικρη ομαδα για τους περισοτερους απο εσας, που ομως αξιζει να δειτε.
http://www.youtube.com/watch?v=Q7QU9OBW ... re=related
...ισως το πιο σπανιο γκολ που εχουμε δει.
http://www.youtube.com/watch?v=xuQoWQdb ... re=related
...γκολ απο τερματοφυλακα.
http://www.youtube.com/watch?v=w29z6OzS ... re=related
Κουτσουπιας
http://www.youtube.com/watch?v=hwsxKNzr ... re=related
...πρωτο γκολ στην Ευρωπη. Δεν πειραζει που στον επαναλυπτικο φαγαμε 4
...και ενα κυπελακι.
-
Aντε κανουν ντου ολοι οι αρειανοι τωρα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δεν πειράζει. Αφού δεν έμεινε ανάπηρος ο Καράμπελας δεν είναι φάουλ.Εκεί στην ΕΠΟ παίρνουν ληγμένα. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ζητήσει συγνώμμη και η SL από τον Τζιμπούρ.
Κακή απόφαση και θα δημιουργήσει ΙΜΗΟ άσχημο προηγούμενο.
Στη βάση της είχε νόημα. Οι αποφάσεις των διαιτητών δεν μπορούν να ελέγχονται στα γραφεία. Ο διαιτητής ήταν κοντά και θεωρείται ότι έλεγξε την φάση και δεν είδε κάτι επιλήψιμο. Αυτό δεν προβλέπεται να ελεγχθεί. Αυτό που προβλέπεται να ελεγχθεί είναι το ότι ο διαιτητής δεν είδε αυτήν και άλλες φάσεις και να τιμωρηθεί ο ίδιος αλλά να αλλάξει απόφασή του , δεν προβλέπεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή θα παίξει με τον γαύρο...Δεν θα σφυρίξει την αναμέτρηση, μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να κλωτσήσει κανένα ψαροκόκκαλο.
100 χρόνια είναι αυτά...
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι πιθανή συμμετοχή του γουχου εναντίον του γάβρου σημαίνει αυτομάτως (άλλο ένα) πρωτάθλημα για τον παναθηναικό...
Έτσι και δούμε τον Γεωργιάδη να πατάει χόρτο, αρχίζουμε το ψήσιμο αρνιών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--