-
Δεν είναι έτσι, μάλλον έτσι σε συμφέρει...
Η φάση ήταν μία. Δεν προηγήθηκε κάτι. Ο παίκτης της Τριπολης τραβάει το Γκούμα και αυτός τσατίζεται και τον πετάει κάτω, οπότε ο κανονισμός λέει κίτρινη στον άλλο και κόκκινη στο Γκούμα.-Η αγκωνιά του Κοβάσεβιτς ναι είναι κόκκινη, η διαφορά είναι ότι ο Ολυμπιακός το παιχνίδι το έχασε, άρα δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος (αγαπημένη φράση των βάζελων )
-
Η φάση ήταν μία. Δεν προηγήθηκε κάτι. Ο παίκτης της Τριπολης τραβάει το Γκούμα και αυτός τσατίζεται και τον πετάει κάτω, οπότε ο κανονισμός λέει κίτρινη στον άλλο και κόκκινη στο Γκούμα.-Η αγκωνιά του Κοβάσεβιτς ναι είναι κόκκινη, η διαφορά είναι ότι ο Ολυμπιακός το παιχνίδι το έχασε, άρα δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος (αγαπημένη φράση των βάζελων )
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σιγα ρε Κοβαθε μην υπαρχει τετοιος συνδιαστικος κανονισμος!!
Εγω καταδικαζω τον Γκουμα που εχασε την ψυχραιμια του. Αλλα ο διαιτητης πρεπει να προλαμβανει κατι τετοια. Ο Αστερας χθες επαιξε πολυ βρωμικα.Αλοιωση αποτελεσματος οχι. Αλλα αν ειχε φαει 2-3 αγωνιστικες ο Κοβασεβιτς, και χθες παιζατε με 10 θα σου ελεγα εγω αλλοιωση αποτελεσματος και κλιματος.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ginogsmΕυτυχως που υπαρχετε εσεις με τα 10 στα 11 πετσινα...
Βρωμια και μποχα μια ζωη οπως λεει και ο Ρενταρμυς.Οσο για το gay δες τον δαφνωστεφανομενο gay στη φανελα σας Ο Ντεμης αποδεδειγμενα δεν ειναι μιας κ οπου σας πετυχαινε σας διακορευε....
Αντε πεσε παρε ενα πεναλτυ μπας κ ερθετε Χ με τον Απολλωνα τωρα...Με αλλο ενα θα κερδισετε κιολας...
Αλλα ξεχασα θα κανετε εφεση για να παρετε αυτο που σας ανηκει δικαιωματικα...
Κ που σαι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με τους απο κατω μου εν κατακλειδι.
Γιατί όχι και τα 11/11 πέτσινα ; Ούτε οι φανατικότεροι βάζελοι δεν τα λένε αυτά.
Εφόσον λοιπόν ο gayμης μας διακόρευε , καθίστε στην ανάμνησή του και όταν σας πετυχαίνουμε να έρχεστε να τρώτα από 1 έως 6 ( την τελευταία πενταετία ) και μόκο.
Έφεση μάλλον λογικά δεν θα γίνει αλλά ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω τι θα κάνατε εσείς.
Μην ασχολείσαι με τους από κάτω σου. Αλλά εγώ γενικά είμαι καβάλα σου και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα ( λογικά σου αρέσει , γι' αυτό ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Φσσστ...Χσφσφσσστ...
Έδω Ντεμοτεχνείο...χσστ...Εδώ Ντεμοτεχνείο...φχσφχσστ
Σας μιλάει ο πιο μεγάλος....χσφστ....Καραγκι...χσσφτσ...όζης όλων των εποχών...χσσφφστ...έχω ξεχάσει την όποια έυνοια...χσσφφστ...έχει απολαύσ...χσσφσστ...ει η ομάδα μου...χσσφσσφφφτ...και κλαίω όποτε τον...χσφσχφστ...πίνω...χσσφτφσστ.Φστττττττττ εδω πετσινος φσττττττττττ εδω σας μιλαει η πιο βρωμικη ομαδα ολων των εποχων φσττττττττττττττ Επειδη τον ηπια απο τη Καλαμαρια,θα κανω εφεση για να κερδισω τους 3 βαθμους που δικαιωματικα μου ανηκουν.φφφφσσσττττττττ Ο gay και το Αιγαλεω να κερδιζουν φφφφστττττττ και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουν φσττττττττ.
Επρεπε να κερδισω φφφφφσττττττ οπως εγινε με τον Ηρακλη εκτος φσσσσσστττ,με τον Αρη εντος φσσσσσσττττττ με τον Παοκ εντος φφφσττττττττττ.Αντε πεσε τωρα και παρε ενα πεναλτυ,μπορεις κ εσυ.....
Gay ;
Για τη Δικέφαλη κότα μιλάς ; Γιατί εγώ άλλους gay στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός από αυτόν και το συνάφι του ( συμπεριλαμβάνονται παίκτες , προπονητές , διοίκηση και ότι άλλο θες ή δεν θες ) δεν βλέπω.Ειλικρινά ήθελα χθες να νικήσει ο ΠΑΟ ( έ , έκανα και εγώ μια φορά κηδεία με ξένα κόλυβα ). Δεν υπάρχετε στο ποδόσφαιρο και με τον κλαψομουνισμό σας δεν πρόκειται νε υπάρξετε ποτέ. λες και τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕΚ ήταν καθαρά ( ναι , ξέρεις , μιλάω για το 91-95 ). Δεν έπεφταν διακόπτες και όλα ήταν φρεσκοσφουγγαρισμένα ( ξεχνάς την Ρόδο μάλλον ). Από τότε που ήρθε ο Κλάψας στην ΑΕΚ δεν έχετε σταυρώσει πρωτάθλημα , είναι τυχαίο ; Και θέλω πραγματικά , εάν τελικά δεν το πάρουμε , να το πάρει ο ΠΑΟ. Δεν θέλω να πάει χαμένη μία ολόκληρη χρονιά ( ως μη γενόμενη εννοώ ) και να το πάρει η ΑΕΚ. Δεν υπάρχετε.
πολλή χολή φίλε, πολλή χολή...
μεγάλη μπουκιά φάε, μικρό λόγο πες...
κ μόνο που είσαι τόσο απόλυτος, ή είσαι μέσα στα πράγματα της ΕΠΟ κ της διαιτησίας, ή αυτά που λες είναι αίολα...
διάλεξε με ποια μεριά από τις 2 που είπα είσαι
-
BEHOLD(ΙΔΟΥ) OI 2 ΠΙΟ ΑΤΙΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ(ΠΑΟ-ΒΑΝΔΗΣ)
og ειδικα στο φετινο πρωταθλημα επρεπε να εισαι 20 βαθμους πισω. Προχειρα θυμαμαι το γκολ offside στην Λαρισα και Ηρακλη,το πεναλτυ με Καλαμαρια,Ολυμπιακο,την μπουνια του Λεοντιου στον Γκαλετι,τα 15 οffside με τον Αρη κ.τ.λ. Του κουτρουλη ο γαμος εχει γινει και τολματε και μιλατε
Απο την αλλη το Αεκακι εχει σφαξει Λαρισσα,πνιγει πεναλτυ στον Λουτσιανο κ.τ.λ. Μιλαει οτι σφαχτηκε με τον Πανιωνιο οταν κοβουν τον Πανιωνιο 5 φορες με ανυπαρκτα offside και δεν του δινουν πεναλτυ
-
Τι εννοείς ; Τι εξέλαβες από αυτά που έλεγα ;
Τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ το 91-95 ήταν όλα καθαρά ( χωρίς να αμφισβητώ ότι έπαιζε καλή μπάλα ) ;
Ο Ντέμης έπεσε από τα σύννεφα όταν ανέλαβε την ΑΕΚ ;
Ο Ντέμης βγήκε να μιλήσει όταν νίκησε η ΑΕΚ την Λάρισα ;
Είχε λόγο ο Ζήκος να πει ό,τι είπε μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ;
Χάσατε καθαρά από τον Αστέρα Τρίπολης και μετά ο Δέλλας έλεγε για καλλικάντζαρους ;
Χθες αδικήθηκες εσύ περισσότερο από τον Πανιώνιο ;Τι δεν κατάλαβες απ' ότι είπα. Απόλυτος ( αυτό δεν εννοείς με το **σπόλυτος ** ; ) δεν είμαι , χολή βγάζω γιατί στάζετε φαρμάκι κάθε φορά που χάνετε και φταίνε όλοι οι άλλοι αλλά η ομάδα της ΑΕΚ ποτέ.Πάντα παίζει μπαλάρα αλλά η άτιμη η κενωνία μας κατατρέχει.
Το ότι δεν υπάρχετε στο ποδόσφαιρο ( εάν εκεί το πας ) το λέω και το υπογράφω. Διαχρονικά μέτριοι με περισσότερη φωνή από τα επιτεύγματά σας.
-
Τι εννοείς ; Τι εξέλαβες από αυτά που έλεγα ;
Τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ το 91-95 ήταν όλα καθαρά ( χωρίς να αμφισβητώ ότι έπαιζε καλή μπάλα ) ;
Ο Ντέμης έπεσε από τα σύννεφα όταν ανέλαβε την ΑΕΚ ;
Ο Ντέμης βγήκε να μιλήσει όταν νίκησε η ΑΕΚ την Λάρισα ;
Είχε λόγο ο Ζήκος να πει ό,τι είπε μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ;
Χάσατε καθαρά από τον Αστέρα Τρίπολης και μετά ο Δέλλας έλεγε για καλλικάντζαρους ;
Χθες αδικήθηκες εσύ περισσότερο από τον Πανιώνιο ;Τι δεν κατάλαβες απ' ότι είπα. Απόλυτος ( αυτό δεν εννοείς με το **σπόλυτος ** ; ) δεν είμαι , χολή βγάζω γιατί στάζετε φαρμάκι κάθε φορά που χάνετε και φταίνε όλοι οι άλλοι αλλά η ομάδα της ΑΕΚ ποτέ.Πάντα παίζει μπαλάρα αλλά η άτιμη η κενωνία μας κατατρέχει.
Το ότι δεν υπάρχετε στο ποδόσφαιρο ( εάν εκεί το πας ) το λέω και το υπογράφω. Διαχρονικά μέτριοι με περισσότερη φωνή από τα επιτεύγματά σας.Εδώ είμαι απόλυτος.
Από αυτά και τα προηγούμενα πως προκύπτει ότι είμαι είτε αίολος εγώ και οι σκέψεις μου ή είμαι μέσα στα κόλπα της διαιτησίας ;
-
ginogsm 'Αλλά εγώ γενικά είμαι καβάλα σου και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα ( λογικά σου αρέσει , γι' αυτό ). '
Αν το ελεγε καποιος αλλος μαλλον θα το παρεξηγουσα...Αλλα το ειπες εσυ κ εβαλα τα γελια...
Συνεχισε την εμπαθεια.Μπορεις καλυτερα.
-
A και κατι αλλο. Μην τολμησει η καργ@@λα ο Πετρακης Κοκκαλης και δεν κανει ενσταση. Δεν καταλαβα δηλαδη. Θα το παιξουμε υπερανω για να μας αγαπησουν ο Παο και η Αεκ και η φιλαθλη Ελλαδα? ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΛΙΓΚΑ ΣΟΥ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
BEHOLD(ΙΔΟΥ) OI 2 ΠΙΟ ΑΤΙΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ(ΠΑΟ-ΒΑΝΔΗΣ)og ειδικα στο φετινο πρωταθλημα επρεπε να εισαι 20 βαθμους πισω. Προχειρα θυμαμαι το γκολ offside στην Λαρισα και Ηρακλη,το πεναλτυ με Καλαμαρια,Ολυμπιακο,την μπουνια του Λεοντιου στον Γκαλετι,τα 15 οffside με τον Αρη κ.τ.λ. Του κουτρουλη ο γαμος εχει γινει και τολματε και μιλατε
Γεια ρε μεγαλε red_Army!! Eισαι ο θρυλος αυτου του υποforum!!
Εσενα δεν σε παρεξηγω, μαζι σου! -
ΜΠΟΧΑ και ΒΡΩΜΙΑ
Χωσε Ρενταρμυ πατοψαρο.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΜΠΟΧΑ και ΒΡΩΜΙΑΧωσε Ρενταρμυ πατοψαρο.
O red_army7 ποτε δεν υπηρξε πατοψαρο
Εσυ ατσαλωσου τωρα. Εχω διαβασει 10 φορες τα ποστ των Αεκτζηδων στο αεκ.κομ. Εχω πεθανει απο τα γελια
-
πάντως ο κομπλεξισμός των πορωμένων δεν έχει όριο...σίγα ρε παιδιά!!!
Εντάξει πατήσαμε κορυφή, αυτό δεν σημαίνει ότι το πήραμε κιόλας. Τόσες βδομάδες κοροϊδεύατε-πανηγυρίζατε και γράφατε όσα γράψατε. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟ είναι πρώτος...στο χέρι σας -μάλλον στα πόδια σας- είναι αν τον ρίξετε από εκεί. Αν δεν μπορείτε σωπάστε. Αν τα καταφέρετε ...μπράβο σας! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εντάξει πατήσαμε κορυφή, αυτό δεν σημαίνει ότι το πήραμε κιόλας. Τόσες βδομάδες κοροϊδεύατε-πανηγυρίζατε και γράφατε όσα γράψατε. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟ είναι πρώτος...στο χέρι σας -μάλλον στα πόδια σας- είναι αν τον ρίξετε από εκεί. Αν δεν μπορείτε σωπάστε. Αν τα καταφέρετε ...μπράβο σας!Συμφωνω. Δεν αντεχω αλλο τους κομπλεξικους πορωμενους. Εχουν καταντησει αηδια οι bagus,GTI,redline,og,balo. Aς βγαλουν τα οπαδικα γυαλια και ας μιλησουν αντικειμενικα μια φορα
Εγω ως αγνος φιλαθλος πραγματικα πολλες φορες αηδιαζω με το καφριλικι που βγαζουν.
-
Έφυγες για τα funniest!
-
Εντάξει πατήσαμε κορυφή, αυτό δεν σημαίνει ότι το πήραμε κιόλας. Τόσες βδομάδες κοροϊδεύατε-πανηγυρίζατε και γράφατε όσα γράψατε. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟ είναι πρώτος...στο χέρι σας -μάλλον στα πόδια σας- είναι αν τον ρίξετε από εκεί. Αν δεν μπορείτε σωπάστε. Αν τα καταφέρετε ...μπράβο σας!Συμφωνω. Δεν αντεχω αλλο τους κομπλεξικους πορωμενους. Εχουν καταντησει αηδια οι bagus,GTI,redline,og,balo. Aς βγαλουν τα οπαδικα γυαλια και ας μιλησουν αντικειμενικα μια φορα
Εγω ως αγνος φιλαθλος πραγματικα πολλες φορες αηδιαζω με το καφριλικι που βγαζουν.
ναι το βλέπω...
-
-
-
Εκτός πινάκων διαιτησίας τέθηκε μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Θεόφιλος Φωτιάδης, διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΚ-Πανιώνιος.
Sportfm.grΑχαχαχαχ.Αστειοτητες...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--