Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Φσσστ...Χσφσφσσστ...
Έδω Ντεμοτεχνείο...χσστ...Εδώ Ντεμοτεχνείο...φχσφχσστ
Σας μιλάει ο πιο μεγάλος....χσφστ....Καραγκι...χσσφτσ...όζης όλων των εποχών...χσσφφστ...έχω ξεχάσει την όποια έυνοια...χσσφφστ...έχει απολαύσ...χσσφσστ...ει η ομάδα μου...χσσφσσφφφτ...και κλαίω όποτε τον...χσφσχφστ...πίνω...χσσφτφσστ.
Φστττττττττ εδω πετσινος φσττττττττττ εδω σας μιλαει η πιο βρωμικη ομαδα ολων των εποχων φσττττττττττττττ Επειδη τον ηπια απο τη Καλαμαρια,θα κανω εφεση για να κερδισω τους 3 βαθμους που δικαιωματικα μου ανηκουν.φφφφσσσττττττττ Ο gay και το Αιγαλεω να κερδιζουν φφφφστττττττ και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουν φσττττττττ.
Επρεπε να κερδισω φφφφφσττττττ οπως εγινε με τον Ηρακλη εκτος φσσσσσστττ,με τον Αρη εντος φσσσσσσττττττ με τον Παοκ εντος φφφσττττττττττ.
Αντε πεσε τωρα και παρε ενα πεναλτυ,μπορεις κ εσυ.....
Gay ;
Για τη Δικέφαλη κότα μιλάς ; Γιατί εγώ άλλους gay στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός από αυτόν και το συνάφι του ( συμπεριλαμβάνονται παίκτες , προπονητές , διοίκηση και ότι άλλο θες ή δεν θες ) δεν βλέπω.
Ειλικρινά ήθελα χθες να νικήσει ο ΠΑΟ ( έ , έκανα και εγώ μια φορά κηδεία με ξένα κόλυβα ). Δεν υπάρχετε στο ποδόσφαιρο και με τον κλαψομουνισμό σας δεν πρόκειται νε υπάρξετε ποτέ. λες και τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕΚ ήταν καθαρά ( ναι , ξέρεις , μιλάω για το 91-95 ). Δεν έπεφταν διακόπτες και όλα ήταν φρεσκοσφουγγαρισμένα ( ξεχνάς την Ρόδο μάλλον ). Από τότε που ήρθε ο Κλάψας στην ΑΕΚ δεν έχετε σταυρώσει πρωτάθλημα , είναι τυχαίο ; Και θέλω πραγματικά , εάν τελικά δεν το πάρουμε , να το πάρει ο ΠΑΟ. Δεν θέλω να πάει χαμένη μία ολόκληρη χρονιά ( ως μη γενόμενη εννοώ ) και να το πάρει η ΑΕΚ. Δεν υπάρχετε.
πολλή χολή φίλε, πολλή χολή...
μεγάλη μπουκιά φάε, μικρό λόγο πες...
κ μόνο που είσαι τόσο απόλυτος, ή είσαι μέσα στα πράγματα της ΕΠΟ κ της διαιτησίας, ή αυτά που λες είναι αίολα...
διάλεξε με ποια μεριά από τις 2 που είπα είσαι